2400 Oldal V  « < 706 707 708 709 710 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
sori
post 2010.01. 15. - 20:22:49
Létrehozva: #14141

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 15. - 20:19:49) *
sori nem hiszem,hogy nekem lesz mert egy részről iszonyodok a tűktől más részről meg szerintem a férjem nem igazán örülne neki

nincs képed a tieidről?esetleg megmuti?

Ha már ott van , úgy se tud vele mit kezdeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nem a macskámról nincs...
a derekam meg.. na jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
több mint 3 óra alatt készült el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  v__geredm__ny.JPG ( 2.04Mbyte ) Letöltések száma: 11

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 20:23:55
Létrehozva: #14142

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 20:22:49) *
Ha már ott van , úgy se tud vele mit kezdeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nem a macskámról nincs...
a derekam meg.. na jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
több mint 3 óra alatt készült el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

wááá
ez de kurvára fájhatott...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 20:26:05
Létrehozva: #14143

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.01. 15. - 18:43:08) *
Hát ez a konci,én még mindig nem tértem magamhoz! Pár méterre Martintól,jó ég! És csillámlott az egész teste,és egész kis izmos volt a karja,jól nézett ki!!! Persze,ezt tudja mindenki:D Az Insight,jó ég!!! De a Home,azt hittem ott halok meg!!! És a vezénylése a végén,meg mikor Dave visszajött még akkor is "o"-ztunk,és alatta a dob,kurva jó volt!!!! Meg amit ott leadtak ezek ketten egymással:D Sztem látták a lepedőt!! Egy pillre sikerült felmutatni,de a biztiőr elvette.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( Else hittem,h látom őket komolyan! Mikor Dave odajött,olyan hihetetlen volt,h olyan közel van! És sztem odais odakiabálta felénk mosolyogva,h that's right,vagy csak álmodtam? Én már nem tudom!!! És a közös fejrázásuk a dobok előtt,mint vmi metálosok:D meg mikor Dave hallgatta Martin gitárját,és Aztán odatartotta a mikrofont! Meg Andy mikor mutatta,h tapsoljunk,és mindenki tapsolt! És Dave végig húzta a kiemelt állóját a mikrofon állványon,meg mikor a kockás hasán húzogatta,meg mikor a World in-nél elkezdte énekelni,és simogatta az állványt,én mondtam,h NE!!! Kiabáltunk végig,h Martin!!! meg Dave!!!Háhá,mikor kiabáltam,h Martin!!! ő épp ivott,kiabáltam,h adj egy kortyot!!! Capri ezen röhögött:D Mert már halál szomjasak voltunk:D Én végig a koronával csápoltam,amire világítós matrica szivekből kiraktam,h DM,de sztem nem látszódott,aztán Enjoynál felvettem,Capri is a sajátját.Amikor Dave talán a PJ előtt lehajolt,és úgy várt v nem tom,pihent,én már kezdtem aggódni,h mi van? Kiabáltam is,h Dave! (nem mintha meghallaná(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) De sztem nem volt annyira lesoványodott,jól nézett ki,jajj a hasizmai!! Sztem élvezték nagyon ők is!!! Olyan rossz volt,mikor levonultak,én még kiabáltam,h Come back,de nem jöttek.Aztán elindultunk kifelé.A többit tudjátok,hisz találkoztunk!:)

Edó: tetszik nagyon a medál!!! Írtam is smst Onixnak,h milyen szép lett!!! Hú,hát én 2prcre ha leültem afterpartyn:D De így volt ez nyáron is,végig nyomtam!:D De azért te se panaszkodhatsz,ahogy láttam!:D
Mode,téged meg kerestünk,h hol vagy,de olvastam,h anyukád nem akart jönni:(((

Olvastam a lelki elmélkedéseteket,tényleg lehetne ilyen beszélgetős party-t is tartani! Nem bírom a háborús filmeket,régen megnéztem őket,de mindig kilettem.Mikor suliban is ment ilyen dokfilm a táborokról,én kivoltam,míg másoknak érdekes volt.Oké,az,de én nem bírom. Kül,én se vagyok antiszemita,rasszista,mondjuk nem is volt még ilyen élményem. Annyi volt,h egy cigány kisgyerek a seggembe csípett a westendben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ment a tesóival,vagy hát kitudja kikkel,ők meg hugim szerint odalökték,ő belém csípett,mentek tovább aztán röhögtek,én meg néztem,h most ez mi a lópikula volt?? Aztán elkezdtem felháborodni,de mondta hugim,h ne,ezek cigányok! Hát mondom nem érdekel engem,h azok-e vagy nem,ne csípjen senki a seggembe! Na,de szerencsére más nem történt.
Én sem ítéllek el Edó,az örökbefogadásos gondolatoddal kapcsolatban,mert sztem is nevelés is közrejátszik a dolgokban,bár én nem értek hozzá.
Lola,Capri: egyet értek veletek ezekben a dolgokban,h vmi nagy hasznos dolgot szeretnétek tenni,meg a félelmeitekkel is.
Én attól félek,h addig bénázom,amíg elmennek az évek,és nem jutok semmire,és már túl késő lesz. Pedig szeretném,ha anyukám büszke lenne rám,h megtaláltam a célomat,és sikerült is elérnem.Meghát persze,magamnak is szeretnék bizonyítani.Nem akarok úgy meghalni,h ezt meg azt nem tettem meg,nem értem el,nem éltem meg.Na,de erről még ezer mindent lehet írni:)
Lola: nekem se volt még egy limonádé kapcsom se,ahogy te írtad,még gimiben sem.De nem érdekel,nem adom könnyen magam.
Kívánom,h teljesüljön minden álmotok,és érjétek el céljaitokat!

Na,hát ez jó hosszú lett,nem is biztos,h elolvassátok,de azért leírtam!:D

És még vissza is kell olvasnom!:D

Tatu: remélem már gyógyulgatsz! Gyógypuszi neked!

Vicus,gyógypuszi a kis Dávirajongó Petrádnak is!! Gahan Gézádnak hogy tetszett a konci?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kesiknél meg kimaradtam a puszilkodásból még a busznál? Na akkor írok neki,h 2 helyett legközelebb egyenesen 8at kap!:D

hát Macsus a koncert az állat volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt kihagytad, h a Nietzer Ebb-es csávóra mit nyálaztunk :PPPPPPPP

Sereg már most elért talán egy kis valamit: egyre hírhedtebbek vagyunk Mode körökben XD Ki tudja, talán a fiúk fülébe is eljut a létezésünk híre?:PPPPPPPPPP

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 20:20:48) *
jáááá ugye????????
én sikítoztam tőlük, akkora marhák! a 10. részre gondolsz ugye? imádom hogy végre izgi karakter lett Wilson!

hehe. csináltam Facebookra Szerelmem, Depeche Mode című mappát XD

Wilson eddig is érdekes vooolt XD Hol lenen Ház nélküle???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon bírom Wilsont XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) WILSOOOON!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, a 10. részről van szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezek akkora barmok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 20:26:06
Létrehozva: #14144

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 20:23:55) *
wááá
ez de kurvára fájhatott...

amikor csinálták nem. MIkor javították, az a 10 perc! Na az fájt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 20:29:16
Létrehozva: #14145

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 20:18:48) *
Imádom Házt! A szarkazmusa, cinikussága.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó fej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olyan mint én, csak pasiba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja, meg én nem vagyok, sánta és szőrős (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

IGEEEEN Ház a király! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon megmondja a frankót az embereknek és bejön az egoizmusa is (ahogy Dave-nél is XD). És ezen felül Ház zseni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És nem érdeklik az emberek, csak a rejtvények, amiket hoznak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jaj, imáááádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 15. - 20:30:25
Létrehozva: #14146

devotee

Capri most képzeld el ha a fiúk fülébe jutna a seregünk hire....ééés találkozni szeretnének velünk
Irhatnál erről ficket...és összejöhetnél benne Martinnal,más valaki közülünk meg Dave-el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 20:31:31
Létrehozva: #14147

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 20:29:16) *
IGEEEEN Ház a király! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon megmondja a frankót az embereknek és bejön az egoizmusa is (ahogy Dave-nél is XD). És ezen felül Ház zseni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És nem érdeklik az emberek, csak a rejtvények, amiket hoznak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jaj, imáááádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És a legjobb benne, hogy annyira de annyira kegyetlenű őszinte, hogy az már durva. Lesz.... ja hogy másnak nem tesz vele jót. Kimondja. punk tum. visszaszívni nem lehet. És könyve is nagyon jó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.01. 15. - 20:30:25) *
Capri most képzeld el ha a fiúk fülébe jutna a seregünk hire....ééés találkozni szeretnének velünk
Irhatnál erről ficket...és összejöhetnél benne Martinnal,más valaki közülünk meg Dave-el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az azért mégis csak durci lenne, de az ötlet tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár szerintem ha Dave klónozná magát se lenne elég (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 20:36:28
Létrehozva: #14148

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 15. - 20:30:25) *

oh igen gondoltam rá XD de igazságtalan lenne, ha seregünkből egyvalakit választanának ki XD szóval elvetettem. de jó belegondolni, h tényleg hallanak rólunk és akkor találkozni akarnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 20:31:31) *
És a legjobb benne, hogy annyira de annyira kegyetlenű őszinte, hogy az már durva. Lesz.... ja hogy másnak nem tesz vele jót. Kimondja. punk tum. visszaszívni nem lehet. És könyve is nagyon jó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

huh, a könyvét nem bírtam elolvasni, amit ő írt, nem bírom az angol humort. pedig megpróbáltam, de nem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 15. - 20:38:36
Létrehozva: #14149

devotee

Szerintem Dave azért maradt otthon, mert a fórumot olvasta vendégként közben valaki tolmácsolt hozzá. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Macsus, ez tetszett amit írtál, olyan izgatottság jött rám.

House hát eleinte én is bírtam, aztán már olyan erőltetettnek tűnt. Maga a figura jófej, de nekem már ez sok volt a történet szempontjából.

Nem igazán szeretem az eü sorozatokat. Mese az összes!
Egy-kettő van, ami tényleg valós lehet és nem hülyeség, de túl van erőltetve az is, mint például ez, meg a vészhelyzet. Azért nem is nézem. Én meg csak így tudom nézni, mert a szakmám.

Bírom a figurát ahogy mondtam, de a valóságban hol van ilyen ember? Már nem azért...
Sehol! Én legalábbis kurva sok embert ismerek, de ilyennel nem találkoztam még. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mondjuk nekem jöhetne egy ilyen típus, de el tudnám képzelni, hogy a többségnek nem, úgysem lehetne ilyennel megférni, meg egyáltalán. Ezért mese sajnos.

Vannak ilyen professzorok, ilyen figurák de azok nem így nyomják azért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 20:39:16
Létrehozva: #14150

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 20:24:05) *
Sereg már most elért talán egy kis valamit: egyre hírhedtebbek vagyunk Mode körökben XD Ki tudja, talán a fiúk fülébe is eljut a létezésünk híre?:PPPPPPPPPP

úgy legyen! kapnánk egy kis plusz-szolgáltatást...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 20:42:23
Létrehozva: #14151

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 15. - 20:38:36) *
Szerintem Dave azért maradt otthon, mert a fórumot olvasta vendégként közben valaki tolmácsolt hozzá. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Macsus, ez tetszett amit írtál, olyan izgatottság jött rám.

House hát eleinte én is bírtam, aztán már olyan erőltetettnek tűnt. Maga a figura jófej, de nekem már ez sok volt a történet szempontjából.

Nem igazán szeretem az eü sorozatokat. Mese az összes!
Egy-kettő van, ami tényleg valós lehet és nem hülyeség, de túl van erőltetve az is, mint például ez, meg a vészhelyzet. Azért nem is nézem. Én meg csak így tudom nézni, mert a szakmám.

Bírom a figurát ahogy mondtam, de a valóságban hol van ilyen ember? Már nem azért...
Sehol! Én legalábbis kurva sok embert ismerek, de ilyennel nem találkoztam még. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mondjuk nekem jöhetne egy ilyen típus, de el tudnám képzelni, hogy a többségnek nem, úgysem lehetne ilyennel megférni, meg egyáltalán. Ezért mese sajnos.

Vannak ilyen professzorok, ilyen figurák de azok nem így nyomják azért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na jól van, te is oylan vagy, mint a töri tanárok: nem lehet velük történelmi filmet nézni, mert 10 percenként "ez nem így volt." XD meg Petyával sem lehet semmi informatikás filmet, mert detto ugyanez megy le... mondjuk velem természeti katasztrófásat nem lehet éppen ezért XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 20:42:25
Létrehozva: #14152

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 20:36:28) *
oh igen gondoltam rá XD de igazságtalan lenne, ha seregünkből egyvalakit választanának ki XD szóval elvetettem. de jó belegondolni, h tényleg hallanak rólunk és akkor találkozni akarnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

huh, a könyvét nem bírtam elolvasni, amit ő írt, nem bírom az angol humort. pedig megpróbáltam, de nem.

Sajnálom, pedig fantasztikusan jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pikk pakk elolvastam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 20:43:47
Létrehozva: #14153

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 20:39:16) *

hajajajajajaj XD

jaj, de rossz, h senki nem dumál velem msn-en XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 15. - 20:46:10
Létrehozva: #14154

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 20:42:23) *
na jól van, te is oylan vagy, mint a töri tanárok: nem lehet velük történelmi filmet nézni, mert 10 percenként "ez nem így volt." XD meg Petyával sem lehet semmi informatikás filmet, mert detto ugyanez megy le... mondjuk velem természeti katasztrófásat nem lehet éppen ezért XD

Hehehehe, milyen kiábrándító voltam most, nem? Ikszdééé

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 20:43:47) *
hajajajajajaj XD

Az nem zavar, hogy nyóccázan itt pofázunk neked?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 20:47:01
Létrehozva: #14155

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 20:42:25) *
Sajnálom, pedig fantasztikusan jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pikk pakk elolvastam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nekem is bejött
én imádom az angol humort...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 20:47:12
Létrehozva: #14156

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 15. - 20:46:10) *
Az nem zavar, hogy nyóccázan itt pofázunk neked?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nekem kell egy aktív msn ablak! XD megszoktam!!!XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 20:47:31
Létrehozva: #14157

devotee

hajajajajajaj XD

most szeméyles kapcsolataim ápolom, megyek is XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 20:48:40
Létrehozva: #14158

devotee

hajajajajajaj XD

én meg már mondtam, hogy eltűntél nekem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 15. - 20:50:17
Létrehozva: #14159

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 20:47:12) *
nekem kell egy aktív msn ablak! XD megszoktam!!!XD

Majd én mindjárt úgy megrezegtetem az ablakod, hogy leszoksz erről a szokásodról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 20:48:40) *
én meg már mondtam, hogy eltűntél nekem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Tuti, hogy törölt téged, és letiltott a fenébe! Ikszdééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én mondom Sori, ne hagyd annyiban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 15. - 20:53:37
Létrehozva: #14160

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 20:39:16) *

Az már tuti. Hajrá csajok, csapjunk hírverést, hadd tudják meg a fiúk, milyen is a híres Fekete Sereg! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 706 707 708 709 710 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: