![]() ![]() |
2010.01. 15. - 20:54:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Majd én mindjárt úgy megrezegtetem az ablakod, hogy leszoksz erről a szokásodról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti, hogy törölt téged, és letiltott a fenébe! Ikszdééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mondom Sori, ne hagyd annyiban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neem olyat tuti nem tesz, nem tenne... Ugye nem??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (kétségbeesettszmájli) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 20:54:12
Létrehozva:
|
|
|
én meg már mondtam, hogy eltűntél nekem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nekem ott vagy. letiltottál????XD a fenét, kiszúrom a szemét, csak nem lát XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 20:55:16
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.01. 15. - 20:55:26
Létrehozva:
|
|
|
Neem olyat tuti nem tesz, nem tenne... Ugye nem??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (kétségbeesettszmájli) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dehogyis, ne hallgass rá, nem fullos a csaj XD :PPPPP |
|
|
|
2010.01. 15. - 20:55:56
Létrehozva:
|
|
|
nekem ott vagy. letiltottál????XD a fenét, kiszúrom a szemét, csak nem lát XD most már meg vagy! Nem írtam valahol vagy itt vagy az oldalon hogy valami gebasz lett msn-emmel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) aszem beteg lett szegényke.. vírusos.. és egy csomó mindenki eltűnt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 20:59:55
Létrehozva:
|
|
|
Ez most tényleg őszinte és komoly? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem vannak hiányosságaim sajna.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szia Sori! Mi még nem ismerjük egymást. A Falka első férfi tagja vagyok, de nem vagyok egyedül. Van már még egy férfi társam Tatu személyében! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A klippek felajánlása teljesen komoly volt. Nagyon szívesen segítek DM imádó társaimnak a gyűjteményük kibővítésében. Szóval ha gondolod/gondoljátok, lehet itt vagy privátba jelezni hogy kinek melyikre van szüksége. Bár a privát nem tudom hogy működik e, mert az aláírásomat átállítottam 2 hete és nem változott még meg. |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:04:02
Létrehozva:
|
|
|
megnéztem a facebook-os képeket...
beszabehu.. loptam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Sori! Mi még nem ismerjük egymást. A Falka első férfi tagja vagyok, de nem vagyok egyedül. Van már még egy férfi társam Tatu személyében! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A klippek felajánlása teljesen komoly volt. Nagyon szívesen segítek DM imádó társaimnak a gyűjteményük kibővítésében. Szóval ha gondolod/gondoljátok, lehet itt vagy privátba jelezni hogy kinek melyikre van szüksége. Bár a privát nem tudom hogy működik e, mert az aláírásomat átállítottam 2 hete és nem változott még meg. Akkor előszöri is Szia Neo71 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rögtön egy kérés, a nevem kicsi s (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha kérhetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezer hálám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha tényleg minden klipp meg van, akkor arra gondoltam, hogy nem tudom mennyiségileg mennyi, de ha ráfér egy dvd-re, küldenék neked postán... ha nem túl nagy kérés. Így legalább egy helyen lenne, nem össze vissza.... Lehet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hogy éled meg ezt az egészet? Nem furcsa neked ez férfiként? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:04:24
Létrehozva:
|
|
|
megnéztem a facebook-os képeket... beszabehu.. loptam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) afteron született rólam rengeteg kép, de azt nem mutogatom XD de rendesen van a falkáról dokumentáció (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:04:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 15. - 21:05:13
Létrehozva:
|
|
|
És hogy éled meg ezt az egészet? Nem furcsa neked ez férfiként? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez egy zseniális kérdés, már én is kérdezni akartam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:05:27
Létrehozva:
|
|
|
Capri ha tetszett az ötlet akkor csak azt ird meg fickben,hogy a Sereg találkozik a DM-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sori szép a tetkód. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia első számú sereghim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én leléptem.Pá mindenkinek.Jó éjszakát. |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:07:12
Létrehozva:
|
|
|
Szia, klipek nekem is jöhetnek aviban, kivéve it's no good (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köcce! esztermail@yahoo.com Rendben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ha gondoljátok fel is tölthetem egy fájlmegosztó oldalra (rapid, hotfile, megaupload) és onnan lecsipegethetitek. Így is jó lenne? |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:07:12
Létrehozva:
|
|
|
ez egy zseniális kérdés, már én is kérdezni akartam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kérdezni mindig is tudtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is szeretnek érte.. pofátlanul őszinte kérdések (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:11:55
Létrehozva:
|
|
|
megnéztem a facebook-os képeket... beszabehu.. loptam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor előszöri is Szia Neo71 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rögtön egy kérés, a nevem kicsi s (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha kérhetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezer hálám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha tényleg minden klipp meg van, akkor arra gondoltam, hogy nem tudom mennyiségileg mennyi, de ha ráfér egy dvd-re, küldenék neked postán... ha nem túl nagy kérés. Így legalább egy helyen lenne, nem össze vissza.... Lehet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hogy éled meg ezt az egészet? Nem furcsa neked ez férfiként? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo ilyen klippes dvd nekem is jó lenne.Leköteleznél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rendben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ha gondoljátok fel is tölthetem egy fájlmegosztó oldalra (rapid, hotfile, megaupload) és onnan lecsipegethetitek. Így is jó lenne? nem mert nincs korlátlan netem.Inkább a cd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) naaa Neo légyszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:13:35
Létrehozva:
|
|
|
kérdezni mindig is tudtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is szeretnek érte.. pofátlanul őszinte kérdések (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miééért? jók azok, lényegre törőek, így mindenki tudja, h hol a határ. |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:17:51
Létrehozva:
|
|
|
Neo ilyen klippes dvd nekem is jó lenne.Leköteleznél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem mert nincs korlátlan netem.Inkább a cd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) naaa Neo légyszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem jó lenne, de nincs letöltő vezérlőm.. azt egyesével is le lehet szedni? vagy tedd fel mondjuk a torrentzap.com-ra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) onnan le tudom szedni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és bocsi a lavina miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri ha tetszett az ötlet akkor csak azt ird meg fickben,hogy a Sereg találkozik a DM-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sori szép a tetkód. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia első számú sereghim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én leléptem.Pá mindenkinek.Jó éjszakát. Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És köszönöm a bókot a tetkómra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nincs válasz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:21:07
Létrehozva:
|
|
|
Idézet megnéztem a facebook-os képeket... beszabehu.. loptam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor előszöri is Szia Neo71 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rögtön egy kérés, a nevem kicsi s ha kérhetem Ezer hálám Ha tényleg minden klipp meg van, akkor arra gondoltam, hogy nem tudom mennyiségileg mennyi, de ha ráfér egy dvd-re, küldenék neked postán... ha nem túl nagy kérés. Így legalább egy helyen lenne, nem össze vissza.... Lehet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hogy éled meg ezt az egészet? Nem furcsa neked ez férfiként? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsánat sori! Csak tiszteletem jeléül írtam a neved nagybetűvel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az összes klipp 2 dvd-n van rajta, BEST ALL CLIP néven, évszámok szerint szépn különválogatva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha valakinek kell az szóljon, eljuttatok hozzátok egy példányt és aztán egymásnak lemásoljátok. Már akik közel laknak egymáshoz. sori neked külön küldöm ha kéred. Majd a címet pontosítjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) VICUSKA! NEKED NE KÜLDENÉK? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:26:36
Létrehozva:
|
|
|
Bocsánat sori! Csak tiszteletem jeléül írtam a neved nagybetűvel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az összes klipp 2 dvd-n van rajta, BEST ALL CLIP néven, évszámok szerint szépn különválogatva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha valakinek kell az szóljon, eljuttatok hozzátok egy példányt és aztán egymásnak lemásoljátok. Már akik közel laknak egymáshoz. sori neked külön küldöm ha kéred. Majd a címet pontosítjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) VICUSKA! NEKED NE KÜLDENÉK? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen, tudom, nincs ezzel semmi baj, ezért szoktam külön kérni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A címet mindenkép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dobd át üziben, és adom fel postán a két lemezt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujjjjj dejóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezer hálám érte! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:27:05
Létrehozva:
|
|
|
nekem jó lenne, de nincs letöltő vezérlőm.. azt egyesével is le lehet szedni? vagy tedd fel mondjuk a torrentzap.com-ra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) onnan le tudom szedni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és bocsi a lavina miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És köszönöm a bókot a tetkómra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo Nincs válasz? Inkább postán oldjuk meg, nagyon lassú a netem ahhoz hogy 2 dvd-t feltöltsek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:27:07
Létrehozva:
|
|
|
Bocsánat sori! Csak tiszteletem jeléül írtam a neved nagybetűvel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az összes klipp 2 dvd-n van rajta, BEST ALL CLIP néven, évszámok szerint szépn különválogatva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha valakinek kell az szóljon, eljuttatok hozzátok egy példányt és aztán egymásnak lemásoljátok. Már akik közel laknak egymáshoz. sori neked külön küldöm ha kéred. Majd a címet pontosítjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) VICUSKA! NEKED NE KÜLDENÉK? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) válaszolj sori kérdésére kéééérlek, mert érdekeeeel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy feleltél mááár?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem hinném XD |
|
|
|
![]() ![]() |