![]() ![]() |
2010.01. 16. - 00:12:07
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
téged is mi? dehogy vagy hülye! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi van olyan ami ettől szarabb? őt is érdekli... XD asszem én lesezk a Capri-tolmács... hát nem semmi döglődni valaki után aki nem lehet a tiéd, de ha az gyilkol, aki elvileg a tiéd, az sem lehet könnyű... nemtudom, nekem még olyan nem volt. |
|
|
|
2010.01. 16. - 00:13:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 16. - 00:14:12
Létrehozva:
|
|
|
ááá, dejó megy a facebookra... |
|
|
|
2010.01. 16. - 00:18:01
Létrehozva:
|
|
|
úúú, háát... wow. ezt de sokkal jobb lenne élőben... így nem is tudok mit írni. olvastam most blogodban néhány dolgot, amivel annyira egyetértek... de nem tudok mit mondani. ez ilyen. emlékszem, ismerem. jó hogy most nincs. remélem nem lesz több. bazira lélekölő. Hát az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is remélem. ezért próbálom a kapcsolataimból (nő, férfi) kihagyni az érzelmeket, és megtartani a szigorú három lépés távolságot. nála nem megy.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) max minuszban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja Sori, h ne legyél addig is blog nélkül: http://mocarro.freeblog.hu/ ez az újabb ,de már ezt se vezetem XD a nem plátói, de hátba támadós érzetes, hozzá nem értett felek által átélt cuccos XD na aaaaaaaaaaz szar. nyertél! jogos! nézem a blogot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÁMEN! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hmm tatu úgy ment el aludni, hogy közben itt van? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 00:24:01
Létrehozva:
|
|
|
Ez egy érdekes iromány lett:
Itt ülök, egy pohár szar minőségű tequila a társam, mellettem az, akinek többet szántam, de keveset kapott, akitől ma este búcsút kell vennem, pedig nem akarok, és arra is gondolok, hogy talán abból az egy pohárból több lesz. Régen ittam már, az alkoholtól köhögnöm kell, de már így is szédülök és fáj a fejem, túl sokat sírtam. A második korty már jobb, már nem is kell köhögnöm tőle, de talán gyorsan hat, túl gyorsan, talán rosszul is leszek. Márpedig én ezt a poharat meg fogom inni, illetve a tartalmát, régen nem voltak ilyen gondjaim, feleannyi idő alatt 4 pohár tartalma is eltűnt a gyomromban, pedig az is szar tequila volt. Igaz, az buli is volt és akkor az egész világot szerettem. Most csak a késemre tudok gondolni. na meg a tequilámra. A harmadik korty már simán csúszik, nincs semmi gond vele, a fejemhez kapok, mikor belé hasít a fájdalom, szörnyű, szörnyű vagyok, egy rohadt gyilkos, aki talán megtagadja azt is, amije még maradt, mert túlad rajta, mert, ha magánál tartja, talán ő is túl keveset fog kapni. persze, másnapra -de durva lesz - talán győz az önzőség és lehetőségem lesz, hogy egy újabb életet felneveljek egy évig, majd elvegyem, mert rossz döntéseket hozok. Negyedik korty és kiürült a pohár, újat kéne tölteni, igen újat fogok, kell az erő, hogy menjek temetni. Újabb pohár, még ezt engedélyezem magamnak, különben fennáll a veszélye, hogy tényleg kiütöm magam, és akkor ki lesz a sírásó? Csak a saját sírom ásnám már, mindenkinek jobb lenne, látom Kirant, ahogy a csontot rágcsálja, még neki is meg kell mondanom, kezdem tompán érezni a fájdalmat, itt az ideje az ötödik kortynak. Enyhe morgás, szar tequila ez, bivalyerős, szinte tömény alkohol, végigmarja mindenem, ahová csak eljut, de főleg melegíti a gyomromat, jól fog az jönni, mikor ásó híján kanállal túrom a földet, talán újra zokogva, keresem a megfelelő helyet, hogy újra együtt legyenek, mert azelőtt nem én voltam a sírásó. Hatodik korty és arra gondolok, hogy mindjárt szólok, hogy blogolok. Elképesztő, milyen közönségcentrikus vagyok, tudom jól, talán segítségkiáltás ez, de ki nem szarja le, engem nem érdekel, én produkálok, én alkotok, én én vagyok és fájdalmasan létezem és szédülök és ebből harmadik kör is lesz. Meleg, meleg az van, azelőtt is melegítettem valaki mást, hogy magához térjen, de ő odaát maradt, odaát boldogságban, de engem szomorúságba taszított, ó átkozott, pedig nem ezt akartam, de mégis így történt,. én vagyok az átkozott, elátkozott, aj övőre és a múltamra nézve, tévedés vagyok. Hatodik korty. Hosszú post lesz ez, főleg ha tévesztem a számolást, mindjárt belekezdek az angolba, ilyenkor szoktam, majdnem az idő is aktuális, i want, i want, i want my life, my soul, my... na ez jó kérdés, mit akarhatok még? A halál lerágott válasz, volt már 3x is sokáig és hosszan, olyan emberekeért, akik nem érdemelték meg, ezentúl szeretném olyan emberekre fecsérelni, akik megérdemlik. Hetedik korty. I will love my future, igen, igen, fogom, talán, egyszer, biztos, talán másét is, vagy épp irigykedni fogok, jaj, mindjárt végzek a pohárral, jobb lenne behozni az üveget. Kifelé menet beütöttem az alkarom, tudtam, hogy beütöttem, de alig éreztem, alig érzem a klavesz gombjait, maradék korty. |
|
|
|
2010.01. 16. - 00:29:08
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, kurva jó ez a Stories of Old XD
|
|
|
|
2010.01. 16. - 00:31:01
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 16. - 00:31:41
Létrehozva:
|
|
|
Ez egy érdekes iromány lett: Itt ülök, egy pohár szar minőségű tequila a társam, mellettem az, akinek többet szántam, de keveset kapott, akitől ma este búcsút kell vennem, pedig nem akarok, és arra is gondolok, hogy talán abból az egy pohárból több lesz. Régen ittam már, az alkoholtól köhögnöm kell, de már így is szédülök és fáj a fejem, túl sokat sírtam. A második korty már jobb, már nem is kell köhögnöm tőle, de talán gyorsan hat, túl gyorsan, talán rosszul is leszek. Márpedig én ezt a poharat meg fogom inni, illetve a tartalmát, régen nem voltak ilyen gondjaim, feleannyi idő alatt 4 pohár tartalma is eltűnt a gyomromban, pedig az is szar tequila volt. Igaz, az buli is volt és akkor az egész világot szerettem. Most csak a késemre tudok gondolni. na meg a tequilámra. A harmadik korty már simán csúszik, nincs semmi gond vele, a fejemhez kapok, mikor belé hasít a fájdalom, szörnyű, szörnyű vagyok, egy rohadt gyilkos, aki talán megtagadja azt is, amije még maradt, mert túlad rajta, mert, ha magánál tartja, talán ő is túl keveset fog kapni. persze, másnapra -de durva lesz - talán győz az önzőség és lehetőségem lesz, hogy egy újabb életet felneveljek egy évig, majd elvegyem, mert rossz döntéseket hozok. Negyedik korty és kiürült a pohár, újat kéne tölteni, igen újat fogok, kell az erő, hogy menjek temetni. Újabb pohár, még ezt engedélyezem magamnak, különben fennáll a veszélye, hogy tényleg kiütöm magam, és akkor ki lesz a sírásó? Csak a saját sírom ásnám már, mindenkinek jobb lenne, látom Kirant, ahogy a csontot rágcsálja, még neki is meg kell mondanom, kezdem tompán érezni a fájdalmat, itt az ideje az ötödik kortynak. Enyhe morgás, szar tequila ez, bivalyerős, szinte tömény alkohol, végigmarja mindenem, ahová csak eljut, de főleg melegíti a gyomromat, jól fog az jönni, mikor ásó híján kanállal túrom a földet, talán újra zokogva, keresem a megfelelő helyet, hogy újra együtt legyenek, mert azelőtt nem én voltam a sírásó. Hatodik korty és arra gondolok, hogy mindjárt szólok, hogy blogolok. Elképesztő, milyen közönségcentrikus vagyok, tudom jól, talán segítségkiáltás ez, de ki nem szarja le, engem nem érdekel, én produkálok, én alkotok, én én vagyok és fájdalmasan létezem és szédülök és ebből harmadik kör is lesz. Meleg, meleg az van, azelőtt is melegítettem valaki mást, hogy magához térjen, de ő odaát maradt, odaát boldogságban, de engem szomorúságba taszított, ó átkozott, pedig nem ezt akartam, de mégis így történt,. én vagyok az átkozott, elátkozott, aj övőre és a múltamra nézve, tévedés vagyok. Hatodik korty. Hosszú post lesz ez, főleg ha tévesztem a számolást, mindjárt belekezdek az angolba, ilyenkor szoktam, majdnem az idő is aktuális, i want, i want, i want my life, my soul, my... na ez jó kérdés, mit akarhatok még? A halál lerágott válasz, volt már 3x is sokáig és hosszan, olyan emberekeért, akik nem érdemelték meg, ezentúl szeretném olyan emberekre fecsérelni, akik megérdemlik. Hetedik korty. I will love my future, igen, igen, fogom, talán, egyszer, biztos, talán másét is, vagy épp irigykedni fogok, jaj, mindjárt végzek a pohárral, jobb lenne behozni az üveget. Kifelé menet beütöttem az alkarom, tudtam, hogy beütöttem, de alig éreztem, alig érzem a klavesz gombjait, maradék korty. Érdekes.. Sajnálom.. Én 11 év után sem tudok írni a halálról, pedig lenne mit... |
|
|
|
2010.01. 16. - 00:33:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 16. - 00:34:41
Létrehozva:
|
|
|
mármint? a Dal? a novi? mi? és az írás tényleg érdekes. a dal XD a noveszt én írtam, azt nem fényezem XD az írás enyhén illuminált állapotban történt, miután meghalt a patim, Zara, nem ébredt fel egy műtétből. érdekes, hogy az állatok elvesztése ennyire ki tud borítani, az emberek... nagy közfelháborodást keltettem, mikor meghalt a nagyapám (mostoha, de olyan 6-7 éves korom óta a család tagja volt ), nem csináltam semmit. nem borultam ki, nem sírtam, nem mutattam a gyász jeleit, mert nem gyászoltam. emberi halál nem érint meg. ettől szörnyeteg lennék? |
|
|
|
2010.01. 16. - 00:40:55
Létrehozva:
|
|
|
a dal XD a noveszt én írtam, azt nem fényezem XD az írás enyhén illuminált állapotban történt, miután meghalt a patim, Zara, nem ébredt fel egy műtétből. érdekes, hogy az állatok elvesztése ennyire ki tud borítani, az emberek... nagy közfelháborodást keltettem, mikor meghalt a nagyapám (mostoha, de olyan 6-7 éves korom óta a család tagja volt ), nem csináltam semmit. nem borultam ki, nem sírtam, nem mutattam a gyász jeleit, mert nem gyászoltam. emberi halál nem érint meg. ettől szörnyeteg lennék? Nem, szerintem nem vagy szörnyeteg! Engem is sokkal jobban kiborít egy állat halála. Talán mert az állat nem tudja mondani, szeretlek, hiányoztál, éhes vagyok, fáj a hasam vazze.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szorosabb a kötödés. De persze ez csak az én véleményem .. lehet hogy nem így van úúú na arra nem vagyok hajlandó gondolni. pedig nekem is volna mit írnom. egyszer kiírtam magamból, azóta egész világ láthatja, de nem gondolok rá. se kiírni, se elmondani.... Nnna még egy cigi, és húzok az ágyba aszem.. a kis lábujjam is fázni kezdett... |
|
|
|
2010.01. 16. - 00:47:08
Létrehozva:
|
|
|
Aszem, megyek tentiset játszani.
Szép álmokat, Jóccaka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pápásos |
|
|
|
2010.01. 16. - 00:52:09
Létrehozva:
|
|
|
Bocs, most minden baromságomat megosztom veletek a blogról XD Előre is bocsa a bölcsészektől! XD
Petya üzenete: döntöttem... rap sztár leszek Capri üzenete: őőőőő.... Petya üzenete: reálisabb mint a balett táncos, nem? Capri üzenete: őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő........ Petya üzenete: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri üzenete: akkor én főállású domina leszek, másodállásban meg bérgyilkos, és a maffiának fogok bedolgozni, egyébknét kutyatenyésztő leszek Petya üzenete: a bérgyilkos melóba be tudok segíteni persze tisztes részesedésért fejében Capri üzenete: És kertész meg birkanyíró Petya üzenete: no ez majdnem jól sikerült mondat lett Capri üzenete: igen, birkanyíró akarok lenni! Petya üzenete: én szarvasagancs gyűjtő Capri üzenete: én bikakuki-gyűjtő Petya üzenete: fúúúúúúúj Capri üzenete: tök poén XD Petya üzenete: lópatkó fényesítő persze, csak ha gépesítve van Capri üzenete: hímállat herélő Petya üzenete: perverz Capri üzenete: az is jó állás Petya üzenete: beteg vagy férfi állatot is herélsz? Capri üzenete: rendelésre persze Petya üzenete: akkor majd vigyázok Capri üzenete: csirkefej - fosztó? Petya üzenete: és mitől fosztod meg a csirkefejet? a testtől már biztos nem Capri üzenete: patkány idomár és szelidítő, valamint versenyfelkészítő tréner csigafuttató Petya üzenete: számítógépes játék, és terepjáró tesztelő Capri üzenete: értelmiségi réteg írtó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petya üzenete: bölcsész írtó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri üzenete: szabadbölcsész írtó Petya üzenete: ez írtó jó... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri üzenete: majdnem kiköptem a kakaómat Petya üzenete: kakaó köpő? az nem ér, az nem munka Capri üzenete: patkánytrimmelő kopaszpatkány-bőrápoló (masszázs és fürdő XD) rágógumi-teszter Petya üzenete: bombázó tesztelő lakott és békés települések felett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tele volt smiley-kal, azokat képzeljétek oda, csak csökkentenem kellett őket. Mindenki alszik??? nembaj, én elidézgetek XD Ki fogtok vágni innen XD Egyszer dumáltunk a tervekről, én meg egyszer leírtam őket. Ím hát: Olvasgattam és megihletődtem. Egy kis... lista, a terveimről, amik remélem valóra válnak. Tervek (egyszermajd kategória): - újrakezdeni a lovaglást - tevegelni - látni a Szaharát (ami egy sivatag és nem a sivatag XD) - látni a déli félteke csillagos egét is - egy teleszkópon keresztül nézni a csillagokat és bolygókat - végighajtani (nem általam vezetve) a Route 66-en - titkos terveim valóra válása - megütni párkapcsolatomban a 12 (és még több) hónapot, mert nagyon szeretem, sőt el is visel engem (ez jól halad: 8 hónapnál járunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) - eljutni Depeche koncertre, első sorban ordítani, míg be nem rekedek (ez is jól alakul, csak a fiúkon múlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) - 8 patkány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - igen, fiú patkány is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Gyulaaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) (és persze nem vegyesen) - újra tartani hörcsögöt, hogy emlékezzek a kezdetekre - újra biciklit venni - és sokat bringázni - menhelyről mentett cicát tartani - totál elmediterránosítani a lakhelyem, minimum egy szobát, ami csak az enyém - végre nem kinyírni a szobanövényeket (legalább egy kaktusz élje túl a "gondozásomban"...) - kicsit visszaszorítani a káoszt - többet kijárni a szabadba (nemzeti parkok) - egyénit és maradandót alkotni - nem meghalni, míg egyénit és maradandót nem alkottam Vágyálmok: - eljutni Santa Barbarára - majd New York-ba is - Dubai, de csak megnézni - az arab sejk lovait megnézni - ausztrál juhászkutyát tartani (nagyon nagy a mozgásigénye, farmra való, terelőkutya) - kígyót tartani (amíg patit, meg egeret eszik és amíg párom retteg tőlük, nem hinném, hogy lenne) - olyan munkát találni, ami 100%-ban megfelel az igényeimnek (érdekes, kreatív, nem egyhangú, akit ismerek embereket, kedvesek, aranyosak legyenek, a főnök nem szexuálabberrált, nőfogdosó, hímsoviniszta barom, reális és méltó fizetéssel, egyszóval, amit élvezek és szeretek csinálni) - tehetségesebbnek lenni a rajzolásban - vékonyabb csontszerkezet - beutazni Afrikát, orvadászokat üldözni, vadállatokat menteni, aktívan tenni valamit a vörös listás fajokért és látni az eredményt - aktívan tenni valamit a Földért és látni az eredményt (eredményes felnőttoktatás a tiszta energia felhasználására) - likvidálni az embereket a szebb jövő és szebb Föld érdekében - nem megélni a Föld, a természet, úgymint: erdők, esőerdők, jégmezők és tundrák, állatok, óceánok és tengerek pusztulását - környezetbarát otthont teremteni - erre másokat is rászoktatni - eljutni a Yellowstone-ba, mielőtt felrobban az alatta található szupervulkán és mind meghalunk - részt venni egy régészeti feltáráson - vadonbéli oroszlán elsősegélynyújtásnál ott lenni egy akácfa alatt és hozzáérni - Joy Adamson életmódot folytatni? (szerencsés nő) ...asszem nincs több jelenleg... |
|
|
|
2010.01. 16. - 00:57:50
Létrehozva:
|
|
|
Capri te egy állat vagy... de szeretünk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
vagyok csak próbálom a Depeche Mode-ot kurva röviden összefoglalni a dolgozatomba... nem könnyű... jah és a Stories Of Old tényleg jó... és sorinak jóéccakát... |
|
|
|
2010.01. 16. - 00:59:51
Létrehozva:
|
|
|
Capri te egy állat vagy... de szeretünk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) vagyok csak próbálom a Depeche Mode-ot kurva röviden összefoglalni a dolgozatomba... nem könnyű... jah és a Stories Of Old tényleg jó... és sorinak jóéccakát... emberállat pontosítva XD igen Sorinak jóccakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, te ugye még bírod?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 01:04:21
Létrehozva:
|
|
|
emberállat pontosítva XD igen Sorinak jóccakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, te ugye még bírod?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nanáhogy. csak írom a beadandóm... nem egyszerű... |
|
|
|
2010.01. 16. - 01:08:25
Létrehozva:
|
|
|
ha ezt valaki nekem megfejti... igen blog, de ez most egy álmom volt:
Fura álmom volt. Bár, mostanában mindig. Rosszul alszom éjszaka és megvan az eredménye (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Egy zsiráf az állatkertben karanténban volt, mert a bubópestis hordozásának gyanújával éltek. De a zsiráf meg akart szökni és meg is szökött, felszökött egy luxushajóra, ahol elbújt és nem találták meg. Valami tréner formájában én is a hajón voltam, de tök más voltam, mint a való életben - vannak álmaim, mikor én én vagyok - és, mikor a hajó kifutott a zsiráf - aki emberi értelemmel volt felruházva, és megértette a környezetével magát - előbújt. Akkor aztán valami ellenőr az állatkertből - az egyik gondozó, tipikusan rossz karakter - járőrözött a hajón és meglátta a zsiráfot és le akarta vinni, elmondta, hogy milyen betegsége lehet az állatnak és karanténba kell helyezni.A hajókapitány nem engedte és elzavarta a csávót, aki partra lépet - miközben már a vízen voltunk... érdekes XD.Szóval, a zsiráf maradt és mellette állva néztem, hogy a hajó, ami egyébként Rómába tartott, - hogy honnan nem tudom, pedig egyszer elhangzott - kifutott. A vízen csak siklottunk, míg nem értünk ki a kikötő területéről, nem indíthattuk be a motorokat a vízben pancsolók miatt, akik matracokon heverészve ringatóztak a vízen és a vízben - ami zöld volt - horgászok által levágott és rothadásnak indult óriáshalfejek voltak. A hajókapitány - aki egy fiatal srác volt - persze nem örült a pestises zsiráfnak, eleve zsiráfnak és ki akarta tenni, de meggyőztem, hogy én majd gondozom, és Rómában karanténba helyezzük és, ha fél, akkor bezárhatnánk a zsiráfot a szobájába. (Már szobája is volt XD Mikor, hogy, miért, nem tudom.) Ebbe belement és bezártuk a zsiráfot a szobájába. Sok idő elteltével - ezt az agyam átugrotta, a zsiráfnélküli időszakot - kinyitottuk a szobát. Zsiráfot nem láttam, csak nyomokat. Hagytam, hadd takarítsanak ki én meg azsiráf keresésére mentem. Láttam a jellegzetes patanyomait, de az agyam a zsiráfot áttranszformálta kutyára - valami labradorszerűségre - és a Joubert nevet adta neki. Joubert megközelítőleg olyan értelmes volt, mint egy ember - a kutyákkal már csak így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - és én kezdtem tanítgatni,hogy ne okozzon gondot. Sok idő- ezt is átugrotta az agyam - és megérkeztünk Rómába. Mentem Jouberthez, hogy szóljak neki, ideje leszállni. Ő épp bújócskázott az egyik szobalánnyal, asszem. Mikor szóltam neki, hogy azonnal jöjjön elő, kimászott a TV - állvány alól... mentünk, leszálltunk, de hajókikötő helyett reptérterminálba - vagy ahhoz hasonlóba - kerültünk. Nem lepődtem meg - az álmomban semmin se lepődtem meg ebben a sztoriban - Joubert meg én ott álltunk az üvegajtó előtt és néztük Rómát - ami cseppet sem hasonlított Rómára, inkább valami amerikai metropoliszra - és tudtuk, - a kutya is! - hogy ha kilépünk innen, akkor karantén vár, és Joubert számára véget ér a kaland. A hajókapitány mögöttünk állt. A hajón mindenki megszerette Joubertet és szomorúak voltak, hogy el kell mennie. Szóval, a kapitány vállán egy Joubert fajtájú kiskutya lógott, azzal a célzattal, hogy magával viszi a hajóra és betanítja, úgy, mint én Joubertet, mert sok jó dolog történt és a kutya jó hatással van az emberekre. Könnyes búcsú és mi kiléptünk Rómába, ahol karanténba helyezték Joubertet. Ott kiderült, hogy nincs semmi baja és mindenképpen magamhoz akartam venni és itt élni vele, habár eredetileg nem Róma volt az úti célom. Itt ébredtem fel. nanáhogy. csak írom a beadandóm... nem egyszerű... menni fog az, ne aggódj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hol tartasz benne?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 01:17:04
Létrehozva:
|
|
|
Ezt sztem kedvelni fogjátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hopp - hopp - hopp. Fürge lábak ritmikus ugrálása a padlón. Hopp - hopp - hopp. Megáll és felegyenesedik. Valami érdekeset érez a levegőben. Beleszimatol. Fülel. A sötétség mozdulatlannak mutatkozik. Egy pillanatra elgondolkodik, majd irányt vált. Hopp - hopp - hopp. Lelassít és csendben kúszik. Itt van. Egészen biztosan a közelben van. Karmos mancsait óvatosan helyezi egymás után, farka a föld felett követi fürge testét, ahogy izmai a csontjaira feszülnek és mozgásban tartják a testét. Igen. A zajok. Mozog. Ha meglátná biztos megijedne és nagy zajjal elfutna. Azt nem szeretné. Az nem lenne jó. Akkor ma este sem vacsorázhatna. Gyorsan és hangtalanul mozog az árnyékban. Senki sem sejti, hogy itt van. Ez talán szórakoztatja. Mint holmi játék. Játék az élelemmel. Játék az élettel. Éhes. Az étel tölti ki az elméjét, de még várnia kell. Várnia kell a megfelelő pillanatra. A sötétben kell közelednie, halkan, nyugodtan. Semmi elhamarkodott mozdulat, különben oda a vacsora. Rugalmas gerince szinte vízként hullámzik, ahogy mesteri ügyességgel kerül egyre közelebb és közelebb céljához.Tompa puffanást hall. Megáll. Vár. Vörös szemei a sötétet kutatják. Fényt lát. És érzi a nyálcsorgató illatokat. De még nem! Fényben nem! Csak sötétben szabad! Minden erejével meg kell fékeznie az izmait, állatias ösztöneit, nehogy rávesse magát, nehogy elrontson mindent. Hallja, ahogy járkál. Őrjítő ez a várakozás. Olyan éhes... Ha az ízére gondol beleborzong. De még nem szabad! A lépések kizökkentik a gondolataiból. Igen lépések. És hirtelen sötét lesz. Vár egy kicsit és mikor biztos a dolgában, karmos mancsai őrült tempóban viszik a vacsorája felé. A sötétben feltűnik egy alak. Gyorsan átszeli a távot és megragadja. Húzza - vonja, de nehéz és órmotlan. Küzd vele. Fárasztó. De gyorsnak kell lennie. Visszaér a réshez. Az albínó patkány elengedi a sajtdarabot és megpihen. Végre az embernő nem üldözi seprűvel, mint a múltkor, mikor meglátta. Ahogy a sajtra téved vörös gombszemének tekintette talán arra gondol, hogy ma este kiadós vacsorája lesz és nyolc kölykét is el tudja látni. De nem elmélkedik sokáig, mohón megragadja a sajtot és behúzza a konyhaszekrény és a fal közé, ahol az a jól ismert lyuk van. Végre biztonságban ehet. ------------------------------------------------------- Már élvezkedtetek, mi? XDDDDD |
|
|
|
2010.01. 16. - 01:21:23
Létrehozva:
|
|
|
menni fog az, ne aggódj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hol tartasz benne?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te, ez az álom... és képes voltál leírni, sok időd volt akkoriban? háát, haladna ha nem dumáltam volna el az időt. inkább az a gond, h már 3 oldal, és még maga klipelemzés sehol. eddig a ki is az anton, miért fontos, miért fontos a Mode életében, most meg a mi is az a Mode résznél járok. basszus, foglald már össze kívülálló számára érthetően a Mode pályafutását cca fél oldalban... grrr |
|
|
|
2010.01. 16. - 01:23:31
Létrehozva:
|
|
|
te, ez az álom... és képes voltál leírni, sok időd volt akkoriban? háát, haladna ha nem dumáltam volna el az időt. inkább az a gond, h már 3 oldal, és még maga klipelemzés sehol. eddig a ki is az anton, miért fontos, miért fontos a Mode életében, most meg a mi is az a Mode résznél járok. basszus, foglald már össze kívülálló számára érthetően a Mode pályafutását cca fél oldalban... grrr álom, akkora flash volt, h muszáj volt leírni XD DM munkássága? KURVAJÓÓÓÓ, HALLGASSAD!!!!! XD |
|
|
|
![]() ![]() |