![]() ![]() |
2010.01. 16. - 22:22:00
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó, hogy legalább te itt vagy még, Neo. Unatkozom, ideges vagyok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.01. 16. - 22:23:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én is itt vagyok, csak Zsóval épp elemezgetünk DM dalok alapján XD Meg itt SAS - üzemmód megy XD
|
|
|
|
2010.01. 16. - 22:28:40
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaj de jó! Már megijedtem, hogy totál punny. Ránk ez nem sokszor jellemző.
|
|
|
|
2010.01. 16. - 23:06:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó estéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó sok mindenről maradtam le megint... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) mizujság van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:21:30
Létrehozva:
|
|
|
Jó estéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó sok mindenről maradtam le megint... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) mizujság van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) semmi extra, nálad?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:21:40
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Ahoi Mindenkinek,
Különösképpen ...to the one and only USELES GIRL. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i937.photobucket.com/albums/ad212/LALUCENELLANEREZZA/SHINIEST/banner.jpg) |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:25:37
Létrehozva:
|
|
|
semmi extra, nálad?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nálam se sok minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bor a helyén (pocakba) elvagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaa meg filmet hallgatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:40:00
Létrehozva:
|
|
|
estét!
sori, de jó neked hogy van borod... lecsúszna most egy pohárkával. nem emlékszem, hogy is van, te pesti vagy? mert akkor lesz kivel borozni;)... na én olyan okosakat írok bele ebbe a dolgozatba hogy mégugyan, ááá, csak nagyon nincs kedvem csinálni... Capri, mivel nekem szex nincs, ezért nálam a könyv előbbre van, na jó, nem. a szexnek még a gondolata is előbbre van. azt szoktam mondani, hogy világon második legjobb dolog a koncertélmény-katarzis. utána jöhet az olvasás, bár rég olvastam olyan igazán letehetetlent. és a Stories of Old istenkirály. és jól lehet énekelni, bazi neház dallamvezetése van. én tegnap bővítettem kicsit a Mode-gyűjteményemet egy Rarities 2003-as collectionnel, meg egy 1998as Remixes&B-sides-szal, és most épp a My Joynak örömködök. figyi, énekeld dallamra: my joy... is David Gahan my joy is see all of them my joy he moves me amm, nemtom, más nincs. látom mindenkinek hatalmas a szombat esti láza... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szánalmas. fiatal, tűzrőlpattant leányok, aztán punnyadozunk szombat este... aprópopó! jövő szombat, PeCsa??? |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:40:45
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Örülök, hogy nagy átlagban pozitívan fogadtátok az irományom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Drága Lola, lécci olvasd el, a kedvemért... aztán majd adok neked zsepit! Szeretném hallani a véleményedet. Lécci, lécci. Amúgy Usi segítségével tegnap/ma átírtam már neked két DM koncert dvd-t, apu meg holnap hozza fel a többit, úgyhogy majd jövő héten valamikor ütközhetnénk! A BKV meg egy gyökér... most este is 40 percet vártam a villamosra, aztán hívtam egy taxit. Mi lesz ezzel a várossal?? |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:44:43
Létrehozva:
|
|
|
estét! sori, de jó neked hogy van borod... lecsúszna most egy pohárkával. nem emlékszem, hogy is van, te pesti vagy? mert akkor lesz kivel borozni;)... na én olyan okosakat írok bele ebbe a dolgozatba hogy mégugyan, ááá, csak nagyon nincs kedvem csinálni... Capri, mivel nekem szex nincs, ezért nálam a könyv előbbre van, na jó, nem. a szexnek még a gondolata is előbbre van. azt szoktam mondani, hogy világon második legjobb dolog a koncertélmény-katarzis. utána jöhet az olvasás, bár rég olvastam olyan igazán letehetetlent. és a Stories of Old istenkirály. és jól lehet énekelni, bazi neház dallamvezetése van. én tegnap bővítettem kicsit a Mode-gyűjteményemet egy Rarities 2003-as collectionnel, meg egy 1998as Remixes&B-sides-szal, és most épp a My Joynak örömködök. figyi, énekeld dallamra: my joy... is David Gahan my joy is see all of them my joy he moves me amm, nemtom, más nincs. látom mindenkinek hatalmas a szombat esti láza... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szánalmas. fiatal, tűzrőlpattant leányok, aztán punnyadozunk szombat este... aprópopó! jövő szombat, PeCsa??? jövő szombaton én tuti nem megyek. februárban ja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) betegségben átértem az orrfolyós, megfulladásos korszakba, de jó... és... most szólalt meg egy autóriasztó, de jó. Sziasztok! Örülök, hogy nagy átlagban pozitívan fogadtátok az irományom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Drága Lola, lécci olvasd el, a kedvemért... aztán majd adok neked zsepit! Szeretném hallani a véleményedet. Lécci, lécci. Amúgy Usi segítségével tegnap/ma átírtam már neked két DM koncert dvd-t, apu meg holnap hozza fel a többit, úgyhogy majd jövő héten valamikor ütközhetnénk! A BKV meg egy gyökér... most este is 40 percet vártam a villamosra, aztán hívtam egy taxit. Mi lesz ezzel a várossal?? ne is mond, remélem hétfőre már beindulnak, különben mehetek jó anyámhoz 3 napra lakni :S szia Mau. |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:47:16
Létrehozva:
|
|
|
Drága Lola, lécci olvasd el, a kedvemért... aztán majd adok neked zsepit! Szeretném hallani a véleményedet. Lécci, lécci. Amúgy Usi segítségével tegnap/ma átírtam már neked két DM koncert dvd-t, apu meg holnap hozza fel a többit, úgyhogy majd jövő héten valamikor ütközhetnénk! A BKV meg egy gyökér... most este is 40 percet vártam a villamosra, aztán hívtam egy taxit. Mi lesz ezzel a várossal?? NEM! hát kiborulok, meghalok, tudod hogy rá tudok szorongani az ilyesmire? anno a bűn és bűnhődésre úgy ráparáztam, hogy akkora mandulagyulladásom lett, hogy életemben nem voltam olyan beteg. no way! (na jó, lehet de csak vizsgák után) azt is csak azért, mert szeretlek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) óóóó, a DVD-k miatt meg itt olvadok le a székről... hogy te milyen jó fej vagy.... úúúú, mik azok??? és persze, találkozhatunk, hogy érsz rá? nekem legjobb lenne szerdán, mert aznap végzek a vizsgákkal. ismerek egy klassz kávézót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó a süti, depeche-es a tulaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a bkv tényleg gyökér, még jó h csak a szabóervinig kellett ma mennem. |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:47:58
Létrehozva:
|
|
|
estét! sori, de jó neked hogy van borod... lecsúszna most egy pohárkával. nem emlékszem, hogy is van, te pesti vagy? mert akkor lesz kivel borozni;)... na én olyan okosakat írok bele ebbe a dolgozatba hogy mégugyan, ááá, csak nagyon nincs kedvem csinálni... Capri, mivel nekem szex nincs, ezért nálam a könyv előbbre van, na jó, nem. a szexnek még a gondolata is előbbre van. azt szoktam mondani, hogy világon második legjobb dolog a koncertélmény-katarzis. utána jöhet az olvasás, bár rég olvastam olyan igazán letehetetlent. és a Stories of Old istenkirály. és jól lehet énekelni, bazi neház dallamvezetése van. én tegnap bővítettem kicsit a Mode-gyűjteményemet egy Rarities 2003-as collectionnel, meg egy 1998as Remixes&B-sides-szal, és most épp a My Joynak örömködök. figyi, énekeld dallamra: my joy... is David Gahan my joy is see all of them my joy he moves me amm, nemtom, más nincs. látom mindenkinek hatalmas a szombat esti láza... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szánalmas. fiatal, tűzrőlpattant leányok, aztán punnyadozunk szombat este... aprópopó! jövő szombat, PeCsa??? Szia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát majdnem Pest. Gyál, de Pest mellett van egy méterre kb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) my joy.. ez is jó.. meg a story is jó. meg nem is nagyon van olyan ami ne lenne jó... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elfogult vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:50:04
Létrehozva:
|
|
|
jövő szombaton én tuti nem megyek. februárban ja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne is mond, remélem hétfőre már beindulnak, különben mehetek jó anyámhoz 3 napra lakni :S öreg hiba h nem jössz... nekem január-februárra van 30ezer ft-om, szerintetek? na de megsegít a jó isten. vagy a brain express. vagy az apeh (ha visszatérítik az adómat XD) |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:50:47
Létrehozva:
|
|
|
öreg hiba h nem jössz... nekem január-februárra van 30ezer ft-om, szerintetek? na de megsegít a jó isten. vagy a brain express. vagy az apeh (ha visszatérítik az adómat XD) vagy nyersz a lottón (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha így lesz adsz kölcsön? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:52:50
Létrehozva:
|
|
|
Hát majdnem Pest. Gyál, de Pest mellett van egy méterre kb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) my joy.. ez is jó.. meg a story is jó. meg nem is nagyon van olyan ami ne lenne jó... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elfogult vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ergo jössz PeCsába? vagy borozni valamikor? hehe. tényleg kevés szám van, ami nem gyerebe. meg amúgy azt figyeltem meg, h ha eleget hallgatom, találok valamit mindegyikben. a hourglassal vagyok így. egyre jobban szeretem |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:53:16
Létrehozva:
|
|
|
öreg hiba h nem jössz... nekem január-februárra van 30ezer ft-om, szerintetek? na de megsegít a jó isten. vagy a brain express. vagy az apeh (ha visszatérítik az adómat XD) februárban ott leszek, az neked nem elég?? XD hát kétszer is akarsz engem januárban, te dög? XD |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:53:30
Létrehozva:
|
|
|
Capri, ha hétfőn leáll a metró én egyáltalán nem tudok dolgozni menni, így is majdnem egész héten elkéstem... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Lola, na jó, ha nem akkor nem... pedig igazán érdekel a véleményed, amúgy tudom, hogy biztos elsírnád magad ha elolvasnád. A két dvd a Milan és a Devotional, majd még ehhez jön a 101, a két magyar kalóz koncert, Videos 86-98+ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg jó fej vagyok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ari vagy, köszönöm a bókot és most kapsz egy virtuális ölelést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szerda szerintem nekem is jó és remélem most már a BKV is befejezi a hisztit, mert itt hamarosan lincselés lesz. Én sem azért keresem a pénzt, hogy a 9400-as bérlet mellet még taxizzak. |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:55:51
Létrehozva:
|
|
|
vagy nyersz a lottón (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha így lesz adsz kölcsön? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha nyerek a lottón basszus vissza se kell adni... februárban ott leszek, az neked nem elég?? XD hát kétszer is akarsz engem januárban, te dög? XD kétszer??? nanáhogy. akár többször is. meg aztán ha nem jön valami meló akkor februárban napsugárral táplálkozom, és pecsa se lesz...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:56:16
Létrehozva:
|
|
|
Capri, ha hétfőn leáll a metró én egyáltalán nem tudok dolgozni menni, így is majdnem egész héten elkéstem... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Lola, na jó, ha nem akkor nem... pedig igazán érdekel a véleményed, amúgy tudom, hogy biztos elsírnád magad ha elolvasnád. A két dvd a Milan és a Devotional, majd még ehhez jön a 101, a két magyar kalóz koncert, Videos 86-98+ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg jó fej vagyok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ari vagy, köszönöm a bókot és most kapsz egy virtuális ölelést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szerda szerintem nekem is jó és remélem most már a BKV is befejezi a hisztit, mert itt hamarosan lincselés lesz. Én sem azért keresem a pénzt, hogy a 9400-as bérlet mellet még taxizzak. nem szurkolok a metróleállásnak, akkor nem tudok tanfolyamolni |
|
|
|
2010.01. 16. - 23:56:35
Létrehozva:
|
|
|
ergo jössz PeCsába? vagy borozni valamikor? hehe. tényleg kevés szám van, ami nem gyerebe. meg amúgy azt figyeltem meg, h ha eleget hallgatom, találok valamit mindegyikben. a hourglassal vagyok így. egyre jobban szeretem pecsa még kérdőjeles, sok mindentől függ, de mindent megteszek hogy ott lehessek.. a február ezer százalék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt tuti nem fogom kihagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár csalódás lenne ha ez most kimaradna, mert nem is tudom mióta nem hagytam ki egyet sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a számok, na igen, ezzel meg úgy vagyok, hogy nem mindegy hogy az ember mikor melyiket hallgatja meg, sok mindentől függ szerintem, hogy egy szám tetszik vagy sem. Hangulat, lelkiállapot, ez mind mind befolyásolja. Én a mai napig szeretek bele számokba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |