2400 Oldal V  « < 724 725 726 727 728 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.01. 17. - 01:19:29
Létrehozva: #14501

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 01:17:27) *
Sziasztok!

Mindenki elment alukálni? Capri.. téged még látlak..

Most értem haza, megbeszéltük a cserét is. Mehet a csere, csak meg kell várnunk, amig kész az új honlapunk, mert a mostani elég gagyi, és ráadásul a srác aki csinálja, nem igazán csinál vele semmit.. mi nem értünk hozzá, most már készül a másik és máris megbeszélhetjük a részleteket..

Na Lola nincs sehol? Nem oktat engem ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Akkor volt ez a ma este... activity partyba torkolt.. és elvertük a másik csapatot Valiccsal, mint a picsa ,.... 3x is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehehe, akkor jól szórakoztatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, okés, akkor várjuk az új lapot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 01:28:45
Létrehozva: #14502

devotee

Nem volt rossz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaa.. Andinál voltunk.. van neki egy gyönyörű pointerje.. belém szeretett.. egyfolytában kúrni akart.. már annyira ki voltunk tőle... tiszta karmolás a hátam, a combom, meg a hasam is... Andi már féltékeny volt rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szasz Usi...Mizu? Minden rendben? Utánunk olvastál már?
Melyikőtök is irta a Voice-ot? annak még nincs vége.. ugye?

Jaaa... és nem a LITS-irástól bőgtem, hanem DM rádióban hallottam meg a Martinosat.. és sirva fakadtam. A tieteket már régen olvastam, azon már túl vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 17. - 01:34:15
Létrehozva: #14503

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 01:28:45) *
Nem volt rossz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaa.. Andinál voltunk.. van neki egy gyönyörű pointerje.. belém szeretett.. egyfolytában kúrni akart.. már annyira ki voltunk tőle... tiszta karmolás a hátam, a combom, meg a hasam is... Andi már féltékeny volt rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szasz Usi...Mizu? Minden rendben? Utánunk olvastál már?
Melyikőtök is irta a Voice-ot? annak még nincs vége.. ugye?

Jaaa... és nem a LITS-irástól bőgtem, hanem DM rádióban hallottam meg a Martinosat.. és sirva fakadtam. A tieteket már régen olvastam, azon már túl vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Voice Zsóé. Gondoltam, h nem az írott LITS, az nem olyan XD

Kutyalove, totáljó, érdekmentes XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 01:44:27
Létrehozva: #14504

devotee

Most olvastam az IDM 9-et (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) istenkirály, űberállat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felcsigázva várom a folytatást!

Lola hol van? Bulizik? vagy tanul megint?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 17. - 01:48:01
Létrehozva: #14505

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 01:44:27) *
Most olvastam az IDM 9-et (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) istenkirály, űberállat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felcsigázva várom a folytatást!

Lola hol van? Bulizik? vagy tanul megint?

Lola megijedt és elfutott XD IDM 10 in progress XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 01:56:30
Létrehozva: #14506

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 17. - 01:48:01) *
Lola megijedt és elfutott XD IDM 10 in progress XD

Ok, én nagyon várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hagylak is titeket, én meg akkor lefekszem... Puszi Usinak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 17. - 02:03:54
Létrehozva: #14507

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 01:56:30) *
Ok, én nagyon várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hagylak is titeket, én meg akkor lefekszem... Puszi Usinak!

épp túlteszi magát egy hasonlatomon XD átadom neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóéjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.01. 17. - 07:06:51
Létrehozva: #14508

devotee

csövi ettől lementem hídba...

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/sztar...rigitta-2008755
http://www.zeneforum.hu/?NewsId=27098
http://www.zene.hu/20100114_hihetetlen_de_...i_brigit_akarta ez is olyan mint kannácska..... hihetelen mik vannak ennek a nőnek csak nagy karmai vannak és főzni nem ist tud a legalapvetőbb dolgok feladják a leckét neki és állítóleg rózsa györgy nője volt...inkább kábítsa gyurit mint a dmet:SSS inkább völgyesi gabi énekelt volna nekik
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
tatu
post 2010.01. 17. - 09:04:40
Létrehozva: #14509

Painkiller

Csók csajok......sehol senki????
Éjjel meddig perverzkedtetek.hogy mindenki meg van halva???
Na akkor most jól visszaolvasok mindent......
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 17. - 09:17:05
Létrehozva: #14510

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 16. - 20:42:27) *
o mein gott, hogy lehet lefeküdni hajnali nyolc óra negyvenkor???
legutóbb akkor feküdtem le ilyen korán, amikor még hupikék törpikéket néztem hatévesen... wow.

Neo... majd egyszer. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hanem az a klipes dolog Lolit is érdekli. kap ő is?

Lola drágám azért mert elköszöntem 20 óra 40-kor azt nem azt jelenti,hogy le is feküdtem aludni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még néztem a tv-t...de ez tudod úgy van,hogy nem egyforma az életvitelünk.Te fent tudsz maradni sokáig,én nem.Mindig is a viszonylag korai fekvéshez voltam szokva mivel amikor még dolgoztam 6-ra jártam dolgozni és hajnali 5-kor kelnem kellett és,hogy fel tudjak kelni muszály volt időben lefeküdnöm.Amióta meg gyerekem van azóta ő diktálja a dolgokat és hál isten mindig jó alvó volt és rendes gyerek lévén korán elaludt nem gyötört minket azzal,hogy fél éjszaka fent kuruttyolt,mostanában pedig rám is szól,hogy "anya gyere"...szóval igényli a társaságom igy mennem kell.Pedig hidd el én is szivesen elbeszélgetnék veletek sokáig itt,de hát ez van.

ja kül mindenkinek jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 10:09:41
Létrehozva: #14511

devotee

Jó reggelt, asszem kialudtam magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica, válaszoltam az üzidre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ki ez az Erdőhegyi Brigitta??? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 17. - 11:27:37
Létrehozva: #14512

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 17. - 09:17:05) *
Lola drágám azért mert elköszöntem 20 óra 40-kor azt nem azt jelenti,hogy le is feküdtem aludni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még néztem a tv-t...de ez tudod úgy van,hogy nem egyforma az életvitelünk.Te fent tudsz maradni sokáig,én nem.Mindig is a viszonylag korai fekvéshez voltam szokva mivel amikor még dolgoztam 6-ra jártam dolgozni és hajnali 5-kor kelnem kellett és,hogy fel tudjak kelni muszály volt időben lefeküdnöm.Amióta meg gyerekem van azóta ő diktálja a dolgokat és hál isten mindig jó alvó volt és rendes gyerek lévén korán elaludt nem gyötört minket azzal,hogy fél éjszaka fent kuruttyolt,mostanában pedig rám is szól,hogy "anya gyere"...szóval igényli a társaságom igy mennem kell.Pedig hidd el én is szivesen elbeszélgetnék veletek sokáig itt,de hát ez van.

jaj már, rögtön védekezel, pedig nem is úgy értettem. tudom én hogy más az életritmusunk, meg amikor pl korán keltem, én is húztam aludni, nem bántásként mondtam, sajnálam ha úgy értetted. különben nem is neked írtam, mert Mode írta hogy megy lefeküdni. és ránéztem az órára hogy wooow, én egyszerűen nem érek a végére a dolgaimnak 10 előtt, és nem kerülök ágyba éjfél előtt. (ettől aztán nem is alszom általában eleget, főleg vizsgaidőszakban, amikor kelnem kell h tanuljak.) tök jó hogy van aki képes időben lefeküdni, én nem vagyok rá képes... báá, látszik is rajtam, nyúzott fej befigyel. sajnálom ha bántásnak vetted, nem annak szántam! engesztelésképpen küldök egy ilyet: Mellékelt állomány:  0211.jpg ( 172.28K ) Letöltések száma: 9

nééézd a falat seggét, hát nem harapnivaló
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 17. - 11:31:22
Létrehozva: #14513

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 17. - 10:09:41) *
Jó reggelt, asszem kialudtam magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica, válaszoltam az üzidre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ki ez az Erdőhegyi Brigitta??? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

na igen, ezt én is szeretném tudni. Meg hogy mit tud amit én nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó reggelt lányzók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 17. - 11:37:59
Létrehozva: #14514

devotee

hali Angie, jó neked. én kóválygok még mindig mint gólyafos a levegőben... kóma.
izé, ezen az erdőhegyi luvnyán és is leakadtam... ki ez??? igazán mutathattak volna valami értelmet is a fiúknak, nem tudom, azért énekesnőből is van itt különb nem is egy, énekesből meg aztán rengeteg... na mindegy, lehet azt hiszik Martinék hogy ez a max, ami van, mert ezt már mutatták nekik. az azért kedves tőlük hogy tapsoltak meg minden, nem?

(hehe, és örülök, hogy Dave nem ment. pihenjen a cicám, valahogy két napja most nagyon aggódom érte, valami hülye névtelen félelem nőtt ki bennem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) meg különben se fotózkodjon meg taperássza valami kis karaokesztár, sőt, lehetőség szerint a gyerekein, a (fene egye meg de szerencsés) nőjén, a masszőrjein és Martinon kívül senki se taperássza)

mai program: nekem mostanra fogyott el az erőm, úgyhogy én ma fogok csendesen beleőrülni a vizsgaidőszakba, úgyhogy pá lányaim, jó volt veletek, megédesítettétek ezt az árnyékvilágot mióta ismerlek titeket. anyukámnak és Dave-nek mondjátok meg, hogy úgy szeretem őket hogy nem vagyok képes kifejezni, ha gumiszobába kerülök, a when the body speaks, a surrender, az in your room és a waiting for the night szóljon végtelenítetten, ha pedig meghalok, valami vidám dalra temessenek, pl a just can get enough jó is lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 17. - 11:40:22
Létrehozva: #14515

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 17. - 11:37:59) *
mai program: nekem mostanra fogyott el az erőm, úgyhogy én ma fogok csendesen beleőrülni a vizsgaidőszakba, úgyhogy pá lányaim, jó volt veletek, megédesítettétek ezt az árnyékvilágot mióta ismerlek titeket. anyukámnak és Dave-nek mondjátok meg, hogy úgy szeretem őket hogy nem vagyok képes kifejezni, ha gumiszobába kerülök, a when the body speaks, a surrender, az in your room és a waiting for the night szóljon végtelenítetten, ha pedig meghalok, valami vidám dalra temessenek, pl a just can get enough jó is lesz.

azért ennyire csak nem kaotikus a helyzet..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kitartást a készülődéshez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 17. - 11:45:16
Létrehozva: #14516

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 17. - 11:40:22) *
azért ennyire csak nem kaotikus a helyzet..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kitartást a készülődéshez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

neeeeem bírom, elfáradtam.
nem alszom rendesen hetek óta, nem érzek semmit életem legszebb élményével kapcsolatban, mert a kötelességtudat kinyírja a lelkem, nem bírok koncentrálni, wáááá. aludni akarok, bort inni, nevetni, sírni a koncert miatt, fagyit enni, edzeni, élni. brühü... kivagyok.

na összekaparom magam, szánalmasan viselkedek. nézd meg a vidim a FB-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 17. - 11:51:31
Létrehozva: #14517

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 17. - 11:45:16) *
neeeeem bírom, elfáradtam.
nem alszom rendesen hetek óta, nem érzek semmit életem legszebb élményével kapcsolatban, mert a kötelességtudat kinyírja a lelkem, nem bírok koncentrálni, wáááá. aludni akarok, bort inni, nevetni, sírni a koncert miatt, fagyit enni, edzeni, élni. brühü... kivagyok.

na összekaparom magam, szánalmasan viselkedek. nézd meg a vidim a FB-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na akkor meg tessék magad összekapni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ilyenkor szoktam azt mondani, hogy álmosnyűgöshisztis vagyok. És hogy kell egy jó nagy verem, és beleugrok, és temessetek el! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megnézem a vididet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szeretem ezt a számot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 12:06:32
Létrehozva: #14518

devotee

Sori, akkor már ketten vagyunk, akiknek fogalmunk sincsen ki ez a szőke nő, mármint az EB. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valaki homályosítson fel, léccike!!! E nélkül az indó nélkül nem fogunk sokáig élni asszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, fel a fejjel! Ne nyafizz, mert nem kapsz tőlem dvd-ket szerdán! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tessék magad összeszedni és arra gondolni, hogy már csak három tetves nap és aztán Freestate! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A temetésed meg majd halasszuk másra, a Just can't get enough-ra még szeretnék bulizni, nem arra gondolni, hogy ez szólt, mikor elföldeltek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Amúgy Dave cicáról ez egy állati jó kép (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 17. - 12:10:25
Létrehozva: #14519

devotee

Lola, élj túl (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi ma megyünk patit menteni, aztán estefelé leszek egy kicsit és remélem, h ma eldől, h mi lesz a sztrájkkal. Szurkoljatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 17. - 12:14:06
Létrehozva: #14520

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 17. - 12:10:25) *
Lola, élj túl (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi ma megyünk patit menteni, aztán estefelé leszek egy kicsit és remélem, h ma eldől, h mi lesz a sztrájkkal. Szurkoljatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

a mávnál már van megegyezés, és a bkv is közeledik. reméljük a legjobbakat. ha nagyon nem jutsz be, Capri, van egy üres ágy itt a koliban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 724 725 726 727 728 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
11 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (11 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: