2400 Oldal V  « < 731 732 733 734 735 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.01. 17. - 20:54:12
Létrehozva: #14641

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 20:49:45) *
Azt tudjátok, hogy ki kell deritenetek, hogy hol lakik az álom pasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert azért egy párszor majd arra megyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ha sikerál elkapni, kérek autogrammokat... szerintetek adna többet?
meg egy ölelést.. meg egy képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kérsz az egész seregnek autogramot? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 20:57:31
Létrehozva: #14642

devotee

Idézet (81-es @ 2010.01. 17. - 20:49:54) *
Szép estét mindenkinek!

Bakker, pont tegnap hallgattam meg én is ezt a számot (Mautól kaptam ajándékként)! És nekem is az a nyögés a kedvenc részem benne, emiatt vettem elő... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként tegnap el is elmélkedtem azon, hogy az utóbbi években Dave-nek van egy kicsit (számomra) irritáló éneklési módja, konkrétan arra gondolok, amikor fejhangon üvöltve énekel, és arra a következtetésre jutottam ezeket az élő felvételeket hallgatva, hogy szegénykém sokszor nem tudja féken tartani az indulatait/érzelmeit, és annyira felpörög, hogy a végeredmény az ordítozás. Viszont tud ő olyat is kiénekelni a torkán, mint amilyen az albumon is hallható, pl. Endless live felvétel tökre olyan, mintha a CD-t hallgatnám... hihetetlen ez a pasas, tud ő, ha akar!

Na erről ennyit, megyek mosogatni, meg hajat mosni, meg ilyenek...
Talán még felnézek később.

Sziasztok!

Szia Orchidett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gyere majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 17. - 20:54:12) *
Kérsz az egész seregnek autogramot? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehhehe.. álmodik a nyomor bennem.. egy pillantás is elég lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 20:58:11
Létrehozva: #14643

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 20:52:36) *
Jesszus Angie.. szivem kiszakadt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szemem kiguvadt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aham.. egy kisebb körút (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem nem veszek el ámerikában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mondtam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ezt a filmet nagyon odatette Spielberg, a moziban sokkolt, szó szerint. Mondjuk azt sajnálom, hogy az operatőr Janus Kaminsky agyon szűrőzte az egész filmet és így tv-ben sokszor homályos, pedig moziban jól mutatott. Tetszett a látvány, meg a sztori is, hogy alapjáraton elég nyersen mond el mindent. Lesz majd még később egy jelenetsor, amikor elveszik a családtól a kocsit, no azon igazán érdemes elgondolkodni. Egy az egyben kifejezi az ember legősibb undorító tulajdonságait.

Szia Orchidett! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 21:01:24
Létrehozva: #14644

devotee

Ez a kislány nagyon jó szinésznő lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 17. - 21:10:26
Létrehozva: #14645

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 17. - 14:42:44) *
Győzzem kivárni?Jópofa vagy...addig álljak féllábon mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem itéletnapig is várhatok akkor sem fogom megkapni

Ne add fel az álmaidat Vica! Soha nem tudhatod, mit hoz a jövő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 21:11:29
Létrehozva: #14646

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 21:01:24) *
Ez a kislány nagyon jó szinésznő lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dakota Fanning nagyon tehetséges kislány, több filmben is játszott és mindegyikben szerettem! Remélem nagykorára is megmarad ilyen kiválónak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 21:13:10
Létrehozva: #14647

devotee

Már igazán elszivnék egy cigit... jesszus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 17. - 21:14:36
Létrehozva: #14648

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.01. 17. - 17:56:52) *
csövi ettől lementem hídba...

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/sztar...rigitta-2008755
http://www.zeneforum.hu/?NewsId=27098
http://www.zene.hu/20100114_hihetetlen_de_...i_brigit_akarta ez is olyan mint kannácska..... hihetelen mik vannak ennek a nőnek csak nagy karmai vannak és főzni nem ist tud a legalapvetőbb dolgok feladják a leckét neki és állítóleg rózsa györgy nője volt...inkább kábítsa gyurit mint a dmet:SSS inkább völgyesi gabi énekelt volna nekik

csövike ezt reggel írtam mit szóltok hozzá?
edó is nemsoká jön csak kajál:D

ÚÚÚristeeen....
Bakker, ha énekelhetek a Depeche Mode-nak akko én is elmegyek énekesnőnek isten bizony..
Közös képet készítettek? pff..szeretnénk látni...
Uramatyám..mit tud ez a DM-ról? Nothing....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 21:15:21
Létrehozva: #14649

Painkiller

De mennék én is Amerikába..Van kint jó pár amcsi ismerősöm, Kaliforniában van a legtöbb: San Diegoban van egy, San Jose-ban a legtöbb de van texasi is. Szívesen kimennék Christine-hez, kérdeztem is tőle, mondta, hogy mehetek csak mondjam meg mikor és mennyi időre. Már csak cash kéne, meg idő.. Van egy másik ismerősöm, egy srác, Addi, gitározni is tanított anno. Sose felejtem el, amikor tanított gitározni nyáron 4 éve, mellette ültem pár méterre tőle, és majdnem lesmároltam, a kisördög működött bennem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg kiskoromban volt csomó Barbie babám, amik mindig pucérak voltak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Máig nem tudom, miért, de mai napig röhögök rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 21:15:44
Létrehozva: #14650

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 21:13:10) *
Már igazán elszivnék egy cigit... jesszus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Különben játszott most az Alkonyat-Újholdban is, ő volt Jane a vámpírlány, akinek az a különleges képessége volt a Volturin belül, hogy fájdalmat tudott okozni másoknak, de ez Bella esetében nem működött. Remélem emlékszel rá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, ne cigizz majd csak ha lesz reklám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 21:19:22
Létrehozva: #14651

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 17. - 21:14:36) *
ÚÚÚristeeen....
Bakker, ha énekelhetek a Depeche Mode-nak akko én is elmegyek énekesnőnek isten bizony..
Közös képet készítettek? pff..szeretnénk látni...
Uramatyám..mit tud ez a DM-ról? Nothing....

Szia Mode hugi!
Remélem nem gond a hugi megszólítás, úgysincs hugom, pláne nem DM őrült (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként én, ha a Mode tagokkal találnám magam szemben, nemhogy énekelni, még megszólalni se bírnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem is érdekelne, hogy mit tud a DM-ről a csaj egyébként.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 17. - 21:22:00
Létrehozva: #14652

devotee

VÉGE A SZTRÁJKNAK!

A tetves BKV befejezte a sztrájkot, emgkapták, amit akarnak, a hiszti véget ért.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 21:25:01
Létrehozva: #14653

Painkiller

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 17. - 21:22:00) *
VÉGE A SZTRÁJKNAK!

A tetves BKV befejezte a sztrájkot, emgkapták, amit akarnak, a hiszti véget ért.

A kecske is jóllakott, és a káposzta is megmaradt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 21:25:20
Létrehozva: #14654

devotee

Jajjj.. nem is mondtam mi álmodtam délután.. nagyon érdekes volt... itthon volt a Zsófi ( ő a hugim ) és elvitte a kutyám sétálni, de nálam volt egy szuka is, azt meg a barátnéja vitte el.. a lényeg, hogy nem nálam voltunk, hanem a nagymamáméknál.. pesten a béke utcában. és én messziről követtem őket a szememmel, hogy minden rendben van-e. aztán bementem egy orvoshoz.. nem röhögni.. zsirleszivásról kérdezősködtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a lénye, hogy mikor kijöttem, láttam, hoagy a hugiék bent vannak egy házban, ahol valami rendezvény van... kutyástól. és ahogy arra baktattam, láttam, hogy jön egy pit bull, és egyenesen be akar oda menni. Én meg megijedtem, hogy úristen, az én kutyám a Zsófinál van, és nem fog birni vele, mert ő nagyon balhés, és ha összeverekszenek Zsófi nem tudja szétszedni őket, és a pit szétszedi az enyémet.. és nagyon durva gondolataim voltak, elő jött az anyai ösztön, és futottam a pittel szembe, hogy rám figyeljen.. ne menjen oda.. de nem sikerült, valahogy beslisszolt mellettem, és én meg üvöltöttem, ahogy tudtam, hogy fogják meg, és ne engedjék be... aztán bementem utána, és hivtam magamhoz.. de ahogy jött felém, láttam a tartásán, hogy már nem játszani akar velem, és éreztem, hogy meg fog fogni.. én meg próbáltam úgy csinálni, amit tudok, hogy hogyan kerülhető el egy kutya támadás.. és megint ugyan a volt, mint amikor megtámadott Balu.. hogy fogta a kezem, de nem éreztem , hogy fáj,.. és mondtam megint magamban.. hogy a faszom.. már megint ugyan az.. és miért csináltam ezt.. aztán láttam,hogy Zsófiék kimenekülnek, én meg bementem egy mellék helyiségbe, és ugye a kutya a karomon volt. de aztán valahogy én becsúsztam, és a kutyának oda csuktam a fejét az ajtóval, és elengedett... aztán kimentem az utcára, vártam a buszt.. és ott volt egy osztály társam, ált sulis.. aki mindig szerelmes volt belém, nekem is tetszett, de én sosem mertem közeledni, meg hát ő sem.. és teljesen közel ült hozzám, és a szemembe nézett. és én a nyakába borultam, hogy milyen jó látni őt.. olyan jó illata volt. Mondta, hogy el kell mennie, kértem ne menjen, olyan jó most itt.. azt mondta, csak 5 perc, elintéz valamit... az arcom a kezébe fogta, nézett a szemembe, és éreztem, hogy meg fog csókolni. És az arca még mindig távol volt.. nem értettem, hogy érezhetem a csókját a számon.. baing... nem fogjátok elhinni... ennyi volt az álom.. a kutyám nyalogatta a szám... meg a fejem... ilyet...
felkeltem, és úgy röhögtem.. kiviettem sétálni és még akkor is röhögtem, sőt, még anyuékhoz felfelé is röhögtem.. hogy te rohadék.. ha tudnád milyen jót álmodta.. lehet ám, hogy beszéltem, és azért jött oda.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 17. - 21:30:13
Létrehozva: #14655

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 17. - 21:19:22) *
Szia Mode hugi!
Remélem nem gond a hugi megszólítás, úgysincs hugom, pláne nem DM őrült (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként én, ha a Mode tagokkal találnám magam szemben, nemhogy énekelni, még megszólalni se bírnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem is érdekelne, hogy mit tud a DM-ről a csaj egyébként.

Nem gond, hívj csak huginak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát lehet, hogy én se, énekelni meg főleg nem mernék. Tudok énekelni, de még sosem hallott senki, az énektanár sem.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor hogy mernék énekzsenik előtt ? XD De ha Dave lenne az énektanárom, akkor nem lenne probléma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szerintem semmit se tud a DM-ről, olyan mint Annácska XD Csak feltűnőségi mániája van..

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 21:25:20) *
Jajjj.. nem is mondtam mi álmodtam délután.. nagyon érdekes volt... itthon volt a Zsófi ( ő a hugim ) és elvitte a kutyám sétálni, de nálam volt egy szuka is, azt meg a barátnéja vitte el.. a lényeg, hogy nem nálam voltunk, hanem a nagymamáméknál.. pesten a béke utcában. és én messziről követtem őket a szememmel, hogy minden rendben van-e. aztán bementem egy orvoshoz.. nem röhögni.. zsirleszivásról kérdezősködtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a lénye, hogy mikor kijöttem, láttam, hoagy a hugiék bent vannak egy házban, ahol valami rendezvény van... kutyástól. és ahogy arra baktattam, láttam, hogy jön egy pit bull, és egyenesen be akar oda menni. Én meg megijedtem, hogy úristen, az én kutyám a Zsófinál van, és nem fog birni vele, mert ő nagyon balhés, és ha összeverekszenek Zsófi nem tudja szétszedni őket, és a pit szétszedi az enyémet.. és nagyon durva gondolataim voltak, elő jött az anyai ösztön, és futottam a pittel szembe, hogy rám figyeljen.. ne menjen oda.. de nem sikerült, valahogy beslisszolt mellettem, és én meg üvöltöttem, ahogy tudtam, hogy fogják meg, és ne engedjék be... aztán bementem utána, és hivtam magamhoz.. de ahogy jött felém, láttam a tartásán, hogy már nem játszani akar velem, és éreztem, hogy meg fog fogni.. én meg próbáltam úgy csinálni, amit tudok, hogy hogyan kerülhető el egy kutya támadás.. és megint ugyan a volt, mint amikor megtámadott Balu.. hogy fogta a kezem, de nem éreztem , hogy fáj,.. és mondtam megint magamban.. hogy a faszom.. már megint ugyan az.. és miért csináltam ezt.. aztán láttam,hogy Zsófiék kimenekülnek, én meg bementem egy mellék helyiségbe, és ugye a kutya a karomon volt. de aztán valahogy én becsúsztam, és a kutyának oda csuktam a fejét az ajtóval, és elengedett... aztán kimentem az utcára, vártam a buszt.. és ott volt egy osztály társam, ált sulis.. aki mindig szerelmes volt belém, nekem is tetszett, de én sosem mertem közeledni, meg hát ő sem.. és teljesen közel ült hozzám, és a szemembe nézett. és én a nyakába borultam, hogy milyen jó látni őt.. olyan jó illata volt. Mondta, hogy el kell mennie, kértem ne menjen, olyan jó most itt.. azt mondta, csak 5 perc, elintéz valamit... az arcom a kezébe fogta, nézett a szemembe, és éreztem, hogy meg fog csókolni. És az arca még mindig távol volt.. nem értettem, hogy érezhetem a csókját a számon.. baing... nem fogjátok elhinni... ennyi volt az álom.. a kutyám nyalogatta a szám... meg a fejem... ilyet...
felkeltem, és úgy röhögtem.. kiviettem sétálni és még akkor is röhögtem, sőt, még anyuékhoz felfelé is röhögtem.. hogy te rohadék.. ha tudnád milyen jót álmodta.. lehet ám, hogy beszéltem, és azért jött oda.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj a vége az nagyon vicces (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én tegnapelőtt sellő lettem álmomba, miközben össze voltam zárva Dave drágával egy lakatlan szigeten ami mellesleg gyönyörű volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 21:31:04
Létrehozva: #14656

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 17. - 21:22:00) *
VÉGE A SZTRÁJKNAK!

Éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 21:32:15
Létrehozva: #14657

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 17. - 21:25:52) *
Nem gond, hívj csak huginak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát lehet, hogy én se, énekelni meg főleg nem mernék. Tudok énekelni, de még sosem hallott senki, az énektanár sem.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor hogy mernék énekzsenik előtt ? XD De ha Dave lenne az énektanárom, akkor nem lenne probléma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szerintem semmit se tud a DM-ről, olyan mint Annácska XD Csak feltűnőségi mániája van..

Egyszer szívesen meghallgatnálak! Valahogy én is így lennék a dologgal, sőt ha Martin gitározni megtanítana...ó, de jó is lenne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk akkor sürgősen lecserélném a mostani gitárom( egyébként is le is akarom, sőt, le is fogom, elektroakusztikusat akarok venni), mert azzal csal lebőgnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az alapokat már vágom, szóval olyan nehéz dolga nem lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 17. - 21:32:27
Létrehozva: #14658

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 17. - 21:31:04) *
Éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

igen, végre holnaptól normálisan tudunk közlekedni! de akkor is csesszék meg. nem igaz, h ők mindent megtehetnek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 17. - 21:36:28
Létrehozva: #14659

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 17. - 21:32:15) *
Egyszer szívesen meghallgatnálak! Valahogy én is így lennék a dologgal, sőt ha Martin gitározni megtanítana...ó, de jó is lenne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk akkor sürgősen lecserélném a mostani gitárom( egyébként is le is akarom, sőt, le is fogom, elektroakusztikusat akarok venni), mert azzal csal lebőgnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az alapokat már vágom, szóval olyan nehéz dolga nem lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

őőő...szerintem nem menne neked sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg nem merek senkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Judas-t meg az ilyen lassú számokat tudom szépen énekelni, volt már hogy fölvettem a telefonra amint duettbe énekeljük Martinnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Furcsa volt visszahallani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na most mennem kell, csak egy picit ülhettem ide (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Holnap talán jövök, legyetek jók, és álmodjatok mode-jával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 21:37:55
Létrehozva: #14660

devotee

SZép lett volna,.. most még leesik a hó, mert itt esik rendesen,... a buszoknem járnak, még Gaskó is kitalál valamit.. hát nem is tudom... lehet meglincselnék őket.. gaskónak már úgy is jár..

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 17. - 21:36:28) *
őőő...szerintem nem menne neked sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg nem merek senkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Judas-t meg az ilyen lassú számokat tudom szépen énekelni, volt már hogy fölvettem a telefonra amint duettbe énekeljük Martinnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Furcsa volt visszahallani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na most mennem kell, csak egy picit ülhettem ide (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Holnap talán jövök, legyetek jók, és álmodjatok mode-jával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápá

Pápá Mode, jóccakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 731 732 733 734 735 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
54 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (54 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: