2400 Oldal V  « < 715 716 717 718 719 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.01. 15. - 23:48:16
Létrehozva: #14321

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 23:47:10) *
találtam benne némi "értelmet". elemezgettem a kereszténységet. érdekel vkit? XD

simán
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
tatu
post 2010.01. 15. - 23:48:31
Létrehozva: #14322

Painkiller

NAGYXNAGYD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 23:48:41
Létrehozva: #14323

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 23:47:10) *
találtam benne némi "értelmet". elemezgettem a kereszténységet. érdekel vkit? XD

Mármint az én blogomban?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 23:49:37
Létrehozva: #14324

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 23:47:52) *
Nem, nem Dave, de pokolian hasonlít rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

AAAAAAAAAAAAAAAA
olyat nekem iiiis!!!!!!!!!! sokat kérek sztetek az élettől? Dave-et pasimnak avagy egy hasonmását?

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 23:48:41) *
Mármint az én blogomban?

a sajátjában te sügér... XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 23:50:14
Létrehozva: #14325

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 23:49:05) *
AAAAAAAAAAAAAAAA
olyat nekem iiiis!!!!!!!!!! sokat kérek sztetek az élettől? Dave-et pasimnak avagy egy hasonmását?

Három év eddig az életemből ami csak az övé, és senki másé... és még csak nem is tudja...
na mindegy, ebbe ne menjünk bele.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
tatu
post 2010.01. 15. - 23:50:16
Létrehozva: #14326

Painkiller

Tschajok......cuppantás mindenkinek oda ahova kéri......
Tiplizek aludni.....
Tschá:tatu-apu
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 23:51:19
Létrehozva: #14327

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 23:49:37) *
AAAAAAAAAAAAAAAA

a sajátjában te sügér... XD

jaaaa
aszem kiteszem a L betűs matricát a homlokomra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (tatu @ 2010.01. 15. - 23:50:16) *
Tschajok......cuppantás mindenkinek oda ahova kéri......
Tiplizek aludni.....
Tschá:tatu-apu

Jóccakátot, meg pápásos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 23:51:19
Létrehozva: #14328

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 23:48:41) *
Mármint az én blogomban?

enyimében XD

eztet írtam:

"Első vallásismeret órám király volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindig is érdekelt a keresztény vallás történet, hittanra is jártam, a sztori miatt, de első áldozó sosem lettem, elintéztem XD Annyira azért nem érdekelt. Meg nem is ez a része érdekelt, ez maszlag. Hanem a sztori, az a 2000 éves történet, amit körülvesz a misztikusság. Annyi lehetőség van az értelmezésére (és a félreértelmezésére is), de manapság az emberek idegenkednek ettől, eleve az érdemi beszélgetéstől, a gondolkodástól. Mégis, mit várok a mai világban? A számítógép, a net, a plázák trendi világában? Ahol divat egy legjobb barinő és az, hogy a legmencsibb fiúcskával csókszizzak, mert az a cool. Ahol hülyének és felszínesnek lenni a király, ahol stíluscsoportokba tartozik, ahol kurvára egyedi. Igen, biztos egészen egyedin csinálja a style group-jának szokásait, mint 99 ezer társa.

Szóval, lényeg, hogy a tanár mondta, nem is inkább mesélt, megosztotta a tapasztalatait, mint hívő ember én meg írtam, amit mond bal oldalra, jobb oldalra meg a saját bejyegzéseim. Pl.:

"Test és bor = adja az erőt is"

Megj.:"egyfajta kannibalizmus -> pogány hit"

Mondjuk ezeket magamnak írtam, hogy kifejtve itt blogolhassam. Ki is térnék a fent említett példára. Szóval, a papok azt mondják, hogy edd ezt a kenyeret (vagy ostyát) ez Jézus teste és idd meg ezt a bort, ez a vére. Tanárom mondta, hogy mindezt azért, mert Jézus ereje így a miénk lesz. Szerintem azért, hogy Jézus bennünk éljen (és az ereje a miénk legyen, ez is beleillik a képbe), az ember utálja, ha valami fölötte áll, szóval inkább egyé váll Jézussal (vagy Jézus vele) és ő is egy szinten lesz Jézussal. Ez csak a nézetmódom. Szóval, megenni az ostyát és meginni a bor, mert Jézus ereje (a a tanárom így látja, most az ő szemléletét használom fel az enyémhez) az övé lesz, egyfajta kannibalizmus. Egyrészt: edd meg, mert a teste, idd meg, mert a vére...és az ereje a tiéd lesz. Az aztékok és az amerikai indiánok is így tettek. Majd jöttek a hódítók, kijelentették, hogy ez pogányság és milyen dolog és lemészárolták őket, csak, mert mások voltak a szokásaik. Majd a hívő ember elmegy a templomba, és ugyanezt teszi....

Másik. Isten=szeretet. Szeretet=szolgálás. Na igen. Szolgálás, úgy értelmezve, mint segíteni akarás, állandó segítés. Mit csinált az egyház? Isten=szeretet, szeretet=szolgálás, szolgálás=adók és ajándékok. De, ha nagyon ki akarjuk facsarni ezt a nézetet, akkor szolgálás=állandó segítés, állandó segítés=adók és ajándékok, egyszóval PÉNZ. Hogy mennyire ki lehet fordítani egy vallást. Egy vallást, amit ha jobban megismersz, nem is olyan rossz, a szeretet és a béke eszméjén alapszik, az egyenlőségen, a hálán, a segítésen. Akkor asszem a történelem tükrében és a mostani helyzet alapján meg lehet nézni, hogy hova fajult ez az egész 2000 év alatt.

Tanárom szerint a szeretet az Isten, a szeretet a kereszténység, ő ebben hisz. Tehát, a szeretet maga az Isten. Mégis imádkozik. Ez szerintem, felér a bálványimádás fogalmával, ugyanis, ha a szeretet az Isten, akkor miért imádkozik olyan istenhez, ami nem létezik?

A szerelem fogalmára is kitértünk. A többiek szerint birtokolni vágyás (tanárom szerint is). Hatalmas tévedés! Én nem akarom birtokolni a párom, és aki így gondolkodik, azzal gond van. Mint személy, miért akarnám birtokolni? Nem a rabszolgám, hogy birtokoljam, nem a tulajdonom, a tárgyam. Élő, lélegző lény, saját akarattal és érzelmekkel, tudattal. A szerelem=összetartozás érzése, egy vágy egy társ iránt, lelki és testi értelemben is (nem a szexre gondolok). Az ember társas lény. De nem birtokolhatjuk társainkat.

Halál utáni lét. A kereszténységben menny vagy Pokol, esetleg Purgatórium. Buddhizmusban reinkarnáció. Modern embernél szellemlét, kísértéssel. Az ember képtelen elfogadni a halál utáni megsemmisülést. Pedig ez történik velünk. A sejtjeink elpusztulnak, a húsunk elrothad, idővel a csontjaink is elporladnak és senki sem fog emlékezni ránk. Szerves részeink réyze lesz a természetnek, hogy segítség az életet: a növényeket, akik a tőlünk tápanyagdús földben nőnek, a növényevőket, akik a mi tápanyagainkkal átitatott földben nőtt növényeket fogyasztják, a ragadozókét, akik a mi tápanyagainkat hordozó növényevőkkel táplálkoznak. Mi megszűnünk létezni. A tápanyagaink tovább élnek. Egyébként is a csillagokból kaptuk, nem a miénk. (Tényleg, utána lehet nézni.)

Egyistenhit vs. többistenhit. A kereszténység szerint egy igaz Isten van, az övék. A többistenhitű emberek szerint a világ harmonikusságához férfi és női istenek szükségesek, akik fenntartják az egyensúlyt. A kereszténység szerint ez hülyeség. Nos, lássuk az istenüket: áll az Atyából, a Fiúból és a Szentlélekből. Akárhogy is számolom ez három. Hiába egy isten van, ha több alkotóelem adja: ugyanarra a 3 személyre közös nevet adtak, de hárman vannak.

Mózesi törvény szerint, aki téged bántott, azt ugyanúgy bánthatod, ahogy ő bántott téged. Vagyis, tanárom szerint nem fair, hogy mikor a palesztinok megdobálják kővel az amerikai tankokat, akkor az amerikaiak belelőnek a tömegbe, ahelyett, hogy kővel dobálnák vissza őket. Nos, ilyen alapon az amerikaiak küldhetnének két gépet "Afganisztánba" felcímkézéssel a legközelebbi épületbe, vagy a londoniak egy öngyilkos merénylőt egy sűrűn lakott arab város közepére. És a palesztinok nem csak kővel dobálnak, robbantanak a kis rosszaságok, szóval a bombázások ezek szerint teljesen jogosak az amcsik részéről. (Nem vagyok háborúpárti, nem "szurkolok" egyik félnek sem, csak a példát görgettem tovább.)"

kiemeltem, h jobban lássátok XD attól, h dőlt már olvashatatlan is :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
tatu
post 2010.01. 15. - 23:53:33
Létrehozva: #14329

Painkiller

Te,Capri...ez nagyon komoly......
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 15. - 23:54:29
Létrehozva: #14330

devotee

Idézet (tatu @ 2010.01. 15. - 23:53:33) *
Te,Capri...ez nagyon komoly......

gyorsan végeztél vele XD

érdekel a kereszténység és megvan róla a véleményem... a legtutibb a jelenések könyve!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 23:55:10
Létrehozva: #14331

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 23:51:19) *
enyimében XD

eztet írtam:

"Első vallásismeret órám király volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindig is érdekelt a keresztény vallás történet, hittanra is jártam, a sztori miatt, de első áldozó sosem lettem, elintéztem XD Annyira azért nem érdekelt. Meg nem is ez a része érdekelt, ez maszlag. Hanem a sztori, az a 2000 éves történet, amit körülvesz a misztikusság. Annyi lehetőség van az értelmezésére (és a félreértelmezésére is), de manapság az emberek idegenkednek ettől, eleve az érdemi beszélgetéstől, a gondolkodástól. Mégis, mit várok a mai világban? A számítógép, a ne, a plázák trendi világában? Ahol divat egy legjobb barinő és az, hogy a legmencsibb fiúcskával csókszizzak, mert az a cool. Ahol hülyének és felszínesnek lenni a király, ahol stíluscsoportokba tartozik, ahol kurvára egyedi. Igen, biztos egészen egyedin csinálja a style group-jának szokásait, mint 99 ezer társa.

Szóval, lényeg, hogy a tanár mondta, nem is inkább mesélt, megosztotta a tapasztalatait, mint hívő ember én meg írtam, amit mond bal oldalra, jobb oldalra meg a saját bejyegzéseim. Pl.:

"Test és bor = adja az erőt is"

Megj.:"egyfajta kannibalizmus -> pogány hit"

Mondjuk ezeket magamnak írtam, hogy kifejtve itt blogolhassam. Ki is térnék a fent említett példára. Szóval, a papok azt mondják, hogy edd ezt a kenyeret (vagy ostyát) ez Jézus teste és idd meg ezt a bort, ez a vére. Tanárom mondta, hogy mindezt azért, mert Jézus ereje így a miénk lesz. Szerintem azért, hogy Jézus bennünk éljen (és az ereje a miénk legyen, ez is beleillik a képbe), az ember utálja, ha valami fölötte áll, szóval inkább egyé váll Jézussal (vagy Jézus vele) és ő is egy szinten lesz Jézussal. Ez csak a nézetmódom. Szóval, megenni az ostyát és meginni a bor, mert Jézus ereje (a a tanárom így látja, most az ő szemléletét használom fel az enyémhez) az övé lesz, egyfajta kannibalizmus. Egyrészt: edd meg, mert a teste, idd meg, mert a vére...és az ereje a tiéd lesz. Az aztékok és az amerikai indiánok is így tettek. Majd jöttek a hódítók, kijelentették, hogy ez pogányság és milyen dolog és lemészárolták őket, csak, mert mások voltak a szokásaik. Majd a hívő ember elmegy a templomba, és ugyanezt teszi....

Másik. Isten=szeretet. Szeretet=szolgálás. Na igen. Szolgálás, úgy értelmezve, mint segíteni akarás, állandó segítés. Mit csinált az egyház? Isten=szeretet, szeretet=szolgálás, szolgálás=adók és ajándékok. De, ha nagyon ki akarjuk facsarni ezt a nézetet, akkor szolgálás=állandó segítés, állandó segítés=adók és ajándékok, egyszóval PÉNZ. Hogy mennyire ki lehet fordítani egy vallást. Egy vallást, amit ha jobban megismersz, nem is olyan rossz, a szeretet és a béke eszméjén alapszik, az egyenlőségen, a hálán, a segítésen. Akkor asszem a történelem tükrében és a mostani helyzet alapján meg lehet nézni, hogy hova fajult ez az egész 2000 év alatt.

Tanárom szerint a szeretet az Isten, a szeretet a kereszténység, ő ebben hisz. Tehát, a szeretet maga az Isten. Mégis imádkozik. Ez szerintem, felér a bálványimádás fogalmával, ugyanis, ha a szeretet az Isten, akkor miért imádkozik olyan istenhez, ami nem létezik?

A szerelem fogalmára is kitértünk. A többiek szerint birtokolni vágyás (tanárom szerint is). Hatalmas tévedés! Én nem akarom birtokolni a párom, és aki így gondolkodik, azzal gond van. Mint személy, miért akarnám birtokolni? Nem a rabszolgám, hogy birtokoljam, nem a tulajdonom, a tárgyam. Élő, lélegző lény, saját akarattal és érzelmekkel, tudattal. A szerelem=összetartozás érzése, egy vágy egy társ iránt, lelki és testi értelemben is (nem a szexre gondolok). Az ember társas lény. De nem birtokolhatjuk társainkat.

Halál utáni lét. A kereszténységben menny vagy Pokol, esetleg Purgatórium. Buddhizmusban reinkarnáció. Modern embernél szellemlét, kísértéssel. Az ember képtelen elfogadni a halál utáni megsemmisülést. Pedig ez történik velünk. A sejtjeink elpusztulnak, a húsunk elrothad, idővel a csontjaink is elporladnak és senki sem fog emlékezni ránk. Szerves részeink réyze lesz a természetnek, hogy segítség az életet: a növényeket, akik a tőlünk tápanyagdús földben nőnek, a növényevőket, akik a mi tápanyagainkkal átitatott földben nőtt növényeket fogyasztják, a ragadozókét, akik a mi tápanyagainkat hordozó növényevőkkel táplálkoznak. Mi megszűnünk létezni. A tápanyagaink tovább élnek. Egyébként is a csillagokból kaptuk, nem a miénk. (Tényleg, utána lehet nézni.)

Egyistenhit vs. többistenhit. A kereszténység szerint egy igaz Isten van, az övék. A többistenhitű emberek szerint a világ harmonikusságához férfi és női istenek szükségesek, akik fenntartják az egyensúlyt. A kereszténység szerint ez hülyeség. Nos, lássuk az istenüket: áll az Atyából, a Fiúból és a Szentlélekből. Akárhogy is számolom ez három. Hiába egy isten van, ha több alkotóelem adja: ugyanarra a 3 személyre közös nevet adtak, de hárman vannak.

Mózesi törvény szerint, aki téged bántott, azt ugyanúgy bánthatod, ahogy ő bántott téged. Vagyis, tanárom szerint nem fair, hogy mikor a palesztinok megdobálják kővel az amerikai tankokat, akkor az amerikaiak belelőnek a tömegbe, ahelyett, hogy kővel dobálnák vissza őket. Nos, ilyen alapon az amerikaiak küldhetnének két gépet "Afganisztánba" felcímkézéssel a legközelebbi épületbe, vagy a londoniak egy öngyilkos merénylőt egy sűrűn lakott arab város közepére. És a palesztinok nem csak kővel dobálnak, robbantanak a kis rosszaságok, szóval a bombázások ezek szerint teljesen jogosak az amcsik részéről. (Nem vagyok háborúpárti, nem "szurkolok" egyik félnek sem, csak a példát görgettem tovább.)"

hűű ez most nekem még sok egyelőre... a vallás egyébként sem erősségem... Isten meg végkép nem. .
de megadod a blogod címét?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 15. - 23:55:21
Létrehozva: #14332

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 23:50:14) *
Három év eddig az életemből ami csak az övé, és senki másé... és még csak nem is tudja...
na mindegy, ebbe ne menjünk bele.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

de menjünk bele!!! plátóiban jó vagyok, nekem volt négy évesem is...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 15. - 23:56:49
Létrehozva: #14333

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 23:55:21) *
de menjünk bele!!! plátóiban jó vagyok, nekem volt négy évesem is...

legyen, de csak mértékkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mire vagy kíváncsi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 16. - 00:00:25
Létrehozva: #14334

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 23:56:49) *
legyen, de csak mértékkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mire vagy kíváncsi?

hát ha akarod, csak akkor. vagy privibe.

de főleg az hogy ki ő, hogy volt, mitől szerettél bele - ha beleszerettél persze - és miért plátói?
óóóóó az egész életemben csak plátói szerelmeim voltak, érdekel a kérdéskör (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 16. - 00:00:30
Létrehozva: #14335

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 23:55:10) *
hűű ez most nekem még sok egyelőre... a vallás egyébként sem erősségem... Isten meg végkép nem. .
de megadod a blogod címét?

tisztogatok benne és akkor meg XD van, amit ma már nem tárnék nyilvánosság elé.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 16. - 00:05:56
Létrehozva: #14336

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 16. - 00:00:25) *
hát ha akarod, csak akkor. vagy privibe.

de főleg az hogy ki ő, hogy volt, mitől szerettél bele - ha beleszerettél persze - és miért plátói?
óóóóó az egész életemben csak plátói szerelmeim voltak, érdekel a kérdéskör (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ki ő: kollégám. Szerencsére nem közvetlen, de kolléga. Napi kapcsolatban vagyunk. Barát is egyben.
hogy volt? nem tudom már hogy volt, egyszer csak beszélgetni kezdtünk, és rájöttem értelmes, aztán sokat kezdtem gondolni rá, és rájöttem baromi vonzó, de nagyon nagyon. Volt hogy nem tudtam aludni tőle, mert féltem álmodni vele... aztán megtörtént... igen, tudom, most már tuodm, de életem két legcsodálatosabb éjszakája volt. Mondta, még jóval előtte, hogy nem akar bántai, vigyázzak ne égjek meg.. megégtem. Ő nem akar többet. és ha elmondanám neki elveszíteném mint barátot szerintem. és hogy milyen? magas, feke haj, zöld szem, és így még a büdös életbe senki nem nézett rám.
basszus már azt is megérzem, ha egy emelettel (!) közelebb van...

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 16. - 00:00:30) *
tisztogatok benne és akkor meg XD van, amit ma már nem tárnék nyilvánosság elé.

na jó... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
de ebben ez is jó nem? hogy látod mennyit változol időközben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem erőszak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 16. - 00:07:56
Létrehozva: #14337

devotee

Engem is, engem is...

Nem a plátói szerelem a legrosszabb, elhiheted. Szar. És van szarabb ez az igazán szar XD Sok a szar XD Hülye vagy Capri! XD

Idézet (sori @ 2010.01. 16. - 00:05:56) *
na jó... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
de ebben ez is jó nem? hogy látod mennyit változol időközben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem erőszak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

valamivel jobb lett a közérzetem azóta, de stagnálok. ne aggódj, semmi lényegeset nem tüntetek el róla, csak kicsit olyan voltam mint Dave: egyszer túl sokat adtam ki a magánéletemből, azt legyilkolom és olvashatod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 16. - 00:08:50
Létrehozva: #14338

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 16. - 00:07:56) *
Engem is, engem is...

Nem a plátói szerelem a legrosszabb, elhiheted. Szar. És van szarabb ez az igazán szar XD Sok a szar XD Hülye vagy Capri! XD

valamivel jobb lett a közérzetem azóta, de stagnálok. ne aggódj, semmi lényegeset nem tüntetek el róla, csak kicsit olyan voltam mint Dave: egyszer túl sokat adtam ki a magánéletemből, azt legyilkolom és olvashatod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

téged is mi?
dehogy vagy hülye! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi van olyan ami ettől szarabb?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 16. - 00:09:29
Létrehozva: #14339

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 16. - 00:05:56) *
Ki ő: kollégám. Szerencsére nem közvetlen, de kolléga. Napi kapcsolatban vagyunk. Barát is egyben.
hogy volt? nem tudom már hogy volt, egyszer csak beszélgetni kezdtünk, és rájöttem értelmes, aztán sokat kezdtem gondolni rá, és rájöttem baromi vonzó, de nagyon nagyon. Volt hogy nem tudtam aludni tőle, mert féltem álmodni vele... aztán megtörtént... igen, tudom, most már tuodm, de életem két legcsodálatosabb éjszakája volt. Mondta, még jóval előtte, hogy nem akar bántai, vigyázzak ne égjek meg.. megégtem. Ő nem akar többet. és ha elmondanám neki elveszíteném mint barátot szerintem. és hogy milyen? magas, feke haj, zöld szem, és így még a büdös életbe senki nem nézett rám.
basszus már azt is megérzem, ha egy emelettel (!) közelebb van...

úúú, háát... wow. ezt de sokkal jobb lenne élőben... így nem is tudok mit írni. olvastam most blogodban néhány dolgot, amivel annyira egyetértek... de nem tudok mit mondani. ez ilyen. emlékszem, ismerem. jó hogy most nincs. remélem nem lesz több. bazira lélekölő.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 16. - 00:11:20
Létrehozva: #14340

devotee

Ja Sori, h ne legyél addig is blog nélkül: http://mocarro.freeblog.hu/ ez az újabb ,de már ezt se vezetem XD

Idézet (sori @ 2010.01. 16. - 00:08:50) *
téged is mi?
dehogy vagy hülye! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi van olyan ami ettől szarabb?

a nem plátói, de hátba támadós érzetes, hozzá nem értett felek által átélt cuccos XD na aaaaaaaaaaz szar.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 715 716 717 718 719 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
12 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (12 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: