![]() ![]() |
2010.01. 15. - 16:35:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CSI-ben is volt Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 15. - 16:36:38
Létrehozva:
|
|
|
facebook-on nekem is van kertem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg uno-zni szoktam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jujj mennyi minden lett itt pár perc alatt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bele se merek gondolni, hogy mi lesz ha hazamegyek...... az egy óra míg a tacsi kiér.. megint fonalvesztés lesz a köbön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:37:34
Létrehozva:
|
|
|
mode honnan szerváltad azt a képet amit mondtam? Hát ezt a Google-n találtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Be szoktam írni bármit ami a DM-el kapcsolatos aztán ha újat ad ki már megy is a képek közé |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:41:10
Létrehozva:
|
|
|
jah meg most olvasom a wikin, h az A Pain That I'm Used To meg a dr csont (bones) sorozatban volt benne
meg az A varázslótanonc című film trailerében is |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:42:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 15. - 16:43:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 15. - 16:44:27
Létrehozva:
|
|
|
facebook-on nekem is van kertem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg uno-zni szoktam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujj mennyi minden lett itt pár perc alatt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bele se merek gondolni, hogy mi lesz ha hazamegyek...... az egy óra míg a tacsi kiér.. megint fonalvesztés lesz a köbön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csúúcs, akkor majd bejelöllek h legyünk szomszédok. nekem Mode-os farmom van:
mode_farmville.bmp ( 1.94Mbyte )
Letöltések száma: 4ne aggódj mindig teledumáljuk a fórumot én karácsonykor tíz napig nem voltam, neki se álltam visszaolvasni, esélytelen... |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:45:24
Létrehozva:
|
|
|
Okés akkor itt a kép: uh....öcsééém XD Igeeen? Na mindjárt megnézem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mode ez lenne a kitárulkozós kép?Hát....végül is....bár nincs ki a vége a gatyából Alan-nek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:48:38
Létrehozva:
|
|
|
asszem módosítanom kell alul a bemutatkozóm... vagy hogy is hívják? hmmm?
Sori.. én is kutyás vagyok.. némejucim van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sedó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Shadow.. na |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:49:36
Létrehozva:
|
|
|
csúúcs, akkor majd bejelöllek h legyünk szomszédok. nekem Mode-os farmom van:
mode_farmville.bmp ( 1.94Mbyte )
Letöltések száma: 4ne aggódj mindig teledumáljuk a fórumot én karácsonykor tíz napig nem voltam, neki se álltam visszaolvasni, esélytelen... Fuu ez tök jó pofa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem sima mezei kertem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már ha lehet így hívni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:49:38
Létrehozva:
|
|
|
Mode ez lenne a kitárulkozós kép?Hát....végül is....bár nincs ki a vége a gatyából Alan-nek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ahhoz képest, hogy Alant ritkán látni ennyire...hogy is mondjamul XD ahhoz képest eléggé merész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem ez is nagy öröm ha így láthatom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) persze-persze meztelenül jobban tetszene... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:51:20
Létrehozva:
|
|
|
asszem módosítanom kell alul a bemutatkozóm... vagy hogy is hívják? hmmm? Sori.. én is kutyás vagyok.. némejucim van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sedó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Shadow.. na Nekem is volt németjuhászom, meg vizslám is. De a fajtatiszta kutyukkal nem volt szerencsém. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) így el kellett őket altani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most két kutyulék tacsim van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) halálosak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszedli (csak puszi), és Pöpi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó fejek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:56:51
Létrehozva:
|
|
|
Hát ahhoz képest, hogy Alant ritkán látni ennyire...hogy is mondjamul XD ahhoz képest eléggé merész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem ez is nagy öröm ha így láthatom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) persze-persze meztelenül jobban tetszene... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave szívemszerelmének milyen jól áll ha ilyen napbarnított... ahh, szívdöglesztő |
|
|
|
2010.01. 15. - 16:58:14
Létrehozva:
|
|
|
Dave szívemszerelmének milyen jól áll ha ilyen napbarnított... ahh, szívdöglesztő hahajj, képzeld el ha strandon van..egy szál fürdőbugyiba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 17:01:48
Létrehozva:
|
|
|
hahajj, képzeld el ha strandon van..egy szál fürdőbugyiba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyamiiiiii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 17:04:01
Létrehozva:
|
|
|
nyamiiiiii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elképzelem, ahogy ti sikítva futtok utána, tépitek a hajatokat, miközben szegényem meg röhögve menekül XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 17:05:20
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elképzelem, ahogy ti sikítva futtok utána, tépitek a hajatokat, miközben szegényem meg röhögve menekül XD az azért röhejes lenne kis társaságunktól XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 17:08:30
Létrehozva:
|
|
|
az azért röhejes lenne kis társaságunktól XD "kis" társaságunk XD Mint a Baywatch vagy mi az XD Nem tudom hogy kell írni. Jajj ma fizika órán videóztunk..és képzeljétek, az egyik hapsi vezetékneve Gore volt XD Egy másik embert David.nek hívtak, aharmadik ember meg Davy volt XDD |
|
|
|
2010.01. 15. - 17:20:29
Létrehozva:
|
|
|
hahajj, képzeld el ha strandon van..egy szál fürdőbugyiba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én inkább fürdőgatya nélkül képzelem el...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 17:26:04
Létrehozva:
|
|
|
hahajj, képzeld el ha strandon van..egy szál fürdőbugyiba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) argh!!! barna, tengersós ízű a bőre... feszes a naptól és a sótól... óóóóóóóó my god |
|
|
|
![]() ![]() |