2400 Oldal V  « < 703 704 705 706 707 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.01. 15. - 17:30:14
Létrehozva: #14081

devotee

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Álmodozzatok csak szeretem amikor fantáziáltok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 17:34:44
Létrehozva: #14082

devotee

jaj Mode remélem nagyitóval nézegetted a kitárulkozós képen Alan kukacát? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 17:39:17
Létrehozva: #14083

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 15. - 17:34:44) *
jaj Mode remélem nagyitóval nézegetted a kitárulkozós képen Alan kukacát? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

VÁÁÁÁ XDDDDD istenem ezen de jót röhögtem XDDDD Egyébként nem, de most hogy mondod..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Csak hát nincs nagyítóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Kukacát" x'D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 17:41:55
Létrehozva: #14084

devotee

nekem van....majd azzal nézegetem apád anacondáját a képeken (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 17:45:32
Létrehozva: #14085

devotee

heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az a baj, itt Alannek nem látszik annyira (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de vannak képeim ahol azért na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ott van rendesen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg a 101-be is amikor mennek a színpadra...óó mami...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 17:56:13
Létrehozva: #14086

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 15. - 17:45:32) *
heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az a baj, itt Alannek nem látszik annyira (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de vannak képeim ahol azért na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ott van rendesen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg a 101-be is amikor mennek a színpadra...óó mami...

Mooode te a 101-ben egész végig azt az ominózus dudort bámulod Alan-en? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 17:59:38
Létrehozva: #14087

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 15. - 17:56:13) *
Mooode te a 101-ben egész végig azt az ominózus dudort bámulod Alan-en? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem, néha a seggét is megbámulom XDDD
De amúgy nem, csak amikor az elején elindulnak a színpadra, akkor Alannek ott olyan, mint akin még alsógatya sincs, hát akkor oda szoktak ragadni a szemeim, és néha vissza is pörgetem XD Hát istenem jó nézni XD Meg vannak pillanatok amikor a szájára vagyok rámozdulva, meg a seggét azt tényleg szoktam bámulni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.01. 15. - 18:00:52
Létrehozva: #14088

devotee

Sziasztok!

bocs,h csak most jelentkezem!

Kissé magam alatt lettem a koncert óta,de ahogy olvasom,veletek is ez van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan rossz még mindig,hogy elmentek,és most várhatunk,h mikor jönnek újra.Nem tudok mit kezdeni magammal,ők járnak a fejemben,kezd elegem lenni.

Rátett erre egy lapáttal az álmom is,az volt benne,h egy tónál voltunk,és olyan volt,mintha az is a koncert része lenne. Asszem a Waiting for the night ment,de picit másképp,Martin bement a vízbe,fekete ingben,amit szépen lassan kigombolt,és levett magáról.Utána bement Dave is,aki levette a mellényét,aztán elkezdtek ölelkezni a vízben. Én meg a hugim is ott volt,bámultam őket,hugim fogta kb a karomat,h ne essek össze,annyira bámultam őket!:D Odament Dave-hez egy srác,és Dave nézett a srác gatyájára,egy bizonyos pontra.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán Dave jött ki a vízből,immár fekete felsőben,és felénk jött,mikor odaért,mosolyogott ránk,és mondta,h Hi!,mi is köszöntünk,utána én meg hugim nyakába ugrottam vinnyogva,h Dave odaköszönt nekünk!:D Mart is jött ki a vízből,ő is mosolygott,és jött velünk.Ezután mintha már a színpad mögött lettünk volna,volt ott egy büfé,Mart vett magának egy pohár narancslevet,vagy mi vettünk neki.Dave meg 1 méterre volt tőlünk,fekete trikóban,és mintha már a színpad felé indult volna.És ekkor felébredtem,mert Nnéném hazajött a boltból,pedig még folytatódott volna az álom! Bakker mikor ráeszméltem,h ez csak álom volt,elkezdtem sírni,h mégsem találkoztunk velük,Dave mégsem köszönt oda,pedig olyan valósághű volt! Annyira szar volt rájönni erre...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 15. - 18:04:20
Létrehozva: #14089

devotee

Ehhh... hát igen.. vagyok én is ezzel úgy néha.. csak D-nél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem lehet elszakítani a tekintetet...úúúúúhhhh....

Jesszus.. annyira imádom, mikor ennyire mélyen engedi ki a hangját... még jó, hogy nincs most itt senki.. se tanuló, se vendég.. feküdni a kezelőn, és csak hallgatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Down
On the ground
There's no one around
And the snow is falling
Down
On the ground
It's where I'm bound
To be up by morning
Down
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 18:04:23
Létrehozva: #14090

devotee

Mode kocsányon lógnak a szemeid mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom amikor a seggét nézed kigúvadnak rendesen hm...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 18:09:07
Létrehozva: #14091

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.01. 15. - 18:00:52) *
Sziasztok!

Kissé magam alatt lettem a koncert óta,de ahogy olvasom,veletek is ez van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan rossz még mindig,hogy elmentek,és most várhatunk,h mikor jönnek újra.Nem tudok mit kezdeni magammal,ők járnak a fejemben,kezd elegem lenni.

Rátett erre egy lapáttal az álmom is,az volt benne,h egy tónál voltunk,és olyan volt,mintha az is a koncert része lenne. Asszem a Waiting for the night ment,de picit másképp,Martin bement a vízbe,fekete ingben,amit szépen lassan kigombolt,és levett magáról.Utána bement Dave is,aki levette a mellényét,aztán elkezdtek ölelkezni a vízben. Én meg a hugim is ott volt,bámultam őket,hugim fogta kb a karomat,h ne essek össze,annyira bámultam őket!:D Odament Dave-hez egy srác,és Dave nézett a srác gatyájára,egy bizonyos pontra.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán Dave jött ki a vízből,immár fekete felsőben,és felénk jött,mikor odaért,mosolyogott ránk,és mondta,h Hi!,mi is köszöntünk,utána én meg hugim nyakába ugrottam vinnyogva,h Dave odaköszönt nekünk!:D Mart is jött ki a vízből,ő is mosolygott,és jött velünk.Ezután mintha már a színpad mögött lettünk volna,volt ott egy büfé,Mart vett magának egy pohár narancslevet,vagy mi vettünk neki.Dave meg 1 méterre volt tőlünk,fekete trikóban,és mintha már a színpad felé indult volna.És ekkor felébredtem,mert Nnéném hazajött a boltból,pedig még folytatódott volna az álom! Bakker mikor ráeszméltem,h ez csak álom volt,elkezdtem sírni,h mégsem találkoztunk velük,Dave mégsem köszönt oda,pedig olyan valósághű volt! Annyira szar volt rájönni erre...

Hűha, nem semmi álom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegénykém..én is szoktam szomorú lenni amikor valami olyan álmom volt, ami nagyon élethű. Jesszusom, régen Dave meg Alan meghalt az álmomban :S

Idézet (vicuska @ 2010.01. 15. - 18:04:23) *
Mode kocsányon lógnak a szemeid mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom amikor a seggét nézed kigúvadnak rendesen hm...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az nem kifejezés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Klubban kellett volna látni amikor Alant mutatták XD Meg buszon is amikor a Live In hamburg ment XD tatu csak nevetett rajtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 18:09:33
Létrehozva: #14092

devotee

Sziasztok!

Szia Macsus.

Mindannyiónkon átment egy kis koncert utáni depi.Mindenkinek hiányoznak és ők járnak a fejünkben.

uh...az álmod (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Mode meghalt álmodban Dave meg Alan?...Úristen (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 18:21:36
Létrehozva: #14093

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 16:44:27) *
csúúcs, akkor majd bejelöllek h legyünk szomszédok. nekem Mode-os farmom van:
[attachment=859:mode_farmville.bmp]

ne aggódj mindig teledumáljuk a fórumot
én karácsonykor tíz napig nem voltam, neki se álltam visszaolvasni, esélytelen...

Nem láttam még bejelölést... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 15. - 17:04:01) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elképzelem, ahogy ti sikítva futtok utána, tépitek a hajatokat, miközben szegényem meg röhögve menekül XD

csak vigyázz.. mondjuk ha Dave lenne úgy.. én a 9 mm- es hajamat is szálanként tépném ki és wáááááááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 18:23:29
Létrehozva: #14094

devotee

én még csak egyetlenegyszer álmodtam velük. éberálom, az volt rengeteg. minden nap, főleg este. a júniusi koncert után... úristen, nem is ebben a világban voltam. jó lenne most is elrévülni, de nem szabad. de hehe, majd ti már túl lesztek rajta, amikor én még csak kezdem...

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 18:21:36) *
Nem láttam még bejelölést... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

csak vigyázz.. mondjuk ha Dave lenne úgy.. én a 9 mm- es hajamat is szálanként tépném ki és wáááááááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, mert még nem jelöltelek be. mindjárt.

9mm hajad van? wow. lehet h láttalak a koncerten. rémlik egy nagyon rövid hajú lány.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 18:25:50
Létrehozva: #14095

devotee

Sziasztok!

Úúú micsoda álom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azta beleborzongtam. Nekem is volt már hasonlóm, de nem a srácokkal. Az mondjuk sokkal konkrétabb volt, és hát, meg kell hagyni, csurom vizesen keltem... Jó kis álmok ezek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
egy időben nem is mertem aludni emiatt.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 18:26:23
Létrehozva: #14096

devotee

na jó, Sori kéne egy kis segítség... Somogyi Ritából van egy pár a facebookon... lehet h inkább te jelölj be: Lola Judit Bodnár vagy ugyanez fordítva. a profilképemen csak a szemeim vannak
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 18:27:02
Létrehozva: #14097

devotee

Igen Vica, volt hogy napokig azt álmodtam, hogy Alan meghalt :S
Dave-vel szerencsére ilyen csak akkor volt, amikor beteg volt
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 18:29:28
Létrehozva: #14098

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 18:23:29) *
én még csak egyetlenegyszer álmodtam velük. éberálom, az volt rengeteg. minden nap, főleg este. a júniusi koncert után... úristen, nem is ebben a világban voltam. jó lenne most is elrévülni, de nem szabad. de hehe, majd ti már túl lesztek rajta, amikor én még csak kezdem...

jah, mert még nem jelöltelek be. mindjárt.

9mm hajad van? wow. lehet h láttalak a koncerten. rémlik egy nagyon rövid hajú lány.

Igen, tényleg olyan rövid hajam van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) becsszo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Majd facebook-on meglátod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
amúgy a mi pólonk volt rajtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tehát ha ez dereng, akkor én voltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 18:26:23) *
na jó, Sori kéne egy kis segítség... Somogyi Ritából van egy pár a facebookon... lehet h inkább te jelölj be: Lola Judit Bodnár vagy ugyanez fordítva. a profilképemen csak a szemeim vannak

már nézlek is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 18:26:23) *

Meg is vagy!
Jesszus! Ez a szemed??? mázlista! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 18:32:36
Létrehozva: #14099

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 18:29:28) *
Igen, tényleg olyan rövid hajam van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) becsszo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Majd facebook-on meglátod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
amúgy a mi pólonk volt rajtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tehát ha ez dereng, akkor én voltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Meg is vagy!
Jesszus! Ez a szemed??? mázlista! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ez a szemem ÉS egy pici Photoshop;) de azért köszi. szeretem a szemeim. XD
ahh, visszajelöltelek. de sztem mégsem téged láttalak, te vékony vagy. az a csjaszi husibb volt mint te. na szia ismerőseim között.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 18:32:37
Létrehozva: #14100

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 15. - 18:27:02) *
Igen Vica, volt hogy napokig azt álmodtam, hogy Alan meghalt :S
Dave-vel szerencsére ilyen csak akkor volt, amikor beteg volt

jesszus...borzasztó (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
gondolom ilyen álmok után halálra rémülve szoktál ébredni legalább is én biztos úgy ébrednék

nekem már az is kicsit sok volt amit valamelyik nap álmodtam,hogy Dave-et engem meg a Bűbájos banyákat meg akart valaki ölni és lőttek is főként rám mert fel akartam áldozni az életem,hogy ők ne haljanak meg

sori én jelöltelek iwiw-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 703 704 705 706 707 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
22 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (22 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: