2400 Oldal V  « < 730 731 732 733 734 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.01. 17. - 20:25:22
Létrehozva: #14621

devotee

Edó, most nem tom elküldeni, mert az sokat lezabálna a netemből. Majd hét vége felé szóljál rám. vagy akkor szerintem már feltöltöm mindjárt rapidra vagy vhova mindegyik számot (csak pár szám amúgy). most amúgy a SoHo-s felvételekről van szó. De ha vki megvette anno az Hourglass DVD-s verzióját (mint én (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), az láthatta, hogy voltak studio sessionös dalok is. Na ott az Endless olyan gyönyörűségesen akusztikusan szépségesen csodálatos, hogy szem nem marad szárazon tőle! Arra imádok szomorú, depresszív és szenvedősen szépséges jeleneteket írni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Perverz vagyok?)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 20:30:11
Létrehozva: #14622

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 17. - 20:25:22) *
Edó, most nem tom elküldeni, mert az sokat lezabálna a netemből. Majd hét vége felé szóljál rám. vagy akkor szerintem már feltöltöm mindjárt rapidra vagy vhova mindegyik számot (csak pár szám amúgy). most amúgy a SoHo-s felvételekről van szó. De ha vki megvette anno az Hourglass DVD-s verzióját (mint én (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), az láthatta, hogy voltak studio sessionös dalok is. Na ott az Endless olyan gyönyörűségesen akusztikusan szépségesen csodálatos, hogy szem nem marad szárazon tőle! Arra imádok szomorú, depresszív és szenvedősen szépséges jeleneteket írni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Perverz vagyok?)

Huhhh. már nézem is, és rendelem meg... Metro-nom-ban lehet.. ugye?

Miért nem találom? honnan rendelted?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 17. - 20:30:50
Létrehozva: #14623

devotee

Jó8 Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 20:30:55
Létrehozva: #14624

Painkiller

Üdv sereg tagok!
Bocs, hogy tegnap szó nélkül pofátlanul leléptem, de full ideg voltam, és nagyon szarul voltam. Ma kétszer is elbőgtem magam. Az este úgy éreztem, itt a vég, mindjárt infarktust kapok! Próbáltam ismételni javítóra, de nem ment. Meghallgattam Martinkától a Never turn your back on mother earth-t, de attól se higgadtam le, pedig az nagyon megnyugtat az esetek 99%-ában. Angie, nagyon durva volt olvasni a novid, de nagyon ütős lett! Elképzeltem, hogy azon az ominózus koncin én is ott vagyok és sírok ezerrel. Nagyon nehéz, és el se tudom képzelni, hogy ez így bekövetkezzen. Már csak azért is nehéz elképzelnem, mert hát Dave a kedvencem, és nagyon szar lenne, ha egyszer csak tudomásomra jutna, hogy nincs többé közöttünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A mai napig nem tudom elhinni, hogy egyik kedves ismerősömet, Magyarosi Árpit lelőtték a kommandósok Bolíviában! Pedig sajnos igaz. Utolsó rohadék aki kinyírta, és gőzöm sincs, hogy a fenébe került oda szegény, tuti belekeverték valamibe, mert nem tudom elképzelni Árpiról, hogy terrorista lenne. Amikor megtudtam, hogy meghalt, nagyon sírtam. Álmomban láttam a vérben fürdő szitává lőtt holttestét. Akkor a pasim megkérdezte, miért gyászolok olyan embert, akivel 3 napig láttam. Ez kiverte nálam a biztosítékot, mert ha 3 napig is láttam, akkor is sajnálom, mert ismertem, sőt, még ő is ismerte! Iwiwen megtaláltam az üzijeit, amiket még halála előtt kaptam tőle, meg is őriztem. Dave-vel még egyszer se találkoztam személyesen (sajnos) és még annyira se ismerem, mint Árpit- mivel a róla található netes cikkekből, újságcikkekből nem ismerhető meg az igazi Dave- még is rettentően megviselne, ha meghalna. Általános sulis koromban egyik osztálytársam bátyja aki akkor 14 éves volt, egyik osztálytársával együtt, aki profin rajzolt, a rajzaiból kiállítás is volt az aulában, öngyilkos lett, felakasztotta magát. Aztán szomszédasszonyom halt meg pár éve, mikor leesett a lépcsőn. Anya is majdnem meghalt úgy kb. 10 éve, mert a suliban összesett, felment a vérnyomása 260-ra és egy kolleganője ha nem hívja a mentőt, ma már nem élne. Szóval ezért is ütött nagyot az Angie novija nálam. Nagyon kiakasztott a freestate-en jópár ember viselkedése, amikor Dave beteg lett, és jópáran az elmaradt koncertek miatt vergődtek. Ha azon emberek közül valaki ismerősöm, vagy barátom lett volna, kapott volna egy sallert tőlem. Személy szerint én is bosszankodtam volna, hogy elmaradt a koncert, de túltettem volna magam könnyen az önző érdekeimen, ugyanis Dave egészsége sokkal fontosabb, mint néhány elmaradt koncert. Annyira önző meg nem lehet senki, hogy azt várja el, hogy turnézzon, ha beledöglik is. Szívét- lelkét kiteszi a koncerteken, 200%- os teljesítményt nyújt minden alkalommal egyszer már majdnem meghalt. Mi a túrót kéne még tegyen szerencsétlen? Inkább legyen távolságtartó az emberekkel, mint jópofizó, de álszent. Tisztában van vele, hogy az emberek önzőek, és ha kicsit is kedvesebb lenne, úgymond közelebb engedne magához bárkit, az emberek többsége egyből kihasználná, és kést döfne a hátába. Nem hinném, hogy annyira élvezné ezt a dolgot. Ami pedig Erdőhegyi Brigittát illeti, adjon hálát, hogy jó helyre tolta a seggét és találkozhatott a fiúkkal. Trixx véleményét osztom, hogy a csaj biztos ismert valami főmuftit, aki elintézte neki a dolgot. Mindig az ostoba libák járnak jól. Lásd Kannácska- Martinka ügy( ami szerintem tuti kamu), meg ez. Ja és kiborító, az is, hogy egy interjúban a riportercsaj mindig csak Dave-et és Martint kérdezte, Andyt levegőnek nézte. Sőt, még az egyik albumuk címét se tudta normálisan, Playing the Angel helyett Playing the Angle-t mondott. Ez még semmi, a berlini sajtótájékoztatón a magyar fickó bemutatkozása tette fel az i-re a pontot. Eléggé egista és bicskanyitogató volt:"xy vagyok a legjobb magyar laptól" Meg sokan olyan oltári blődségeket kérdeztek, szegény fiúk majdnem lefordultak a székről, de ők türelmesen válaszoltak. Szóval égő, hogy mindig a hülyék érvényesülnek. Rettentően örülök viszont annak, hogy titeket ismerhetlek, mert nekem egy Mode rajongó barátom sincs (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem, egyszer találkozhatok veletek személyesen is majd.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 20:31:49
Létrehozva: #14625

devotee

Edó, Vaterán is volt ebből a cd+dvd verzióból! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 20:36:19
Létrehozva: #14626

Painkiller

Ja és sorry a regényért, de ez most kijött belőlem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 20:37:29
Létrehozva: #14627

devotee

Fru, ez nagyon durva!!!! Ami Bolíviában történt az egyértelmű volt, hogy kivégzés, már minden nemzetközi jogvédő szervezet bebizonyította, hogy egyik srác sem volt terrorista! Rózsa Flores sem, ő csak veterán katona volt... nem tudom ki adta a tippet a rendőrségnek, de ajánlom hogy megtalálják.

Amúgy örülök, hogy neked is tetszett a novellám. Remélem sosem fog bekövetkezni, amit leírtam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 20:38:09
Létrehozva: #14628

devotee

Fru.. milyen kicsi a világ.. nekem meg az Előd a haverom.. régen rengeteget ittunk együtt, még udvarolt is nekem.. én ugyan ezt gondoltam, mint te, mert Előd a légynek sem tudna ártani, soha semmilyen erőszakos megnyilvánulása nem volt.

Angie... hát most keresem, de csak cd-t találtam, illetve metro-ban van egy amiben van dvd is, de nem tudom,hogy ez-e az.. majd mindjárt belinkelem.. Usi rápillantanál?

http://www.metro-nom.hu/new/index1.php?typ...95&letter=D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 17. - 20:39:08
Létrehozva: #14629

devotee

Edó: én az Hourglass launch partyn vettem a metro-nómos csókáktól a Pecsában. Tudod, ilyen lemezmegjelenések előtt asszem éjféltől szoktak árusítani. A sima PTA cd-m is onnan van.
Amúgy ez a CD+DVD verzió:
http://www.metro-nom.hu/new/search.php?id=...SS&type2=CD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 20:39:24
Létrehozva: #14630

devotee

Jesszus... ez a film kinyir
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 17. - 20:40:03
Létrehozva: #14631

devotee

mikor először meghallottam a Miracles-t a studio sessionös verzióban a kisfilm alatt, elbőgtem magam.

igen, Edó, ez az, amit te is belinkeltél. az 5990ft-os.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 20:41:57
Létrehozva: #14632

devotee

Hát most nálam a hourglass nagyon ott van.. koncert után nem nagyon tudtam hallgatni dm-et.. és csak martint, és dave-t hallgattam
és a hourglass kicsinál... miracles meg eleve zseniális... ahogy rekedten nyöszörög.. istenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 20:42:28
Létrehozva: #14633

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 20:39:24) *
Jesszus... ez a film kinyir

Moziban mekkora volt, mikor jöttek a tripodok, anyám... ezért a filmért is érdemes lenne, ha vennék már egy hangrendszert meg egy jó LCD tv-t.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 20:46:06
Létrehozva: #14634

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 17. - 20:40:03) *
mikor először meghallottam a Miracles-t a studio sessionös verzióban a kisfilm alatt, elbőgtem magam.

igen, Edó, ez az, amit te is belinkeltél. az 5990ft-os.

Na akkor hónap végén megrendelem
igaz nagyon kéne spórolni, mert ugye szept new york, la, flo.. istenem de várom.. minden este erre gondolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 17. - 20:42:28) *
Moziban mekkora volt, mikor jöttek a tripodok, anyám... ezért a filmért is érdemes lenne, ha vennék már egy hangrendszert meg egy jó LCD tv-t.

Én ezt most egyedül nem szeretném nézni házi mozival. igy is markolom a takarót.. még jó, hogy itt vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 17. - 20:47:23
Létrehozva: #14635

devotee

Edó: ugye tudod, hogy most tiszta sárga lettem????!!!! XDDDDDDD (NY miatt főleg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
egyébként én NAGYON szeretem az Hourglass-t! (Kivéve a 21 dayst de asszem ezt már említettem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) és amúgy ennek az albumnak a remixváltozata is nagyon meglepett, mert egy mixen kívül az összeset szeretem rajta! Egy időben rengeteget hallgattam a hi-fiben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hát Hourglass nálam egyenlő a Saw somethinggal! Mindig az jut eszembe ha erre a szólóra gondolok. IMÁDOM azt a számot! A legkedvencebb Dave számom még mindig!

ja, Fru: egyetértek a kifakadásoddal!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 20:48:13
Létrehozva: #14636

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 20:46:06) *
Na akkor hónap végén megrendelem
igaz nagyon kéne spórolni, mert ugye szept new york, la, flo.. istenem de várom.. minden este erre gondolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én ezt most egyedül nem szeretném nézni házi mozival. igy is markolom a takarót.. még jó, hogy itt vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A mostani jelenet után jön majd egy olyan............................ áááááááááááááááá, de befogtam, izguljál csak Edó!

Kimész a hugidhoz Amerikába? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 20:49:45
Létrehozva: #14637

devotee

Azt tudjátok, hogy ki kell deritenetek, hogy hol lakik az álom pasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert azért egy párszor majd arra megyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ha sikerál elkapni, kérek autogrammokat... szerintetek adna többet?
meg egy ölelést.. meg egy képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.01. 17. - 20:49:54
Létrehozva: #14638

Violator

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 17. - 19:50:56) *
JAjj majd elfelejtettem: hallottátok azt az élő Use you felvételt, aminek a végén Dave úgy nyög, mintha........ UHHHHHH!!!! ANNYÁM el is felejtettem, hogy ez is megvan! XD nagggyon fincsi felvétel! az elején meg megkérdezi mielőtt a mézesmacijából cuclizna, hogy "Even the honey gets tied up, huh?" - ANNYIRA KIS HUSIBOGYÓ!!!! és utána csurgat a nyelvére a mézből mikor már lecsúszik a maci-palack szájához... AHHH!!! :PPPPPPPPPPPPPPPP

Szép estét mindenkinek!

Bakker, pont tegnap hallgattam meg én is ezt a számot (Mautól kaptam ajándékként)! És nekem is az a nyögés a kedvenc részem benne, emiatt vettem elő... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként tegnap el is elmélkedtem azon, hogy az utóbbi években Dave-nek van egy kicsit (számomra) irritáló éneklési módja, konkrétan arra gondolok, amikor fejhangon üvöltve énekel, és arra a következtetésre jutottam ezeket az élő felvételeket hallgatva, hogy szegénykém sokszor nem tudja féken tartani az indulatait/érzelmeit, és annyira felpörög, hogy a végeredmény az ordítozás. Viszont tud ő olyat is kiénekelni a torkán, mint amilyen az albumon is hallható, pl. Endless live felvétel tökre olyan, mintha a CD-t hallgatnám... hihetetlen ez a pasas, tud ő, ha akar!

Na erről ennyit, megyek mosogatni, meg hajat mosni, meg ilyenek...
Talán még felnézek később.

Sziasztok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 20:52:11
Létrehozva: #14639

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 20:41:57) *
Hát most nálam a hourglass nagyon ott van.. koncert után nem nagyon tudtam hallgatni dm-et.. és csak martint, és dave-t hallgattam
és a hourglass kicsinál... miracles meg eleve zseniális... ahogy rekedten nyöszörög.. istenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem a Use you, a Saw something és a Down tetszik a legjobban, de mindet imádom. Az Insoluble-t szoktam lefekvéskor hallgatni, mindig kiráz a hideg, ahányszor hallom. A Paper Monstersről meg a Stay és a Dirty Sticky Floor a favorit. Martinkát is nagyon szeressem kedvenc dalaim: Never turn your back on mother earth, motherless child, loverman, manner of speaking, oh my love, smile in the crowd.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 20:52:36
Létrehozva: #14640

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 17. - 20:48:13) *
A mostani jelenet után jön majd egy olyan............................ áááááááááááááááá, de befogtam, izguljál csak Edó!

Kimész a hugidhoz Amerikába? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jesszus Angie.. szivem kiszakadt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szemem kiguvadt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aham.. egy kisebb körút (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem nem veszek el ámerikában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 730 731 732 733 734 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
52 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (52 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: