![]() ![]() |
2010.01. 16. - 19:34:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Leonardo túl nyálas volt,Jackson meg az én szememben sosem volt szexis....apád annál inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet, hogy nyálas volt a kapriccssó, de amikor én fiatal voltam (hehe XD) 11-12 éves akkor még nem volt nyálas. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jackson..hát én azt modom, a hogy a 80-as éveiben jól nézett ki, meg esetleg még 1993 vagy 1994 körül, de a műtétjei után már nem igazán. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Apukám hát igen Ő maga a férfi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő egy csoda, ez vitathatatlan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Leonardo túl nyálas volt,Jackson meg az én szememben sosem volt szexis....apád annál inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Adrinak is hasonló az izlése mint neked ami Alan képeit illeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az az érdekes Alan engem egyáltalán nem fogott meg...jól nézett ki régen meg a szemei is szépek de nem remegnek a térdeim ha látom...viszont Dave...hát ő bezzeg megfogott...ah... Engem meg pont Alan fogott meg a legelső pillanatban, ahogy megláttam. Emlékszem, nagyba beszéltem valamit anyámnak közbe meg mentem be a szobába, ahol 101-et nézett. És amikor ránéztem a tv-re, Alan ott magyarázta a szintetizátoros nem tudom mit XD És én meg ahogy odanéztem, hirtelen elhallgattam és leültem a fotelba. Aztán csak néztem. Másnap már a 101 borítóját lesegettem, melyikük Alan. Sajnos arcmemóriám nincs XD |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:39:20
Létrehozva:
|
|
|
hi!
két perces bejelntkezés: Edó, szívesen segítek a facebookon, mi kell? expert vagyok belőle, az tuti, egész nap fenn vagyok kb. húúú gyerekek, ne tudjátok meg... olyan pizzát csináltam... nyamm. kezdek többet tudni az It's No Goodról mint Mart, Dave, Andy, Anton és az összes résztvevő együttvéve... baaaazd. fárasztó. Mode, kislányom, meg ne halljak még egyszer ilyen égbekiáltó marhaságot a szádból, hogy nem szeretsz olvasni!!! ezért harapok. nagyon egyszerű okból: AZ EMBER OLVAS. punktum. olvasni jó, mozdulatlan utazás, látókör-intelligencia-életvilág-lélek tágítás. szokjál rá, cicu, nagyon sok nagyon jó dologból maradsz ki, ha nem olvasol. de majd különben apáddal helyretetetlek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) rám úgyis hallgat. na, Angie, azért se olvasom el a novidat így a többiek írásai alapján. hát van nektek szívetek? már az IDM-en kiborultam, hogy feljött ez a betegség-téma, tegnap a Stripped drogos részén besírtam, hát nem fogom elolvasni! grrf! különben is, Dave-nek szépen haza kéne mennie már végre, mikor ér véget ez a hülye turné? oké, ide jöjjenek évente kétszer, de azon kívül húzzanak haza pihenni, mert rámennek, és annyit végképp nem ér az egész! na majd főznék én Dave-be annyi energiát, hogy mégugyan... |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:40:25
Létrehozva:
|
|
|
Lehet, hogy nyálas volt a kapriccssó, de amikor én fiatal voltam (hehe XD) 11-12 éves akkor még nem volt nyálas. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jackson..hát én azt modom, a hogy a 80-as éveiben jól nézett ki, meg esetleg még 1993 vagy 1994 körül, de a műtétjei után már nem igazán. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Apukám hát igen Ő maga a férfi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő egy csoda, ez vitathatatlan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem meg pont Alan fogott meg a legelső pillanatban, ahogy megláttam. Emlékszem, nagyba beszéltem valamit anyámnak közbe meg mentem be a szobába, ahol 101-et nézett. És amikor ránéztem a tv-re, Alan ott magyarázta a szintetizátoros nem tudom mit XD És én meg ahogy odanéztem, hirtelen elhallgattam és leültem a fotelba. Aztán csak néztem. Másnap már a 101 borítóját lesegettem, melyikük Alan. Sajnos arcmemóriám nincs XD Engem apád Paper Monsters-es képe fogott meg az egyik ami a cd-be van.Kint a freestate-en az a kép van a nevem mellett.Hozzájutottam a cd-hez és elkezdtem nézegetni a képeket ami benne van és hát annál a képnél csak lestem.Nem tudom mi fogott meg benne de nagyon bejött.Uh...azt gondoltam te jó ég ez a Dave Gahan de jó pasi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:44:20
Létrehozva:
|
|
|
Lola: okés XD Hát ami érdepes, meg érdekel azt elolvasom, de amúgy nem nagyon bírom sokáig. Néha bele tudok merülni és akkor abba se bírom hagyni. Egyébként apu hallgat rád, én meg apura hallgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Engem apád Paper Monsteres képe fogott meg az egyik ami a cd-be van.Kint a freestate-en az a kép van a nevem mellett.Hozzájutottam a cd-hez és elkezdtem nézegetni a képeket ami benne van és hát annál a képnél csak lestem.Nem tudom mi fogott meg benne de nagyon bejött.Uh...azt gondoltam te jó ég ez a Dave Gahan de jó pasi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szerelem első látásra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem meg anyám azt se tudta megmondani hirtelen, hogy akit lesek, az most Alan vagy Andy. Kérdezem tőle : "Ő ki?" Mondja : "Alan vagy Any, nem tudom, mindig összekeverem, de azt hiszem Alan" És hogy jutottál hozzáa cd-hez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:48:33
Létrehozva:
|
|
|
Lola: okés XD Hát ami érdepes, meg érdekel azt elolvasom, de amúgy nem nagyon bírom sokáig. Néha bele tudok merülni és akkor abba se bírom hagyni. Egyébként apu hallgat rád, én meg apura hallgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerelem első látásra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem meg anyám azt se tudta megmondani hirtelen, hogy akit lesek, az most Alan vagy Andy. Kérdezem tőle : "Ő ki?" Mondja : "Alan vagy Any, nem tudom, mindig összekeverem, de azt hiszem Alan" És hogy jutottál hozzáa cd-hez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az tuti,hogy szerelem volt első látásra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy jutottam hozzá,hogy kikölcsönöztem a könyvtárból.A Best of DM-el együtt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:50:25
Létrehozva:
|
|
|
Lola: okés XD Hát ami érdepes, meg érdekel azt elolvasom, de amúgy nem nagyon bírom sokáig. Néha bele tudok merülni és akkor abba se bírom hagyni. Egyébként apu hallgat rád, én meg apura hallgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na azért! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nem azért, azt nem mondom h elfenekeltetlek (mert azt csak én kapokXD) de kikapol! hát persze: olyat kell olvasni, ami jó. amit le se lehet tenni. ne is esterházyval kezdj... ahhoz még én is kicsi vagyok:) úúú, PM-es Dave... az nagyon überszexi... Dirty Sticky Floors klipjétől összeolvadok mint a csokiszuflé belseje... na, megyek, írom a cuccot. úúú, szia Neo, te ciciperverz! derékmasszázs? kéne, mi? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:51:52
Létrehozva:
|
|
|
Hát az tuti,hogy szerelem volt első látásra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy jutottam hozzá,hogy kikölcsönöztem a könyvtárból.A Best of DM-el együtt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És azért kölcsönözted ki, mert meghallottál valami jó számot a rádióba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint DM számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:52:27
Létrehozva:
|
|
|
ugye-ugye...na akkor nem csak én vagyok sirós ha olvasom rendben megdumcsiztuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszönöm jövőhéten esetleg számithatok a szeretet csomagra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rajta leszek az ügyön! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha csak nem lesz katasztrófa akkor megy a csomag! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:52:58
Létrehozva:
|
|
|
na azért! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nem azért, azt nem mondom h elfenekeltetlek (mert azt csak én kapokXD) de kikapol! hát persze: olyat kell olvasni, ami jó. amit le se lehet tenni. ne is esterházyval kezdj... ahhoz még én is kicsi vagyok:) úúú, PM-es Dave... az nagyon überszexi... Dirty Sticky Floors klipjétől összeolvadok mint a csokiszuflé belseje... na, megyek, írom a cuccot. úúú, szia Neo, te ciciperverz! derékmasszázs? kéne, mi? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 19:57:50
Létrehozva:
|
|
|
Mode milyen apropóból mutatták őket? Neo azt hiszem láttalak a koncert előtt de nem voltam biztos benne és nem mertem odamenni. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ja Mode Adri barátnénk oldalán a 20 legszebb pasiba benne van a vőlegényed is meg apád is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Árnyékkal álltunk ott a többi ismerősünk társaságában. Odajöhettél volna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 20:04:38
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És azért kölcsönözted ki, mert meghallottál valami jó számot a rádióba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint DM számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen a Precious-t kerestem csak akkor még nem tudtam,hogy az a cime csak azt,hogy DM dal.Aztán megláttam a Best of-ot és gondoltam kihozom meghallgatom és majdnem kiugrottam örömömben a gatyámból amikor megtaláltam rajta a Precious-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A PM-et meg csak kiváncsiságból hoztam ki. Neo majd akkor legközelebb odamegyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké akkor jövőhéten figyelem a postát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 20:06:44
Létrehozva:
|
|
|
igen a Precious-t kerestem csak akkor még nem tudtam,hogy az a cime csak azt,hogy DM dal.Aztán megláttam a Best of-ot és gondoltam kihozom meghallgatom és majdnem kiugrottam örömömben a gatyámból amikor megtaláltam rajta a Precious-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A PM-et meg csak kiváncsiságból hoztam ki. Neo majd akkor legközelebb odamegyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké akkor jövőhéten figyelem a postát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is a Precious volt az első dal, ami úgy igazán megtetszett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És most küldeném apucikámnak Joe Cocker You are so beautiful, és Michael Jackson -Smile című számát. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) És üzenem mellé, hogy NAGYON szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 20:09:01
Létrehozva:
|
|
|
úúú, szia Neo, te ciciperverz! derékmasszázs? kéne, mi? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Még szép hogy kellene! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 20:17:48
Létrehozva:
|
|
|
Lányok/fiúk azt hiszem én elmegyek , nyugovóra térek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legyetek rosszak, és álmodjatok mode-jával! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pápá!!
|
|
|
|
2010.01. 16. - 20:21:23
Létrehozva:
|
|
|
pá-pá Mode.Szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én is megyek.Jó éjt mindenkinek.Reggel olvaslak titeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 20:35:47
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 16. - 20:42:27
Létrehozva:
|
|
|
o mein gott, hogy lehet lefeküdni hajnali nyolc óra negyvenkor???
legutóbb akkor feküdtem le ilyen korán, amikor még hupikék törpikéket néztem hatévesen... wow. Neo... majd egyszer. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hanem az a klipes dolog Lolit is érdekli. kap ő is? |
|
|
|
2010.01. 16. - 21:15:32
Létrehozva:
|
|
|
ugye-ugye...na akkor nem csak én vagyok sirós ha olvasom LITS? Írott LITS??? XD Leonardo túl nyálas volt,Jackson meg az én szememben sosem volt szexis....apád annál inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyálasnak nyálas, de gigatehetséges színész, nagyon tisztelem és már imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Véres Gyémánt után jött a Kapj el, ha tudsz! c. alkotás és áááááááááááááúúúúúú csak lestem!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hi! két perces bejelntkezés: Edó, szívesen segítek a facebookon, mi kell? expert vagyok belőle, az tuti, egész nap fenn vagyok kb. húúú gyerekek, ne tudjátok meg... olyan pizzát csináltam... nyamm. kezdek többet tudni az It's No Goodról mint Mart, Dave, Andy, Anton és az összes résztvevő együttvéve... baaaazd. fárasztó. Mode, kislányom, meg ne halljak még egyszer ilyen égbekiáltó marhaságot a szádból, hogy nem szeretsz olvasni!!! ezért harapok. nagyon egyszerű okból: AZ EMBER OLVAS. punktum. olvasni jó, mozdulatlan utazás, látókör-intelligencia-életvilág-lélek tágítás. szokjál rá, cicu, nagyon sok nagyon jó dologból maradsz ki, ha nem olvasol. de majd különben apáddal helyretetetlek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) rám úgyis hallgat. na, Angie, azért se olvasom el a novidat így a többiek írásai alapján. hát van nektek szívetek? már az IDM-en kiborultam, hogy feljött ez a betegség-téma, tegnap a Stripped drogos részén besírtam, hát nem fogom elolvasni! grrf! különben is, Dave-nek szépen haza kéne mennie már végre, mikor ér véget ez a hülye turné? oké, ide jöjjenek évente kétszer, de azon kívül húzzanak haza pihenni, mert rámennek, és annyit végképp nem ér az egész! na majd főznék én Dave-be annyi energiát, hogy mégugyan... Igen, olvasni kötelező, a legjobb dolog a világon. A szex után vagy előtt??? Nem is tudom.... akár nálunk is leturnézhatnák a maradékot, nem????? XD Engem apád Paper Monsters-es képe fogott meg az egyik ami a cd-be van.Kint a freestate-en az a kép van a nevem mellett.Hozzájutottam a cd-hez és elkezdtem nézegetni a képeket ami benne van és hát annál a képnél csak lestem.Nem tudom mi fogott meg benne de nagyon bejött.Uh...azt gondoltam te jó ég ez a Dave Gahan de jó pasi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) érdekes, lövésem sincs, mikor álltam Martinra XD (de már másodjára taposom meg Petya laptopját XDDD) Jaaaj, nagyon beleszerettem a Stories of Old dalba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem volt meg az eredeti ezt kapjátok ki XD Zsó akkor küldte át, mikor belázasodtam (az mikor is volt?XD) a bare versionnal együtt. szereleeeeem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 21:43:12
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok! Szakdogajavítás, grr...Most fejeztem be, már most ki van a tököm vele, pedig még az elején vagyok.. Feltettem nyugtatónak egy kis PJ-t. Egyébként elgondolkoztam, hogy olyan, hogy véletlen, nincs főleg ugye eleve az nem lehet véletlen, hogy kezdettől fogva imádom a DM-et, és az sem, hogy a bandából miért pont Dave a kedvencem, aki nem a legközvetlenebb a fanokkal. Jó ideig magam se értettem miért. Eltöprengve rájöttem, hogy ez azért is van, mert én alapvetően nehezen haverkodok emberekkel, eléggé visszahúzódó vagyok. Ha sok idegen van és közöttük csak egy embert ismerek, nehezen megyek oda a többiekhez. Ja és magamról én se beszélek sokat, ami érdekel, arról annál többet tudok dumálni. Viszont ha segíteni kell valakinek, nem vagyok lusta cselekedni. A buszon leült mellém egy hölgy, és mesélni kezdett magáról, csak úgy. Végighallgattam, amikor le kellett szállnom, megköszönte, hogy egyáltalán figyeltem rá, meghallgattam. A DM meg azért lopta be magát a szívembe, mert őszinték a dalaik, a nehézségekben erőt tudnak adni, segített feldolgozni a nyári szakításomat, ami nagyon megviselt, mert imádtam a pasim, és nem tudok rá haragudni egyáltalán. Annak ellenére sem, hogy a végén csúnyán elbánt velem. és minden alkalommal, mikor hallgatom őket, úgy érzem, hogy megszólítanak, holott mindenkihez szólnak a dalok. A fiúk nagy mókamesterek ráadásul. Nos humorból nálam sincs hiány, és őszinte is vagyok. Egyben példaképem is Dave, mert akárhányszor került padlóra, mindig felkelt, ha pokoli kínok árán is, de felkelt, és folytatta tovább. Ezen kívül az is eszembe jutott, hogy úgy örülnék, ha hallanék valamit valamit Martinról, a szlovák srácról, akit még 2004-ben ismertem meg, azóta semmit se hallottam felőle és hát érdekelne, mi van vele. Bírnám, ha kiderülne, hogy ő is DM fan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen jó lenne ha taliznék vele egy Mode koncerten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár amilyen rég láttam, biztos nem ismernék rá. Áhh annyira jó hapsi volt, amikor láttam! Akkoriban nagyon bele voltam esve, mint vak ló a szakadékba:P Annyira sajnáltam, hogy nem tudtam akkor angolul meg csaja is volt. Mondjuk az év vicce lenne ha a pasim lenne a srác (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 16. - 22:09:14
Létrehozva:
|
|
|
o mein gott, hogy lehet lefeküdni hajnali nyolc óra negyvenkor??? legutóbb akkor feküdtem le ilyen korán, amikor még hupikék törpikéket néztem hatévesen... wow. Neo... majd egyszer. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hanem az a klipes dolog Lolit is érdekli. kap ő is? Még szép hogy kapsz Lolácska! A címet kérem PÜ-be! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |