![]() ![]() |
2010.01. 15. - 13:05:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie: mindjárt megyek vonathoz, aztán tali Mauval a koncerten vett cuccaim miatt, utána meg veled, ha minden igaz. Apám már hisztizett hogy ne menjek el hozzád blablabla - ezért nem akartam elmondani nekik. No mindegy. Majd akkor fél 5 körül West End előtt? Igen, fél 5 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De miért is balhézott apukád? Nincs ebből semmi gond, csak vizezek a falak, de már azért szárad! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most hallgatom a Home-ot és kiszakad a szívem, olyan szép :') Örülök, hogy tetszik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 13:50:25
Létrehozva:
|
|
|
VIIIICAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!Meg még valakik, nem tudom akiket érdekelt!!! Még hetekkel ezelőtt volt szó egy képről amin Alan egy kicsit kitárulkozik XDDD (legalábbis szerintem XD) Na most megvan végre a kép, szóljatok ha kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sziasztok. Úgy látom Mode-on kivül senki sem hiányolt. Majd ha leszel Mode akkor lökjed azt a képet. Nos ami a rovarokat illeti én sem csipem őket pláne a pókokat.Na azoktól iszonyodok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...volt,hogy sikitottam a Gézának vigye ki a dögöt a lakásból |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:15:14
Létrehozva:
|
|
|
Na mivan .. mindenki eltűnt? A vendégeim Hourglass-t kénytelenek hallgatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem tetszik nekik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 15. - 14:15:57
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok. Úgy látom Mode-on kivül senki sem hiányolt. Majd ha leszel Mode akkor lökjed azt a képet. Nos ami a rovarokat illeti én sem csipem őket pláne a pókokat.Na azoktól iszonyodok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...volt,hogy sikitottam a Gézának vigye ki a dögöt a lakásból Szia Vica! Nekem fura volt, hogy reggel nem jöttél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merre voltál? A pókok jó fejek, van 8 lábuk és sok szemük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem kell sikoltozni, nem bántanak ráadásul sokkal kisebbek nálunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na mivan .. mindenki eltűnt? A vendégeim Hourglass-t kénytelenek hallgatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem tetszik nekik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyok, csak most kivételesen van munkám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:19:43
Létrehozva:
|
|
|
Na mivan .. mindenki eltűnt? A vendégeim Hourglass-t kénytelenek hallgatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem tetszik nekik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már épp kérdezni akartam, h nincs melód?: D nem szoktál te ilyenkor fent lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:38:32
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg nem vagytok épek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De olyan aranyosak vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jókat somolygok itt magamban, míg DM rádiót hallgatok közben, és megy a meló.... |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:40:20
Létrehozva:
|
|
|
most éppen fent van két műszempilla.. tehát még csak nem is látnak a vendégeim.. simán rázom magam itt előttük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deeper & deeper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látod magad előtt ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nem tudják mit művelek addig.. csak a tanulók röhögnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:44:21
Létrehozva:
|
|
|
most éppen fent van két műszempilla.. tehát még csak nem is látnak a vendégeim.. simán rázom magam itt előttük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deeper & deeper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látod magad előtt ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudják mit művelek addig.. csak a tanulók röhögnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az egy nagyon nagyon dögös szám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:46:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Nekem fura volt, hogy reggel nem jöttél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merre voltál? A pókok jó fejek, van 8 lábuk és sok szemük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem kell sikoltozni, nem bántanak ráadásul sokkal kisebbek nálunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyok, csak most kivételesen van munkám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát én akkor is undorodok a pókoktól.... Merre voltam?Bolt,OTP.munkahely....ahol megkaptam az év rossz hirét....úgy néz ki ha lejár a gyesem júniusban utána munkanélküli leszek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...non c'e lavoro....csak,hogy csillogtassam az egymondatos olasztudásomat....életemben talán először vagyok úgy,hogy nem tudom mi lesz és merre induljak szia sori.Mesélnél pár szót magadról? |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:48:24
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg nem vagytok épek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De olyan aranyosak vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jókat somolygok itt magamban, míg DM rádiót hallgatok közben, és megy a meló.... Eddig hány perverzkedést olvastál végig? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A többi "külsős" érdeklődő hamar elmenekült, gondolom pont valami nagyon-nagyon durvába olvasott bele, ami megfeküdte a gyomrát vagy egyszerűen csak ko-zták a szövegek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért jó, hogy tudsz rajtunk mosolyogni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:49:55
Létrehozva:
|
|
|
hát én akkor is undorodok a pókoktól.... Merre voltam?Bolt,OTP.munkahely....ahol megkaptam az év rossz hirét....úgy néz ki ha lejár a gyesem júniusban utána munkanélküli leszek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...non c'e lavoro....csak,hogy csillogtassam az egymondatos olasztudásomat....életemben talán először vagyok úgy,hogy nem tudom mi lesz és merre induljak szia sori.Mesélnél pár szót magadról? A meló részét nagyon nagyon sajnáloml. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon nehéz lesz az biztos, sok sok kitartást hozzá! Magamról? Hátőizé... Mire vagy(tok) kíváncsiak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így talán egyszerűbbe lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja! Pókokat meg a hüllőket imádom, és van két tacsim is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:50:23
Létrehozva:
|
|
|
hát én akkor is undorodok a pókoktól.... Merre voltam?Bolt,OTP.munkahely....ahol megkaptam az év rossz hirét....úgy néz ki ha lejár a gyesem júniusban utána munkanélküli leszek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...non c'e lavoro....csak,hogy csillogtassam az egymondatos olasztudásomat....életemben talán először vagyok úgy,hogy nem tudom mi lesz és merre induljak szia sori.Mesélnél pár szót magadról? Vica, nem rúghatnak ki, kötelező téged visszavenni a munkába! Hétfőn megkérdezem a munkaügyesünket, de abban biztos vagyok, hogy nem rúghatnak ki! |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:50:38
Létrehozva:
|
|
|
Hali Babák!
Megérem elolvasni amit termeltek napközben/éjjel/este...stb... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom a klippek volt egy kicsit a téma, ha esetleg valakinek nincs meg valamelyik szóljon, mind megvan, bármelyiket azonnal tudom küldeni! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Vicuska nekem is hiányoztál! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:51:08
Létrehozva:
|
|
|
Bulik SMS-ek tükrében (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Üzenet: "Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni." Válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád. Amúgy hol a répában vagy?!" "Mi csak beszéltünk róla milyen lenne az igazoltató rendőrt telibehányni... Te megtetted." "Mindegy, ugyanaz a neve. Ez nem megcsalás, ez márkahűség." "Mennyit ittam az este? Találtam egy 30-as sebességkorlátozó táblát. Az ágyamban." "Kimentem pisálni és össze volt hányva a budi. Mondom miafasz, nem emlékszem, hogy hánytam... Megfordulok erre egy vadidegen csaj alszik a zuhanyzóban." "Havernak nem volt kedve visszatolni a bevásárlókocsit, így betette az egészet a csomagtartóba..." "Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják, hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok." "Úgy tűnik fordítva vettem fel a pulcsim. Aztán belehánytam a kapucniba. Soha többé nem iszom." "Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert elfelejtettem mit is csinálok." "Reggel arra ébredtem, hogy egy csaj fekszik az ágyamban. Mondom mi a fasz. Megfordult és mégse csaj volt. Na ez a szopás!" "Az OK, hogy dugod a nőmet. De a cigim add már ki. A barna kabát, az ajtón." "A telefonom egész este a hűtőben volt, ezért nem vettem fel." "Ha legközelebb pohárba hánysz, légyszi ne hagyd benne a szívószálat! Életem legszarabb VBK-ját köszönhetem neked." Nem lehetett nem betenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:51:38
Létrehozva:
|
|
|
most éppen fent van két műszempilla.. tehát még csak nem is látnak a vendégeim.. simán rázom magam itt előttük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deeper & deeper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látod magad előtt ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudják mit művelek addig.. csak a tanulók röhögnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te sem vagy száz XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:52:04
Létrehozva:
|
|
|
Hali Babák! Megérem elolvasni amit termeltek napközben/éjjel/este...stb... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom a klippek volt egy kicsit a téma, ha esetleg valakinek nincs meg valamelyik szóljon, mind megvan, bármelyiket azonnal tudom küldeni! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Vicuska nekem is hiányoztál! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez most tényleg őszinte és komoly? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem vannak hiányosságaim sajna.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:53:35
Létrehozva:
|
|
|
A meló részét nagyon nagyon sajnáloml. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon nehéz lesz az biztos, sok sok kitartást hozzá! Magamról? Hátőizé... Mire vagy(tok) kíváncsiak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így talán egyszerűbbe lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja! Pókokat meg a hüllőket imádom, és van két tacsim is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hol laksz? Mivel foglalkozol? Hány éves vagy? Tudod Dave telefonszámát? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:54:43
Létrehozva:
|
|
|
hát én akkor is undorodok a pókoktól.... Merre voltam?Bolt,OTP.munkahely....ahol megkaptam az év rossz hirét....úgy néz ki ha lejár a gyesem júniusban utána munkanélküli leszek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...non c'e lavoro....csak,hogy csillogtassam az egymondatos olasztudásomat....életemben talán először vagyok úgy,hogy nem tudom mi lesz és merre induljak szia sori.Mesélnél pár szót magadról? nehogymár! ezért nem rúghatnak ki!!! Bulik SMS-ek tükrében (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Üzenet: "Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni." Válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád. Amúgy hol a répában vagy?!" "Mi csak beszéltünk róla milyen lenne az igazoltató rendőrt telibehányni... Te megtetted." "Mindegy, ugyanaz a neve. Ez nem megcsalás, ez márkahűség." "Mennyit ittam az este? Találtam egy 30-as sebességkorlátozó táblát. Az ágyamban." "Kimentem pisálni és össze volt hányva a budi. Mondom miafasz, nem emlékszem, hogy hánytam... Megfordulok erre egy vadidegen csaj alszik a zuhanyzóban." "Havernak nem volt kedve visszatolni a bevásárlókocsit, így betette az egészet a csomagtartóba..." "Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják, hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok." "Úgy tűnik fordítva vettem fel a pulcsim. Aztán belehánytam a kapucniba. Soha többé nem iszom." "Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert elfelejtettem mit is csinálok." "Reggel arra ébredtem, hogy egy csaj fekszik az ágyamban. Mondom mi a fasz. Megfordult és mégse csaj volt. Na ez a szopás!" "Az OK, hogy dugod a nőmet. De a cigim add már ki. A barna kabát, az ajtón." "A telefonom egész este a hűtőben volt, ezért nem vettem fel." "Ha legközelebb pohárba hánysz, légyszi ne hagyd benne a szívószálat! Életem legszarabb VBK-ját köszönhetem neked." Nem lehetett nem betenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) göthös röhögést produkáltam XD na, megyek kész a pizza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ismét házi, jaja XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:54:52
Létrehozva:
|
|
|
Hali Babák! Megérem elolvasni amit termeltek napközben/éjjel/este...stb... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom a klippek volt egy kicsit a téma, ha esetleg valakinek nincs meg valamelyik szóljon, mind megvan, bármelyiket azonnal tudom küldeni! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Vicuska nekem is hiányoztál! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szia, klipek nekem is jöhetnek aviban, kivéve it's no good (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köcce! esztermail@yahoo.com |
|
|
|
2010.01. 15. - 14:58:18
Létrehozva:
|
|
|
Hol laksz? Mivel foglalkozol? Hány éves vagy? Tudod Dave telefonszámát? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát, Gyálon lakom, ez pest mellett van. Szeretek ott lakni, nyugis, bár most sztrájk idején macera ott is a közlekedés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Muterommal meg tesómmal és két kutyummal élek.. Megvagyunk, a többiek kihaltak. 27 éves vagyok, egyedülálló, és idióta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mások szerint. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha tudnám Dave számát, valószínűleg, non stop hívogatnám, és próbálnék valami jó kis randi félét kicsikarni belőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom azt az embert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vodánál dolgozok. Utálom. Illetve nem úgy, a hozzáállásukat azt nagyon. A melómat szeretem, elég sok mindent csinálok. Olyan minent tudó mindenes féle vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És én is ott voltam hétfőn, és én is tomboltam és nagyon kár hogy vége (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nehogymár! ezért nem rúghatnak ki!!! göthös röhögést produkáltam XD na, megyek kész a pizza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ismét házi, jaja XD Bocsánat nem így akartam, de tényleg kár lett volna kihagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |