![]() ![]() |
2010.01. 17. - 17:35:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nincs mit Angie.Akkor megfelel?Kell neked? Tul képpen nekem hány lemezt kell küldenem? Angie még sok DM-es irást légyszi...csak ne ilyen szomorúakat (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Persze, megfelel és kellenek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A videos dupla dvd meg a 101 is, de abból neked csak a második kell, szóval ez így 3 lemez. Majd ha lesz ihlet akkor írok, próbálok nem szomorút (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:38:04
Létrehozva:
|
|
|
héló, drágák! már 26 ezer karakterben cincáltam szét az It's No Goodot. tekintve hogy 30ezer kell, elég jól állok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
havas képeim... köszi a bókot, tényleg gyönyörű volt, ezeket amúgy a karácsonyi bevásárláskor csináltam. anyuka ki volt, hogy percenként megállok... óóó, nagyon szeretnék rendesen fotózni, a következő nagyösszegű beruházásom egy fényképezőgép lesz, nagyon tuti, tükörreflexes meg minden... igazi, művészi képeket akarok csinálni... otthon lehet, szép kis falu. na, Edó, ezt neked küldöm, mert te is vadul várod a tavaszt, a rügyfakadást:
Benc_010.jpg ( 1.45Mbyte )
Letöltések száma: 8 |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:45:06
Létrehozva:
|
|
|
Lola, ezt a dogát majd mi is elolvashatjuk? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Engem nagyon érdekel ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.01. 17. - 17:45:32
Létrehozva:
|
|
|
Persze, megfelel és kellenek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A videos dupla dvd meg a 101 is, de abból neked csak a második kell, szóval ez így 3 lemez. Majd ha lesz ihlet akkor írok, próbálok nem szomorút (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oké akkor 3 üres és egy teli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jövőhéten megy Angie az ONIP-os háttérkivetitéses It's no good-ot láttam a vidigyűjteményedbe(ma jártam arra) nem tudnál segiteni abban,hogy valahogy hozzájussak dvd-n vagy leszedjem valahonnan?Nagyon tetszik...Angie azt hiszem kezd már belőlem eleged lenni,hogy mindig van valami bajom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola nagyon jól haladsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:49:14
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx. Remélem nem azért vesztetek össze az embereddel mert túl soknak tartja,hogy a neten velünk cseverészel. Azért örülök,hogy már minden rendben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Vicus! Nem, nem rajtatok vesztünk össze, a szüleimmel volt egy kis problémája, aztán meg velem.... Nem egyszerű az élet. Most már minden oké, de azért még kedveskednie kell engesztelésül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és egy régebbidre: persze, attól még hogy házas vagyok, Martinról álmodozni simán lehet, na meg Dave-ről is. Persze azért jobb ha nem tudják. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lola, ezt a dogát majd mi is elolvashatjuk? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Engem nagyon érdekel ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Engem is! Tudod, szeretem amit írsz! Ange, holnap olvasom a Tiédet is, már beraktam a kedvencek közé. |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:49:35
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! VÉGRE A VÉGÉRE ÉRTEM A kb. 80 OLDALNAK!!!!! XDDD
Mindjárt reagálok több hsz-re bontottan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:54:02
Létrehozva:
|
|
|
Vica, megpróbálom neked elküldeni majd a vidit mélben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Letöltöm a Youtube-ról!
Trixx, majd várom a véleményedet, remélem tetszik! Usi, te egész nap vissza olvastál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:54:55
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vicus! Nem, nem rajtatok vesztünk össze, a szüleimmel volt egy kis problémája, aztán meg velem.... Nem egyszerű az élet. Most már minden oké, de azért még kedveskednie kell engesztelésül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és egy régebbidre: persze, attól még hogy házas vagyok, Martinról álmodozni simán lehet, na meg Dave-ről is. Persze azért jobb ha nem tudják. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Engem is! Tudod, szeretem amit írsz! Ange, holnap olvasom a Tiédet is, már beraktam a kedvencek közé. Trixx végül is hűséget fogadtunk nem vakságot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igy van álmodozni lehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de jó,hogy itt vagy. |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:56:52
Létrehozva:
|
|
|
csövi ettől lementem hídba...
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/sztar...rigitta-2008755 http://www.zeneforum.hu/?NewsId=27098 http://www.zene.hu/20100114_hihetetlen_de_...i_brigit_akarta ez is olyan mint kannácska..... hihetelen mik vannak ennek a nőnek csak nagy karmai vannak és főzni nem ist tud a legalapvetőbb dolgok feladják a leckét neki és állítóleg rózsa györgy nője volt...inkább kábítsa gyurit mint a dmet:SSS inkább völgyesi gabi énekelt volna nekik csövike ezt reggel írtam mit szóltok hozzá? edó is nemsoká jön csak kajál:D |
|
|
|
2010.01. 17. - 17:58:39
Létrehozva:
|
|
|
Vica, megpróbálom neked elküldeni majd a vidit mélben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Letöltöm a Youtube-ról! Trixx, majd várom a véleményedet, remélem tetszik! Usi, te egész nap vissza olvastál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie hála és köszönet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:03:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie hála és köszönet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nincs mit, már letöltöttem, mindjárt küldöm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:05:43
Létrehozva:
|
|
|
csövi ettől lementem hídba... http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/sztar...rigitta-2008755 http://www.zeneforum.hu/?NewsId=27098 http://www.zene.hu/20100114_hihetetlen_de_...i_brigit_akarta ez is olyan mint kannácska..... hihetelen mik vannak ennek a nőnek csak nagy karmai vannak és főzni nem ist tud a legalapvetőbb dolgok feladják a leckét neki és állítóleg rózsa györgy nője volt...inkább kábítsa gyurit mint a dmet:SSS inkább völgyesi gabi énekelt volna nekik csövike ezt reggel írtam mit szóltok hozzá? edó is nemsoká jön csak kajál:D Szia. Beszéltünk már itt a délután folyamán arról a nőről.Hát a csaj nem egy IQ betyár...legalább is ami a főzőtudományát illeti (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:08:02
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Ez a hsz-em most hosszú lesz, előre szólok. Kicsit kifejtettem dolgokat, ahogy visszaolvastam. Ne hari, hogy csak most jöttem, de mint ahogy Lolánál teljes lelki zárlat volt/van a koncert miatt, nekem előjött a koncert utáni szokásos „depresszió”, aztán meg úgy lemaradtam kint is, hogy kis időbe telt míg visszaolvastam itt. Ja, aki esetleg még nem olvasta volna a koncertbeszámolómat és kíváncsi rá, az itt megteheti: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5398063 Lola: Istenkém, azok a részletek, amiket irkáltál, hogy mit művelhettek a koncert után a hotelban… JAJ ANYÁM!!! MÉG MÉG MÉG MÉGG!!!! Nagyon tetszettek, ahogy megragadtad a pillanatokat és igazán kíváncsi leszek arra a novellára, szóval ha lementek a vizsgáid, ÍRD MEG MINDENKÉPP!!! Angie-é is bejött, a Never let me, de a tiedre is kivi leszek!!! És arra a hosszabb légvételű sztoridra is rá fogok izgulni! XD Jujj a dogádnak meg jó a címe!!! Remélem, elolvashatjuk majd mi is a kész művet, vagy legalábbis én kivi lennék rá, szóval ha majd kész, megkaphatom mailben? „épp mostanság olvastam a Deeperről, hogy úgy vették fel, hogy Dave vagy két méterre állt a mikrofontól, úgy kellett ordítania teli torokból, attól lett ilyen vadállati... (jajj, egyre jobban szeretem az Hourglasst)” – EZT HOL OLVASTAD???? AZONNAL KELL NEKEM!!!! Szeretem, mikor Dave-ből előtör a vadállati énje… (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Erről a kettőségről nyilatkozott is régebben (asszem pont a Deeper and deeper kapcsán), hogy amúgy egy szerető családapa, de mikor bekattan, előjön az állatias énje…. Nyammm jessz!!! (Most rá is kattintottál engem az Hourglass érás számokra, mixekre!) Na ugye hogy milyen nehéz összefoglalni a DM-et röviden a dogába??? Nekem 8 oldal volt a maxom a beadandónál és 30-évet foglalj össze úgy hogy még bele is menj részletesebben a zenéjük hatásaiba! Na kíváncsi leszek, hogy hanyas jegyet ad kedden rá a tancibácsi! Ja, amiket bemásoltál a beadandódból: tetszik! Jó szöveg, csak vigyázz a helyesírási hibákra mert találtam benne párat! ÉS megértem, hogy azt akarod hogy fasza legyen és eldobja magát a tanár! Én is ezt akartam, és rohadt jónak éreztem, beleadtam apait-anyait, 5 óra alatt szinte kiszakadt belőlem egyben a nyers verzió, amit később még javítgattam kicsit, itt is tetszett a csajoknak, erre a tanárom minden szarba belekötött benne. Persze ez tanárfüggő. Na mindegy, kíváncsi leszek, hogy hanyast ad rá, mert a mailemre karácsony óta nem volt hajlandó válaszolni. :S Ne bassz! Te is faszányos fényképezőre akarsz legközelebb beruházni??? Mert én is!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:08:31
Létrehozva:
|
|
|
csövi ettől lementem hídba... http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/sztar...rigitta-2008755 http://www.zeneforum.hu/?NewsId=27098 http://www.zene.hu/20100114_hihetetlen_de_...i_brigit_akarta ez is olyan mint kannácska..... hihetelen mik vannak ennek a nőnek csak nagy karmai vannak és főzni nem ist tud a legalapvetőbb dolgok feladják a leckét neki és állítóleg rózsa györgy nője volt...inkább kábítsa gyurit mint a dmet:SSS inkább völgyesi gabi énekelt volna nekik csövike ezt reggel írtam mit szóltok hozzá? edó is nemsoká jön csak kajál:D EB fúj!!!!! Nem tudom elképzelni, hogy ezt a nőt a fiúk kérték. Egy ostoba liba. Szerintem biztosan ismer valami fontos embert aki elintézte neki, vagy egyéb szolgáltatást is nyújt. Most gonosz voltam? |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:09:30
Létrehozva:
|
|
|
Doronicum: Üdv a köreinkben! És annyira örülök, hogy neked is tetszik az IDM!!!! Nekem személy szerint a szívem csücske és pillanatnyilag minden más írásunknál ezerszer jobban szeretem. Nagyon közel áll most hozzám ez a történet, teljesen benne élek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode: sajnálom, hogy veled így nem sikerült találkozni!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Viszont a buszozás hatalmas élmény lehetett! Nekem legalábbis az a kis idő is, amíg átértünk a Retropolisba nagy élmény volt, mert még sosem voltam olyan buszon, ami full Mode-os emberekkel van tele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A „Dave nem ad autogramot” témához: érdekes, Berlinben a pesti koncertünk előtt adott pár rajongónak. Szerintem ez attól is függ nála, hogy milyen a kedve és mennyire fáradt. De Adri egyik képén, mikor Dave már a kocsiban ült, akkor legalább mosolygott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az tény, hogy nem igazán szeret ilyen rohanás közben nyitni a rajongók felé, de szerintem ez nála egyfajta védelmi mechanizmus. A koncerteken szinte mindent odaad magából a közönségnek, az interjúkon is próbál minél kielégítőbb válaszokat adni, de biztos vagyok benne, hogy ezt már sokszor kihasználták nála és visszaéltek dolgokkal, amiket elmondott vagy elszólt vagy tett, ezért szerintem leginkább így próbálja védeni magát. A Paper Monstersnél meg szerintem azért is volt olyan közvetlen, mert örült nagyon, hogy egyedül is letehetett végre valamit az asztalra és fel volt dobódva. A Hourglass-dedikáláson is tök kedves és mosolygós volt. Ti is könnyebben ismerkedtek, kommunikáltok, ha boldogok vagytok, nem? Szóval szerintem ennek ez a háttere. Aztán ki tudja? Lehet, hogy csak a „negatív” oldala jön ki rajta ilyenkor. Egyetértek egyébként Lolával, nagyon fárasztó lehet neki is ez az örökös felhajtás a turnékon, és nem véletlen, hogy New Yorkba költözött, ahol el lehet vegyülni a tömegben és mindennapos, ha egy sztárt látsz az utcán. Ott szabadabban mozoghat, sétálhat, METRÓZHAT! (nem tom erről hallottatok-e, de még asszem a Hourglass után volt egy new yorki csaj, aki beírt DMMB-re, a hivatalos DM fórumra, hogy délelőtt épp sudokuzott a metrón, mire meglátta Dave-et, Jent meg talán Jimmyt a metrón, ahogy mentek vhova. Gondolhatjátok, hogy a csaj hogy ledermedt, és egy megállóval hamarabb ő is leszállt és bátorságot gyűjtve megkocogtatta a mozgólépcsők tetején Dave vállát, hogy ugyan már adna-e neki egy aláírást, ha nem zavarja. Ő meg mosolyogva dedikálta neki a sudokus könyv belső borítóját és tett vmi pozitív megjegyzést is.) Na szóval szerintem ő elég hangulatember és ez is befolyásolja ezeket. Egyik pillanatban még szívesen fényképezkedik rajongókkal (főleg csinos hölgyekkel XD), a másikban mondjuk egy turnén, inkább magába zárkózik a nyilvánosság előtt. Ahogy Lola is mondta, valszeg én se rohannám le, ha találkoznék vele vagy látnám az utcán, étteremben vagy bárhol. Csak nézném és innám magamba a látványt, figyelve minden kis rezdülését. De ugyanez lenne Marttal és Andyvel is. Tiszteletben tartom a magánszférájukat. (Ezt Angie-vel is beszéltük, mikor most pénteken ott aludtam nála.) De azért egy-egy aláírást el tudnék viselni tőlük, noha nem ez a legfontosabb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam is sokkal fontosabb, hogy megtudjak egészen jelentéktelennek tűnő dolgokat is róluk. Pl. miért ezt a zoknit szereti vagy hogy gondolnak-e valamire edzés közben, vagy csak teljesen kikapcsolnak-e. Különböző dolgokban mik a kedvencük, miért ilyen vagy olyan dalszöveget írt Mart és Dave, hogyan zajlik náluk a kreatív időszak. Dave fest-e vagy rajzol-e még és ha igen miket stb… Ilyeneket, na. Csak hogy jobban megértsem, megismerjem a „működésüket”. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki: a csodák átadásához: ahogy a lányok már korábban is taglalták, az emberek már nem nyitnak úgy a másik felé, a saját bajaik foglalkoztatják őket, nem hallgatják meg a másikat. Ezt én is sokszor tapasztalom. Engem általában nem hallgatnak végig, mert kicsit körülményesen fogalmazom – vagy talán nem is ez a jó kifejezés rá. Inkább úgy mondanám, hogy bő lére eresztve, hogy minél pontosabb képet kapjon az illető arról, amit mondani szeretnék neki. De ezt az esetek 95%-ában képtelenek kivárni és a szavamba vágnak, amit rettentően rühellek. Ha valamit, akkor ezt, hogy ne vágjunk a másik szavába, akkor megtanultam anyuméktól. Ezért is szeretek írni, bár ott sem tudom mindig úgy kifejezni magam, ahogy szeretném. Meg a másik dolog, hogy olyan embereket sajnos már nehéz találni, akik nyitottak is a csodákra, amit meg akarnának osztani velük. Rengetegen nagyon az anyagias, materialista világ felé fordultak és a negatívumokra összpontosítanak, ezzel be is vonzva azokat. Nekem nem véletlenül a „Head in the clouds…” a kedvenc sorom/kifejezésem a Useless-ből, mert tényleg úgy érzem, hogy a lelkem egy igazi álmodozóé. Sokszor érzem úgy, hogy kívülálló, megfigyelő vagyok. „I’m just an angel, driving blindly through this world…” – jaj de tud ez a Martin! Na… most meg belekavarodtam megint a mondandómba! XD Na igen, ez meg a másik, hogy mindig csaponganak a gondolataim és kicsit nehéz csak egy vagy két dologra koncentrálnom (általában sok mindent csinálok egyszerre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Ja Niki, az meg hogy érdeklődnek hogy „milyen volt?” vagy „hol voltál?” azok nem is igazi kérdések, csak formaságok, de nem is igazán kíváncsiak a válaszodra. A nagytöbbség maximum egy „Nagyon jó volt”-ot vár el, hogy utána önző mód a saját dolgaikkal foglalkozzanak vagy azokkal kezdjenek téged fárasztani. Nem egyszer láttam és tapasztaltam ilyet. Ez időnként rettentően tud irritálni. „azért nagyon rossz mikor ki akarod adni az érzéseid, ami benned van és vissza kell tartani, mert úgysem értik, és stb.” – ohh hát ezt nagyon is át tudom érezni!!! Se otthon, se egyetemen nem igazán tudok erről beszélni. Középsuliban azért volt jó, mert Anival egy osztályba jártunk és sok mindent meg tudtunk beszélni, tudtunk együtt rajongani. De azóta nem igazán mozgok olyan környezetben (és itt ezen most nem a virtuális, hanem a való világot értem), ahol megértenék ezt a fokú rajongást és szeretetet. Szegeden nincs is mode-os ismerősöm (ha nem számítjuk Suzyt, de vele is csak Pesten találkoztam 2x), a nem DM-es barátaimat meg az életem ezen nagy és fontos részével nem szívesen fárasztom. Én érzem rosszul magam, ha már kicsit többet beszélek róla és ez gáz. Épp ezért voltam letörve, mikor index.hu egyik fórumán szétment a régebbi DM-es társaság, és leginkább csak külföldi oldalakon szereztem DM-es barátokat, de most nagyon örülök, hogy így összejött ez a kis közösség és hogy nem lehetetlen a találkozás sem!!! Egyébként ha már a horoszkópnál tartottatok (amiben nem hiszek túlzottan), én is egy szeptemberi szűz vagyok. Ahogy Niki is írta, nem egy tipikus szűz a földhözragadt, gyakorlatias és rendmániás standardből. Tök vicces, hogy az esetek 95%-ában marhára ellentmondok a csillagjegyemnek. Az meg pláne nem igaz, hogy ritkán beszélek vagy bohóckodom társaságban XD Szerintem én elég vegyesen vagyok összerakva a horoszkópok szemszögéből is – a mindenből egy kicsit fajta lennék én, érzésem szerint. |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:09:59
Létrehozva:
|
|
|
Nincs mit, már letöltöttem, mindjárt küldöm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te aztán nem tétlenkedsz... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:12:28
Létrehozva:
|
|
|
Vallás: ide nemes egyszerűséggel bemásolnám, amit Edó írt, ugyanis szinte szóról-szóra ugyanígy vélekedem erről:
„Én hiszek valamiben.. nem nevezném istenne... van valami, és kell is hogy legyen, és kell is, hogy néha valamibe kapaszkodjunk.. viszont semmilyen vallásban nem hiszek.. az mind pénz, és hatalom.. és azt nem szeretem. Nem járok semmilyen gyülekezetbe, és nem is fogok. Egyszerre lehetek zsidó, budhista, keresztény, katolikus... nem hiszem, hogy a pap keze, és vize tenne bárkit azzá, ami. A tetteink sokkal inkább elárulják milyenek vagyunk, és csak ez számit. Manapság sajnos ez már mind státusz szimbólum.... viszont egyáltalán nem bánt, ha valaki hivő, és eljár a templomba... tiszteletben kell tartani mindenkit, el kell fogadni ezeket a dolgokat, csak engem ne akarjon senki meggyőzni az ellenkezőjéről” Illetve Nikinek is igazat adok, hogy a vallások „kapaszkodók” és „menedékek” amik felé fordulunk, ha szükségünk van rájuk. Ez szerintem is teljesen természetes, pozitív dolog – szükséges dolgok a lelki túléléshez is. Mert hogy az is fontos. Templomba nagyon nem szeretek járni negatív emlékek miatt – maximum a gótikus stílus elemeit nézném meg, meg az építészeti megoldásokat egy-egy ilyen helyen. Jó, persze, legyen egy hely, ahova összegyűlhet a hívők sokasága. Most hülye hasonlattal ugye a viselkedési formák hasonlóságára reflektálva írom azt, hogy a hívőknek olyan a templom, mint a rajongóknak az aréna vagy a stadion. Ünnepelni, lelki békét találni megyünk oda. Legalábbis én igen – a buli része más kérdés a mi esetünkben. De értitek a párhuzamot, nem? Nekem ha lehet ezt mondani kicsit erős szóval a DM a „vallásom” (de most ne nézzetek fanatikusnak, egyszerűen csak olyan mélyen szeretem őket, amit nagyon kevesen értenek meg). Én bennük találom meg azt a lelki nyugalmat, útmutatást, amit mondjuk a keresztények a Bibliában. Lehet, hogy ez most istenkáromló beszéd (Blasphemous Rumours hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), de én így vagyok vele. És amúgy sem hiszem, hogy emiatt a Pokolra kerülnék (ha valóban létezik), hisz ha „Isten” vagy az a fentebbi erő, ami mozgatja a világot, és aminek a létezésében azt hiszem hiszek, belenéz a szívembe, én úgy vélem, ő majd el tudja dönteni, hogy mi lakozik odabenn és helyesen dönt rólam, ha ez az alternatíva érvényes a halál után. Azért próbálok figyelni arra, hogy a szívem és a lelkem jó, tiszta maradjon. Persze, hibázik az ember, követ el kisebb-nagyobb bűnöket, de én úgy vélem, ez hozzátartozik a jellemfejlődéséhez, ezekből tanul(hat) és próbálhatja jobbítani az életét. Ami még eszembe jutott ezen téma kapcsán az Lola barátnőjének fogadalmainak olvasása közben ötlött fel bennem. Mégpedig a „teremtő hit vagy erő” (lehet, hogy nem ez a rendes megfogalmazása). Mégpedig ha valamiben nagyon hiszel (és minél többen hisznek benne annál esélyesebben) elképzelhető, hogy megteremtődik. Most persze nem arra gondoltam, hogy ha most mindannyian teszem azt Dave-re gondolnánk, hogy meztelenül megjelenik az ágyunkban, akkor ott is lenne előbb-utóbb (pedig milyen jó lenne! XDDD), hanem mondjuk olyan megmagyarázhatatlan és találgatásokra okot adó dolgokra, mint mondjuk a Pokol vagy a Mennyország (ha már a kereszténységnél tartunk). Azt hiszem, ehhez a kérdéskörhöz Atlantisz is kapcsolódik – mintha mesélt volna vki nekem ilyenekről is, de Atlantiszról pl. nem sokat tudok. Csak a Vision Of Escaflowne c. anime jut eszembe róla, ami remekül beleépíti azt a történetet is a mesébe. Edó: énisénisénisénis szeretnék majd menni a nyaralós-több napos összeröffenésre!!!!!! És helyes, fertőzd csak a vendégeidet az Hourglass-szal meg a többi gyönyörűséggel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Voice, amit francia ex-barátnőmmel Weetummal írtam, már be van fejezve a gépemen meg angolul az oldalamon, most kb. a feléig van felpakolva magyarul. Majd ha lemegy ez a pár vizsgám még, utána nekiugrom a fordítások átnézésének és azokat is felpakolom. De most ha sztori, akkor IDM! Abba vagyok NAGYON-NAGYON beleszerelmesedve. Ja igen, a hó és én nem kedveljük egymást, csak a meleg szobából meg pár kép erejéig. Esetleg karácsonykor. Utána olvadjon el és jöjjön a tavasz! Szegeden ma szerencsére száraz, viszonylag napos idő volt deka hó nélkül. Rovarok, bogarak és miegymás: én se ápolok velük szoros kapcsolatot, de elvagyok, ha nem támadnak vagy repülnek nekem. A nagyobb pókokat viszont utálom! Fújj! Lola, nekem is valszeg tarantulák meg hasonló nyalánkságok lennének a 101-es szobámban :S Ehhh… Na a hangyákat – szégyen, nem szégyen – én irtom ezerrel, mert sok van az albiban, a hangyacsapdára meg szarnak úgy ahogy van. :S Mondjuk a hidegebb hónapokban mászkálnak be az albiba inkább. Az viszont nem vicces, mikor bemegyek egyetemre és órán lemászik a ruhámról 2-3 hangya, vagy mikor a kenyeret zacskóban az ablakkilincsre kell pakolni, mert különben minden más helyen belemásznának! :S Bele se merek gondolni, hogy ezek merre mászkálhatnak még a cuccaim között vagy éjjel éppen rajtam (bár az ágyam és környéke viszonylag hangyamentes övezet szerencsére). Vica: NAGYON sajnálom a munkahelyed, de ne hagyd magad, csajszi! Lépj fel keményen! Ne hagyd, hogy kihasználjanak! Ez nem játék már a családod jövőjére sem nézve! Fogadd meg Angie tanácsait! Pénteken mesélte őket és szerintem is azt csináld, amit ő mond!!!! Neo: Jujj nekem mailben ( uselessgirl87@gmail.com ) át tudnád tolni Martinnak a Stardust klipjét jó minőségben? Edó múltkor ráizgult, hogy az neki kell és azóta én is meg akarom nézni megint! (Imádom a hangulatát meg a kameraállásokat meg mindent benne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Megvan amúgy vhol az egyik DM-es hengeremben, de azok a cuccaim már vagy fél éve kölcsön vannak adva :S Jaaa, és te is le vagy tolva édes drága (sorival együtt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), amiért nem mertél/akartál odajönni hozzánk afteron!!!! Mi ez már kérem? Nem tépünk szét (annyira!)! Tatu is egyben hazaért és bezsebelte a beígért öleléseket is! Tatu: te meg remélem, már jól vagy, hallottam Angie-től, meg olvastam is, hogy megbetegedtél! Macsus: megértem, hogy te is ki voltál bukva, mint a többiek a koncert és az álmod után! A PJ előtti lehajolós fejlógatós résznél mi is aggódtunk Mauval! Akkor lógatta a legtovább, mert előtte is csinálta ezt meg egyszer vmikor le is ült a dobok elé. Jujj én is álmodtam DM-eset hétfő után, de csak annyi maradt meg, hogy a Depeche-buszról vhol leszálltunk (szerintem a Dózsa György úton, ahol amúgy parkolt a busz és gyalog elindultunk Caprival meg még pár emberrel vissza a stadionhoz még egy koncertre), de a többiek fenn maradtak és egyszer csak ahogy sétálok a busz vége felé és integetek a fenn maradottaknak, látom, hogy Alan két kezével az ablakhoz tapad és egészen riadt képet vág és mintha vmit magyarázott is volna – gondolom félt ott maradni, hehehehee! XD Biztos Mode-tól menekült volna XDDDDDDDDDD Mikor felkeltem és visszaemlékeztem erre, felröhögtem XD Sori: asszem nagyon foglak bírni téged is! XD Tetkók, Ház, Bakancslista, szuper!!! XD Ja igen, nekem is van tetkóm a hátamon. Most január végén lesz egy éves és ugyanolyat csináltattunk Ani barátnőmmel. A fiúk és a zenéjük iránti szeretetet, illetve a barátságunkat jelképezi. Itt meg is sasolhatod: http://useless-girl.deviantart.com/art/Our-tattoos-119785332 (a jobb oldali vagyok én, a bal meg Anitám) Egyébként nagyon király a kobrád! Meg lehet tudni, hogy miért ezt a két állatot választottad? Vagy hogy mit jelent neked ez a két tetoválás? A Dr. House 6. évadának 10. részére gondoltatok??? Mert nekem még a 4. részt sem találta az oldalon, ahonnan le szoktam szedni angolul!!! Angie: nagyon király volt, hogy végül is összejött nálad a hepajkodás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ettem Mátyás desszertet! Nyamm de fini volt! XD Meg az a Milkás szaloncuki is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A novellád (Never let me…) meg engem is megríkatott, de ezt már te is tudod. Egyébként osztom Capri véleményét: már közösen is elgondolkodtunk azon a csúnya és szentségtörő dolgon, hogy szegénykémet kinyiffantjuk vmelyik sztoriban, de nem igazán vinne rá a lélek! Annyira szeretem hogy nem, nem, nem akarok ilyenbe belegondolni se! Ők halhatatlanok! Az atomrobbanást is túlélnék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja igen, és egész nap olvastam vissza ezt a cirka 80 oldalt – na jó, nem, tegnap egy 20-at már olvastam éjjel. Nerezza, azaz Mauka: Na VÉÉÉÉÉGRE!!!! Végre, hogy te is beírtál ide!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már vártam nagyon! Orchidett: nagyon zsír lett az In chains háttered!!!!! XD (Bár lehet jobban tetszett volna most, ha Martinhoz láncolod így oda Dave-et! XDDD hehehehehhhehe! XD) És persze nagy ölelés és üdv az új Sereg-tagoknak!!!! Erdőhegyi Brigitta? Sose hallottam énekelni vagy táncolni vagy akármi, csak azt hallottam, hogy 2006-ban is énekelt nekik. A Hal a tortánnak már az említésétől sikítófrászt kapunk apámmal, aki ilyenkor át is menekül a szobámba netezni, mert anyum sajnos rászokott ezekre az agysejt-pusztító szirszar műsorokra, hiába csesztetjük miatta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jajj mikor rakják már fel a turné blogba a pesti állomást?!?!?!?! Sosem szoktam nézni a turné blogot, de ez most érdekel. (Meg majd visszamegyek képeket lopkodni ha az otthoni gépen leszek és nem itten az albiban korlátolt nettel.) Capri, bezzeg ha az lenne a munkánk, mint a Dream on fickünkben, akkor már másnap fenn lettek volna a cuccok, mi?! XDDD nah, ennyi, huh! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wordben 6 oldal XD olvassatok csak XD |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:20:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 17. - 18:21:06
Létrehozva:
|
|
|
ja és holnap durkkoljatok 9-től, mert angol szóbelizek ismét! csak a beszélgetős része hiányzik már, az múltkor nem sikerült, mert leblokkoltam meg szar volt a témám. szóval küldjetek valakit akivel át tudom dumálni az éjszakát angolul! XD
na míg olvastok, asszem elmegyek pizzáért és összekötöm egy kis sétával is a Tisza parton. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:24:53
Létrehozva:
|
|
|
Erre nem is gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkaptad az üzimet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Várom a videókat ám!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hol üzentél? Mert itt csak sori és Vicuska üzijeit kaptam meg! |
|
|
|
![]() ![]() |