2400 Oldal V  « < 704 705 706 707 708 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.01. 15. - 18:34:43
Létrehozva: #14101

devotee

JÁÁÁJDEÉDESEK A KUTYÁKOK!!!!

szétzabálom őket!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 18:35:29
Létrehozva: #14102

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 15. - 18:32:37) *
jesszus...borzasztó (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
gondolom ilyen álmok után halálra rémülve szoktál ébredni legalább is én biztos úgy ébrednék

sori én jelöltelek iwiw-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

azt is nézem ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 18:35:39
Létrehozva: #14103

devotee

gondolom ilyen álmok után halálra rémülve szoktál ébredni legalább is én biztos úgy ébrednék

Hát volt, hogy sírva ébredtem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 18:37:20
Létrehozva: #14104

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 18:35:29) *

meg is vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 18:37:35
Létrehozva: #14105

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 18:35:29) *

na jól körbetámadtunk. én mindjárt Farmville szomszédnak is jelöltelek. kutyiktól besírtam. szuperédesek
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 18:40:09
Létrehozva: #14106

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 18:37:35) *
na jól körbetámadtunk. én mindjárt Farmville szomszédnak is jelöltelek. kutyiktól besírtam. szuperédesek

Igen, én is hívtalak szomszédnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És igen, ilyen amikor kunyerál és hisztizik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van még egy csomó kép, csak azok nem olyan jók, de imádom őket, és köszönöm szépen a dicsérő szavakat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És én voltam akit láttál koncerten?

a te képeid is nagyon aranyosak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vigyorgás mindenhol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 18:40:36
Létrehozva: #14107

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 15. - 18:35:39) *
Hát volt, hogy sírva ébredtem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

azt elhiszem

ja folytattam a hsz.-t amire irtad a választ
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.01. 15. - 18:43:08
Létrehozva: #14108

devotee

Hát ez a konci,én még mindig nem tértem magamhoz! Pár méterre Martintól,jó ég! És csillámlott az egész teste,és egész kis izmos volt a karja,jól nézett ki!!! Persze,ezt tudja mindenki:D Az Insight,jó ég!!! De a Home,azt hittem ott halok meg!!! És a vezénylése a végén,meg mikor Dave visszajött még akkor is "o"-ztunk,és alatta a dob,kurva jó volt!!!! Meg amit ott leadtak ezek ketten egymással:D Sztem látták a lepedőt!! Egy pillre sikerült felmutatni,de a biztiőr elvette.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( Else hittem,h látom őket komolyan! Mikor Dave odajött,olyan hihetetlen volt,h olyan közel van! És sztem odais odakiabálta felénk mosolyogva,h that's right,vagy csak álmodtam? Én már nem tudom!!! És a közös fejrázásuk a dobok előtt,mint vmi metálosok:D meg mikor Dave hallgatta Martin gitárját,és Aztán odatartotta a mikrofont! Meg Andy mikor mutatta,h tapsoljunk,és mindenki tapsolt! És Dave végig húzta a kiemelt állóját a mikrofon állványon,meg mikor a kockás hasán húzogatta,meg mikor a World in-nél elkezdte énekelni,és simogatta az állványt,én mondtam,h NE!!! Kiabáltunk végig,h Martin!!! meg Dave!!!Háhá,mikor kiabáltam,h Martin!!! ő épp ivott,kiabáltam,h adj egy kortyot!!! Capri ezen röhögött:D Mert már halál szomjasak voltunk:D Én végig a koronával csápoltam,amire világítós matrica szivekből kiraktam,h DM,de sztem nem látszódott,aztán Enjoynál felvettem,Capri is a sajátját.Amikor Dave talán a PJ előtt lehajolt,és úgy várt v nem tom,pihent,én már kezdtem aggódni,h mi van? Kiabáltam is,h Dave! (nem mintha meghallaná(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) De sztem nem volt annyira lesoványodott,jól nézett ki,jajj a hasizmai!! Sztem élvezték nagyon ők is!!! Olyan rossz volt,mikor levonultak,én még kiabáltam,h Come back,de nem jöttek.Aztán elindultunk kifelé.A többit tudjátok,hisz találkoztunk!:)

Edó: tetszik nagyon a medál!!! Írtam is smst Onixnak,h milyen szép lett!!! Hú,hát én 2prcre ha leültem afterpartyn:D De így volt ez nyáron is,végig nyomtam!:D De azért te se panaszkodhatsz,ahogy láttam!:D
Mode,téged meg kerestünk,h hol vagy,de olvastam,h anyukád nem akart jönni:(((

