![]() ![]() |
2010.01. 16. - 15:31:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kész a novellám: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...6/Never_let_me/
|
|
|
|
2010.01. 16. - 15:36:21
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angelus! Szép jó napot! Hazaértem végre a munkából, azt hittem ott döglök meg, beállt a derekam és baromira fáj minden mozdulat! De most már kicsit jobb, végre pihentethetem! 2 éve volt ugyanilyen vele, akkor 1 hónap betegállomány volt, mire nagy nehezen rendbe jött!
|
|
|
|
2010.01. 16. - 15:40:46
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angelus! Szép jó napot! Hazaértem végre a munkából, azt hittem ott döglök meg, beállt a derekam és baromira fáj minden mozdulat! De most már kicsit jobb, végre pihentethetem! 2 éve volt ugyanilyen vele, akkor 1 hónap betegállomány volt, mire nagy nehezen rendbe jött! Szia Neo! Neked véletlenül nincsen gerinc sérved? A leírtakból úgy tűnik, hogy mintha az lenne... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó pihenést, olvasd el a novellámat ha van kedved (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 15:56:26
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo! Neked véletlenül nincsen gerinc sérved? A leírtakból úgy tűnik, hogy mintha az lenne... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó pihenést, olvasd el a novellámat ha van kedved (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 2 éve amikor ugyanez volt nem találtak semmit, se az idegorvos se a reumatológus. Egy sérvet csak észrevettek volna. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mindenképp elolvasom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 16:03:40
Létrehozva:
|
|
|
2 éve amikor ugyanez volt nem találtak semmit, se az idegorvos se a reumatológus. Egy sérvet csak észrevettek volna. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mindenképp elolvasom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Keresztanyámnak 4 évig nem vették észre... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De remélem akkor neked nem az van, nem vagyok orvos ám! Kíváncsian várom a véleményed. |
|
|
|
2010.01. 16. - 16:06:38
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Neo mit dolgozol, hogy ennyire megerőltet? |
|
|
|
2010.01. 16. - 16:28:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok... és Neo, és Tatu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tegnap karaokee buliban voltam.. na most már annyi hangom sincs, mint csüt volt... kész az összes hangszallagom.. de mit csináljak, ha Valicsék mindig DM-ot kértek... muszáj volt kieresztenem a hangom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Reggel jöttünk haza... nagyon nagyon jól éreztük magunkat, már megint az asztalon táncoltunk MEliccsel, és Valiccsal .... Ma sem leszek este, mert ma meg alapitványi megbeszélésen leszek, Caprim mondom is majd mit döntöttek a banner cseréről! Kicsit nyomi vagyok.. jó sokat irtatok, órába telt, mire vissza olvastalak titeket. Legyetek rosszak, még mielőtt megyek, majd rátok nézed. Mode.. amit beraktál.. huhhhhhl... nagyon nagyon jóóóó... imádom, és köszönöm!!! |
|
|
|
2010.01. 16. - 16:38:38
Létrehozva:
|
|
|
Kész a novellám: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...6/Never_let_me/ kommenteltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok lányok... és Neo, és Tatu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap karaokee buliban voltam.. na most már annyi hangom sincs, mint csüt volt... kész az összes hangszallagom.. de mit csináljak, ha Valicsék mindig DM-ot kértek... muszáj volt kieresztenem a hangom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Reggel jöttünk haza... nagyon nagyon jól éreztük magunkat, már megint az asztalon táncoltunk MEliccsel, és Valiccsal .... Ma sem leszek este, mert ma meg alapitványi megbeszélésen leszek, Caprim mondom is majd mit döntöttek a banner cseréről! Kicsit nyomi vagyok.. jó sokat irtatok, órába telt, mire vissza olvastalak titeket. Legyetek rosszak, még mielőtt megyek, majd rátok nézed. Mode.. amit beraktál.. huhhhhhl... nagyon nagyon jóóóó... imádom, és köszönöm!!! okok mesélj majd, mi készen állunk a cserére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, megyek az udvarra ketrecet mosni, jeeeeee XD |
|
|
|
2010.01. 16. - 16:39:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó!
A kitárulkozós képre gondolsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 16:45:57
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Neo mit dolgozol, hogy ennyire megerőltet? A cérnagyárban dolgozom, cérnát festek, és sajnos kézzel kell több száz kiló cérnát megmozgatnom naponta. A legrosszabb helyen a festődében volt olyan hogy 4 tonnát emeltem meg egy nap a 8 óra alatt, és mindezt egy elég hülye előredőlt testhelyzetben lehet csak csinálni, vagy csurom vizes leszel, esetleg vegyszeres. Elég sok veszélyes vegyszerrel dolgozunk. Többet nem mondhatok, mert akkor lelőnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 16:52:42
Létrehozva:
|
|
|
Keresztanyámnak 4 évig nem vették észre... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De remélem akkor neked nem az van, nem vagyok orvos ám! Kíváncsian várom a véleményed. ... ez baromi jó... megkönnyeztem... a sírás fojtogatott a végén... nagyon remélem hogy a valóságban nem fog bekövetkezni, bár tudom hogy az élet rendje mi, de nem akarom ezt elfogadni... Ja, ezt a novelládra írtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 17:08:02
Létrehozva:
|
|
|
A cérnagyárban dolgozom, cérnát festek, és sajnos kézzel kell több száz kiló cérnát megmozgatnom naponta. A legrosszabb helyen a festődében volt olyan hogy 4 tonnát emeltem meg egy nap a 8 óra alatt, és mindezt egy elég hülye előredőlt testhelyzetben lehet csak csinálni, vagy csurom vizes leszel, esetleg vegyszeres. Elég sok veszélyes vegyszerrel dolgozunk. Többet nem mondhatok, mert akkor lelőnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fú, hát nem lehet kellemes (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 17:19:18
Létrehozva:
|
|
|
Kész a novellám: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...6/Never_let_me/ Sziasztok megjöttem. Úristen Angie....a novid kissé lesokkolt...könnyes lett a szemem.Amúgy nagyon tetszik.De belegondoltam a szituba és nem akarom,hogy ez megtörténjen. Neo jobbulást neked. na most pedig elolvasom a lemaradásom |
|
|
|
2010.01. 16. - 17:37:48
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok megjöttem. Úristen Angie....a novid kissé lesokkolt...könnyes lett a szemem.Amúgy nagyon tetszik.De belegondoltam a szituba és nem akarom,hogy ez megtörténjen. Neo jobbulást neked. na most pedig elolvasom a lemaradásom Szerintem mindenki megkönnyezi... nagyon jó lett! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 17:52:21
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!
Nekem még nem volt türelmem elolvasni amit Angie írt, már említettem, hogy nem szeretek olvasni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de most nekiállok, aztán max. folytatom máskor ha megunom |
|
|
|
2010.01. 16. - 17:54:09
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Nekem még nem volt türelmem elolvasni amit Angie írt, már említettem, hogy nem szeretek olvasni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de most nekiállok, aztán max. folytatom máskor ha megunom Nem lehet megunni... hidd el... csak kezd el és meglátod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 17:57:55
Létrehozva:
|
|
|
Angie elolvastam a novelládat...kissé zokogok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nem lehet megunni... hidd el... csak kezd el és meglátod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is bírtam abbahagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 18:16:07
Létrehozva:
|
|
|
Mode, a rádióra gondoltam... azt köszöntem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie.... ez nagyon jól sikerált,,, akaratlanul is a PJ jut eszembe, mikor Dave annyira el volt fáradva, hogy a mikrofon állványba kapaszkodott... szinte lógott rajta... csak néztem, és kiabáltuk.. gyerünk béééébbbiiiiiiiiii!!! aztán vett egy nagy lendületet, és feltartott kézzel elindult a cat-walk-ra.... látszott rajta, hogy nagyon össze kellett szednie magát... szerintem kicsit kimerült (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hatalmas fizikuma van, de azért ez nagyon kemény meló gyerekek!!! |
|
|
|
2010.01. 16. - 18:22:18
Létrehozva:
|
|
|
na visszaértem az olvasásból...huh mi minden volt itt az éjszaka
|
|
|
|
2010.01. 16. - 18:27:34
Létrehozva:
|
|
|
Hello Falkanőstények (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak benéztem, filmezni fogunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, mi lett a tárgyalás eredménye? Vagy még nem volt meg? Angie fickje jó lett, én nem könnyeztem rajta, de nagyon élveztem viszont. Engem is foglalkoztatott már a dolog, h ha kinyiffantanám Dave-et mi lenne... de túlságosan szeretem én ahhoz őt XD Viszont érdekes lenne megnézni Mart reakcióját. Tetszett is Angie irományában ,h sírt és üvöltözött (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre jobban rámentem volna, meg Dave rosszullétére és, h mit lát ebből a közönség, de első novesznek sirályos volt, ha még többet írsz Angie, jó leszel, fejlődni fogsz, csak olvass mellé sokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |