![]() ![]() |
2010.01. 15. - 15:59:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Engem nem. Baromira igazuk van. Tény, hogy ők is a kicsikkel csesznek ki, de mással nem tudnak. Én szorítok nekik , nagyon. asszem, ezzel nem értünk egyet. megkapták a 13%-os fizuemelést. a tűzoltók és a mentősök messze nem keresnek juttatásokkal együtt, annyit mint ők. én a helyükben befognám és nagyon gyorsan visszamennék dolgozni, mielőtt még lerohanják az emberek a központot és meglincselnek. az, h a tanfolyampénz esetleg elúszik mert nem jutok be kissé dühít, mert nekik épp kajajegy kell, meg, h fizesse a bkv a netjüket. és mit mondanak? lehet taxizni, meg autózni! hát, b...tok meg! 300 ft-os benzinár és taxiárak mellett??? ráadásul most szmogriadó is lesz.... és a ráadás: mit láttam a BKV honlapján? Jegyáremelést! Ezért?! Hú, de felhúztam magam megint XD közben BP One Caress megy, Martin - manó a nyugtató XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:02:27
Létrehozva:
|
|
|
Lépek haza, jönnek a távhőt leolvasni!! pápá Pá Angie. ha más nem, egy kiadós lumbágó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te jó ég...még csak az kéne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:03:05
Létrehozva:
|
|
|
nem állami,maszek,olasz istenverése hát még egyenlőre nem de nekem gyanús,de már nézegette a főnök néni ki az akire nagyon szüksége van ahhoz a kis melóhoz ami néha akad.Aztán ha az se lesz akkor gondolom vége mindennek bár ő reménykedik abban,hogy lesz munka leggalább is ezt mondta...igaz már hónapok őta csak reménykednek nem tudom mi az a facebook.Kár,hogy kitörlöd magad az iwiw-ről pedig be akartalak jelölni. www.facebook.com. ezerszer stabilabb mint wiw. Amúgy ugyan olyan közösségi oldal. Bejelölhetsz, nyugodtan, csak ne lepődj meg ha eltűnök egyszer csak.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:07:00
Létrehozva:
|
|
|
asszem, ezzel nem értünk egyet. megkapták a 13%-os fizuemelést. a tűzoltók és a mentősök messze nem keresnek juttatásokkal együtt, annyit mint ők. én a helyükben befognám és nagyon gyorsan visszamennék dolgozni, mielőtt még lerohanják az emberek a központot és meglincselnek. az, h a tanfolyampénz esetleg elúszik mert nem jutok be kissé dühít, mert nekik épp kajajegy kell, meg, h fizesse a bkv a netjüket. és mit mondanak? lehet taxizni, meg autózni! hát, b...tok meg! 300 ft-os benzinár és taxiárak mellett??? ráadásul most szmogriadó is lesz.... és a ráadás: mit láttam a BKV honlapján? Jegyáremelést! Ezért?! Hú, de felhúztam magam megint XD közben BP One Caress megy, Martin - manó a nyugtató XD az egyik uncsitesóm mentősofőr,hagy ne mondjam mennyi a fizetése..szégyen-gyalázat www.facebook.com. ezerszer stabilabb mint wiw. Amúgy ugyan olyan közösségi oldal. Bejelölhetsz, nyugodtan, csak ne lepődj meg ha eltűnök egyszer csak.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké köszi akkor jelölök,aztán nem lepődöm meg majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd ezt a facebook-ot is megnézem valamikor |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:07:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 15. - 16:09:56
Létrehozva:
|
|
|
háló, babukáim!
Edó, nagyon vihogtam a Depeeres táncidon. ha az én kozmetikusomnak lenne ilyen jó ízlése de jó volna... nem fájna úgy a gyantázás se... épp mostanság olvastam a Deeperről, hogy úgy vették fel, hogy Dave vagy két méterre állt a mikrofontól, úgy kellett ordítania teli torokból, attól lett ilyen vadállati... (jajj, egyre jobban szeretem az Hourglasst) látom, mindenki megtalálta a multejjel.hu-t, ezek az sms-ek onnan vannak, hattalmas, én is szoktam vihorászni rajtuk. pók-téma: azok számító, profi gyilkosok, és bár én vagyok a nagyobb, akkor is kiver a víz tőlük. a pók egy cseppet sem kedves, gonosz állat. az It's No Good dolgozatom halad végre, bár eddig inkább Depeche Mode és Anton Corbijn kapcsolata - dolgozat, de hát na, ki kell bontani ezt a témát. XDDD |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:11:04
Létrehozva:
|
|
|
asszem, ezzel nem értünk egyet. megkapták a 13%-os fizuemelést. a tűzoltók és a mentősök messze nem keresnek juttatásokkal együtt, annyit mint ők. én a helyükben befognám és nagyon gyorsan visszamennék dolgozni, mielőtt még lerohanják az emberek a központot és meglincselnek. az, h a tanfolyampénz esetleg elúszik mert nem jutok be kissé dühít, mert nekik épp kajajegy kell, meg, h fizesse a bkv a netjüket. és mit mondanak? lehet taxizni, meg autózni! hát, b...tok meg! 300 ft-os benzinár és taxiárak mellett??? ráadásul most szmogriadó is lesz.... és a ráadás: mit láttam a BKV honlapján? Jegyáremelést! Ezért?! Hú, de felhúztam magam megint XD közben BP One Caress megy, Martin - manó a nyugtató XD Az nem baj, ha nem értünk egyet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ettől vagyunk emberek, sokszínűek, érdekesek a másik számára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébént meg nem akarnak többet mint amit előző évben kaptak. Semmi mást, de ne menjünk ebbe bele, mert nem vagyok jó vitapartner (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:11:22
Létrehozva:
|
|
|
háló, babukáim! Edó, nagyon vihogtam a Depeeres táncidon. ha az én kozmetikusomnak lenne ilyen jó ízlése de jó volna... nem fájna úgy a gyantázás se... épp mostanság olvastam a Deeperről, hogy úgy vették fel, hogy Dave vagy két méterre állt a mikrofontól, úgy kellett ordítania teli torokból, attól lett ilyen vadállati... (jajj, egyre jobban szeretem az Hourglasst) látom, mindenki megtalálta a multejjel.hu-t, ezek az sms-ek onnan vannak, hattalmas, én is szoktam vihorászni rajtuk. pók-téma: azok számító, profi gyilkosok, és bár én vagyok a nagyobb, akkor is kiver a víz tőlük. a pók egy cseppet sem kedves, gonosz állat. az It's No Good dolgozatom halad végre, bár eddig inkább Depeche Mode és Anton Corbijn kapcsolata - dolgozat, de hát na, ki kell bontani ezt a témát. XDDD igen a Deeper nem véletlen lett állatias, nagyon bejövős szám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:11:50
Létrehozva:
|
|
|
na megjöttem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Vica ha látom, hogy leszel akkor lököm a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:15:15
Létrehozva:
|
|
|
na megjöttem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vica ha látom, hogy leszel akkor lököm a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szia Lola. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sori értettem a lumbágós dolgot...csak az a baj,hogy hosszútávú táppénzhez szakorvosi kivizsgálás is kell...és hát nem találna semmit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:20:32
Létrehozva:
|
|
|
jaj Mode azt hiszem tegnapelőtt raktál fel egy képet a 673.oldalra...öcccsém azt mikor megláttam,hogy apád azon milyen istenien néz ki hát azt hittem elolvadok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 15. - 16:22:00
Létrehozva:
|
|
|
Múltéjjel.hu:
"Dave gahannel és egy felmosódvödörrel a harmadik üveg vodka után női szörmebundában tulajdonképpen miafaszt csinálok" XDDDD |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:23:31
Létrehozva:
|
|
|
Okés akkor itt a kép:
uh....öcsééém XD jaj Mode azt hiszem tegnapelőtt raktál fel egy képet a 673.oldalra...öcccsém azt mikor megláttam,hogy apád azon milyen istenien néz ki hát azt hittem elolvadok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igeeen? Na mindjárt megnézem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.01. 15. - 16:24:54
Létrehozva:
|
|
|
Vica, a facebookot magyaráztam neked a koncerten, hogy ott van a farmom.
hát a bkv-ról annyit hogy elmehetnek a jó k. nénikéjükbe mind. az a bazinagy szerencséjük h olyan a munkájuk h sztrájkolhatnak. míg mondjuk egy orvos nem sztrájkol basszus max elhúz külföldre. amit egyébként egyre jobban megértek... pedig sosem vágytam, de máár én is nagyon gondolkodom a dolgon... itt akartam kamatoztatni magam, de ha nem hagyják, ha nem kellek, nehogymár én hűségeskedjek itt, na egy fenét. amúgy szia Sori, én meg lola vagyok, ha elkezdek bemutatkozni, az több oldalas lesz, úgyhogy legyen elég annyi, hogy 23 éves vagyok, közgázon médiaszakos, végzett szakmám szobrász egyébként. teljesen őrült, elcseszett művészlélek, és szórakoztatószemélyzet vagyok, társaságban inkább az utóbbi, magamban inkább az előbbi. írok, festek, rajzolok, néha linkelek ide a blogomból ha valami Mode-témát írok. ez a Mode-rajongás kicsit önmagamat is megijeszti, mert hát azt hittem már nagylány vagyok az ilyesmihez de hát nem éppen úgy tűnik h kinőttem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jelenleg vizsgázgatok és két ököllel verem a média-szakma kapuját, hátha beenged. |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:25:38
Létrehozva:
|
|
|
Megvan az a kép, igen, apu tényleg nagyon vadító (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 15. - 16:27:04
Létrehozva:
|
|
|
na megjöttem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vica ha látom, hogy leszel akkor lököm a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg a táskacipelőst is ugye???!!! amúgy szia, meg persze mindenkinek szia, de ez nálam mindig így kell érteni. ha megjövök, akkor szia mindenki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:32:04
Létrehozva:
|
|
|
meg a táskacipelőst is ugye???!!! amúgy szia, meg persze mindenkinek szia, de ez nálam mindig így kell érteni. ha megjövök, akkor szia mindenki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Az még nincs meg, de folyamatba van a keresése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos, hogy megvan valahol, hát vagy 20-szor lementettem DEPECHE MODE SZÓL A BŰBÁJOS BOSZORKÁKBAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:32:59
Létrehozva:
|
|
|
Az még nincs meg, de folyamatba van a keresése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos, hogy megvan valahol, hát vagy 20-szor lementettem DEPECHE MODE SZÓL A BŰBÁJOS BOSZORKÁKBAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! melyik szám?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:33:42
Létrehozva:
|
|
|
A Dream On (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De van egy rész aminek a végén meg az I Feel Loved szól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 15. - 16:34:58
Létrehozva:
|
|
|
Mode honnan szerváltad azt a képet amit mondtam?
|
|
|
|
![]() ![]() |