Olvastam a lelki elmélkedéseteket,tényleg lehetne ilyen beszélgetős party-t is tartani! Nem bírom a háborús filmeket,régen megnéztem őket,de mindig kilettem.Mikor suliban is ment ilyen dokfilm a táborokról,én kivoltam,míg másoknak érdekes volt.Oké,az,de én nem bírom. Kül,én se vagyok antiszemita,rasszista,mondjuk nem is volt még ilyen élményem. Annyi volt,h egy cigány kisgyerek a seggembe csípett a westendben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ment a tesóival,vagy hát kitudja kikkel,ők meg hugim szerint odalökték,ő belém csípett,mentek tovább aztán röhögtek,én meg néztem,h most ez mi a lópikula volt?? Aztán elkezdtem felháborodni,de mondta hugim,h ne,ezek cigányok! Hát mondom nem érdekel engem,h azok-e vagy nem,ne csípjen senki a seggembe! Na,de szerencsére más nem történt.
Én sem ítéllek el Edó,az örökbefogadásos gondolatoddal kapcsolatban,mert sztem is nevelés is közrejátszik a dolgokban,bár én nem értek hozzá.
Lola,Capri: egyet értek veletek ezekben a dolgokban,h vmi nagy hasznos dolgot szeretnétek tenni,meg a félelmeitekkel is.
Én attól félek,h addig bénázom,amíg elmennek az évek,és nem jutok semmire,és már túl késő lesz. Pedig szeretném,ha anyukám büszke lenne rám,h megtaláltam a célomat,és sikerült is elérnem.Meghát persze,magamnak is szeretnék bizonyítani.Nem akarok úgy meghalni,h ezt meg azt nem tettem meg,nem értem el,nem éltem meg.Na,de erről még ezer mindent lehet írni:)
Lola: nekem se volt még egy limonádé kapcsom se,ahogy te írtad,még gimiben sem.De nem érdekel,nem adom könnyen magam.
Kívánom,h teljesüljön minden álmotok,és érjétek el céljaitokat!

Na,hát ez jó hosszú lett,nem is biztos,h elolvassátok,de azért leírtam!:D

És még vissza is kell olvasnom!:D

Tatu: remélem már gyógyulgatsz! Gyógypuszi neked!

Vicus,gyógypuszi a kis Dávirajongó Petrádnak is!! Gahan Gézádnak hogy tetszett a konci?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kesiknél meg kimaradtam a puszilkodásból még a busznál? Na akkor írok neki,h 2 helyett legközelebb egyenesen 8at kap!:D

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 18:45:07
Létrehozva: #14109

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 18:40:09) *
Igen, én is hívtalak szomszédnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És igen, ilyen amikor kunyerál és hisztizik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van még egy csomó kép, csak azok nem olyan jók, de imádom őket, és köszönöm szépen a dicsérő szavakat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És én voltam akit láttál koncerten?

a te képeid is nagyon aranyosak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vigyorgás mindenhol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na lemaradtál akkor az előbbi válaszomról. nem, sztem nem téged láttalak, mert te vékony vagy, az meg egy dundibb csaj volt, meg sztem inkább tini. de te nagyon cool csaj vagy ezzel a röcid hajjal, tök jó, vagány.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 18:51:36
Létrehozva: #14110

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 18:45:07) *
na lemaradtál akkor az előbbi válaszomról. nem, sztem nem téged láttalak, mert te vékony vagy, az meg egy dundibb csaj volt, meg sztem inkább tini. de te nagyon cool csaj vagy ezzel a röcid hajjal, tök jó, vagány.

Köszönöm szépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt se mondták még rám, de igen, valami ilyesmi lennék ott bent, legbelül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
3 éve ilyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mióta egyedül vagyok. jaaaa nem akkor már mindjárt négy lesz.. basszus.. rohadtúl megy az idő...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 18:52:08
Létrehozva: #14111

devotee

ta Macsus, hát hogy a viharba ne olvasnálak végig?!
perszehogy.
háát igen, akkor ez ilyen korosztáélyos félelmünk nekünk szerintem. tavaly nyáron kezdődött nekem, addig holtbiztos voltam magamban. úgyhívom, hogy kapunyitási pánik. de majd csak kialakul. bízni kell a vonzás törvényben, vonzani, dolgozni dolgokért, beengedni, nem kételkedni. közhely, de pozitív hozzáállás mindig segít.
szerintem neked is megvannak a lehetőségeid mindenre, hogy haladj, anyuddal jól kijössz, ahogy kiveszem a szavaidból, támogatnak mindenhogy, ezek fontosak.
megváltjuk a világot csajok.
punktum. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

óó, jó lenne már a koncertről írni, a koncerte egyáltalán gondolni, de olyan profin fojtom magamba ahogy kell. semmit sem érzek, mert semmit sem érezhetek. még. aztán majd egybe kijön azt húúúúúú lesz.

na, mennem kell írni a beadandóm, majd jövök még
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 18:52:20
Létrehozva: #14112

devotee

Ha ennyire csorgunk a srácok után sose fogunk lehiggadni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 18:54:00
Létrehozva: #14113

devotee

Macsus igenis elolvasunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vannak olyan részek amire nem emlékszem vagy nem láttam úgyhogy jó,hogy leirtad.PL.a PJ előtti pihenése Dave-nek

Köszi a jobbulást kivánást.Nos a Géza mivel nem rajongó nem fogta meg annyira a koncert mint minket de azt mondta jó volt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 18:57:22
Létrehozva: #14114

devotee

nekem már az is kicsit sok volt amit valamelyik nap álmodtam,hogy Dave-et engem meg a Bűbájos banyákat meg akart valaki ölni és lőttek is főként rám mert fel akartam áldozni az életem,hogy ők ne haljanak meg

juj :S Én Dave-ért feláldoznám magam, de a Bűbájosokért nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is volt egyébként feláldozós álmom csak ott először a karomat vágták le és utána öltek meg.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 19:00:17
Létrehozva: #14115

devotee

Uh....Mode levágták a karod álmodban?uram atyám miket álmodsz te össze? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 19:08:00
Létrehozva: #14116

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 15. - 19:00:17) *
Uh....Mode levágták a karod álmodban?uram atyám miket álmodsz te össze? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Aha, volt olyan nem egyszer, hogy egy fejszével közelről a nyakamat nyisszantották le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arra föl is ébredtem mindig, mert egy nagy suhintás volt. De ebbe a feláldozósba Dave beteg volt, és azt mondták az orvosok, hogyha odaadom egyik karomat és meghalok akkor Dave még nagyon sokáig élhet egészségesen és boldogan. Én meg hát természetesen vállaltam.

Nézd : http://www.youtube.com/watch?v=luTIQPfJMPY
5:52 körül. Na itt szokott a szemem odaragadni a képernyőhöz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 19:13:58
Létrehozva: #14117

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 15. - 19:08:00) *
Aha, volt olyan nem egyszer, hogy egy fejszével közelről a nyakamat nyisszantották le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arra föl is ébredtem mindig, mert egy nagy suhintás volt. De ebbe a feláldozósba Dave beteg volt, és azt mondták az orvosok, hogyha odaadom egyik karomat és meghalok akkor Dave még nagyon sokáig élhet egészségesen és boldogan. Én meg hát természetesen vállaltam.

5:52 körül. Na itt szokott a szemem odaragadni a képernyőhöz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

5:52..,.5:52..,.5:52..,.5:52..,.5:52..,. hol van mááár... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 15. - 19:14:24
Létrehozva: #14118

Painkiller

Sziasztok! Látom izgi dolgokról maradtam le. Mode-os álmaim nekem is voltak, nem is egy. Legutóbbi az volt, hogy szülővároskámba, Debrecenbe jöttek a fiúk koncertezni, és suliba menet a buszon futottam össze Andyvel, akit megrohamoztak a rajongók, de jól bírta a rohamot. Volt egy pasi, aki tökre úgy nézett ki, mint Daniel Miller, csak az ipse magyar volt. Andyt meglátva odajött hozzám, és izgatottan mutogatott, hogy nézd, nézd már ki van ott! Aztán vigyorogva felszáll az orrom előtt Martin, csak egy hi-t tudtam kinyögni, lefagytam teljesen. Aztán hátul megláttam Dave-et egyedül ácsorogni. Gyors léptekkel odamentem hozzá, hogy kérjek tőle autogramot. Amikor kinyögtem nagy nehezen, hogy mit akarok, nem hallotta. Akkor láttam csak, hogy zenét hallgat, de totálisan átszellemülve. Olyan aranyos volt, hogy szó nincs rá. Zavarban voltam rettentően, a táskámból papírt és tollat húztam elő, a kezébe nyomtam, erre mosolyogva aláfirkantotta a papírt, majd eltettem a tollamat, az autogramot boldogan zsebre vágtam. Elfordultam Dave-től néztem ki az ablakon, de fél szemmel, sóhajtozva végig Dave-et bámultam, mert annyira édes volt azzal az arckifejezéssel, nem tudtam betelni vele. Addig- addig bámultam Dave-et amíg a buszon ragadtam és két megállóval odébb jutott eszembe h le kéne szállni, mivel suliba mennék vagy mi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán gyorsan leszálltam, de a cuccom fennmaradt. Bepánikoltam, rohangáltam, mint pók a falon. Egy óra múlva megtaláltam hiánytalanul a cuccom a Kölcsey Központi megállóban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt ébredtem fel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 15. - 19:18:11
Létrehozva: #14119

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 19:13:58) *
5:52..,.5:52..,.5:52..,.5:52..,.5:52..,. hol van mááár... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát egy kicsikét odébb, amikor Alan jön kifele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 15. - 19:18:47
Létrehozva: #14120

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 15. - 19:08:00) *

Azért gondolom örültél mikor felébredtél, hogy a fejed még a helyén van és a fiúk is élnek és virulnak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 704 705 706 707 708 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
18 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (18 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: