2400 Oldal V  « < 698 699 700 701 702 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.01. 15. - 11:00:18
Létrehozva: #13981

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 15. - 10:54:52) *
most arra célzol, hogy öreg vagyok? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem szép!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem, én sosem mondanék ilyet XD inkább... a világ változik túl gyorsan XD (ugyanez páromnál: "nem, nem vagy öreg. inkább én vagyok túl fiatal!") de nem, nem vagy öreg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a mai kölykök már a csapon keresztül is neteznek.

Idézet (Angelus @ 2010.01. 15. - 10:55:48) *
Tudom, hogy tud repülni a kis pettyes állat, de nekem nem tűnik félelmetes ragadozónak, amikor a levegőben tartózkodik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

épp a közeli múltban olvastam cikket egy behurcolt katicafajról, aki már inkább vérmes ragadozó, mint katica.... huh, nem jut eszembe a faj neve, de harap, mint állat. van rá külön lap, h bejelentsd, hol láttad a katicát, mennyit és, ha tutibiztos vagy, h ez az idegen faj, pusztítsd el, mert kiszorítja a 7 pettyes és a másik őshonos katicafajt Mo.-ról. Mert 2 katicafajunk van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éppenséggel veszélyben (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 11:00:19
Létrehozva: #13982

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 10:57:28) *
nem, én sosem mondanék ilyet XD inkább... a világ változik túl gyorsan XD (ugyanez páromnál: "nem, nem vagy öreg. inkább én vagyok túl fiatal!") de nem, nem vagy öreg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a mai kölykök már a csapon keresztül is neteznek.

Én nem netezek a neten, én Dave-et csodálom XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 15. - 11:11:49
Létrehozva: #13983

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 11:00:18) *

épp a közeli múltban olvastam cikket egy behurcolt katicafajról, aki már inkább vérmes ragadozó, mint katica.... huh, nem jut eszembe a faj neve, de harap, mint állat. van rá külön lap, h bejelentsd, hol láttad a katicát, mennyit és, ha tutibiztos vagy, h ez az idegen faj, pusztítsd el, mert kiszorítja a 7 pettyes és a másik őshonos katicafajt Mo.-ról. Mert 2 katicafajunk van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éppenséggel veszélyben (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom, hogy már 1998-hoz képest mennyire más minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már nem is létezne a világ internet nélkül... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, a katicás cikket valahol én is olvastam azt hiszem a WWF honlapján, elég megdöbbentő. De azt nem tom, hogy a másik faj az honnan jön, mert nem írták.

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 15. - 11:00:19) *
Én nem netezek a neten, én Dave-et csodálom XD

Az apukám én is csodálnám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 11:13:30
Létrehozva: #13984

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 15. - 11:11:49) *

hál istennek nem faterom Martin (bár, úgy is bejönne XD vajon milyen apa lehet??), de én így is csodálom XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 11:16:49
Létrehozva: #13985

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 15. - 11:11:49) *
Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom, hogy már 1998-hoz képest mennyire más minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már nem is létezne a világ internet nélkül... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, a katicás cikket valahol én is olvastam azt hiszem a WWF honlapján, elég megdöbbentő. De azt nem tom, hogy a másik faj az honnan jön, mert nem írták.

Én nem is hallottam ilyen katica izéről (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Bár aztán ha én feljövök a netre akkor tényleg csak a Mode van semmi más.
Ma jön a sulihoz elém a mamám, biztos hoz nekem cikkeket az újságból. Amin rajta lesz az Isten, a pápa meg a pap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy hogy volt? XD Andy a bíboros nem? XD Mindegy nekem Ő a pápa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 11:13:30) *
hál istennek nem faterom Martin (bár, úgy is bejönne XD vajon milyen apa lehet??), de én így is csodálom XD

Nekem Martin az egyik legjobb barátom a saját kis álomvilágomba XD Amibe több időt töltök mint a valóságban XDD
De Capri nem is lehetne Martinka az apád XD Mert neked mint pasi is bejön nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát nekem Dave nem úgy jön be, mint pasi. Illetve Őt tartom a világ legjobb pasijának, jó feneke van meg minden, de nekem egy példakép, felnézek rá és nem a férjemnek akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Férjem az Alan lesz XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 11:19:59
Létrehozva: #13986

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 15. - 11:16:49) *
Nekem Martin az egyik legjobb barátom a saját kis álomvilágomba XD Amibe több időt töltök mint a valóságban XDD
De Capri nem is lehetne Martinka az apád XD Mert neked mint pasi is bejön nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát nekem Dave nem úgy jön be, mint pasi. Illetve Őt tartom a világ legjobb pasijának, jó feneke van meg minden, de nekem egy példakép, felnézek rá és nem a férjemnek akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Férjem az Alan lesz XDD

naés, ha az apám lenne? attól még nyugodtan.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sőőőtm ha titokban is kell tartani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de valószínűleg ha az apám lenne, akkor nem így gondolkodnék XD de nem az apám, szóval, így gondolkodok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 11:21:11
Létrehozva: #13987

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 11:19:59) *
naés, ha az apám lenne? attól még nyugodtan.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sőőőtm ha titokban is kell tartani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de valószínűleg ha az apám lenne, akkor nem így gondolkodnék XD de nem az apám, szóval, így gondolkodok XD

Te jó éég XDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát én nem tudnám magam elképzelni Dave-vel egy ágyban XD Vagyis el tudom, de mint apa-lánya szóval semmi extrém XD Az extrém dolgok továbbra is Alan bubumacival jöjjenek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 11:27:22
Létrehozva: #13988

devotee

Na elindulok utamra mert mindjárt kicsengetnek!
Este remélem jövök, addig legyetek jók XD Bár sosem vagyunk jók úgyhogy mindegy XD
pápá!!
a Depeche Mode legyen veletek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 15. - 11:28:26
Létrehozva: #13989

devotee

Sziasztok lányok!

A vérmes katicákról én is olvastam... meglepett a cikk!
Olyan jó t aludtam, hogy csak na... Capri, örülök, hogy jobban vagy
Nálam a tantum verde torok spray jött be, két nap alatt elmúlt a fájás.. fertőtlenítő, és fájdalom csillapító egyben.. egy csoda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vegyél egyet a patikába !!!
Angie.. te jó sokáig fent voltál tegnap, meg is lepődtem, nem szoktál idáig fent lenni.. nem fájt a reggel? Ó... Mode... én bármelyikkel el tudnám képzelni magam az ágyban... elég erős jelenség mindkettő, tuti erős fantáziával.. Martinról ezt bizton állíthatom.. és hát akinek jó a fantáziája, az jó az ágyban is.. meg Mart-nak van más előnye is, ami miatt jó lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 11:29:35
Létrehozva: #13990

devotee

Edó én akkor sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy-t fiatalabb korában még talán el tudtam volna fogadni, de nálam csak Alan Wilder-nek van helye a takaróm alatt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 11:30:04
Létrehozva: #13991

devotee

na de lányoook!!!
mit össze disznólkodtok már megint... családon belüli szex, vérfertőzés, aztaaa!
hehe, katicától félni... muhaha... mondjuk én általában nem vagyok jóban a hat és több lábú jószágokkal, az én 101-es szobámban pl tuti pókok lennének. de nem ölöm meg. már csak azért sem mert nem merek közelmenni. wááá, a gondolattól kiráz a hideg...

Angie, a kis gazdasági szösszenetedhez kapcsolódóan, nekem is van hasonló:

Világméretű felmérést indított az ENSZ.

A kérdés ez volt:
"Kérem, mondja el őszinte véleményét, hogyan lehetne megoldani az élelmiszerhiányt a világ többi részén?"

A felmérés kudarcba fulladt.

Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer."
Kelet-Európában nem tudták, mit jelent az "őszintén."
Nyugat-Európában nem tudták, mit jelent a "hiány."
Kínában nem tudták, mit jelent a "vélemény."
Közel-Keleten nem tudták, mit jelent a "megoldás."
Dél-Amerikában nem tudták, mit jelent a "kérem."
Az USA-ban pedig nem tudták,mit jelent a "világ többi része."
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 11:32:18
Létrehozva: #13992

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 15. - 11:28:26) *
Sziasztok lányok!

A vérmes katicákról én is olvastam... meglepett a cikk!
Olyan jó t aludtam, hogy csak na... Capri, örülök, hogy jobban vagy
Nálam a tantum verde torok spray jött be, két nap alatt elmúlt a fájás.. fertőtlenítő, és fájdalom csillapító egyben.. egy csoda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vegyél egyet a patikába !!!
Angie.. te jó sokáig fent voltál tegnap, meg is lepődtem, nem szoktál idáig fent lenni.. nem fájt a reggel? Ó... Mode... én bármelyikkel el tudnám képzelni magam az ágyban... elég erős jelenség mindkettő, tuti erős fantáziával.. Martinról ezt bizton állíthatom.. és hát akinek jó a fantáziája, az jó az ágyban is.. meg Mart-nak van más előnye is, ami miatt jó lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

a nagy pénisz (ne legyünk már vulgárisaaaaak XD) nem feltétlen jóXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 15. - 11:37:41
Létrehozva: #13993

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 11:32:18) *
a nagy pénisz (ne legyünk már vulgárisaaaaak XD) nem feltétlen jóXD

Te miről bezsélsz? fogalmam nincs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) esk, nem találkoztam még ilyennel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy próbát megér... csak a próba erejéig.. azt ha nem jó, dobjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem meg ez tetszett nagyon nagyon...

Gyimóthy Gábor: Nyelvlecke

Egyik olaszóra során,
Ím a kérdés felmerült:
Hogy milyen nyelv ez a magyar,
Európába hogy került?

Elmeséltem, ahogy tudtam,
Mire képes a magyar.
Elmondtam, hogy sok, sok rag van,
S hogy némelyik mit takar,

És a szókincsben mi rejlik,
A rengeteg árnyalat,
Példaként vegyük csak itt:
Ember, állat hogy halad?

Elmondtam, hogy mikor járunk,
Mikor mondom, hogy megyek.
Részeg, hogy dülöngél nálunk,
S milyen, ha csak lépdelek.

Miért mondom, hogy botorkál
Gyalogol, vagy kódorog,
S a sétáló szerelmes pár,
Miért éppen andalog?

A vaddisznó, hogy ha rohan,
Nem üget, de csörtet - és
Bár alakra majdnem olyan
Miért más a törtetés?

Mondtam volna még azt is hát,
Aki fut, miért nem lohol?
Miért nem vág, ki mezőn átvág,
De tán vágtat valahol.

Aki tipeg, miért nem libeg,
S ez épp úgy nem lebegés, -
Minthogy nem csak sánta biceg,
S hebegés nem rebegés!

Mit tesz a ló, ha poroszkál,
Vagy pedig, ha vágtázik?
És a kuvasz, ha somfordál,
Avagy akár bóklászik.

Lábát szedi, aki kitér,
A riadt őz elszökell.
Nem ront be az, aki betér. . .
Más nyelven, hogy mondjam el?

Jó lett volna szemléltetni,
Botladozó, mint halad,
Avagy milyen őgyelegni?
Egy szó - egy kép - egy zamat!

Aki "slattyog", miért nem "lófrál"?
Száguldó hová szalad?
Ki vánszorog, miért nem kószál?
S aki kullog, hol marad?

Bandukoló miért nem baktat?
És ha motyog, mit kotyog,
Aki koslat, avagy kaptat,
Avagy császkál és totyog?

Nem csak árnyék, aki suhan,
S nem csak a jármű robog,
Nem csak az áradat rohan,
S nem csak a kocsi kocog.

Aki cselleng, nem csatangol,
Ki "beslisszol" elinal,
Nem "battyog" az, ki bitangol,
Ha mégis: a mese csal!

Hogy a kutya lopakodik,
Sompolyog, majd meglapul,
S ha ráförmedsz, elkotródik.
Hogy mondjam ezt olaszul?

Másik, erre settenkedik,
Sündörög, majd elterül.
Ráripakodsz, elódalog,
Hogy mondjam ezt németül?

Egy csavargó itt kóborol,
Lézeng, ődöng, csavarog,
Lődörög, majd elvándorol,
S többé már nem zavarog.

Ám egy másik itt tekereg,
- Elárulja kósza nesz -
Itt kóvályog, itt ténfereg. . .
Franciául, hogy van ez?

S hogy a tömeg miért özönlik,
Mikor tódul, vagy vonul,
Vagy hömpölyög, s még sem ömlik,
Hogy mondjam ezt angolul?

Aki surran, miért nem oson,
Vagy miért nem lépeget?
Mindezt csak magyarul tudom,
S tán csak magyarul lehet. . .!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 15. - 12:04:59
Létrehozva: #13994

devotee

sziasztok!

na ide is eljutottam végre. majd hétvégén visszaolvasok, most már nincs nagyon időm rá.

pusz-pusz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 15. - 12:09:08
Létrehozva: #13995

devotee

Szaasz Usiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Már hiányoltalak!
mizu van? van már hangom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 15. - 12:24:06
Létrehozva: #13996

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 11:30:04) *
Világméretű felmérést indított az ENSZ.

A kérdés ez volt:
"Kérem, mondja el őszinte véleményét, hogyan lehetne megoldani az élelmiszerhiányt a világ többi részén?"

A felmérés kudarcba fulladt.

Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer."
Kelet-Európában nem tudták, mit jelent az "őszintén."
Nyugat-Európában nem tudták, mit jelent a "hiány."
Kínában nem tudták, mit jelent a "vélemény."
Közel-Keleten nem tudták, mit jelent a "megoldás."
Dél-Amerikában nem tudták, mit jelent a "kérem."
Az USA-ban pedig nem tudták,mit jelent a "világ többi része."

Hi!

Ha-ha. Hát ez valami szuper Lola! Fel is olvastam itt a munkahelyem, mindenkinek tetszett.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 15. - 12:28:37
Létrehozva: #13997

devotee

Edó, fél 12-kor feküdtem le, de még nem voltam álmos, most meg kókadozom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De legalább süt a napocska!!!

Lola, Vérkatica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 12:29:53
Létrehozva: #13998

devotee

Kapok fini leveskét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem még mindig nicns hangom ,de sztem az, h alig tudok beszélni, visszarántott rendesen XD Remélem, ha meggyógyulok a hangom isj ön majd vissza hozzám Martintól XD Mert elvitte és megajándékozott egy megfázással XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 15. - 12:34:04
Létrehozva: #13999

devotee

Angie: mindjárt megyek vonathoz, aztán tali Mauval a koncerten vett cuccaim miatt, utána meg veled, ha minden igaz. Apám már hisztizett hogy ne menjek el hozzád blablabla - ezért nem akartam elmondani nekik. No mindegy. Majd akkor fél 5 körül West End előtt?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 12:58:16
Létrehozva: #14000

devotee

Na most hallgatom a Home-ot és kiszakad a szívem, olyan szép :')
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 698 699 700 701 702 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: