![]() ![]() |
2010.01. 15. - 11:00:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
most arra célzol, hogy öreg vagyok? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem szép!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem, én sosem mondanék ilyet XD inkább... a világ változik túl gyorsan XD (ugyanez páromnál: "nem, nem vagy öreg. inkább én vagyok túl fiatal!") de nem, nem vagy öreg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a mai kölykök már a csapon keresztül is neteznek. Tudom, hogy tud repülni a kis pettyes állat, de nekem nem tűnik félelmetes ragadozónak, amikor a levegőben tartózkodik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) épp a közeli múltban olvastam cikket egy behurcolt katicafajról, aki már inkább vérmes ragadozó, mint katica.... huh, nem jut eszembe a faj neve, de harap, mint állat. van rá külön lap, h bejelentsd, hol láttad a katicát, mennyit és, ha tutibiztos vagy, h ez az idegen faj, pusztítsd el, mert kiszorítja a 7 pettyes és a másik őshonos katicafajt Mo.-ról. Mert 2 katicafajunk van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éppenséggel veszélyben (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 11:00:19
Létrehozva:
|
|
|
nem, én sosem mondanék ilyet XD inkább... a világ változik túl gyorsan XD (ugyanez páromnál: "nem, nem vagy öreg. inkább én vagyok túl fiatal!") de nem, nem vagy öreg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a mai kölykök már a csapon keresztül is neteznek. Én nem netezek a neten, én Dave-et csodálom XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 11:11:49
Létrehozva:
|
|
|
nem, én sosem mondanék ilyet XD inkább... a világ változik túl gyorsan XD (ugyanez páromnál: "nem, nem vagy öreg. inkább én vagyok túl fiatal!") de nem, nem vagy öreg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a mai kölykök már a csapon keresztül is neteznek. épp a közeli múltban olvastam cikket egy behurcolt katicafajról, aki már inkább vérmes ragadozó, mint katica.... huh, nem jut eszembe a faj neve, de harap, mint állat. van rá külön lap, h bejelentsd, hol láttad a katicát, mennyit és, ha tutibiztos vagy, h ez az idegen faj, pusztítsd el, mert kiszorítja a 7 pettyes és a másik őshonos katicafajt Mo.-ról. Mert 2 katicafajunk van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éppenséggel veszélyben (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom, hogy már 1998-hoz képest mennyire más minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már nem is létezne a világ internet nélkül... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, a katicás cikket valahol én is olvastam azt hiszem a WWF honlapján, elég megdöbbentő. De azt nem tom, hogy a másik faj az honnan jön, mert nem írták. Én nem netezek a neten, én Dave-et csodálom XD Az apukám én is csodálnám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 11:13:30
Létrehozva:
|
|
|
Az apukám én is csodálnám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hál istennek nem faterom Martin (bár, úgy is bejönne XD vajon milyen apa lehet??), de én így is csodálom XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 11:16:49
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom, hogy már 1998-hoz képest mennyire más minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már nem is létezne a világ internet nélkül... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, a katicás cikket valahol én is olvastam azt hiszem a WWF honlapján, elég megdöbbentő. De azt nem tom, hogy a másik faj az honnan jön, mert nem írták. Az apukám én is csodálnám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én nem is hallottam ilyen katica izéről (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Bár aztán ha én feljövök a netre akkor tényleg csak a Mode van semmi más. Ma jön a sulihoz elém a mamám, biztos hoz nekem cikkeket az újságból. Amin rajta lesz az Isten, a pápa meg a pap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy hogy volt? XD Andy a bíboros nem? XD Mindegy nekem Ő a pápa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hál istennek nem faterom Martin (bár, úgy is bejönne XD vajon milyen apa lehet??), de én így is csodálom XD Nekem Martin az egyik legjobb barátom a saját kis álomvilágomba XD Amibe több időt töltök mint a valóságban XDD De Capri nem is lehetne Martinka az apád XD Mert neked mint pasi is bejön nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát nekem Dave nem úgy jön be, mint pasi. Illetve Őt tartom a világ legjobb pasijának, jó feneke van meg minden, de nekem egy példakép, felnézek rá és nem a férjemnek akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Férjem az Alan lesz XDD |
|
|
|
2010.01. 15. - 11:19:59
Létrehozva:
|
|
|
Nekem Martin az egyik legjobb barátom a saját kis álomvilágomba XD Amibe több időt töltök mint a valóságban XDD De Capri nem is lehetne Martinka az apád XD Mert neked mint pasi is bejön nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát nekem Dave nem úgy jön be, mint pasi. Illetve Őt tartom a világ legjobb pasijának, jó feneke van meg minden, de nekem egy példakép, felnézek rá és nem a férjemnek akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Férjem az Alan lesz XDD naés, ha az apám lenne? attól még nyugodtan.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sőőőtm ha titokban is kell tartani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de valószínűleg ha az apám lenne, akkor nem így gondolkodnék XD de nem az apám, szóval, így gondolkodok XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 11:21:11
Létrehozva:
|
|
|
naés, ha az apám lenne? attól még nyugodtan.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sőőőtm ha titokban is kell tartani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de valószínűleg ha az apám lenne, akkor nem így gondolkodnék XD de nem az apám, szóval, így gondolkodok XD Te jó éég XDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát én nem tudnám magam elképzelni Dave-vel egy ágyban XD Vagyis el tudom, de mint apa-lánya szóval semmi extrém XD Az extrém dolgok továbbra is Alan bubumacival jöjjenek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 11:27:22
Létrehozva:
|
|
|
Na elindulok utamra mert mindjárt kicsengetnek!
Este remélem jövök, addig legyetek jók XD Bár sosem vagyunk jók úgyhogy mindegy XD pápá!! a Depeche Mode legyen veletek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 11:28:26
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok!
A vérmes katicákról én is olvastam... meglepett a cikk! Olyan jó t aludtam, hogy csak na... Capri, örülök, hogy jobban vagy Nálam a tantum verde torok spray jött be, két nap alatt elmúlt a fájás.. fertőtlenítő, és fájdalom csillapító egyben.. egy csoda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vegyél egyet a patikába !!! Angie.. te jó sokáig fent voltál tegnap, meg is lepődtem, nem szoktál idáig fent lenni.. nem fájt a reggel? Ó... Mode... én bármelyikkel el tudnám képzelni magam az ágyban... elég erős jelenség mindkettő, tuti erős fantáziával.. Martinról ezt bizton állíthatom.. és hát akinek jó a fantáziája, az jó az ágyban is.. meg Mart-nak van más előnye is, ami miatt jó lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 11:29:35
Létrehozva:
|
|
|
Edó én akkor sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy-t fiatalabb korában még talán el tudtam volna fogadni, de nálam csak Alan Wilder-nek van helye a takaróm alatt XD
|
|
|
|
2010.01. 15. - 11:30:04
Létrehozva:
|
|
|
na de lányoook!!!
mit össze disznólkodtok már megint... családon belüli szex, vérfertőzés, aztaaa! hehe, katicától félni... muhaha... mondjuk én általában nem vagyok jóban a hat és több lábú jószágokkal, az én 101-es szobámban pl tuti pókok lennének. de nem ölöm meg. már csak azért sem mert nem merek közelmenni. wááá, a gondolattól kiráz a hideg... Angie, a kis gazdasági szösszenetedhez kapcsolódóan, nekem is van hasonló: Világméretű felmérést indított az ENSZ. A kérdés ez volt: "Kérem, mondja el őszinte véleményét, hogyan lehetne megoldani az élelmiszerhiányt a világ többi részén?" A felmérés kudarcba fulladt. Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer." Kelet-Európában nem tudták, mit jelent az "őszintén." Nyugat-Európában nem tudták, mit jelent a "hiány." Kínában nem tudták, mit jelent a "vélemény." Közel-Keleten nem tudták, mit jelent a "megoldás." Dél-Amerikában nem tudták, mit jelent a "kérem." Az USA-ban pedig nem tudták,mit jelent a "világ többi része." |
|
|
|
2010.01. 15. - 11:32:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok! A vérmes katicákról én is olvastam... meglepett a cikk! Olyan jó t aludtam, hogy csak na... Capri, örülök, hogy jobban vagy Nálam a tantum verde torok spray jött be, két nap alatt elmúlt a fájás.. fertőtlenítő, és fájdalom csillapító egyben.. egy csoda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vegyél egyet a patikába !!! Angie.. te jó sokáig fent voltál tegnap, meg is lepődtem, nem szoktál idáig fent lenni.. nem fájt a reggel? Ó... Mode... én bármelyikkel el tudnám képzelni magam az ágyban... elég erős jelenség mindkettő, tuti erős fantáziával.. Martinról ezt bizton állíthatom.. és hát akinek jó a fantáziája, az jó az ágyban is.. meg Mart-nak van más előnye is, ami miatt jó lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a nagy pénisz (ne legyünk már vulgárisaaaaak XD) nem feltétlen jóXD |
|
|
|
2010.01. 15. - 11:37:41
Létrehozva:
|
|
|
a nagy pénisz (ne legyünk már vulgárisaaaaak XD) nem feltétlen jóXD Te miről bezsélsz? fogalmam nincs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) esk, nem találkoztam még ilyennel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy próbát megér... csak a próba erejéig.. azt ha nem jó, dobjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem meg ez tetszett nagyon nagyon... Gyimóthy Gábor: Nyelvlecke Egyik olaszóra során, Ím a kérdés felmerült: Hogy milyen nyelv ez a magyar, Európába hogy került? Elmeséltem, ahogy tudtam, Mire képes a magyar. Elmondtam, hogy sok, sok rag van, S hogy némelyik mit takar, És a szókincsben mi rejlik, A rengeteg árnyalat, Példaként vegyük csak itt: Ember, állat hogy halad? Elmondtam, hogy mikor járunk, Mikor mondom, hogy megyek. Részeg, hogy dülöngél nálunk, S milyen, ha csak lépdelek. Miért mondom, hogy botorkál Gyalogol, vagy kódorog, S a sétáló szerelmes pár, Miért éppen andalog? A vaddisznó, hogy ha rohan, Nem üget, de csörtet - és Bár alakra majdnem olyan Miért más a törtetés? Mondtam volna még azt is hát, Aki fut, miért nem lohol? Miért nem vág, ki mezőn átvág, De tán vágtat valahol. Aki tipeg, miért nem libeg, S ez épp úgy nem lebegés, - Minthogy nem csak sánta biceg, S hebegés nem rebegés! Mit tesz a ló, ha poroszkál, Vagy pedig, ha vágtázik? És a kuvasz, ha somfordál, Avagy akár bóklászik. Lábát szedi, aki kitér, A riadt őz elszökell. Nem ront be az, aki betér. . . Más nyelven, hogy mondjam el? Jó lett volna szemléltetni, Botladozó, mint halad, Avagy milyen őgyelegni? Egy szó - egy kép - egy zamat! Aki "slattyog", miért nem "lófrál"? Száguldó hová szalad? Ki vánszorog, miért nem kószál? S aki kullog, hol marad? Bandukoló miért nem baktat? És ha motyog, mit kotyog, Aki koslat, avagy kaptat, Avagy császkál és totyog? Nem csak árnyék, aki suhan, S nem csak a jármű robog, Nem csak az áradat rohan, S nem csak a kocsi kocog. Aki cselleng, nem csatangol, Ki "beslisszol" elinal, Nem "battyog" az, ki bitangol, Ha mégis: a mese csal! Hogy a kutya lopakodik, Sompolyog, majd meglapul, S ha ráförmedsz, elkotródik. Hogy mondjam ezt olaszul? Másik, erre settenkedik, Sündörög, majd elterül. Ráripakodsz, elódalog, Hogy mondjam ezt németül? Egy csavargó itt kóborol, Lézeng, ődöng, csavarog, Lődörög, majd elvándorol, S többé már nem zavarog. Ám egy másik itt tekereg, - Elárulja kósza nesz - Itt kóvályog, itt ténfereg. . . Franciául, hogy van ez? S hogy a tömeg miért özönlik, Mikor tódul, vagy vonul, Vagy hömpölyög, s még sem ömlik, Hogy mondjam ezt angolul? Aki surran, miért nem oson, Vagy miért nem lépeget? Mindezt csak magyarul tudom, S tán csak magyarul lehet. . .! |
|
|
|
2010.01. 15. - 12:04:59
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na ide is eljutottam végre. majd hétvégén visszaolvasok, most már nincs nagyon időm rá. pusz-pusz! |
|
|
|
2010.01. 15. - 12:09:08
Létrehozva:
|
|
|
Szaasz Usiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Már hiányoltalak! mizu van? van már hangom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 12:24:06
Létrehozva:
|
|
|
Világméretű felmérést indított az ENSZ. A kérdés ez volt: "Kérem, mondja el őszinte véleményét, hogyan lehetne megoldani az élelmiszerhiányt a világ többi részén?" A felmérés kudarcba fulladt. Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer." Kelet-Európában nem tudták, mit jelent az "őszintén." Nyugat-Európában nem tudták, mit jelent a "hiány." Kínában nem tudták, mit jelent a "vélemény." Közel-Keleten nem tudták, mit jelent a "megoldás." Dél-Amerikában nem tudták, mit jelent a "kérem." Az USA-ban pedig nem tudták,mit jelent a "világ többi része." Hi! Ha-ha. Hát ez valami szuper Lola! Fel is olvastam itt a munkahelyem, mindenkinek tetszett. |
|
|
|
2010.01. 15. - 12:28:37
Létrehozva:
|
|
|
Edó, fél 12-kor feküdtem le, de még nem voltam álmos, most meg kókadozom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De legalább süt a napocska!!!
Lola, Vérkatica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 12:29:53
Létrehozva:
|
|
|
Kapok fini leveskét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem még mindig nicns hangom ,de sztem az, h alig tudok beszélni, visszarántott rendesen XD Remélem, ha meggyógyulok a hangom isj ön majd vissza hozzám Martintól XD Mert elvitte és megajándékozott egy megfázással XD
|
|
|
|
2010.01. 15. - 12:34:04
Létrehozva:
|
|
|
Angie: mindjárt megyek vonathoz, aztán tali Mauval a koncerten vett cuccaim miatt, utána meg veled, ha minden igaz. Apám már hisztizett hogy ne menjek el hozzád blablabla - ezért nem akartam elmondani nekik. No mindegy. Majd akkor fél 5 körül West End előtt?
|
|
|
|
2010.01. 15. - 12:58:16
Létrehozva:
|
|
|
Na most hallgatom a Home-ot és kiszakad a szívem, olyan szép :')
|
|
|
|
![]() ![]() |