![]() ![]() |
2010.01. 17. - 14:38:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edóka hehe... Mode egyet értek csak én nem Alan csókjait akarom hanem apádét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkapod majd csak győzd kivárni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na végeztem a menetrenddel, most megyek, később még jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 14:40:27
Létrehozva:
|
|
|
hehe ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is tavaszt akarok, meg Depeche koncertet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg Dave ölelését, meg Alan csókjait XD Azért a hó is jó valamire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) HEhehe.. de aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus.. és Géjza? az anyád úristenit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 14:42:44
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkapod majd csak győzd kivárni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na végeztem a menetrenddel, most megyek, később még jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Győzzem kivárni?Jópofa vagy...addig álljak féllábon mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem itéletnapig is várhatok akkor sem fogom megkapni |
|
|
|
2010.01. 17. - 14:45:07
Létrehozva:
|
|
|
MIIIII?????????????,
hhhhhóóóóóóóó??? nemár. tököm kivan a hóval, szorítkozzon a falvakra, ott ér valamit. pesten csak idegbaj, csúszik, latyakos, undoryító, idegesítő, a só kieszi a codálatossz csizmácskámat, különben se lehet felvenni mert csúszik, áááááá utálom. havazzon, amikor otthon vagyok szabolcsban, ott így néz ki:
K__p0027.jpg ( 415.72K )
Letöltések száma: 5
K__p0039.jpg ( 291.56K )
K__p0042.jpg ( 233.73K )
Letöltések száma: 3
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.01. 17. - 14:47:14
Létrehozva:
|
|
|
HEhehe.. de aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus.. és Géjza? az anyád úristenit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát.....izé....a Géza mindennap kéznél van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) attól még,hogy van férjem tetszhet Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx is férjezett mégis nedves lesz a bugyija Martin látványától (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MIIIII?????????????, hhhhhóóóóóóóó??? nemár. tököm kivan a hóval, szorítkozzon a falvakra, ott ér valamit. pesten csak idegbaj, csúszik, latyakos, undoryító, idegesítő, a só kieszi a codálatossz csizmácskámat, különben se lehet felvenni mert csúszik, áááááá utálom. havazzon, amikor otthon vagyok szabolcsban, ott így néz ki:
K__p0027.jpg ( 415.72K )
K__p0039.jpg ( 291.56K )
K__p0042.jpg ( 233.73K )
Letöltések száma: 3Lola szépek ezek a havas képek |
|
|
|
2010.01. 17. - 14:57:23
Létrehozva:
|
|
|
Én utálom... mindenhol... megkeseriti az életem.. a hó és én nem vagyunk jóban :)csak esek-kelek állandóan, és hideg is van
Valicsék ma éppen sielni vannak, majd este ér haza... engem nem tudnak rávenni, nem szeretem. Max a kandallót egy szép barna pasi mellett.. a havas tájat nézgélve... finom forralt bor... na az megy nekem.. jaaaa.. meg egy dolog... a szánkózás, meg a kori.. na ezek mennek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) voltatok már szánkó pályán? tyűűűűűűűű... a mindenit.. bepisiltek a röhögéstől! A képek gyönyörűek Lola... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sokszor vágyom ilyen helyre.. szeretek néha egyedül lenni, elmenekülni a város zajától Persze sokáig nem birom, és vágyom vissza.. alapjába véve nyüzsi vagyok... |
|
|
|
2010.01. 17. - 15:01:04
Létrehozva:
|
|
|
Edóka a kandalló előtt állva a melletted lévő barna pasi esetleg lehetne Dave?Bár akkor tuti nem álldogálnátok hanem mást csinálnátok... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 17. - 15:02:09
Létrehozva:
|
|
|
Én utálom... mindenhol... megkeseriti az életem.. a hó és én nem vagyunk jóban :)csak esek-kelek állandóan, és hideg is van Valicsék ma éppen sielni vannak, majd este ér haza... engem nem tudnak rávenni, nem szeretem. Max a kandallót egy szép barna pasi mellett.. a havas tájat nézgélve... finom forralt bor... na az megy nekem.. jaaaa.. meg egy dolog... a szánkózás, meg a kori.. na ezek mennek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) voltatok már szánkó pályán? tyűűűűűűűű... a mindenit.. bepisiltek a röhögéstől! A képek gyönyörűek Lola... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sokszor vágyom ilyen helyre.. szeretek sokáig egyedül lenni, elmenekülni a város zajától Persze sokáig nem birom, és vágyom vissza.. alapjába véve nyüzsi vagyok... hejj, ez a kandallós dolog... igen, az jöhetne nekem is. szeretem én a havat de csak otthon, itt pesten csak megkeseríti az ember életét valóban. itt nem szeretem. hát ez az én kis falum otthon. szeretem, de én is kb annyira hogy párhetente hétvégére. megőrülök tőle ha hosszabb időt kell ott töltenem, én is városi lélek vagyok, sok ember, nyüzsi. sényőn ha elmegy egy kocsi az úton, már az is valami. pedig még ott a környéken talán a legpezsgőbb társas életű falu így is. de én kb 10éves korom óta pestre vágyok, és imádom is nagyon. hanem aztán ha sok pénze van a bandának (drága a vonat...), akkor szívesen látok mindenkit, aki világ elől elbújást tervez egy pár napra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 15:03:09
Létrehozva:
|
|
|
Jaa... hát ha szerelem, akkor nem biztos, hogy D (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és nem is mondtam, hogy állva... meztelenül az előtte lévő szőnyegen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy valaki állhat csak !!!!! annak meg muszáj!
|
|
|
|
2010.01. 17. - 15:32:23
Létrehozva:
|
|
|
Pusszantás Minden Babának!
Megérkeztem nagy nehezen. Tegnap depis voltam, reggel csúnyát veszekedtünk az emberrel aztán inkább egész nap ágyban maradtam. Rossz kedvem volt. Most már ok. Olyan rossz hogy mindig le vagyok maradva. Nálunk nem esik a hó, pedig nagyon szeretném, imádom. Igaz hideg van, meg folyton elesek a csúszós csizmámban, de akkor is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hallom készül az IDM 10, nagyon várom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, szépek a képeid, imádom a havas téli tájat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy kandalló mögül az ablaból tényleg csodás látvány lehet. |
|
|
|
2010.01. 17. - 16:10:20
Létrehozva:
|
|
|
Na, elvittük Szvetit az új helyére... és vettünk egy íjat is vesszőkkel bnőmtől XD Már lőttünk vele, nagyon állat, egész nap tudnám csinálni, csak szétcsapja a kezem XD Csillagászati távcső, íj... mondtam Petyának, h jó olcsó hobbijaink vannak, ember meg nem mondaná, h igazság szerint nincs pénzünk XD
Tegnap este írtuk az IDM-et és annyira durván nyomtuk, h nem bírta az áram és elment XDDDDD |
|
|
|
2010.01. 17. - 16:33:28
Létrehozva:
|
|
|
Az áram is elment, mi lesz akkor velem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 17. - 16:48:33
Létrehozva:
|
|
|
Pusszantás Minden Babának! Megérkeztem nagy nehezen. Tegnap depis voltam, reggel csúnyát veszekedtünk az emberrel aztán inkább egész nap ágyban maradtam. Rossz kedvem volt. Most már ok. Olyan rossz hogy mindig le vagyok maradva. Nálunk nem esik a hó, pedig nagyon szeretném, imádom. Igaz hideg van, meg folyton elesek a csúszós csizmámban, de akkor is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hallom készül az IDM 10, nagyon várom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, szépek a képeid, imádom a havas téli tájat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy kandalló mögül az ablaból tényleg csodás látvány lehet. Szia Trixx. Remélem nem azért vesztetek össze az embereddel mert túl soknak tartja,hogy a neten velünk cseverészel. Azért örülök,hogy már minden rendben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 16:54:20
Létrehozva:
|
|
|
Esik nálatok a hó? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Örülök,hogy jobban érzed magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Esik bizony mint az állat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 16:54:25
Létrehozva:
|
|
|
Tök nagyot szunyáltam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt!!
Capri, elment az áram? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos belepirult a vezeték abba a sok mindenbe amit össze perverzkedtetek Usival, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola, ezek a képek fantasztikusak ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Otthon Csabán én is szeretem a havat, meg van kandallónk is, csak hát barna pasi nincs mellé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó hír, a blogom látogatottsági rekordot fog dönteni ebben a hónapban! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 16:59:14
Létrehozva:
|
|
|
Tök nagyot szunyáltam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt!! Capri, elment az áram? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos belepirult a vezeték abba a sok mindenbe amit össze perverzkedtetek Usival, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola, ezek a képek fantasztikusak ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Otthon Csabán én is szeretem a havat, meg van kandallónk is, csak hát barna pasi nincs mellé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy csak olyan meleg lett a helyzet hogy a vezeték elolvadt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:01:17
Létrehozva:
|
|
|
Vagy csak olyan meleg lett a helyzet hogy a vezeték elolvadt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre nem is gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkaptad az üzimet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Várom a videókat ám!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:04:05
Létrehozva:
|
|
|
Tök nagyot szunyáltam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt!! Capri, elment az áram? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos belepirult a vezeték abba a sok mindenbe amit össze perverzkedtetek Usival, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola, ezek a képek fantasztikusak ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Otthon Csabán én is szeretem a havat, meg van kandallónk is, csak hát barna pasi nincs mellé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó hír, a blogom látogatottsági rekordot fog dönteni ebben a hónapban! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie jó volt a csicsika? Gratula a látogatottsági rekordhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Erre nem is gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkaptad az üzimet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Várom a videókat ám!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És te az enyémet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:09:01
Létrehozva:
|
|
|
Angie jó volt a csicsika? Gratula a látogatottsági rekordhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És te az enyémet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó, nagyon jó volt, ki sem dugtam az orromat, nem mertem elindulni Újpalotára elköszönni a barátnőmtől, mert tegnap kétszer 40 percet vártam a megállóban a villamosra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgyhogy majd felhívom, hogy jó utat kívánjak neki. Köszi, nektek köszönhetem, mert a DM-es írások húzták fel a januárt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És még hátra van ebből a hónapból 14 nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, megkaptam, köszönöm a klip-listát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:12:18
Létrehozva:
|
|
|
Nincs mit Angie.Akkor megfelel?Kell neked?
Tul képpen nekem hány lemezt kell küldenem? Angie még sok DM-es irást légyszi...csak ne ilyen szomorúakat (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |