![]() ![]() |
2010.01. 16. - 18:32:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hello Falkanőstények (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak benéztem, filmezni fogunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, mi lett a tárgyalás eredménye? Vagy még nem volt meg? Angie fickje jó lett, én nem könnyeztem rajta, de nagyon élveztem viszont. Engem is foglalkoztatott már a dolog, h ha kinyiffantanám Dave-et mi lenne... de túlságosan szeretem én ahhoz őt XD Viszont érdekes lenne megnézni Mart reakcióját. Tetszett is Angie irományában ,h sírt és üvöltözött (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre jobban rámentem volna, meg Dave rosszullétére és, h mit lát ebből a közönség, de első novesznek sirályos volt, ha még többet írsz Angie, jó leszel, fejlődni fogsz, csak olvass mellé sokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 8 körül megyek Capri... most dobtam fel anyámékhoz az ebem.... amint visszaértem irok is, hogy mi volt. Ketrecek tiszták ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjjj.. annyira jó ez a DM rádió... csupa meglepetés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom a meglepetéseket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Jantaaar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi van nyuszifül? téged is látlak? |
|
|
|
2010.01. 16. - 18:37:40
Létrehozva:
|
|
|
csövi mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 16. - 18:42:47
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri jó filmnézést majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sziasztok Edóka és Jantar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo irtam neked PÜ-t itt. |
|
|
|
2010.01. 16. - 18:44:00
Létrehozva:
|
|
|
8 körül megyek Capri... most dobtam fel anyámékhoz az ebem.... amint visszaértem irok is, hogy mi volt. Ketrecek tiszták ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjjj.. annyira jó ez a DM rádió... csupa meglepetés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom a meglepetéseket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Jantaaar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi van nyuszifül? téged is látlak? csak egy ketrec volt és jaja, tiszta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 18:49:29
Létrehozva:
|
|
|
8 körül megyek Capri... most dobtam fel anyámékhoz az ebem.... amint visszaértem irok is, hogy mi volt. Ketrecek tiszták ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjjj.. annyira jó ez a DM rádió... csupa meglepetés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom a meglepetéseket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Jantaaar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi van nyuszifül? téged is látlak? a lengyel dm rádiót hallgatod? elvagyok havazva 22-én 23án vizsgűm lesz és 26án szigorlatom 3 tantárgyból (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 18:52:38
Létrehozva:
|
|
|
Faki tudja... ja.. lehet lengyel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na akkor tanulj anyukám! én majd drukkolok neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 18:53:27
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri jó filmnézést majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sziasztok Edóka és Jantar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo irtam neked PÜ-t itt. Ment a válasz PÜ Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 18:55:09
Létrehozva:
|
|
|
VAlaki kioktatna Face book-ból? egyszerűen nekem ez kinai... nem igazán találom fel magam.. pedig már átállitottam magyarra .... kivagyok miatta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola... te ebben benne vagy rendesen ... adnál nekem külön órát? |
|
|
|
2010.01. 16. - 18:56:25
Létrehozva:
|
|
|
köszi Neo megkaptam és azonnal válaszolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 16. - 19:01:53
Létrehozva:
|
|
|
Faki tudja... ja.. lehet lengyel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na akkor tanulj anyukám! én majd drukkolok neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó a recept amit küldtél.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:07:24
Létrehozva:
|
|
|
az van, hogy elbőgtem magam a Lost in the stars-on.. bakker...nagyon jól esett... valami kijött belőlem
|
|
|
|
2010.01. 16. - 19:09:36
Létrehozva:
|
|
|
köszi Neo megkaptam és azonnal válaszolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor ezt megbeszéltük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:10:04
Létrehozva:
|
|
|
Aaaahhh... már is pótlom a hiányosságom!
gmail-en küldöm neked. |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:14:16
Létrehozva:
|
|
|
az van, hogy elbőgtem magam a Lost in the stars-on.. bakker...nagyon jól esett... valami kijött belőlem ugye-ugye...na akkor nem csak én vagyok sirós ha olvasom Akkor ezt megbeszéltük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) rendben megdumcsiztuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszönöm jövőhéten esetleg számithatok a szeretet csomagra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka húsi saláta recept?nekem jött a gmail-emre? |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:14:28
Létrehozva:
|
|
|
Júúúj az előbb az RTL-en 3 másodpercre mutatták a DM-et!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 16. - 19:16:32
Létrehozva:
|
|
|
Mode milyen apropóból mutatták őket?
Neo azt hiszem láttalak a koncert előtt de nem voltam biztos benne és nem mertem odamenni. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ja Mode Adri barátnénk oldalán a 20 legszebb pasiba benne van a vőlegényed is meg apád is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:24:13
Létrehozva:
|
|
|
Vica az volt a téma, hogy a világsztárok meg a magyar "sztárok" válaszolnak-e rajongói levelekre. és az utolsó mondta után 3 másodpercre mutatták Őket, amint bejönnek a színpadra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egy szó se volt a Mode-ról.
Mode milyen apropóból mutatták őket? Neo azt hiszem láttalak a koncert előtt de nem voltam biztos benne és nem mertem odamenni. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ja Mode Adri barátnénk oldalán a 20 legszebb pasiba benne van a vőlegényed is meg apád is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt megnézem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kíváncsi vagyok, ki az első (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megvan, azt hittem lista, de látom hogy képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az én ilyenem valahogy úgy állna össze, hogy ugye a 4 isten, Leonardo DiCaprio fiatalon XD, Michael Jackson-t is beleraknám, mert azért a 80-as évekbe egy szexszimbólum volt. Mást...hááát nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:25:03
Létrehozva:
|
|
|
Mode nincs sorrend. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak képek....
|
|
|
|
2010.01. 16. - 19:26:39
Létrehozva:
|
|
|
És Alanről fölrakja az egyik legszexisebb képet...XD Hát megőrülök XD
|
|
|
|
2010.01. 16. - 19:30:31
Létrehozva:
|
|
|
Vica az volt a téma, hogy a világsztárok meg a magyar "sztárok" válaszolnak-e rajongói levelekre. és az utolsó mondta után 3 másodpercre mutatták Őket, amint bejönnek a színpadra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egy szó se volt a Mode-ról. Mindjárt megnézem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kíváncsi vagyok, ki az első (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megvan, azt hittem lista, de látom hogy képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az én ilyenem valahogy úgy állna össze, hogy ugye a 4 isten, Leonardo DiCaprio fiatalon XD, Michael Jackson-t is beleraknám, mert azért a 80-as évekbe egy szexszimbólum volt. Mást...hááát nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Leonardo túl nyálas volt,Jackson meg az én szememben sosem volt szexis....apád annál inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És Alanről fölrakja az egyik legszexisebb képet...XD Hát megőrülök XD Adrinak is hasonló az izlése mint neked ami Alan képeit illeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az az érdekes Alan engem egyáltalán nem fogott meg...jól nézett ki régen meg a szemei is szépek de nem remegnek a térdeim ha látom...viszont Dave...hát ő bezzeg megfogott...ah... |
|
|
|
![]() ![]() |