2400 Oldal V  « < 699 700 701 702 703 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.01. 15. - 13:05:47
Létrehozva: #14001

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 15. - 12:34:04) *
Angie: mindjárt megyek vonathoz, aztán tali Mauval a koncerten vett cuccaim miatt, utána meg veled, ha minden igaz. Apám már hisztizett hogy ne menjek el hozzád blablabla - ezért nem akartam elmondani nekik. No mindegy. Majd akkor fél 5 körül West End előtt?

Igen, fél 5 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De miért is balhézott apukád? Nincs ebből semmi gond, csak vizezek a falak, de már azért szárad! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 12:58:16) *
Na most hallgatom a Home-ot és kiszakad a szívem, olyan szép :')

Örülök, hogy tetszik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 13:50:25
Létrehozva: #14002

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 15. - 10:54:59) *
VIIIICAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!Meg még valakik, nem tudom akiket érdekelt!!! Még hetekkel ezelőtt volt szó egy képről amin Alan egy kicsit kitárulkozik XDDD (legalábbis szerintem XD) Na most megvan végre a kép, szóljatok ha kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sziasztok.

Úgy látom Mode-on kivül senki sem hiányolt.

Majd ha leszel Mode akkor lökjed azt a képet.

Nos ami a rovarokat illeti én sem csipem őket pláne a pókokat.Na azoktól iszonyodok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...volt,hogy sikitottam a Gézának vigye ki a dögöt a lakásból
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 15. - 14:15:14
Létrehozva: #14003

devotee

Na mivan .. mindenki eltűnt? A vendégeim Hourglass-t kénytelenek hallgatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem tetszik nekik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 15. - 14:15:57
Létrehozva: #14004

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 15. - 13:50:25) *
sziasztok.

Úgy látom Mode-on kivül senki sem hiányolt.

Majd ha leszel Mode akkor lökjed azt a képet.

Nos ami a rovarokat illeti én sem csipem őket pláne a pókokat.Na azoktól iszonyodok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...volt,hogy sikitottam a Gézának vigye ki a dögöt a lakásból

Szia Vica!

Nekem fura volt, hogy reggel nem jöttél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merre voltál?

A pókok jó fejek, van 8 lábuk és sok szemük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem kell sikoltozni, nem bántanak ráadásul sokkal kisebbek nálunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.01. 15. - 14:15:14) *
Na mivan .. mindenki eltűnt? A vendégeim Hourglass-t kénytelenek hallgatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem tetszik nekik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vagyok, csak most kivételesen van munkám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 14:19:43
Létrehozva: #14005

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 15. - 14:15:14) *

már épp kérdezni akartam, h nincs melód?: D nem szoktál te ilyenkor fent lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 14:38:32
Létrehozva: #14006

devotee

Tényleg nem vagytok épek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De olyan aranyosak vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jókat somolygok itt magamban, míg DM rádiót hallgatok közben, és megy a meló....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 15. - 14:40:20
Létrehozva: #14007

devotee

most éppen fent van két műszempilla.. tehát még csak nem is látnak a vendégeim.. simán rázom magam itt előttük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deeper & deeper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látod magad előtt ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nem tudják mit művelek addig.. csak a tanulók röhögnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 14:44:21
Létrehozva: #14008

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 15. - 14:40:20) *
most éppen fent van két műszempilla.. tehát még csak nem is látnak a vendégeim.. simán rázom magam itt előttük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deeper & deeper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látod magad előtt ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nem tudják mit művelek addig.. csak a tanulók röhögnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

az egy nagyon nagyon dögös szám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 14:46:29
Létrehozva: #14009

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 15. - 14:15:57) *
Szia Vica!

Nekem fura volt, hogy reggel nem jöttél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merre voltál?

A pókok jó fejek, van 8 lábuk és sok szemük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem kell sikoltozni, nem bántanak ráadásul sokkal kisebbek nálunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vagyok, csak most kivételesen van munkám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát én akkor is undorodok a pókoktól....

Merre voltam?Bolt,OTP.munkahely....ahol megkaptam az év rossz hirét....úgy néz ki ha lejár a gyesem júniusban utána munkanélküli leszek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...non c'e lavoro....csak,hogy csillogtassam az egymondatos olasztudásomat....életemben talán először vagyok úgy,hogy nem tudom mi lesz és merre induljak

szia sori.Mesélnél pár szót magadról?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 15. - 14:48:24
Létrehozva: #14010

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 14:38:32) *
Tényleg nem vagytok épek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De olyan aranyosak vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jókat somolygok itt magamban, míg DM rádiót hallgatok közben, és megy a meló....

Eddig hány perverzkedést olvastál végig? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A többi "külsős" érdeklődő hamar elmenekült, gondolom pont valami nagyon-nagyon durvába olvasott bele, ami megfeküdte a gyomrát vagy egyszerűen csak ko-zták a szövegek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azért jó, hogy tudsz rajtunk mosolyogni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 14:49:55
Létrehozva: #14011

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 15. - 14:46:29) *

Merre voltam?Bolt,OTP.munkahely....ahol megkaptam az év rossz hirét....úgy néz ki ha lejár a gyesem júniusban utána munkanélküli leszek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...non c'e lavoro....csak,hogy csillogtassam az egymondatos olasztudásomat....életemben talán először vagyok úgy,hogy nem tudom mi lesz és merre induljak

A meló részét nagyon nagyon sajnáloml. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon nehéz lesz az biztos, sok sok kitartást hozzá!

Magamról?
Hátőizé... Mire vagy(tok) kíváncsiak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így talán egyszerűbbe lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja! Pókokat meg a hüllőket imádom, és van két tacsim is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 15. - 14:50:23
Létrehozva: #14012

devotee

Vica, nem rúghatnak ki, kötelező téged visszavenni a munkába! Hétfőn megkérdezem a munkaügyesünket, de abban biztos vagyok, hogy nem rúghatnak ki!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 15. - 14:50:38
Létrehozva: #14013

devotee

Hali Babák!
Megérem elolvasni amit termeltek napközben/éjjel/este...stb... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Látom a klippek volt egy kicsit a téma, ha esetleg valakinek nincs meg valamelyik szóljon, mind megvan, bármelyiket azonnal tudom küldeni! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Vicuska nekem is hiányoztál! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 14:51:08
Létrehozva: #14014

devotee

Bulik SMS-ek tükrében (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Üzenet: "Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni."
Válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád. Amúgy hol a répában vagy?!"

"Mi csak beszéltünk róla milyen lenne az igazoltató rendőrt telibehányni... Te megtetted."

"Mindegy, ugyanaz a neve. Ez nem megcsalás, ez márkahűség."

"Mennyit ittam az este? Találtam egy 30-as sebességkorlátozó táblát. Az ágyamban."

"Kimentem pisálni és össze volt hányva a budi. Mondom miafasz, nem emlékszem, hogy hánytam... Megfordulok erre egy vadidegen csaj alszik a zuhanyzóban."

"Havernak nem volt kedve visszatolni a bevásárlókocsit, így betette az egészet a csomagtartóba..."

"Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják, hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok."

"Úgy tűnik fordítva vettem fel a pulcsim. Aztán belehánytam a kapucniba. Soha többé nem iszom."

"Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert elfelejtettem mit is csinálok."

"Reggel arra ébredtem, hogy egy csaj fekszik az ágyamban. Mondom mi a fasz. Megfordult és mégse csaj volt. Na ez a szopás!"

"Az OK, hogy dugod a nőmet. De a cigim add már ki. A barna kabát, az ajtón."

"A telefonom egész este a hűtőben volt, ezért nem vettem fel."

"Ha legközelebb pohárba hánysz, légyszi ne hagyd benne a szívószálat! Életem legszarabb VBK-ját köszönhetem neked."

Nem lehetett nem betenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 14:51:38
Létrehozva: #14015

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 15. - 14:40:20) *

te sem vagy száz XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 14:52:04
Létrehozva: #14016

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 15. - 14:50:38) *
Hali Babák!
Megérem elolvasni amit termeltek napközben/éjjel/este...stb... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Látom a klippek volt egy kicsit a téma, ha esetleg valakinek nincs meg valamelyik szóljon, mind megvan, bármelyiket azonnal tudom küldeni! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Ez most tényleg őszinte és komoly? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekem vannak hiányosságaim sajna.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 15. - 14:53:35
Létrehozva: #14017

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 14:49:55) *
A meló részét nagyon nagyon sajnáloml. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon nehéz lesz az biztos, sok sok kitartást hozzá!

Magamról?
Hátőizé... Mire vagy(tok) kíváncsiak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így talán egyszerűbbe lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja! Pókokat meg a hüllőket imádom, és van két tacsim is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hol laksz? Mivel foglalkozol? Hány éves vagy? Tudod Dave telefonszámát? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 14:54:43
Létrehozva: #14018

devotee

nehogymár! ezért nem rúghatnak ki!!!

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 14:51:08) *
Bulik SMS-ek tükrében (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Üzenet: "Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni."
Válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád. Amúgy hol a répában vagy?!"

"Mi csak beszéltünk róla milyen lenne az igazoltató rendőrt telibehányni... Te megtetted."

"Mindegy, ugyanaz a neve. Ez nem megcsalás, ez márkahűség."

"Mennyit ittam az este? Találtam egy 30-as sebességkorlátozó táblát. Az ágyamban."

"Kimentem pisálni és össze volt hányva a budi. Mondom miafasz, nem emlékszem, hogy hánytam... Megfordulok erre egy vadidegen csaj alszik a zuhanyzóban."

"Havernak nem volt kedve visszatolni a bevásárlókocsit, így betette az egészet a csomagtartóba..."

"Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják, hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok."

"Úgy tűnik fordítva vettem fel a pulcsim. Aztán belehánytam a kapucniba. Soha többé nem iszom."

"Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert elfelejtettem mit is csinálok."

"Reggel arra ébredtem, hogy egy csaj fekszik az ágyamban. Mondom mi a fasz. Megfordult és mégse csaj volt. Na ez a szopás!"

"Az OK, hogy dugod a nőmet. De a cigim add már ki. A barna kabát, az ajtón."

"A telefonom egész este a hűtőben volt, ezért nem vettem fel."

"Ha legközelebb pohárba hánysz, légyszi ne hagyd benne a szívószálat! Életem legszarabb VBK-ját köszönhetem neked."

Nem lehetett nem betenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

göthös röhögést produkáltam XD na, megyek kész a pizza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ismét házi, jaja XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 15. - 14:54:52
Létrehozva: #14019

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 15. - 14:50:38) *
Hali Babák!

Szia, klipek nekem is jöhetnek aviban, kivéve it's no good (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köcce!
esztermail@yahoo.com
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 14:58:18
Létrehozva: #14020

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 15. - 14:53:35) *
Hol laksz? Mivel foglalkozol? Hány éves vagy? Tudod Dave telefonszámát? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát, Gyálon lakom, ez pest mellett van. Szeretek ott lakni, nyugis, bár most sztrájk idején macera ott is a közlekedés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Muterommal meg tesómmal és két kutyummal élek.. Megvagyunk, a többiek kihaltak.
27 éves vagyok, egyedülálló, és idióta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mások szerint. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ha tudnám Dave számát, valószínűleg, non stop hívogatnám, és próbálnék valami jó kis randi félét kicsikarni belőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom azt az embert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vodánál dolgozok. Utálom. Illetve nem úgy, a hozzáállásukat azt nagyon. A melómat szeretem, elég sok mindent csinálok. Olyan minent tudó mindenes féle vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És én is ott voltam hétfőn, és én is tomboltam és nagyon kár hogy vége (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 14:54:43) *
nehogymár! ezért nem rúghatnak ki!!!

göthös röhögést produkáltam XD na, megyek kész a pizza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ismét házi, jaja XD

Bocsánat nem így akartam, de tényleg kár lett volna kihagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 699 700 701 702 703 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
24 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (24 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: