2400 Oldal V  « < 725 726 727 728 729 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.01. 17. - 12:32:19
Létrehozva: #14521

devotee

Magamba nyomtam egy neocitrant közben szól az In a manner of speaking (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) és mindjárt elalszom... szerintem este kegyetlenül megfáztam a villamosra várva... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 17. - 12:36:05
Létrehozva: #14522

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 17. - 12:32:19) *
Magamba nyomtam egy neocitrant közben szól az In a manner of speaking (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) és mindjárt elalszom... szerintem este kegyetlenül megfáztam a villamosra várva... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Jobbulgatást!
én ma már nem nagyon leszek, lett egy kis dolgom. Holnap nap közben melóhelyről, vagy este jelentkezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pusszantásos
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 12:37:19
Létrehozva: #14523

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 17. - 12:36:05) *
Jobbulgatást!
én ma már nem nagyon leszek, lett egy kis dolgom. Holnap nap közben melóhelyről, vagy este jelentkezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pusszantásos

Köszi sori!
Akkor további kellemes napot/hétvégét. Holnap melóból tuti én is itt leszek feltéve ha lesz internetünk...

pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 17. - 13:03:15
Létrehozva: #14524

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 17. - 11:27:37) *
jaj már, rögtön védekezel, pedig nem is úgy értettem. tudom én hogy más az életritmusunk, meg amikor pl korán keltem, én is húztam aludni, nem bántásként mondtam, sajnálam ha úgy értetted. különben nem is neked írtam, mert Mode írta hogy megy lefeküdni. és ránéztem az órára hogy wooow, én egyszerűen nem érek a végére a dolgaimnak 10 előtt, és nem kerülök ágyba éjfél előtt. (ettől aztán nem is alszom általában eleget, főleg vizsgaidőszakban, amikor kelnem kell h tanuljak.) tök jó hogy van aki képes időben lefeküdni, én nem vagyok rá képes... báá, látszik is rajtam, nyúzott fej befigyel. sajnálom ha bántásnak vetted, nem annak szántam! engesztelésképpen küldök egy ilyet: [attachment=866:0211.jpg]
nééézd a falat seggét, hát nem harapnivaló
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

drága Lolám egyáltalán nem bántódtam meg mert nem volt miért.Sőt én kérek elnézést mert akkor ezek szerint a hsz.-od nem nekem szólt...én azt hittem igen.Egyébként se tudnék haragudni arra az imádni való pofikádra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a képet köszönöm...jaj de megsimogatnám azt a csinos kis seggét Dave-nek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A vizsgákhoz még egy pici kitartást kivánok.Már mindjárt vége....

Angie jobbulást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is taknyos vagyok....

sori pá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 13:33:31
Létrehozva: #14525

devotee

http://halatortan.hu/index.php?action=article&id=263

Gyerekek irtam egy rettenet hosszú hsz-t, erdőhegyiről, meg Vicusnak.. és eltűnt.. óóóóó, hogy rohadjon meg a rendszer!

Egyébként akkor sziasztok!
A lényeg benne, hogy brigitta annyira ostoba, hogy nem ismeri a konzerv nyitót, a fagyit a sima hűtőbe tette, és nem tudja bekapcsolni a sütőjét!
Mind emellett olyan egyszerű mint a facsipesz.. tuti hogy valami nagyon jó helyen szopkodja a faszt, mert egy sapka szar a nő. Pedig tele vagyunk nagyszerű énekesekkel, ha csak a megaszar két női végzősére gondolunk... Tóth Vera, vagy Rúzsa Magdi.. vagy ha nagyon dekoratv kell nekik, akkor ott a Király Linda, annak még leglább hangja is van, és tökéletesen el tudtak volna beszélgetni. Szörnyű ez a nő.. itt van még két link.. hugyosra röhögtem magam.. istenem...

http://halatortan.blog.hu/2008/03/13/erdoh...tta_produkcioja
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 13:46:00
Létrehozva: #14526

devotee

Vicuska... elküldtem neked a receptet a gmail-re
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 17. - 13:48:40
Létrehozva: #14527

devotee

Edóka mit irtál nekem?

Öcsém ez az Erdőhegyi Brigitte olyan sötét mint az éjszaka....és még ez énekelt a DM-nek?Bah... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 13:46:00) *
Vicuska... elküldtem neked a receptet a gmail-re

köszönöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 13:49:15
Létrehozva: #14528

devotee

Megy a tuti gimi.. mivel ovis vagyok, mennem kell nézni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lucas baba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 17. - 13:55:44
Létrehozva: #14529

devotee

Edóka jó filmnézést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 17. - 14:04:58
Létrehozva: #14530

devotee

Jó "reggelt" Babák! Kicsit sokáig aludtam, aztán a teendőim nem engedtek előbb ide. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aki küldte a címét PÜ-ben azt elmentettem, aztán akinek majd kell még a klipp dvd az lemásolja sori vagy Vicuska példányáról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy jöhet a cím PÜ-ben és akkor megy a csomag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 17. - 14:08:07
Létrehozva: #14531

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 17. - 14:04:58) *
Jó "reggelt" Babák! Kicsit sokáig aludtam, aztán a teendőim nem engedtek előbb ide. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aki küldte a címét PÜ-ben azt elmentettem, aztán akinek majd kell még a klipp dvd az lemásolja sori vagy Vicuska példányáról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy jöhet a cím PÜ-ben és akkor megy a csomag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Neo.
Hogy érzed magad?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 17. - 14:09:19
Létrehozva: #14532

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 17. - 13:03:15) *
drága Lolám egyáltalán nem bántódtam meg mert nem volt miért.Sőt én kérek elnézést mert akkor ezek szerint a hsz.-od nem nekem szólt...én azt hittem igen.Egyébként se tudnék haragudni arra az imádni való pofikádra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a képet köszönöm...jaj de megsimogatnám azt a csinos kis seggét Dave-nek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A vizsgákhoz még egy pici kitartást kivánok.Már mindjárt vége....

hát ne is haragudjál, mert írásban nem tudok imádnivalóan pillogni a megbocsátásért!

ajjj, de még hogy megsimizném... vagyis, egész pontosan a júniusi koncert óta egyik életcélom, hogy míg élek, beleharapjak abba az édes kis popsiba. és én komolyan veszem az életcéljaimat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

ahh vizsgák, nem is az... ez a beadandó borít ki. pedig hát Mode... de nagyon szenvedek tőle, mert azt akarom hogy jó legyen, mit jó, dobja el a haját tőle a tanár...

Edó, behaltam a dumádon. sapka szer, ezt megtartom... kéész. tudom hogy nagyon sötét a csaj. én is rögtön Rúzsa Magdira meg Király Lindára gondoltam. Vagy pl. egy Keresztes Ildikótól is eldobták volna a hajukat, az tuti. de hát igen, EB jó helyen nyitogatta a combjait
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 17. - 14:13:11
Létrehozva: #14533

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 17. - 14:08:07) *
Szia Neo.
Hogy érzed magad?

Köszönöm kérdésedet, már jobban érzem magam, de tuti hogy a derekam ezt a hülye időjárást érzi, mert itt most ezerrel szakad a hó!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 17. - 14:16:28
Létrehozva: #14534

devotee

Szaisztok, egy picit jöttem, mert menetrendet kell rajzolnom.
Lola én amikor elmegyek "lefeküdni" akkor nem aludni megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Általában éjfél előtt nem nagyon szoktam elaludni. Van, hogy 11-kor azt mondom, megyek aludni, de még vagy másfél órán keresztül egy disman-nel vagy mp3-mal akezemben ott ugrálok, a DM-re táncolok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért megyek el korán, mert még fürödni kell, tV-t nézni, meg anyám is szokott a gép előtt ülni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mellesleg Alan is vár XD)

Erdőhegyi Brigitta énekesnő? Hát az a nő minden, csak nem énekesnő...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 17. - 14:21:18
Létrehozva: #14535

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 17. - 14:13:11) *
Köszönöm kérdésedet, már jobban érzem magam, de tuti hogy a derekam ezt a hülye időjárást érzi, mert itt most ezerrel szakad a hó!

Esik nálatok a hó? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Örülök,hogy jobban érzed magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 17. - 14:22:31
Létrehozva: #14536

devotee

Nálunk egész eddig szakadt a hó, most állt el (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 17. - 14:25:33
Létrehozva: #14537

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 17. - 14:09:19) *
hát ne is haragudjál, mert írásban nem tudok imádnivalóan pillogni a megbocsátásért!

ajjj, de még hogy megsimizném... vagyis, egész pontosan a júniusi koncert óta egyik életcélom, hogy míg élek, beleharapjak abba az édes kis popsiba. és én komolyan veszem az életcéljaimat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

ahh vizsgák, nem is az... ez a beadandó borít ki. pedig hát Mode... de nagyon szenvedek tőle, mert azt akarom hogy jó legyen, mit jó, dobja el a haját tőle a tanár...

Edó, behaltam a dumádon. sapka szer, ezt megtartom... kéész. tudom hogy nagyon sötét a csaj. én is rögtön Rúzsa Magdira meg Király Lindára gondoltam. Vagy pl. egy Keresztes Ildikótól is eldobták volna a hajukat, az tuti. de hát igen, EB jó helyen nyitogatta a combjait

Lola most elképzeltem ahogy imádnivalóan pislogsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 17. - 14:22:31) *
Nálunk egész eddig szakadt a hó, most állt el (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Szia Mode.

Nálunk még nem esik...egyenlőre (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 14:29:07
Létrehozva: #14538

devotee

Tavaszt akarok.. madár csicsergést, és szerelmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) holle anyó meg elmehet a picsungába.. elegem van a hóból!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 17. - 14:33:03
Létrehozva: #14539

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 14:29:07) *
Tavaszt akarok.. madár csicsergést, és szerelmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) holle anyó meg elmehet a picsungába.. elegem van a hóból!

hehe ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is tavaszt akarok, meg Depeche koncertet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg Dave ölelését, meg Alan csókjait XD

Azért a hó is jó valamire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  K__p113.jpg ( 52.29K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  K__p111.jpg ( 50.91K ) Letöltések száma: 1

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 17. - 14:36:16
Létrehozva: #14540

devotee

Edóka hehe...

Mode egyet értek csak én nem Alan csókjait akarom hanem apádét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

azt is beleirhattad volna a hóba,hogy" Alan love" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 725 726 727 728 729 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
24 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (24 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: