2400 Oldal V  « < 696 697 698 699 700 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.01. 14. - 23:55:10
Létrehozva: #13941

devotee

Annyira inteligencsek vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szocio... vallás.. mikor szexelünk ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehehee
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 14. - 23:56:12
Létrehozva: #13942

devotee

Martint sem felejtem el, amikor beszélt a hitről abban a videóban, ami kinn van az oldalon, amikor Bochkor Gábor kérdezi, jól írtam le vajon?
Ja egyet értek veled is Lola, és a ne veszítsd el a hited mondat nagyon fontos.
Mennyivel könnyebb, ha hiszünk mintha hitetlenek vagyunk. Aki hitetlen, az állandóan bizonytalan. Vagy nem? Hmm... Szerintem igen.
Persze vannak őrültségek, amiket te is mondtál... És valóban hülyén hangzik ez a fogadalom, de gondolj bele: az ad erőt neki, mivel elhiszi, hogy úgy lesz, ha úgy csinálja. Könnyebben elviseli. Tompítja a fájdalmat...
Hát ja...
Egyébként nagyon vonzanak az ilyen meditatív dolgok, természet stb.
És most nem tudom miért, az Apocalypto című film jutott eszembe. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Nem szeretem a nyugati embereket, akik el vannak telve magukkal, jobban szeretem, aki többre tartja a természetet, vagy más hatalmat. Nem pedig magát. Én inkább alázkodó típus vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 14. - 23:57:21
Létrehozva: #13943

devotee

Egyél valamit Niki! Nekem hányingerem van.. már megettem két rennie-t.. és asszem bekapok még egyet!
Van otthon virslid? én ha nagyon nagyon éhes vagyok, akkor este azt szoktam tolni... imádom... nálam az mindig van.. virsli pusztitó vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 14. - 23:59:21
Létrehozva: #13944

devotee

Hú de megenném, ha lenne... jaj miért mondtad?
Na bocsi, de most megyek. Álmos vagyok meg minden. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Holnap olvasom amit írtatok.
Fenébe, én soha nem jutok el a végéig az olvasásoknak... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 15. - 00:08:45
Létrehozva: #13945

devotee

Szerintem nincs ilyen, hogy alázkodó tipus... legalábbis magam nem tudnám bekategorizálni.
Alázkodó, és domináns tipus is vagyok egyben.. helyzet, és idő határozza csak meg. Szerintem ez szituáció függő. A természetet tisztelem, és védem, imádom.. minden élőlényt, egy hanngyát nemvagyok képes megölni. semmit. Emlékszem a brad pitt filmre, a 7 év tibetben-re... az egész mozi röhögött, ahogy mentették a gilisztákat, mikor a mozit épitették a filmben.. és én ezen nem tudok nevetni... a mai napig mentem a gilisztákat, ha esik az eső, ahogy sétálok a kutyával.. mentem a katicákat a balatonban, és a velencei tavon.. adok inni a darázsnak az italomból.. hehhehe.. a legnagyobb az volt, mikor a nyaralómban csináltam valami csirkés kaját... és szedtem le a bőrt a combról.. egyszer csak ott termett egy hatalmas sáska... vagy mi a fene az.. az a nagy zöld.. tudjátaok... oda szállt az asztalra, és kifejeztten láttam, hogy a húsra pályázik...
Adtam neki.. levágtam egy kis darabot, és oda toltam a kés hegyével.. képzeljétek, a kis kezével fogta, és rágta.. annyira édes volt.. simán ott ült a tányér mellett... és nem is félt tőlem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lányok!

Tudjátok mi jutott eszembe? megbeszéltük, hogy majd lejövünk hozzám, és csinálunk egy jó kis estét... hát kitaláltam most azt, hogy ne is ide jöjjünk.. hanem menjünk inkább a nyaralóba.. igaz, hogy meg kell várni a jó időt, de szerintem kibirjuk.. ott aztán senkit nem zavarunk... mellettem csak anyáméknak van nyaralójuk, a másik oldalon sosem alszanak ott. Anyuékat meg nem zavarjuk, megszokták a partikat.
És van egy hatalmas tó is mellettünk, ahova le lehet menni fürdeni másnap... szóval két naposra kéne tervezni. szerintem 10 embert simán el tudok szállásolni a házban, a többi meg alszik kint sátorban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd mutatok képet.. remek kis hely..csendes, zzöld (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak a kutyám aki nyaggat ott mindig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 00:09:21
Létrehozva: #13946

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 15. - 00:03:49) *
Szerintem nincs ilyen, hogy alázkodó tipus... legalábbis magam nem tudnám bekategorizálni.
Alázkodó, és domináns tipus is vagyok egyben.. helyzet, és idő határozza csak meg. Szerintem ez szituáció függő. A természetet tisztelem, és védem, imádom.. minden élőlényt, egy hanngyát nemvagyok képes megölni. semmit. Emlékszem a brad pitt filmre, a 7 év tibetben-re... az egész mozi röhögött, ahogy mentették a gilisztákat, mikor a mozit épitették a filmben.. és én ezen nem tudok nevetni... a mai napig mentem a gilisztákat, ha esik az eső, ahogy sétálok a kutyával.. mentem a katicákat a balatonban, és a velencei tavon.. adok inni a darázsnak az italomból.. hehhehe.. a legnagyobb az volt, mikor a nyaralómban csináltam valami csirkés kaját... és szedtem le a bőrt a combról.. egyszer csak ott termett egy hatalmas sáska... vagy mi a fene az.. az a nagy zöld.. tudjátaok... oda szállt az asztalra, és kifejeztten láttam, hogy a húsra pályázik...
Adtam neki.. levágtam egy kis darabot, és oda toltam a kés hegyével.. képzeljétek, a kis kezével fogta, és rágta.. annyira édes volt.. simán ott ült a tányér mellett... és nem is félt tőlem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jááj, brrr... én is tisztelem meg minden, de a rovarok és én nem vagyunk jóban. nagyon utálom amikor kereszteződnek az élettereink. pl mikor nyáron sáskamegszállás volt nálunk, és a tévé pici halvány fényére jöttek be az ablakon, ellepték a szobát a kis résen amit a függöny hagyott mert nincs szúnyoghálónk. és ilyen egycentis mini sáskákból legalább száz repült be. hogy aztán ki akarjon repülni de persze ne tudjon... wááá, ostoba állat. és még egy öklömnyi nagy kifejlett példány is bejött, és reggel arra keltem h ott szemez velem a párnámon. alig sikítoztam... úúúúúúútálom a rovarokat. maradjanak távol tőlem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 15. - 00:15:42
Létrehozva: #13947

devotee

Igaz, eladásra vár, de szerintem nem viszik el úgysem, mert már tavaly tavasz óra hirdetjük, de nem kell senkinek.. sokalják az árát (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ha meglesz még, akkor oda megyünk.. jajjajaaaaaajjj.. de jó lesz.. nagyon fog nektek tetszeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 00:09:21) *
jááj, brrr... én is tisztelem meg minden, de a rovarok és én nem vagyunk jóban. nagyon utálom amikor kereszteződnek az élettereink. pl mikor nyáron sáskamegszállás volt nálunk, és a tévé pici halvány fényére jöttek be az ablakon, ellepték a szobát a kis résen amit a függöny hagyott mert nincs szúnyoghálónk. és ilyen egycentis mini sáskákból legalább száz repült be. hogy aztán ki akarjon repülni de persze ne tudjon... wááá, ostoba állat. és még egy öklömnyi nagy kifejlett példány is bejött, és reggel arra keltem h ott szemez velem a párnámon. alig sikítoztam... úúúúúúútálom a rovarokat. maradjanak távol tőlem.

Heheheee.. micsoda egy fostalicska vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóccakát Niki!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 00:22:04
Létrehozva: #13948

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 15. - 00:15:42) *
Heheheee.. micsoda egy fostalicska vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nem is. de a rovarokat utálom. föjj. ne jöjjenek be a házba bazmeg ahol alszom.!!! én se akarok a klassz kis füvükben aludni, nem eszem meg a kiba.. szúnyogokat előlük. hagyjanak engem békén. undik. a pókoktól meg különösen kiver a víz. persze ettől függetlenül nem nagyon bántom őket, hanem sikítok hogy anyuka vigye ki. XD na jó, azt a kismillió sáskát irtottam mint a terminátor.

hehe, nyaralós parti... ott de berúgnánk... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) benne vagyok. mondjuk fürdőtucizni nem szoktam, mert bemegyek a vízbe, kijön a víz, de lehet nyárra a kondinak hatása is lesz...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor oké.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 15. - 00:26:58
Létrehozva: #13949

devotee

Ezzel ne törődj.. már mint a fürdőrucival.. olyan bolond vagy.. ott aztán senkit nem zavar semmi.... max maradnánk a nyaralóban, felállitunk egy medencét.. bár napozni úgy sem nagyon szabad.. jajjjj.. én teljesen begerjedtem... jajjjj.. de jó lesz! csak mindenkinek legyen jó.. keresünk egy hétvégét.. főzünk-sütünk.. iszunk.. bulizunk.. és tényleg nagyokat beszélgetünk... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 00:29:52
Létrehozva: #13950

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 15. - 00:26:58) *
Ezzel ne törődj.. már mint a fürdőrucival.. olyan bolond vagy.. ott aztán senkit nem zavar semmi.... max maradnánk a nyaralóban, felállitunk egy medencét.. bár napozni úgy sem nagyon szabad.. jajjjj.. én teljesen begerjedtem... jajjjj.. de jó lesz! csak mindenkinek legyen jó.. keresünk egy hétvégét.. főzünk-sütünk.. iszunk.. bulizunk.. és tényleg nagyokat beszélgetünk... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

úúú, nekem is nagyon bejön az ötlet! mi ezt úgy hívtuk anno tinikoromban hogy szalonnaivás. mert szalonnasütésnek indult, aztán inkább mindig irgalmatlanul berúgtunk, világmegváltottunk, énekeltünk, valakinek a valamije mindig belekerült valaki másnak a kezébe... hehhehehehe!!! szép idők voltak. támogatom az effélét, grillparti és depeche-es csajok: az egyik program a mennyországban nemde?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 15. - 00:40:59
Létrehozva: #13951

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 00:29:52) *
úúú, nekem is nagyon bejön az ötlet! mi ezt úgy hívtuk anno tinikoromban hogy szalonnaivás. mert szalonnasütésnek indult, aztán inkább mindig irgalmatlanul berúgtunk, világmegváltottunk, énekeltünk, valakinek a valamije mindig belekerült valaki másnak a kezébe... hehhehehehe!!! szép idők voltak. támogatom az effélét, grillparti és depeche-es csajok: az egyik program a mennyországban nemde?

Huhhh.. ez nagyon giga lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na hogy állsz az ING-al? készen vagyol?

Mennem kell zuhanyozni, aztán meg lefeküdni, mert reggel megint nem fogok tudni felkelni

Jó volt dumálni!

Majd keresek képeket a nyaralóról... itt a laptopon nem találok, és mutatom nektek hova jöttök majd

Na joccak Lola!

Pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 00:43:51
Létrehozva: #13952

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 15. - 00:40:59) *
Huhhh.. ez nagyon giga lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na hogy állsz az ING-al? készen vagyol?

Mennem kell zuhanyozni, aztán meg lefeküdni, mert reggel megint nem fogok tudni felkelni

Jó volt dumálni!

Majd keresek képeket a nyaralóról... itt a laptopon nem találok, és mutatom nektek hova jöttök majd

Na joccak Lola!

Pusza

jóéjt cica,
nem haladok sehogy, motivációhiányom van... majd holnap megijedek hogy úúú, már alig van időm, és belehúzok. mindig ez van
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 15. - 06:27:38
Létrehozva: #13953

devotee

Jó reggelt!

Hűha, micsoda filozófiai eszmefuttatás folyt itt a hitről éjjel. Hm... az biztos, hogy van nálunk felsőbb hatalom és ebben is hiszek, akár a szellemekben, ufókban és a természetfelettiben. Vannak dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni és rögtön félünk meg hülyeségnek tartjuk. Nos számomra a vallás nem jelent semmit, soha nem voltam vallásos, mégis mikor nagyon szükségem volt valamire, akkor elmentem abba a bizonyos kis sarkamba, amit Niki is említett és megoldódtak a dolgok. Én sem hiszem azt, hogy a papok és a templomok jelentik a vallást és ezt egyszer egy filmben nagyon jól meg is fogalmazták: "Isten háza bennetek van, nem fából és kőből épült házakban..." és ez szerintem is így van, mindegy ki, miben hisz, és hogy zsdó, muszlim, arab, vagy "hitetlen"... a lényeg, hogy van, amibe kapaszkodjon mikor rosszak a dolgok vagy éppen jók! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S akkor úgy vélem nekünk is lehet Personal Jeasusünk, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, ez remek ötlet, majd viszünk egy nagy hi-fit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én benne vagyok a nyárban!!! Tök jó ötlet és előre is köszönjük! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 15. - 08:03:46
Létrehozva: #13954

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 15. - 06:27:38) *
Jó reggelt!

Hűha, micsoda filozófiai eszmefuttatás folyt itt a hitről éjjel. Hm... az biztos, hogy van nálunk felsőbb hatalom és ebben is hiszek, akár a szellemekben, ufókban és a természetfelettiben. Vannak dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni és rögtön félünk meg hülyeségnek tartjuk. Nos számomra a vallás nem jelent semmit, soha nem voltam vallásos, mégis mikor nagyon szükségem volt valamire, akkor elmentem abba a bizonyos kis sarkamba, amit Niki is említett és megoldódtak a dolgok. Én sem hiszem azt, hogy a papok és a templomok jelentik a vallást és ezt egyszer egy filmben nagyon jól meg is fogalmazták: "Isten háza bennetek van, nem fából és kőből épült házakban..." és ez szerintem is így van, mindegy ki, miben hisz, és hogy zsdó, muszlim, arab, vagy "hitetlen"... a lényeg, hogy van, amibe kapaszkodjon mikor rosszak a dolgok vagy éppen jók! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S akkor úgy vélem nekünk is lehet Personal Jeasusünk, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, ez remek ötlet, majd viszünk egy nagy hi-fit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én benne vagyok a nyárban!!! Tök jó ötlet és előre is köszönjük! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó Reggelt Csajok!
Ange, mintha csak az én gondolataimat írtad volna le a hitről.
Annyival egészíteném ki, hogy én magamban hiszek. Ezt most nem nagyképűségnek érsétek, de e nélül nem is tudnék élni.
Ha valaki tehet magamért valamit, hát az én vagyok! Ha bánatom van, magamban kell keresnem a megoldást.
Persze jó mankó lehet a hit, akinek ez segít, nálam hatásosabb ha berakok egy DM számot, máris egy más állapotba kerülök.

A nyári összejövetel nekem is nagyon tetszik, bár én még nem is találkoztam Veletek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 15. - 08:31:39
Létrehozva: #13955

devotee

A magyar gazdasági mentőcsomag!!!

Tételezzük fel, hogy ...

A központi kormányzat mindenkinek ad kb. 1.000.000 Ft-ot.

. Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosi

piacon, a pénz Kínába kerül.

. Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.

. Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül

. Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé,

Spanyolországé, Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz.

. Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba,

Németországba, Spanyolországba kerül.

. Ha semmire sem jó elektronikus faszságokra költjük, akkor a pénz

Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.

Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk

Magyarországon, ha kurvákra, jó magyar borra és pálinkára költjük,

mert ezek garantáltan hazai termékek.

Én ehhez tartom magam!

Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni, hogy mindezt merő hazafiságból teszem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 15. - 08:44:52
Létrehozva: #13956

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 15. - 08:03:46) *
Jó Reggelt Csajok!
Ange, mintha csak az én gondolataimat írtad volna le a hitről.
Annyival egészíteném ki, hogy én magamban hiszek. Ezt most nem nagyképűségnek érsétek, de e nélül nem is tudnék élni.
Ha valaki tehet magamért valamit, hát az én vagyok! Ha bánatom van, magamban kell keresnem a megoldást.
Persze jó mankó lehet a hit, akinek ez segít, nálam hatásosabb ha berakok egy DM számot, máris egy más állapotba kerülök.

A nyári összejövetel nekem is nagyon tetszik, bár én még nem is találkoztam Veletek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szia Trixx,

örülök, hogy egyet értesz velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem veszem nagyképűségnek, értem mit akarsz mondani.

Nem baj, hogy még nem találkoztunk, addig még csomó idő hátra van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy majd legfeljebb ott megismerkedünk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 08:45:36
Létrehozva: #13957

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 15. - 08:31:39) *
A magyar gazdasági mentőcsomag!!!

Tételezzük fel, hogy ...

A központi kormányzat mindenkinek ad kb. 1.000.000 Ft-ot.

. Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosi

piacon, a pénz Kínába kerül.

. Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.

. Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül

. Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé,

Spanyolországé, Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz.

. Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba,

Németországba, Spanyolországba kerül.

. Ha semmire sem jó elektronikus faszságokra költjük, akkor a pénz

Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.

Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk

Magyarországon, ha kurvákra, jó magyar borra és pálinkára költjük,

mert ezek garantáltan hazai termékek.

Én ehhez tartom magam!

Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni, hogy mindezt merő hazafiságból teszem!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hit témához nem nagyon tudok hozzászólni, mert én is úgy vagyok vele, hogy egy valakiben bízhatok és hihetek, az pedig önmagam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 15. - 08:50:13
Létrehozva: #13958

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 08:45:36) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hit témához nem nagyon tudok hozzászólni, mert én is úgy vagyok vele, hogy egy valakiben bízhatok és hihetek, az pedig önmagam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia! Máris hozzászóltál, és örülök hogy hasnolóképpen látjuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 15. - 08:58:49
Létrehozva: #13959

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 08:45:36) *

Szia!

Tegnap kaptam ezt mélben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem is nagyon jó! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 09:12:21
Létrehozva: #13960

devotee

Na jó, tényleg hozzá szóltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó sok bejegyzés lett mióta elindult ez a fekete seregesdi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Majd hétvégén behozom a lemaradást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 696 697 698 699 700 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
32 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (32 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: