2400 Oldal V  « < 718 719 720 721 722 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.01. 16. - 03:15:15
Létrehozva: #14381

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 16. - 03:10:57) *
a stripped hasonlatot átvitt értelembe, vagy szó szerint érted?

mindkettő. de főleg átvitt. keresed az ember mozgatórugóit te is, meg bele akarsz látni a másikba. ez valami ilyesmi, azt hiszem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 16. - 03:16:57
Létrehozva: #14382

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 16. - 03:15:15) *
mindkettő. de főleg átvitt. keresed az ember mozgatórugóit te is, meg bele akarsz látni a másikba. ez valami ilyesmi, azt hiszem.

azt hiszem, te is így működsz. csak kibe mennyi megszállottság került. te nem vagy annyira követelődző, mint én, beéred a szép, lassú információ gyűjtéssel, de én mindent akarok és azonnal.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 16. - 03:27:51
Létrehozva: #14383

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 16. - 03:16:57) *
azt hiszem, te is így működsz. csak kibe mennyi megszállottság került. te nem vagy annyira követelődző, mint én, beéred a szép, lassú információ gyűjtéssel, de én mindent akarok és azonnal.

hehe. igaz. de működik.
látod, tőled is csak megtudtam ami érdekelt...
hanem én mára befejeztem, megyek szunyni. csók, köszönj el gyorsan (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 16. - 03:28:57
Létrehozva: #14384

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 16. - 03:27:51) *
hehe. igaz. de működik.
látod, tőled is csak megtudtam ami érdekelt...
hanem én mára befejeztem, megyek szunyni. csók, köszönj el gyorsan (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

kisebb nyüstölésem árán irányodba, tehát az azért kétes siker XD

huh, meghalok éhen, eszem vmit XD

ja jóéjt XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 16. - 03:36:01
Létrehozva: #14385

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 16. - 03:28:57) *
kisebb nyüstölésem árán irányodba, tehát az azért kétes siker XD

huh, meghalok éhen, eszem vmit XD

ja jóéjt XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na oké, de te is csak azt segítetted elő h én megtudjam amit én akarok. azért látod, megtudtam, de persze ha nem basztatsz, megvárom vele az első közös giganagy bebaszásunkat... XDDDD azért jobb volt ez így.

ejjnye, ilyenkor enni. nahát

mentem, csókszi
holnap majd valamikor leszek. vagy nem, mert könyvtárazok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 16. - 03:38:34
Létrehozva: #14386

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 16. - 03:36:01) *
na oké, de te is csak azt segítetted elő h én megtudjam amit én akarok. azért látod, megtudtam, de persze ha nem basztatsz, megvárom vele az első közös giganagy bebaszásunkat... XDDDD azért jobb volt ez így.

ejjnye, ilyenkor enni. nahát

mentem, csókszi
holnap majd valamikor leszek. vagy nem, mert könyvtárazok.

én holnap hol leszek kicsit, hol nem XD párom - nap van XD

bebaszásra várhattál volna, mivel én nem iszom újabbanXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 16. - 07:37:16
Létrehozva: #14387

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 15. - 21:21:07) *
Bocsánat sori!
Csak tiszteletem jeléül írtam a neved nagybetűvel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az összes klipp 2 dvd-n van rajta, BEST ALL CLIP néven, évszámok szerint szépn különválogatva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha valakinek kell az szóljon, eljuttatok hozzátok egy példányt és aztán egymásnak lemásoljátok. Már akik közel laknak egymáshoz. sori neked külön küldöm ha kéred. Majd a címet pontosítjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

VICUSKA! NEKED NE KÜLDENÉK? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Sziasztok.

Most nincs időm 12 oldalt elolvasni majd délután a mai termelésetekkel együtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo akkor én is kaphatnék másolatot ebből a BEST ALL CLIP-ből?Jaj nagyon jó lenne.Köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi érte.
A címemet majd délután küldöm PÜ-be itt.

Angie neked elfelejtettem megköszönni tegnap az írásodat Dave szeméről.Olvastam ám és nagyon szuper.Köszi.

A délutáni viszlát.Rosszalkodjatok sokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 16. - 07:53:53
Létrehozva: #14388

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 15. - 20:30:25) *
Capri most képzeld el ha a fiúk fülébe jutna a seregünk hire....ééés találkozni szeretnének velünk
Irhatnál erről ficket...és összejöhetnél benne Martinnal,más valaki közülünk meg Dave-el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó reggelt!

Vicuska ez nagyon jó ötlet. Csak annyi kiegészítéssel, kérnék egy kis szerepet: csak nézném őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Basszus tegnap dél óta 20 oldal!!!!! Ti aztán termékenyek vagytok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 16. - 08:07:58
Létrehozva: #14389

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.01. 15. - 21:36:54) *
http://www.depechemode.com/tour/tourblog.html <-- berlini képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem nagyon jók lettek főleg martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) capri trixx nézzétek meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tényleg nagyon jó képek. Martin ahhhhhhh

Idézet (jjantarr @ 2010.01. 15. - 21:39:03) *
azt a képet nézzétek meg, ahol martin felnyújta a balkezét és láni hogy még a hónalja alatt is csillámos (slaggal lemosnám:D) és ahogy nyújtozkodik kapuciner (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

én nem slaggal mosnám! lenyalnám!!!!!!!!!!

Idézet (jjantarr @ 2010.01. 15. - 21:49:52) *

Jaj, drágám a sógornőmnek szülinapja volt, aztán vendégségben voltunk tesóméknél.
Sajna ha magánélet van, akkor nincs Fekete Sereg.... Bár mostanában inkább az utóbbi van nekem.
Tegnap panaszkodott is az uram, hogy állandóan a gépen lógok, vele meg alig vagyok, és hogy már nem is cejetem...
Hát még ha tudná, hogy itt állandóan Mart kapucíneréről álmodozom...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 16. - 08:34:56
Létrehozva: #14390

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 15. - 22:32:32) *
és gondolj bele, hogy én még ezen is találok kivetni valót, nem is keveset.... a titka meg az , hogy világ életemben örökmozgó voltam, és voltam olyan szerencsés, hogy még általános iskolában megtaláltam a sportomat, és azóta is csinálom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen az örök téma. De szeretnék vékony lenni...
Szeritem azért 50%-ban a genetika számít, ha nem több.
Én pl 50 kg vagyok zabálok mint állat, és nem hízok az istennek sem, soha sem sportoltam.
Egész életemben azt hallgattam milyen vékony vagy egyél már. Nagyon-nagyon rossz érzés.
Ehetek én bármennyit nem hízok, más meg ha ránéz egy sütire, felmegy két kiló.
Persze nem azt mondom, a mozgás nagyon fontos, már 4 éve járok tornára, de előtte semmi. Szóval amit örököltünk, szerintem az a meghatározó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 16. - 08:55:36
Létrehozva: #14391

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 23:51:19) *
enyimében XD

eztet írtam:

kiemeltem, h jobban lássátok XD attól, h dőlt már olvashatatlan is :S

Capri! Ez nagyon nagy. Imádom ezt a témát. Még hogy töröltetned kellene? Meg ne próbáld! Inkább dobjál nekem linket!

Lola! Szupcsi lett a bevezetőd. Nekem nagyon tetszett, jól összefoglaltad a történéseket, pörgős, könnyen olvasható, és rávezet a témára.
Az utána következtő két perverz kis kiegészítés pedig ikszdé ikszdé, hogy stílusosan Caprinál maradjak.

Még annyi mindent tudnék írni a tegnapi történésekhez, de nem unatatlak tovább beneteket az irományaimmal.

Pussz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 16. - 10:13:55
Létrehozva: #14392

devotee

Jó reggelt csajok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 16. - 10:47:13
Létrehozva: #14393

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 15. - 23:34:36) *
Capri nem írtál! Dave a nyugodt vagy Martin?!
Egyébként megértem Mode-ot nekem is apám lehetne, annyi idős mint anyám.
És olyan apás is...
Na, mi van velem?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt most mennem kell!!!!! Üdv mindenkinek!

Sziasztok, ahogy látom, most nincs itt senki, de erre válaszolnom kell XD
Nos ennek örülök, hogy van aki megérti, mert az olyan ember ritka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apámra biztos nem néznék fel ennyire, mint Dave-re, nem tudnám így csodálni, de Dave tényleg olyan kis apás, meg aranyos hogy meg kell zabálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 16. - 00:13:03) *
Igeeen, ezt de keresteeeeeeeem!!!!

[attachment=864:usimageb..._2182657.jpg]

b*meeeeeeeg XDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 16. - 11:18:31
Létrehozva: #14394

devotee

Szia Mode!

Vazeg Capri, mekkora már ez a kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 16. - 11:26:18
Létrehozva: #14395

devotee

Szia Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://static.abradio.cz/player/22/433/

Lehet, hogy már ismeritek..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 16. - 11:30:26
Létrehozva: #14396

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 16. - 08:55:36) *
Capri! Ez nagyon nagy. Imádom ezt a témát. Még hogy töröltetned kellene? Meg ne próbáld! Inkább dobjál nekem linket!

www.capricornus.b13.hu tessék, ha annyira szeretnéd XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

reggelt mindenkinek. hjaj, ma megyünk ki noéhoz ketrecért, aztán holnap Szvetiért, jó lesz XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 16. - 13:42:56
Létrehozva: #14397

devotee

Jó reggeltet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó sok mindent írtatok, ide fél egy óta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az a felsorolás kicsit fentebb, olyan mint a Bakancslista című film. Ajánlom mindenkinek aki még nem látta. Szenzációs! Komolyan mondom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A blogot elmentettem, majd jól átolvasgatom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Genetika meg a súly.. Igen, tény hogy van köze hozzá, de tetszik vagy nem tetszik, ettől még oda kell rá figyelni. Én pl. saját magamon veszem észre, hogy ettől függetlenül évről évre, jobban, és könnyebben tapadnak a kilók sajna, és egyre több meló megelőzni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

És mivel egyedűl vagyok, megyek filmet nézni. Este jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 16. - 14:27:22
Létrehozva: #14398

devotee

Elég langyos ez a szombat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor neki is állok írni! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 16. - 15:25:13
Létrehozva: #14399

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 22:34:19) *
hehe, ugye, kérdésekben Lola is jó...

sori, örülök h tetszettek a FB-s képek. nem sokat tettem fel. ezek ilyen innen-onnan, MOde-honlap, itt kaptam, stb.

Neooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!! Drága! Mióta találkoztunk és tudom h csak én taliztam veled élőben, még jobban szeretellek! szeretem az exkluzivitást (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Puszi Drága Lolácska! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Találkoztam én Caprival is, de a kitörő öröm hogy találkoztunk csak nálad volt meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 16. - 15:30:25
Létrehozva: #14400

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 15. - 22:59:36) *
rám is legyél büszke, légysziiii, kistehén testemet elkezdtem lecserélni. cardiózok mint az állat. ma nem, mert már megint meghúztam a bokám, és nem akarom teljesen szétcseszni...

nekem különben a tánc lenne a sportom, csak amíg ilyen bálnácska vagyok, addig nem röhögtetem ki magam. majd egy fél év múlva már vállalható leszek

jah hát én is így szánntam az ölelgetéseket.
meg mondom amúgy is szeretek ölelgetni mindenkit. anyukámék röhögnek mindig hogy barátnőimmel összeborulunk úgymond "mint kocsma előtt a bicikli"
de tképp Neonak is igaza lehet... csak még nem jutott eszembe ez a vonatkozás...

sori, hát ez van, így látlak na. mondjuk egy kép alapján, de akkor is.
küldjed bele blogodba, de csak ha megadod a címét! én nagy blogfaló vagyok, magam is bloggerkedem, jajjjj annyira imádom.

Jaj, hát nem az a lényeg hogy a cickódat nekem nyomtad, hanem hogy találkoztunk személyesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A cickó csak ráadás volt, és nagyon élveztem ahogy átöleltél! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 718 719 720 721 722 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: