2400 Oldal V  « < 729 730 731 732 733 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.01. 17. - 19:27:20
Létrehozva: #14601

devotee

capri: ma nem maradok sokáig, max 1-fél 2-ig fenn, mert holnap 9-től van visga, én meg hamar oda akarok érni, hogy elsőnek vagy az első körben menjek be.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.01. 17. - 19:29:09
Létrehozva: #14602

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=d8d0u0nuJ94 usi odaírom, hogy mi az, h. ha nem is tudod megnézni és úgy hiszed lemardnál róla a kevés gbot miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) One Caress - Depeche Mode - Zurich I , December 6th 2009 / HD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 19:31:02
Létrehozva: #14603

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 17. - 19:26:25) *
Angie igen?Tetszik?Ó... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Köszi.Válaszoltál is?

Nagyon tetszik!!!
Igen, válaszoltam a citromailedre, merthogy onnan küldted (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A vidit meg a gamieldre küldtem, megkaptad?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 17. - 19:35:32
Létrehozva: #14604

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 17. - 19:31:02) *
Nagyon tetszik!!!
Igen, válaszoltam a citromailedre, merthogy onnan küldted (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A vidit meg a gamieldre küldtem, megkaptad?

Megnézem holnap az asztali masinán de biztos megkaptam.Köszi.A válaszodat is nézem csak elmegyek előbb pancsizni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 19:41:55
Létrehozva: #14605

devotee

Én tudtam Jantar... mondom én hogy csak faszt szopkod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ennyi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vicus megkaptad a kaja receptet?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 17. - 19:50:56
Létrehozva: #14606

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 17. - 19:25:10) *
fúú, Usi, ez nem volt gyenge hsz... elfáradtam benne istibizti.

igazából már nem is tudom mit akartam reagálni... ja, pl azt h persze h elolvashatja mindenki a dogámat, ha ad mélcímet vagy valami. mindjárt kész, kilóra már megvan, de még pár gondolatot mindenképp meg akarok említeni meg egy lezárás, azt csá. gyakorlatilag darabokra cincáltam a klipet, ennyi szintje nincs is, amennyiről én írtam. nem szeretk amúgy ilyesmit csinálni, mert sztem elveszi a titokzatosságát. a verselemzésektől is agyfaszt bírtam kapni mindig. mindegy, kész, thats the point.

jaja Usi, egy nikon d40x-et szeretnék, cca 140ezer ft, ami kb három havi megélhetésemet fedezni tudná, szóval amíg nincs normális meló addig ez a project halasztódik... ja és én szívesen csacsognék veled angolul, he tehetnénk.

ööö... kb ennyi. ja igen, fick írását már én is nagyon várom. meg mindent ami a vizsgaidősuck végét jelzi... mára fogyott ki a szufla. pedig még két fontos vizsgám van.

ja meghogy ház. nekem megvan mind, de letöltőoldalt is tudok ajánlani.

Akkor majd ha kész ,akkor please küggyed el a gmailemre, amiről a Surrendert is küldtem neked!
Jaj ne is mondd, én is utáltam a verselemzést. Nem láttam értelmét, hogy a tanár nézeteit belemagyarázzuk, meg hogy ezt csinálta a költő meg erre gondolt közben meg mittomén. Ezt nem lehet tudni. Erre szokta azt mondani apám vagy a nagyapám, hogy lehet, hogy épp a vécén ülve írta a verset. No mindegy.
Én nem vágom ezeket a fényképezős dolgokat, de majd ha egyszer eljutok odáig, hogy összeszedjek egy komolyabbra pénzt, akkor konzultálok veled is, hogy mit érdemes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyelőre a DM konci + a cuccok, amiket vettem (holnap valszeg csinálok is róluk képet) elvitték a maradék pénzemet is.

JAjj majd elfelejtettem: hallottátok azt az élő Use you felvételt, aminek a végén Dave úgy nyög, mintha........ UHHHHHH!!!! ANNYÁM el is felejtettem, hogy ez is megvan! XD nagggyon fincsi felvétel! az elején meg megkérdezi mielőtt a mézesmacijából cuclizna, hogy "Even the honey gets tied up, huh?" - ANNYIRA KIS HUSIBOGYÓ!!!! és utána csurgat a nyelvére a mézből mikor már lecsúszik a maci-palack szájához... AHHH!!! :PPPPPPPPPPPPPPPP

Ja, egyébként most hogy ettem egy isteni tonhalsalátát pitával (rohadt nagy adag, meg se bírtam enni csak a felét!) meg egy fél szelet kókuszos-mandulás baklavát, ráfüggtem megint az Angie által mp3oziált hétfői Home-ra!
BAsszus, hogy elrohant egy hét! Holnap lesz 7 napja, hogy OTT voltunk a mennyországban!!!!! Ez nem fair!!! Egy hete még DM koncert, most meg vizsgán fogok izzadni! Fákkk!!!!
Na gyorsan lekapom huszash többi vidijéről is a hangot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Capri: te mikortól leszel elérhető írni?

Jantar: igen, köszi, az szupi lesz, ha odaírod a vidi-linkekhez, hogy mikazokacsodák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 19:58:02
Létrehozva: #14607

devotee

Usi.. ezt azonnal küldd el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha nem... hát.. nem is tudom mit csinálok veled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azt egyébként gondoltam, hogy a kertipartyban te is benne leszel!
De cska az jöjjön, aki nem fél a kutyáktól
ugyanis beviszlek titeket a tappancshoz is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádni fogjátok.. ott van a nyaraló mellett..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 17. - 19:58:56
Létrehozva: #14608

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 17. - 19:27:20) *
capri: ma nem maradok sokáig, max 1-fél 2-ig fenn, mert holnap 9-től van visga, én meg hamar oda akarok érni, hogy elsőnek vagy az első körben menjek be.

okok

nem tudom, mikor leszek elérhető, mert jelenelg semmit nem tudunk arról, h kell - e mennem vagy nem. én kihúzom a legvégsőkig a d9ntést, mert nem akarok menni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 20:00:10
Létrehozva: #14609

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 17. - 19:58:56) *
okok

nem tudom, mikor leszek elérhető, mert jelenelg semmit nem tudunk arról, h kell - e mennem vagy nem. én kihúzom a legvégsőkig a d9ntést, mert nem akarok menni.

de miért is kéne menned? lemaradtam valamiről?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 20:00:20
Létrehozva: #14610

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 17. - 19:50:56) *
Akkor majd ha kész ,akkor please küggyed el a gmailemre, amiről a Surrendert is küldtem neked!
Jaj ne is mondd, én is utáltam a verselemzést. Nem láttam értelmét, hogy a tanár nézeteit belemagyarázzuk, meg hogy ezt csinálta a költő meg erre gondolt közben meg mittomén. Ezt nem lehet tudni. Erre szokta azt mondani apám vagy a nagyapám, hogy lehet, hogy épp a vécén ülve írta a verset. No mindegy.
Én nem vágom ezeket a fényképezős dolgokat, de majd ha egyszer eljutok odáig, hogy összeszedjek egy komolyabbra pénzt, akkor konzultálok veled is, hogy mit érdemes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyelőre a DM konci + a cuccok, amiket vettem (holnap valszeg csinálok is róluk képet) elvitték a maradék pénzemet is.

JAjj majd elfelejtettem: hallottátok azt az élő Use you felvételt, aminek a végén Dave úgy nyög, mintha........ UHHHHHH!!!! ANNYÁM el is felejtettem, hogy ez is megvan! XD nagggyon fincsi felvétel! az elején meg megkérdezi mielőtt a mézesmacijából cuclizna, hogy "Even the honey gets tied up, huh?" - ANNYIRA KIS HUSIBOGYÓ!!!! és utána csurgat a nyelvére a mézből mikor már lecsúszik a maci-palack szájához... AHHH!!! :PPPPPPPPPPPPPPPP

Ja, egyébként most hogy ettem egy isteni tonhalsalátát pitával (rohadt nagy adag, meg se bírtam enni csak a felét!) meg egy fél szelet kókuszos-mandulás baklavát, ráfüggtem megint az Angie által mp3oziált hétfői Home-ra!
BAsszus, hogy elrohant egy hét! Holnap lesz 7 napja, hogy OTT voltunk a mennyországban!!!!! Ez nem fair!!! Egy hete még DM koncert, most meg vizsgán fogok izzadni! Fákkk!!!!
Na gyorsan lekapom huszash többi vidijéről is a hangot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Capri: te mikortól leszel elérhető írni?

Jantar: igen, köszi, az szupi lesz, ha odaírod a vidi-linkekhez, hogy mikazokacsodák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Asszem neked bejött az élet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tonhalsaláta pitával meg baklavábal, hát agggggyál már belőle, mert én ma a bevásárlásig sem jutottam el, nem járt a villamos! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

mp3ozált ez nagyon tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül, az a Home, huszash lába elé borulok ezért e felvételért!!!

7 napja, jesszusom, nem lehet ezt vissza csinálni valahogy? Mármint, hogy holnap legyen a koncert!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 17. - 20:02:07
Létrehozva: #14611

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 20:00:10) *
de miért is kéne menned? lemaradtam valamiről?

ha sztájkolnak a,kkor innen nem jutok be tanfolyamra
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 20:03:51
Létrehozva: #14612

devotee

Értem... az fasza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 20:04:20
Létrehozva: #14613

devotee

Visszhang! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 20:08:48
Létrehozva: #14614

devotee

ez a Világok harca jó film? Nézzem?
Angie.. mit tudsz róla?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 17. - 20:08:59
Létrehozva: #14615

devotee

Angie megnéztem a választ és én is válaszoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi hol van az mézes-csurgatós vidi?Légyszi magyarul is mit mond Dave...nem érteni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka azt is nézem holnap de tuti megérkezett a recept.Köszi.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 17. - 20:16:00
Létrehozva: #14616

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 20:08:48) *
Angie.. mit tudsz róla?

jó film (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 20:03:51) *
Értem... az fasza

gyilkolni tudnék dühömben.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 17. - 20:19:48
Létrehozva: #14617

devotee

Na akkor én most jó éjt kivánok mindenkinek.Álmodjatok perverzet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 20:22:01
Létrehozva: #14618

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 20:08:48) *
Angie.. mit tudsz róla?

Imádom a Világok harcát, nézzed, tetszeni fog!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 17. - 20:22:46
Létrehozva: #14619

devotee

vica: "Még a méz is beragad, huh?" - a vidit nem tom, hogy fenn hagyták-e youtube-on. Ha igen, akkor Dave hivatalos youtube csatornááján keresd, ahol a stúdióvideók is voltak tőle - de lehet, hogy az a DM hivatalosán volt? már nem tom. mindenesetre én beírtam a youtube-on a kersőbe ezt a Use you-s vidit, de nem adta ki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 20:24:12
Létrehozva: #14620

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 17. - 20:19:48) *
Na akkor én most jó éjt kivánok mindenkinek.Álmodjatok perverzet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá

Jó8 Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 729 730 731 732 733 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
56 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (56 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: