2400 Oldal V  « < 732 733 734 735 736 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.01. 17. - 21:38:48
Létrehozva: #14661

devotee

Orchidett: Igen, van pár szám, aminél valahogy nem kapja el a megfelelő hangszínt és néha hamis is a drága, de az olyan gyöngyszemek, mint ez a bare Endless... A szívem szakad meg rajta! Az Hourglass számoknál a Deeper and deeper ilyen nyögvenyelős!

TÉNYLEG, LOLA!!!! Nem válaszoltál, hogy hol olvastad azt a két-méterre-a-mikrofontól dolgot Dave-ről a Deeper and deeper kapcsán!!!! KÉREEEEEM!!!! PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZ!!! Ha még megvan.

Fru: nekem is volt idő, mikor nagyon rákattantam az Insoluble-ra! Nekem az abszolút kedvenc ugye a Saw something, aztán jönnek (nem sorrendben): Down, Use you, Endless, Kingdom és Deeper and deeper - szóval majdnem az egész album. Mondom, csak a 21 dayst nem tudom vmiért elviselni. Paper Monsters: Stay, Little Piece, Hold on, Dirty Sticky Floors, BLACK AND BLUE AGAIN!!!!

Edó: egyenlőre még a Jane street valamennyiben lakik Manhatten egy nyugisabb részén, a Hudson folyó felőli oldalon a mólók közelében. De nem tom, hogy mikor fognak vagy hogy már átköltöztek-e egy ökobarát új felhőkarcolóba. Arra nem emlékszem, hogy az pontosan hol volt, de azt hallottam, hogy sok sztár, köztük Leo DiCAPRIo is vett már ott lakást. Az is vhol az egyik folyó partján van Manhattenben.

Na hála az égnek, hogy végre befejezték a hisztériát a BKV-nál!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 21:41:31
Létrehozva: #14662

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 17. - 21:30:13) *
Nem gond, hívj csak huginak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát lehet, hogy én se, énekelni meg főleg nem mernék. Tudok énekelni, de még sosem hallott senki, az énektanár sem.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor hogy mernék énekzsenik előtt ? XD De ha Dave lenne az énektanárom, akkor nem lenne probléma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szerintem semmit se tud a DM-ről, olyan mint Annácska XD Csak feltűnőségi mániája van..

Jajj a vége az nagyon vicces (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én tegnapelőtt sellő lettem álmomba, miközben össze voltam zárva Dave drágával egy lakatlan szigeten ami mellesleg gyönyörű volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fúú, hugi..aztaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyet én is olyan szívesen álmodnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kis hableány 21. századi verzióját álmodtad meg szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 17. - 21:41:56
Létrehozva: #14663

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 17. - 21:38:48) *
Edó: egyenlőre még a Jane street valamennyiben lakik Manhatten egy nyugisabb részén, a Hudson folyó felőli oldalon a mólók közelében. De nem tom, hogy mikor fognak vagy hogy már átköltöztek-e egy ökobarát új felhőkarcolóba. Arra nem emlékszem, hogy az pontosan hol volt, de azt hallottam, hogy sok sztár, köztük Leo DiCAPRIo is vett már ott lakást. Az is vhol az egyik folyó partján van Manhattenben.

Hehehehehe XD

Oköházak???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jóóóóóóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is olyanba akarok lakni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 21:47:04
Létrehozva: #14664

devotee

Orchidett: Igen, van pár szám, aminél valahogy nem kapja el a megfelelő hangszínt és néha hamis is a drága, de az olyan gyöngyszemek, mint ez a bare Endless... A szívem szakad meg rajta! Az Hourglass számoknál a Deeper and deeper ilyen nyögvenyelős!

TÉNYLEG, LOLA!!!! Nem válaszoltál, hogy hol olvastad azt a két-méterre-a-mikrofontól dolgot Dave-ről a Deeper and deeper kapcsán!!!! KÉREEEEEM!!!! PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZ!!! Ha még megvan.

Fru: nekem is volt idő, mikor nagyon rákattantam az Insoluble-ra! Nekem az abszolút kedvenc ugye a Saw something, aztán jönnek (nem sorrendben): Down, Use you, Endless, Kingdom és Deeper and deeper - szóval majdnem az egész album. Mondom, csak a 21 dayst nem tudom vmiért elviselni. Paper Monsters: Stay, Little Piece, Hold on, Dirty Sticky Floors, BLACK AND BLUE AGAIN!!!!

Majd addig még kiderül... ez úgy is csak ősszel lesz, hogy megyek.. addig még költözhetnek.. sőőőt! majd kideritjük merre vegyem az irányt! keresek majd valakit, akibe kapaszkodhatom a nagy forgatagban, ha a Zsófi nem tud eljönni velem.. amitől azért fosok rendesen, mert nem beszélek jól angolul... de majd kiderül

Jééé.. hogy rakta be... nem válaszként, hanem mintha Usi lennék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és nem irtam volna semmit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor bemásolnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Majd addig még kiderül... ez úgy is csak ősszel lesz, hogy megyek.. addig még költözhetnek.. sőőőt! majd kideritjük merre vegyem az irányt! keresek majd valakit, akibe kapaszkodhatom a nagy forgatagban, ha a Zsófi nem tud eljönni velem.. amitől azért fosok rendesen, mert nem beszélek jól angolul... de majd kiderül

Angie.. nem tudtam, hogy Dakota volt az egyik vámpir.. na majd mindjárt utána járok! nem is figyeltem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 21:49:39
Létrehozva: #14665

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 21:47:04) *
Jééé.. hogy rakta be... nem válaszként, hanem mintha Usi lennék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és nem irtam volna semmit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor bemásolnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie.. nem tudtam, hogy Dakota volt az egyik vámpir.. na majd mindjárt utána járok! nem is figyeltem...

Hamar bele fogsz rázódni az angolba, nyugi. Főleg, ha angol beszédet fogsz hallani körülötted, akkor meg méginkább.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 17. - 21:58:52
Létrehozva: #14666

devotee

Elhiszem, hogy fosol tőle, de én akkor is kimennék szerintem! húgodhoz mész ki, nem? ő iott lesz, addig meg csak kihúzod és megúszod, hogy eladjanak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

IGen, vmi nagyon új és spéci ház, de nem találom a weboldalát, pedig nagyon fasza volt!

Edó: jaja, az a kis csaj volt Jane, aki miután Bella megmentette Edwardot megjelent, és mondta, hogy húzzanak vele a Volturihoz.

Angie: te hogy az istenbe csináltad, hogy a Home olyan hangos lett mp3-ban? mert nálam rohadt halkak és szar minőségűek amiket leszedtem a vidikről, pedig 256kbps-ra állítottam őket! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(mondjuk az I feel you amúgy is rohadtul berecseg a zene miatt, alig hallani Dave-et)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 22:02:07
Létrehozva: #14667

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 17. - 21:54:49) *
Elhiszem, hogy fosol tőle, de én akkor is kimennék szerintem! húgodhoz mész ki, nem? ő iott lesz, addig meg csak kihúzod és megúszod, hogy eladjanak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

IGen, vmi nagyon új és spéci ház, de nem találom a weboldalát, pedig nagyon fasza volt!

Hugi LA-ben lakik.. remélem, el tudja intézni, hogy eljöjjön velem... Ő már volt ott sokszor, szereti nagyon, bár neki mindene San Francisco, meg San Diego.. oda sokat járnak. Ő már annyi helyen volt, NY-ban újra a kedvemért jönne el. Ha nem sikerál szabit kérnie, akkor egyedül megyek át. De majd keresek valami ismerőst, aki legalább egy kicsit rá ér. Megoldom.. ki nem hagyom, ha már azon a kontinensen vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 22:05:31
Létrehozva: #14668

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 22:02:07) *
Hugi LA-ben lakik.. remélem, el tudja intézni, hogy eljöjjön velem... Ő már volt ott sokszor, szereti nagyon, bár neki mindene San Francisco, meg San Diego.. oda sokat járnak. Ő már annyi helyen volt, NY-ban újra a kedvemért jönne el. Ha nem sikerál szabit kérnie, akkor egyedül megyek át. De majd keresek valami ismerőst, aki legalább egy kicsit rá ér. Megoldom.. ki nem hagyom, ha már azon a kontinensen vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

San Diegoban lakik Christine ismerősöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 17. - 22:08:52
Létrehozva: #14669

devotee

Juujjj... ez a film nagyon nagy volt.. még könny is csordult a végén.. szia apa.. szia apa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na kiviszem a kutyám, aztán jövök! Megkeresem hol lakik Dave (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola nem jön ma? még mindig nem oktatott!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 17. - 22:15:39
Létrehozva: #14670

devotee

Edó: ugye tudod, hogy nagy mázlista vagy? XD vigyél ki bőröndben!!! XDDDD

na meghallgattam a Personal Jesust hétfőről, nem mondja a végén csak ezt (miután bemutatta a banda többi tagját): "Thanks very much, we see you next time!" - nem mondja oda hogy "I hope soon" - pedig esküdni mertem volna rá, hogy én is hallottam. Lehet a sereg kollektívan behaluzta! XD

amúgy én is elgondolkodtam most a Facebook-on, pedig korábban megfogadtam, hogy oda engem nem csábítanak el. Elég az iwiw, amire csak nagyritkán megyek fel.

hjaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj most hallgatom az In chains-t és ráááz a hideg! ahogy elkezd énekelni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nyammmm!

Na és az Enjoy the silence elején ült le a dobokhoz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 22:18:09
Létrehozva: #14671

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.01. 17. - 22:08:52) *
Juujjj... ez a film nagyon nagy volt.. még könny is csordult a végén.. szia apa.. szia apa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na kiviszem a kutyám, aztán jövök! Megkeresem hol lakik Dave (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola nem jön ma? még mindig nem oktatott!

Aztán el is ugrasz hozzá pár percre, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 22:19:06
Létrehozva: #14672

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 17. - 21:58:52) *

Edó: jaja, az a kis csaj volt Jane, aki miután Bella megmentette Edwardot megjelent, és mondta, hogy húzzanak vele a Volturihoz.

Angie: te hogy az istenbe csináltad, hogy a Home olyan hangos lett mp3-ban? mert nálam rohadt halkak és szar minőségűek amiket leszedtem a vidikről, pedig 256kbps-ra állítottam őket! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(mondjuk az I feel you amúgy is rohadtul berecseg a zene miatt, alig hallani Dave-et)

Hm... Youtube downloaderrel konvertáltam a vidiket mp3-ba, lehet hogy a másik program elhalkítja, nem tudom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.01. 17. - 22:23:07
Létrehozva: #14673

devotee

basszus tök ideg vagyok
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 17. - 22:23:08
Létrehozva: #14674

devotee

te hát ha megölsz se tudom, azért nem válaszoltam előbb sem. komolyan lövésem nincs. ezeket az infókat így bevonzom, de hogy honnan van? halvány segéd fogalmam nincs. pedig tuti innen van a link, mert nem szoktam guglizni meg híreket keresni. de nemtom honnan.

Hourglass isteni, egyre jobb. Use younak az a vidije jó, amit itt a freestate-en láttam, ami élő. konkrétan sikítozni kezdtem Dave akcentusától, mert abban annyira amcsin énekel hogy az már sok. vihevícsada, juarmájbrada! hát sírtam, annyira kész... de most nálam az endless megy. hoppá be is kapcsolom, az ING elemzés miatt kikapcsolatm a winampot.

na jó Usi te egy állat vagy, hát honnan a nuniból tudsz ilyeneket??? hogy hol lakik. én eljutok NYba mndjuk tuti becserkészem valami boltban vagy a kondiba... hehe. összecimbizek vele.

BKV. tudjátok mi nyert a szlogenpályázaton az addict reklámblogon?
BKV, Büdösen Koszosan Vánszorogni

jah, jelentem, kész ez az istenáldása. (pontosabban még belekamuzok némi szakirodalmat, de a szövegrész kész.) szétszedtem a klipet, kiszívtam a vérét, megrágtam, kiköptem, megbecstelenítettem... szegény anton:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 22:25:59
Létrehozva: #14675

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 17. - 22:23:08) *
BKV. tudjátok mi nyert a szlogenpályázaton az addict reklámblogon?
BKV, Büdösen Koszosan Vánszorogni

jah, jelentem, kész ez az istenáldása. (pontosabban még belekamuzok némi szakirodalmat, de a szövegrész kész.) szétszedtem a klipet, kiszívtam a vérét, megrágtam, kiköptem, megbecstelenítettem... szegény anton:D

Hehe, ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint a BKV szlogen! A dogádat érdeklődve várom, küld el Antonnak is, biztos elolvasná (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.01. 17. - 22:27:21
Létrehozva: #14676

devotee

levelezőre járunk többen is munka mellett és ebben a félévben kifogtunk egy 70 év feletti nőt aki vizsgáztat ill. ea tartott januárban 2 vizsgaidőpontot adott meg de elsőre nem tudtunk elmenni és az utolsóra sem tudunk mert rá 3 napra szigorlatunk is lesz 1 nap 3 tantrágyból és kértük ill én kértem a többiek nevében ishogy ha lehetne biztosítson már egy későbbi időpontban vizsgalehetőséget erre szenya módón visszaírt mint szaros gyerekeknek hogy miért nem voltunk az első vizsgán és majd a szigorlat után fel tudunk készülni 3 nap alatt mit szóltok házzá?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 17. - 22:33:11
Létrehozva: #14677

devotee

mibaj Jantar, drága? ne idegeskedj, nem használ. segíthetünk?

Edó, vagyok, eddig írtam ezt a kínkeservet. kell?

Facebook király, ne már. az iwiw meg a facebook között kb annyi a különbség mint a lamborghini diablo meg a trabant között. gyertek facebookra! iwiwre fel se megyek, de FB-n egész nap fenn lógok. nem tudom mért, de tök jó. Edó, miben segítsek?

Idézet (Angelus @ 2010.01. 17. - 22:25:59) *
Hehe, ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint a BKV szlogen! A dogádat érdeklődve várom, küld el Antonnak is, biztos elolvasná (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

húúú, átszerkesztve, lefordítva, esetleg. de nem rossz ötlet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 17. - 22:36:43
Létrehozva: #14678

devotee

Oké, megvan! A Stripped elején mutatta be Martot asszem harmadjára! XDDD

Angie: ééértem! esetleg ha lesz időd, megcsinálod huszash többi vidijéről is az mp3izálást? XD
JA, meg majd odaadom a horvát barátnőm Goga tubusos oldalának is a címét ha megtalálom. A Miles away-t egész jó minőségben felvette. a Stripped-et is tőle konviztam át.

Jantar: nálunk is vannak ilyen köcsög tanárok! mondjuk még jó, hogy ebben a félévben akik csak 2 időpontot adtak meg, azoknál csak a jegybeírás miatt kell bemenni akkor, mert beadandóra kaptunk jegyet.

ja, Lola: nekem is jöhet gmailemre a kész dogád! nem ígérem, hogy ma elolvasom, de holnap ja!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 17. - 22:39:48
Létrehozva: #14679

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.01. 17. - 22:23:07) *
basszus tök ideg vagyok

Relax!!!

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 17. - 22:36:43) *
Oké, megvan! A Stripped elején mutatta be Martot asszem harmadjára! XDDD

Angie: ééértem! esetleg ha lesz időd, megcsinálod huszash többi vidijéről is az mp3izálást? XD
JA, meg majd odaadom a horvát barátnőm Goga tubusos oldalának is a címét ha megtalálom. A Miles away-t egész jó minőségben felvette. a Stripped-et is tőle konviztam át.

Jantar: nálunk is vannak ilyen köcsög tanárok! mondjuk még jó, hogy ebben a félévben akik csak 2 időpontot adtak meg, azoknál csak a jegybeírás miatt kell bemenni akkor, mert beadandóra kaptunk jegyet.

ja, Lola: nekem is jöhet gmailemre a kész dogád! nem ígérem, hogy ma elolvasom, de holnap ja!

Oké, héten megcsinálom a többit is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ugye holnap suli... lassan aludnom is kellene már. MSN-en majd átnyomom ha megcsináltam. Bnőd oldalának a linkje is kellene akkor a vidik miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 17. - 22:39:49
Létrehozva: #14680

Painkiller

Idézet (jjantarr @ 2010.01. 17. - 22:27:21) *
levelezőre járunk többen is munka mellett és ebben a félévben kifogtunk egy 70 év feletti nőt aki vizsgáztat ill. ea tartott januárban 2 vizsgaidőpontot adott meg de elsőre nem tudtunk elmenni és az utolsóra sem tudunk mert rá 3 napra szigorlatunk is lesz 1 nap 3 tantrágyból és kértük ill én kértem a többiek nevében ishogy ha lehetne biztosítson már egy későbbi időpontban vizsgalehetőséget erre szenya módón visszaírt mint szaros gyerekeknek hogy miért nem voltunk az első vizsgán és majd a szigorlat után fel tudunk készülni 3 nap alatt mit szóltok házzá?

Mekkora köcsög..Csoda, hogy még nem szenilis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, ez csúnya volt. Még szerencse, hogy nálunk a tanárok nagyon rendesek. Osztályozási rendszerekből, amit a szakfelelősünk tanított( de sok tárgyat tanított nekünk még azon kívül,pl. könyvtártörténet, könyvtártan) például volt hogy 3x írtuk újra a zh-t. Bírom a nőt, nagyon jó fej, és szimpi az is, hogy nem az volt a célja, hogy kiszórja a csapatot, hanem, hogy belénk verje a szakmához szükséges dolgot. Osztályozásból egy csomó jelzetet kellett bemagolnunk. A vicc az, hogy egy oldschool ETO táblázatból tanultunk, a magyar történelemnek pl az új és régi ETo-ban teljesen más (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez nekünk azért kell, mert a könyveket a jelzetek alapján pakoljuk fel a polcra, és a tájékoztatásban is hasznos ha az olvasó nem talál vmit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 732 733 734 735 736 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
33 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (33 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: