![]() ![]() |
2010.01. 15. - 21:27:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igen, tudom, nincs ezzel semmi baj, ezért szoktam külön kérni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A címet mindenkép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dobd át üziben, és adom fel postán a két lemezt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujjjjj dejóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezer hálám érte! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és én arra gondoltam, hogy neked nem furcsa így látni minket nőket? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:28:02
Létrehozva:
|
|
|
Edó - manó merre jár? És Lola - manó ?XD
|
|
|
|
2010.01. 15. - 21:28:44
Létrehozva:
|
|
|
válaszolj sori kérdésére kéééérlek, mert érdekeeeel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy feleltél mááár?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem hinném XD Mi az ami annyira érdekel Capri? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit feljebb megtalálod a választ! |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:29:12
Létrehozva:
|
|
|
válaszolj sori kérdésére kéééérlek, mert érdekeeeel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy feleltél mááár?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem hinném XD nem, nem válaszolt még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:31:24
Létrehozva:
|
|
|
ja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és én arra gondoltam, hogy neked nem furcsa így látni minket nőket? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyjából mindannyiótokat láttalak a koncerten, vagy előtte vagy utána, egyikőtöktől kaptam egy fantasztikus ölelést is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kicsit fura volt először, de most a találkozás után már nem az, beazonosítalak titeket a nevetek alapján és nem ezeket a képeket látom amiket feltöltöttetek hanem az arcotokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:31:39
Létrehozva:
|
|
|
Mi az ami annyira érdekel Capri? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit feljebb megtalálod a választ! jaj hát minden, de milyen hímállatként ennyi Dave és Martin - őrült nőstény közt? Én azt hittem ,h a fiúk nem húzzák sokáig ennyi nő közt, mert mégiscsak nők és a menstruációs görcsök, valamint smink - témánál talán azt viseli még nehezebben, h kinek melyik híres pasi tetszik és miért és mit művelnének vele XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:32:43
Létrehozva:
|
|
|
nem, nem válaszolt még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De most már igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj hát minden, de milyen hímállatként ennyi Dave és Martin - őrült nőstény közt? Én azt hittem ,h a fiúk nem húzzák sokáig ennyi nő közt, mert mégiscsak nők és a menstruációs görcsök, valamint smink - témánál talán azt viseli még nehezebben, h kinek melyik híres pasi tetszik és miért és mit művelnének vele XD Én még azt a hülye hüvelygomás reklámot is végig szoktam nézni. XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, egyébként meg én mint faszi vagyok Dave és Martin rajongó! |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:33:08
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=irlPGbgYjo4 csövi mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 15. - 21:33:56
Létrehozva:
|
|
|
De most már igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én még azt a hülye hüvelygomás reklámot is végig szoktam nézni. XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MInden elismerésem, azt még én is elkapcsolom, pedig én nő vagyok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:34:09
Létrehozva:
|
|
|
De most már igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem nincs ebben a kérdésben semmi különös, nem Neo? A férfiak ismerik a nőket, a nők meg a férfiakat, de legalábbis simán el tudják képzelni, hogy mi folyik egy ilyen "bandában". Legalábbis akinek volt már dolga az ellenkező nemmel, az simán veszi a lapot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:36:41
Létrehozva:
|
|
|
Nagyjából mindannyiótokat láttalak a koncerten, vagy előtte vagy utána, egyikőtöktől kaptam egy fantasztikus ölelést is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kicsit fura volt először, de most a találkozás után már nem az, beazonosítalak titeket a nevetek alapján és nem ezeket a képeket látom amiket feltöltöttetek hanem az arcotokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jössz velünk pecsába??(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, egyébként meg én mint faszi vagyok Dave és Martin rajongó! párom menekül előle XD mondjuk ennek oka, h az olyan reklámok, mint hüvelygomba, kaki, takony mindig ebéd közben jönnek. |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:36:54
Létrehozva:
|
|
|
http://www.depechemode.com/tour/tourblog.html <-- berlini képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem nagyon jók lettek főleg martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) capri trixx nézzétek meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 15. - 21:36:55
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=irlPGbgYjo4 csövi mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wroooooooooooooong! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:39:03
Létrehozva:
|
|
|
azt a képet nézzétek meg, ahol martin felnyújta a balkezét és láni hogy még a hónalja alatt is csillámos (slaggal lemosnám:D) és ahogy nyújtozkodik kapuciner (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 15. - 21:39:14
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem nincs ebben a kérdésben semmi különös, nem Neo? A férfiak ismerik a nőket, a nők meg a férfiakat, de legalábbis simán el tudják képzelni, hogy mi folyik egy ilyen "bandában". Legalábbis akinek volt már dolga az ellenkező nemmel, az simán veszi a lapot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami rémlik egy ellenkező nemű embertársammal való találkozásról, és ha emlékeim nem csalnak nem volt rossz dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár mostanában nagyon nem vagyok szerencsés ebben a témában, az utolsó érintkezésem Nővel a Lolácska volt, ahogy a gyönyörű formás cicijeit hozzám szorította! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:39:57
Létrehozva:
|
|
|
http://www.depechemode.com/tour/tourblog.html <-- berlini képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem nagyon jók lettek főleg martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) capri trixx nézzétek meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bah, de hol marad Bp????? XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:40:20
Létrehozva:
|
|
|
és a dave fanoknak is van még ott anakonda sikló.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 15. - 21:40:49
Létrehozva:
|
|
|
jajistene, jajistenem, meghalok!!! Betöltöm Jantar linkjét és mi fogad, mi?! Hát ez basszus!!!
brat_tour_06.jpg ( 26.05K )
Letöltések száma: 11És ne haljak meg ilyenkor?! |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:41:12
Létrehozva:
|
|
|
jössz velünk pecsába??(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) párom menekül előle XD mondjuk ennek oka, h az olyan reklámok, mint hüvelygomba, kaki, takony mindig ebéd közben jönnek. Az hogy mikor jutok el a PeCsába az még nagyon nem tiszta nekem, elég zűrös most a melóhelyem, jött egy nagy megrendelés és még holnap is megyek dolgozni, van aki meg vasárnap megy hogy a termelés ne álljon meg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De ha megyek mindenképp úgy szeretnék menni hogy ottlegyetek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 21:41:18
Létrehozva:
|
|
|
Valami rémlik egy ellenkező nemű embertársammal való találkozásról, és ha emlékeim nem csalnak nem volt rossz dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár mostanában nagyon nem vagyok szerencsés ebben a témában, az utolsó érintkezésem Nővel a Lolácska volt, ahogy a gyönyörű formás cicijeit hozzám szorította! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hűűűha... mi lesz itt?... XD |
|
|
|
![]() ![]() |