![]() ![]() |
2010.01. 15. - 23:31:13
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahaaa akkor ezt most megtanultam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szuper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na nézem a blogod. első bejegyzés nekem is fura volt. de nem is ezt akarom hanem hogy látom már hogy te vagy az én emberem!!!! hát bor, végre borissza valaki!!!!!!!!!!! naaaagyölelés! |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:34:16
Létrehozva:
|
|
|
De olyan jó neked, hogy van így egy csapat. Én hova menjek? A Zetébe még sem állíthatok be. Csókolom, edzeni szeretnék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is néznének hülyének. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát menj kisebb csapathoz. Én is úgy mentem anno. Hello, nem kell egy joly joker a csapatba? minden posztot elviszek, de a kedvencem a bal szél hm? és azt mondták de. Most a rebiszben játszom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Beszéljünk másról, amihez talán tud ő is. Hmm, smink? Hehehe Vagy hajdivat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köröm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) részemről ehhez még én se tudok hozzászólni. ja de! ezek az új hegyes műkörmök.. hát no comment... na nézem a blogod. első bejegyzés nekem is fura volt. de nem is ezt akarom hanem hogy látom már hogy te vagy az én emberem!!!! hát bor, végre borissza valaki!!!!!!!!!!! naaaagyölelés! igen, csak száraz, és csak vörös. és ha lehet akkor villányi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon ritkán aszu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:34:30
Létrehozva:
|
|
|
töröltetnem kéne a blogjaimat XD
|
|
|
|
2010.01. 15. - 23:34:36
Létrehozva:
|
|
|
Capri nem írtál! Dave a nyugodt vagy Martin?!
Egyébként megértem Mode-ot nekem is apám lehetne, annyi idős mint anyám. És olyan apás is... Na, mi van velem?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt most mennem kell!!!!! Üdv mindenkinek! |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:35:39
Létrehozva:
|
|
|
hát én is leestem volna az fix ez kép! basssszus! ilyen szmájli nincs is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jahh, a megkívántalak-mosoly? az úgy szoktam hogy [evil smile] |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:36:54
Létrehozva:
|
|
|
töröltetnem kéne a blogjaimat XD most ezt most miért? elkérhetem a címét? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Capri nem írtál! Dave a nyugodt vagy Martin?! Egyébként megértem Mode-ot nekem is apám lehetne, annyi idős mint anyám. És olyan apás is... Na, mi van velem?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt most mennem kell!!!!! Üdv mindenkinek! szép álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jahh, a megkívántalak-mosoly? az úgy szoktam hogy [evil smile] nem, olyan igazi pofaleesős szmájli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a maszkban rajzoltak olyan Jim-nek, mikor elment szórakozni, és meglátta Cameron-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:38:09
Létrehozva:
|
|
|
igen, csak száraz, és csak vörös. és ha lehet akkor villányi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon ritkán aszu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát komolyan te egy istennő vagy. ugyanez a kedvencem. villányi száraz vörös. cabernet vagy portugieser... vagy tképp mindegy is. vörösből száraz. én mondjuk megiszom a fehéret, rozét is, de csak az igazit. fehérből se az édeset (na persze egy aszúra azért nem mondok nemet) |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:38:41
Létrehozva:
|
|
|
most ezt most miért? elkérhetem a címét? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) áh, régiek és zavarosak. semmi elmélyülős vagy értelmes nincs bennük, mint a tiédben, Lolában vagy Angiében XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:38:44
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beszéljünk másról, amihez talán tud ő is. Hmm, smink? Hehehe Vagy hajdivat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köröm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he..vagyok...csak közben anyám is hívott. Közel a 60-hoz rájött arra,hogy internetezni akar....egye fene,vettem neki egy gépet karácsonyra. De nem nagyon megy neki.Most spec azért hívott,hogy nem tudja behozni a Youtube-t,hiába ír be j,vagy J betűt,nem hozza be............XDDDDD Nem röhögni..... |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:39:22
Létrehozva:
|
|
|
most ezt most miért? elkérhetem a címét? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) nem, olyan igazi pofaleesős szmájli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a maszkban rajzoltak olyan Jim-nek, mikor elment szórakozni, és meglátta Cameron-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, aaaz! az is jó... Capri sztem azért akarja töröltetni a blogját, mert régi, nem aktuális, és rossz emlékeket idéz... jól tippelek, cicum? |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:40:06
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 15. - 23:40:10
Létrehozva:
|
|
|
He-he..vagyok...csak közben anyám is hívott. Közel a 60-hoz rájött arra,hogy internetezni akar....egye fene,vettem neki egy gépet karácsonyra. De nem nagyon megy neki.Most spec azért hívott,hogy nem tudja behozni a Youtube-t,hiába ír be j,vagy J betűt,nem hozza be............XDDDDD Nem röhögni..... deee, röhög!!! megzabálom anyukádat, de aranyos! |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:43:03
Létrehozva:
|
|
|
hát komolyan te egy istennő vagy. ugyanez a kedvencem. villányi száraz vörös. cabernet vagy portugieser... vagy tképp mindegy is. vörösből száraz. én mondjuk megiszom a fehéret, rozét is, de csak az igazit. fehérből se az édeset (na persze egy aszúra azért nem mondok nemet) Ezt is tőle tanultam... ezt is ő szerettette meg velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:43:59
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az,aranyos meg fiatalos.
De kicsit fárasztó........mikor ott vagyok,és mondom,hogy enter,vagy esc akkor rám néz,hogy mit beszélek..... Holnap csak azért kell elmennem hozzá,hogy a firefox ikont lerakjam a tálcájára.Próbáltuk ma telefonon elmondani neki,de nem nagyon vágta..... Egyenlőre most annak örülünk,hogy be tud lépni a Freemail-jére,és sikerűlt már levelet is küldenie.................. |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:45:15
Létrehozva:
|
|
|
áh, régiek és zavarosak. semmi elmélyülős vagy értelmes nincs bennük, mint a tiédben, Lolában vagy Angiében XD ugyan! én végső elkeseredettségemben írom ezeket. Ez olyan "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Muti a blogod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he..vagyok...csak közben anyám is hívott. Közel a 60-hoz rájött arra,hogy internetezni akar....egye fene,vettem neki egy gépet karácsonyra. De nem nagyon megy neki.Most spec azért hívott,hogy nem tudja behozni a Youtube-t,hiába ír be j,vagy J betűt,nem hozza be............XDDDDD Nem röhögni..... De aranyos! van egy ismerősöm, anyukája 60 körül, most tanulja szövegszerkeztőt. Jegyzet: Kijelöljük a sort (kézzel mellé írva bekékeljük.... ) nem visítottam mikor mesélte... áááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:45:43
Létrehozva:
|
|
|
Ezt is tőle tanultam... ezt is ő szerettette meg velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mármint? Dave-drága? az imádat... vagy nem ő, csak mindenről ő jut eszembe? |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:46:56
Létrehozva:
|
|
|
Az,aranyos meg fiatalos. De kicsit fárasztó........mikor ott vagyok,és mondom,hogy enter,vagy esc akkor rám néz,hogy mit beszélek..... Holnap csak azért kell elmennem hozzá,hogy a firefox ikont lerakjam a tálcájára.Próbáltuk ma telefonon elmondani neki,de nem nagyon vágta..... Nekem múltkor jött muter, hogy msn.. mondtam neki, anyu ne haragudj, de hogy én ezt el nem mesélem neked az fix! Még a görgőt se használja az egéren... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:47:10
Létrehozva:
|
|
|
ugyan! én végső elkeseredettségemben írom ezeket. Ez olyan "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Muti a blogod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) találtam benne némi "értelmet". elemezgettem a kereszténységet. érdekel vkit? XD |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:47:36
Létrehozva:
|
|
|
ugyan! én végső elkeseredettségemben írom ezeket. Ez olyan "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, detto. sztem mindenki ezért blogol. arctalan tömeghez beszélni könnyebb... nálam ez egész pontosan úgy hangzik: "dúdolnom kell hogy magam is halljam" |
|
|
|
2010.01. 15. - 23:47:52
Létrehozva:
|
|
|
mármint? Dave-drága? az imádat... vagy nem ő, csak mindenről ő jut eszembe? Nem, nem Dave, de pokolian hasonlít rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |