![]() ![]() |
2010.01. 17. - 18:28:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi, drukkolok, egy kamionnal. Ahhh szegedi tiszapart, szép emlékek.... mikor még a DM-es barátnőm nem danw-ozott le again.
Jó volt olvasni a soraid, már hiányoztál innen. Jó étvágyat a pizzához. Jantar, imádom ezt a számot. Martinka egy isten! Csak ne utálnám ennyire ezt a hosszú haját. Szerintem olyan béna volt. Most pápá, nyomok egy jógát, aztán egy órás olvasást tervezek a kádban, fürdősó miegymás. |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:28:21
Létrehozva:
|
|
|
Usi köszönöm az együtt érzésedet a melóhellyel kapcsolatban.Jól esik és kedves tőled. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Egyébként anyu is azt mondta Angie-nek igaza van ezzel a táppénzes ötletével. |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:28:50
Létrehozva:
|
|
|
Azta Usi, mekkora hsz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Neo, én pedig elküldtem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na mindegy, akkor itt: esztermail@yahoo.com ide várom a videó pakkot és nagyon köszönöm! |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:31:16
Létrehozva:
|
|
|
usi:kereskedelmi tvét is ritkán nézek (rtlklud és tv2) főleg az ilyen idióta főzéseket nem csak olvastam róla... amúgy nem vesztettél semmit hogy nem halottad énekelni küldök róla és dave autogrammos szokásáról is vidit
http://www.youtube.com/watch?v=WxgCplixodI --ydave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=87P_u_s-cNQ szinvonalatlan közhelyes nő és a hangja is elég gáz trixx nem vagy gonosz de ez a nő egy senki Usi, drukkolok, egy kamionnal. Ahhh szegedi tiszapart, szép emlékek.... mikor még a DM-es barátnőm nem danw-ozott le again. Jó volt olvasni a soraid, már hiányoztál innen. Jó étvágyat a pizzához. Jantar, imádom ezt a számot. Martinka egy isten! Csak ne utálnám ennyire ezt a hosszú haját. Szerintem olyan béna volt. Most pápá, nyomok egy jógát, aztán egy órás olvasást tervezek a kádban, fürdősó miegymás. halak jegyű vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgyis imádom a vizet és egy nap van hogy többször is pancsolok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:31:30
Létrehozva:
|
|
|
Drága Usi! Legközelebb odamegyek hozzátok ezt ígérem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az a helyzet hogy a koncerten én annyit ugráltam, hogy a végén úgy kellett majdnem kivezetni onnan mert járni is alig tudtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kellett 3 nap hogy teljesen rendbe jöjjenek a lábaim! Azért egy ekkora testet ugráltatni majd 2 órán keresztül nem volt ám semmi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De qrva jó buli volt, megérte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:36:43
Létrehozva:
|
|
|
Usi köszönöm az együtt érzésedet a melóhellyel kapcsolatban.Jól esik és kedves tőled. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Egyébként anyu is azt mondta Angie-nek igaza van ezzel a táppénzes ötletével. Na látod, tessék megbeszélni az orvossal!! |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:39:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi holnap szurk neked a vizsga miatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én már nagyon várom a The voice és az IDM folytatását. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szeressem mindkettőt. |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:40:21
Létrehozva:
|
|
|
Drága Neo, az én testecském is két órát ugrált, utána meg + kb. 6-ot afteron szinte megállás nélkül (2x ha leültem). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak mozgásba kell hozni és nincs gond XD mondjuk én is vagy két napig nyögtem utána a dolgot, de jóóóó volt nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legközelebb akkor tali! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja a mostani pecsa nem túl esélyes, hogy összejön. kedves barátunkat lehet hogy most hétvégén búcsúztatjuk Szegedről, mert visszaköltözik Debrecenbe. jantar: köszi, bár most nem nagyon nézhetek youtube-os vidiket mert lezabálja a netem. még spórolok vele. csak egy gigás sajna, az meg pikk-pakk lefogy, ha nem figyelek. egyébként én se szoktam ilyen tévéadókat nézni (albiban nincs is), csak akkor kapcsolom be ha otthon vagyok, akkor is Nat.Geo, Discovery, Spektrum meg Viasat 3 vagy 6, néha Comedy Central. Mióta nincs VH1-ünk, azóta nem is nagyon nézek zenecsatornát sem, mert ott is tele vannak ezekkel a bugyuta műsorokkal. Trix: köszi a drukkolást!!! Legszívesebben egy-két angol születésű úriembert látnék vendégül ma éjszakára, hogy ba... akarom mondani beszélgessünk így vizsga előtt! XD na megyek a kajabeszerző körutamra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: szívesen! hallgass ránk! IDM hamarosan folytatódik csak be kell fejeznünk majd a mostani jelenetet meg kijavítanom. Angie: hát igen, próbáltam mindenhez hozzászólni, ami elgondolkodtatott. |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:41:03
Létrehozva:
|
|
|
Azta Usi, mekkora hsz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neo, én pedig elküldtem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na mindegy, akkor itt: esztermail@yahoo.com ide várom a videó pakkot és nagyon köszönöm! Na, ez szuper, ebben a pillanatban jelezte hogy PÜ-m érkezett, most ért ide! Címet nem tudsz adni? Elég lassú a netem 2 dvd feltöltéséhez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:45:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 17. - 18:48:09
Létrehozva:
|
|
|
Neo, elküldtem a címemet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, én szurkolok neked! Usi, az IDM-re én is nagyon kíváncsi vagyok már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 18:59:04
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, legyen vége a sztrájknak! Nem akarok anyámhoz menniiiii!!!!!!!!!
IDM-et akarok este írni ! XD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tegnap, mikor elment az áram Zsóval muszáj volt telefonon megbeszélnünk pár részeltet, háááááááááááááááá...... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) AKAROOOM!!! |
|
|
|
2010.01. 17. - 19:18:54
Létrehozva:
|
|
|
tudtátok hogy az erődhegyi brigitta rózsa györggyel kavart?????
|
|
|
|
2010.01. 17. - 19:19:55
Létrehozva:
|
|
|
Neo, elküldtem a címemet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, én szurkolok neked! Usi, az IDM-re én is nagyon kíváncsi vagyok már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké! Megvan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 19:22:56
Létrehozva:
|
|
|
Vica, elolvastam a kiegészítésed, szerintem zseniális!!!!
Capri, remélem a BKV holnapra helyreáll... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 19:23:06
Létrehozva:
|
|
|
capri addig nem lesz vége míg van sztrájkalap....kb. az még 1 hétre elég. :S
|
|
|
|
2010.01. 17. - 19:23:41
Létrehozva:
|
|
|
tudtátok hogy az erődhegyi brigitta rózsa györggyel kavart????? jesszusom (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 17. - 19:25:10
Létrehozva:
|
|
|
fúú, Usi, ez nem volt gyenge hsz... elfáradtam benne istibizti.
igazából már nem is tudom mit akartam reagálni... ja, pl azt h persze h elolvashatja mindenki a dogámat, ha ad mélcímet vagy valami. mindjárt kész, kilóra már megvan, de még pár gondolatot mindenképp meg akarok említeni meg egy lezárás, azt csá. gyakorlatilag darabokra cincáltam a klipet, ennyi szintje nincs is, amennyiről én írtam. nem szeretk amúgy ilyesmit csinálni, mert sztem elveszi a titokzatosságát. a verselemzésektől is agyfaszt bírtam kapni mindig. mindegy, kész, thats the point. jaja Usi, egy nikon d40x-et szeretnék, cca 140ezer ft, ami kb három havi megélhetésemet fedezni tudná, szóval amíg nincs normális meló addig ez a project halasztódik... ja és én szívesen csacsognék veled angolul, he tehetnénk. ööö... kb ennyi. ja igen, fick írását már én is nagyon várom. meg mindent ami a vizsgaidősuck végét jelzi... mára fogyott ki a szufla. pedig még két fontos vizsgám van. ja meghogy ház. nekem megvan mind, de letöltőoldalt is tudok ajánlani. |
|
|
|
2010.01. 17. - 19:25:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 17. - 19:26:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie igen?Tetszik?Ó... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Köszi.Válaszoltál is? |
|
|
|
![]() ![]() |