![]() ![]() |
2010.01. 15. - 19:20:05
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok! Látom izgi dolgokról maradtam le. Mode-os álmaim nekem is voltak, nem is egy. Legutóbbi az volt, hogy szülővároskámba, Debrecenbe jöttek a fiúk koncertezni, és suliba menet a buszon futottam össze Andyvel, akit megrohamoztak a rajongók, de jól bírta a rohamot. Volt egy pasi, aki tökre úgy nézett ki, mint Daniel Miller, csak az ipse magyar volt. Andyt meglátva odajött hozzám, és izgatottan mutogatott, hogy nézd, nézd már ki van ott! Aztán vigyorogva felszáll az orrom előtt Martin, csak egy hi-t tudtam kinyögni, lefagytam teljesen. Aztán hátul megláttam Dave-et egyedül ácsorogni. Gyors léptekkel odamentem hozzá, hogy kérjek tőle autogramot. Amikor kinyögtem nagy nehezen, hogy mit akarok, nem hallotta. Akkor láttam csak, hogy zenét hallgat, de totálisan átszellemülve. Olyan aranyos volt, hogy szó nincs rá. Zavarban voltam rettentően, a táskámból papírt és tollat húztam elő, a kezébe nyomtam, erre mosolyogva aláfirkantotta a papírt, majd eltettem a tollamat, az autogramot boldogan zsebre vágtam. Elfordultam Dave-től néztem ki az ablakon, de fél szemmel, sóhajtozva végig Dave-et bámultam, mert annyira édes volt azzal az arckifejezéssel, nem tudtam betelni vele. Addig- addig bámultam Dave-et amíg a buszon ragadtam és két megállóval odébb jutott eszembe h le kéne szállni, mivel suliba mennék vagy mi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán gyorsan leszálltam, de a cuccom fennmaradt. Bepánikoltam, rohangáltam, mint pók a falon. Egy óra múlva megtaláltam hiánytalanul a cuccom a Kölcsey Központi megállóban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt ébredtem fel. Jaaaaaajj elképzelem Dave-nek azt az aranyos arckifejezését (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Imádom (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 19:21:14
Létrehozva:
|
|
|
Hát egy kicsikét odébb, amikor Alan jön kifele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 19:26:52
Létrehozva:
|
|
|
Azért gondolom örültél mikor felébredtél, hogy a fejed még a helyén van és a fiúk is élnek és virulnak. Persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudja valamelyikőtök, hogy lehet-e venni ilyen fekete selyemkesztyűt mint amilyen Dave-nek van? és ha lehet akkor hol keressem + mennyibe kerülhet? |
|
|
|
2010.01. 15. - 19:33:41
Létrehozva:
|
|
|
Aha, volt olyan nem egyszer, hogy egy fejszével közelről a nyakamat nyisszantották le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arra föl is ébredtem mindig, mert egy nagy suhintás volt. De ebbe a feláldozósba Dave beteg volt, és azt mondták az orvosok, hogyha odaadom egyik karomat és meghalok akkor Dave még nagyon sokáig élhet egészségesen és boldogan. Én meg hát természetesen vállaltam. Nézd : http://www.youtube.com/watch?v=luTIQPfJMPY 5:52 körül. Na itt szokott a szemem odaragadni a képernyőhöz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode az önfeláldozó (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 19:34:01
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudja valamelyikőtök, hogy lehet-e venni ilyen fekete selyemkesztyűt mint amilyen Dave-nek van? és ha lehet akkor hol keressem + mennyibe kerülhet? Én sajna nem tudom. Kesztyűs kézzel akarsz vele bánni, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 19:36:00
Létrehozva:
|
|
|
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dave-ért képes lennék rá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ő többet ér, mint az életem.
Fru : neeem, csak szeretnék olyan lenni mint Ő. Külsőleg is meg belsőleg is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan ruhát is felvennék, ami van Neki, dehát nem nagyon kapni ilyeneket, egyedi, meg biztos nem 200 ft-ba kerülnek.. |
|
|
|
2010.01. 15. - 19:36:35
Létrehozva:
|
|
|
Persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudja valamelyikőtök, hogy lehet-e venni ilyen fekete selyemkesztyűt mint amilyen Dave-nek van? és ha lehet akkor hol keressem + mennyibe kerülhet? legközelebb abba fogsz vele kezet? Mode nem fogsz furán kinézni Dave-es szerkóba? |
|
|
|
2010.01. 15. - 19:44:30
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dave-ért képes lennék rá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ő többet ér, mint az életem. Fru : neeem, csak szeretnék olyan lenni mint Ő. Külsőleg is meg belsőleg is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan ruhát is felvennék, ami van Neki, dehát nem nagyon kapni ilyeneket, egyedi, meg biztos nem 200 ft-ba kerülnek.. Én egy olyan madárkát szívesen magamra varratnék, mint amilyen neki van, ha jól tudom a kulcscsontjánál mert az nagyon vagány. Arról tuti megismernétek nyáron tali alkalmával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, nem két fillér egy olyan szerkó az tuti. Ha más nem, letéped róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár mondjuk ezt nem januárban, télen kell megvalósítani, nehogy megfázzon szegény. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 19:46:49
Létrehozva:
|
|
|
tetkóról jut eszembe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kinek van és milyen? Ja! és hol? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 19:47:21
Létrehozva:
|
|
|
legközelebb abba fogsz vele kezet? Mode nem fogsz furán kinézni Dave-es szerkóba? Neem, dehogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De olyan szerkót nem tudok fölvenni mert nem kapni. De ha fura lennék az se lenne baj. Viszont most mennem kell! Majd jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) páp, álmodjatok szépeket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 19:48:07
Létrehozva:
|
|
|
Neem, dehogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De olyan szerkót nem tudok fölvenni mert nem kapni. De ha fura lennék az se lenne baj. Viszont most mennem kell! Majd jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) páp, álmodjatok szépeket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pápásos |
|
|
|
2010.01. 15. - 19:57:34
Létrehozva:
|
|
|
Mode pá.
sori nekem nincs tetkóm.Usinak van a hátán.Majd ő mesél róla ha itt lesz. |
|
|
|
2010.01. 15. - 20:04:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 15. - 20:12:12
Létrehozva:
|
|
|
és nem is szeretnél? nem vagyok olyan bátor....de ha csináltatnék akkor Dave ohm-jele tetszene sori neked van? hol vannak a többiek? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 20:14:12
Létrehozva:
|
|
|
nem vagyok olyan bátor....de ha csináltatnék akkor Dave ohm jele tetszene sori neked van? Tapasztalataim alapján, aki azt mondja, ha csináltatnék, annak úgy is lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem van kettő igen. Egy a bal lapockámon, egy bengáli tigris, illetve a derekamon és a gerincemen van egy király kobra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az egyik 20-ik a másik 27-ik szülinapomra készült (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom őket. |
|
|
|
2010.01. 15. - 20:17:59
Létrehozva:
|
|
|
Hella Csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Legújabb Ház rész zseniális, csapkodtam a térdem, úgy röhögtem - Házé s Wilson ismét szívatják egymást XD - és közben érdekes is volt, emberi viselkedés szempontjából. Aki nézi a sorozatot, nézze meg ezt a részt minél hamarabb!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tetkóról jut eszembe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kinek van és milyen? Ja! és hol? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tetkó? az nincs. pár hegem van. azok fájtak! XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 20:18:05
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalataim alapján, aki azt mondja, ha csináltatnék, annak úgy is lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem van kettő igen. Egy a bal lapockámon, egy bengáli tigris, illetve a derekamon és a gerincemen van egy király kobra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az egyik 20-ik a másik 27-ik szülinapomra készült (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom őket. wow... nekem az abajom h nem tudom mi az az ábra ami mindig érvényes lehet rám, meg mi az a testrészem, ami mindig jól fog mutatni... de ha lenne, magamnak tervezném, ha már van ez a kézügyesség vagy miszösz |
|
|
|
2010.01. 15. - 20:18:48
Létrehozva:
|
|
|
Hella Csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legújabb Ház rész zseniális, csapkodtam a térdem, úgy röhögtem - Házé s Wilson ismét szívatják egymást XD - és közben érdekes is volt, emberi viselkedés szempontjából. Aki nézi a sorozatot, nézze meg ezt a részt minél hamarabb!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tetkó? az nincs. pár hegem van. azok fájtak! XD Imádom Házt! A szarkazmusa, cinikussága.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó fej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olyan mint én, csak pasiba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja, meg én nem vagyok, sánta és szőrős (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 20:19:49
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalataim alapján, aki azt mondja, ha csináltatnék, annak úgy is lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem van kettő igen. Egy a bal lapockámon, egy bengáli tigris, illetve a derekamon és a gerincemen van egy király kobra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az egyik 20-ik a másik 27-ik szülinapomra készült (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom őket. sori nem hiszem,hogy nekem lesz mert egy részről iszonyodok a tűktől más részről meg szerintem a férjem nem igazán örülne neki nincs képed a tieidről?esetleg megmuti? |
|
|
|
2010.01. 15. - 20:20:48
Létrehozva:
|
|
|
Legújabb Ház rész zseniális, csapkodtam a térdem, úgy röhögtem - Házé s Wilson ismét szívatják egymást XD - és közben érdekes is volt, emberi viselkedés szempontjából. Aki nézi a sorozatot, nézze meg ezt a részt minél hamarabb!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jáááá ugye???????? én sikítoztam tőlük, akkora marhák! a 10. részre gondolsz ugye? imádom hogy végre izgi karakter lett Wilson! hehe. csináltam Facebookra Szerelmem, Depeche Mode című mappát XD |
|
|
|
![]() ![]() |