2400 Oldal V  « < 735 736 737 738 739 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.01. 18. - 07:46:55
Létrehozva: #14721

devotee

Niki: pár oldallal korábban olvastad a kifakadásom, amit neked írtam?
hjaj látom a humor herold is garázdálkodik benned! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 18. - 07:56:46
Létrehozva: #14722

devotee

hóelolvasztós, normálisidős reggelt kívánok ma reggeli koránkelő szopótársaimnak, különös tekintettel rád,drága Usi!

annyira imádom h egyedül vagyok a szobában, nem hiszitek el. lehet az h hajnali 7kor kelés után f8tól már szóljon is a surrender! ma este nem sokat leszek, mert barátném itt alszik és hát mi iszony hülyék vagyunk együtt, sztem sírva röhögős-perverz esténk lesz (na rajtatok kívül vele lehet még nagyon nyíltan hülyülni ilyesmiről) pedig hát tanulást tervezünk a szerdai vizsgánkra.

nálam hidegvér megint befigyel. ma 8-f9-től du. 2ig kellene megtanulnom a szociálpszichó anyagot... bátorrr... miondjuk nem sok, én vagyok a tanár kedvence - még a blogom is olvassa XD - meg ilyenek. épp azért nem kéne beégni.

izé. ma azt vettem fel reggel, amiben a koncerten voltam, én így emlékezem. ha már úgy alakult hogy nem érzek semmit. (még két napig)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 18. - 08:03:52
Létrehozva: #14723

devotee

lola: köszi neked is és kalappal a tanuláshoz!!!
na én meg felvettem a Sereg-nyakláncot, úgyhogy azon keresztül nyomassátok az enerdzsit!
Még egy cigi, aztán tipli - asszem az egyetem felé bedobok azért egy jégert lélekerősítőnek XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 18. - 08:06:43
Létrehozva: #14724

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 18. - 08:03:52) *
lola: köszi neked is és kalappal a tanuláshoz!!!
na én meg felvettem a Sereg-nyakláncot, úgyhogy azon keresztül nyomassátok az enerdzsit!
Még egy cigi, aztán tipli - asszem az egyetem felé bedobok azért egy jégert lélekerősítőnek XD

csak egyél előtte vmit, rosszul ne legyél!
én is indulok lassan könyvtárazni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 18. - 08:11:20
Létrehozva: #14725

devotee

hát kajára már nincs idő.
egyébként megértem, hogy jó egyedül. én is élvezem, hogy nincs lakótársam és csak szeptembertől lesz.
na csóközön drágáim!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 18. - 08:17:47
Létrehozva: #14726

devotee

Usi, éh gyomorra Jégert? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kemény vagy!

Lola, inkább havazzon, mint essen az eső!! Kül. tök felüdülés volt hogy nem kellett nyomorogni a villamoson! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez volt a legkellemesebb ma reggel!

Trixx, mikor olvasod el a novimat?

Idézet
Látom nem igazán sikerült a poénom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie, kerested a topicot? Hehehe
Direkt hozzászóltam a tetkós témához, hogy az legyen kinn és no lám, hova tűnt a mindig kinn lévő sereg.
Hehehe
Jól elszórakoztattam magamat mindenesetre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

BonoVox ma ünnepli szülinapját. Ikszdééé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És még csak a 21.-et. Ahhoz képest elég szarul néz ki. Ikszdééé (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Milyen topicról van szó Niki? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert úgy érzem tudnom kellene, de nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Happy birth day BONO!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 18. - 08:43:17
Létrehozva: #14727

devotee

Ange, most nem megy, mert dogozom, de ma este otthon elolvasom a novidat.
Már készülök egy kiadós bőgésre, a többiek kommentje alapján. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 18. - 08:51:13
Létrehozva: #14728

devotee

Azta, koleganőm ott volt tegnap a "Jackson show-n":

http://index.hu/kultur/showbiz/2010/01/18/...ban_jacko_show/
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 18. - 09:01:26
Létrehozva: #14729

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 18. - 08:43:17) *
Ange, most nem megy, mert dogozom, de ma este otthon elolvasom a novidat.
Már készülök egy kiadós bőgésre, a többiek kommentje alapján. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hú, ezt biztosra veszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Február 6 - RetroPolis, DM buli!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ki jön? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 18. - 09:14:03
Létrehozva: #14730

devotee

Sziasztok!

Mizu van lányok? Nagyon drukkolok Usi .. nagyon nagyon nagyon.. nem tudjátok, hányig kell drukkolni? hát az van, hogy én nem tudom feltenni a sereg nyakéket a láncomra.. úgyhoy vennem kell egy láncot.. az enyém túl vastag hozzá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mjd keresek valamit
Én ma még ki sem dugtam az orrom a lakásból, most fogom cak kivinni Sedót.. még a függyönyt sem húztam el, nem akarom látni a borongós napot, és a latyakot.. mert tuti ez vár

Idézet (Angelus @ 2010.01. 18. - 09:01:26) *

Február 6 - RetroPolis, DM buli!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ki jön? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát én nem hiszem.. farsang lesz februárban, amihez kell bérelnem ruhát... nem lesz két fillér, és emellett még maga a buli is... Edina barátném szülinapja... az is egy buli... és még szerintem tuti lesz valami, amit elfelejtek...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 18. - 09:36:40
Létrehozva: #14731

devotee

Sziasztok.

Usi,Lola szurkolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagy kalappal mindkettőtöknek.

Angie tegnap válaszoltam e-mailbe.Nem tudom olvastad-e?

Amúgy nálunk is esett egy kis hó az éjszaka.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 18. - 09:39:03
Létrehozva: #14732

devotee

Edó, szerintem találsz hozzá láncot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sajnálom, hogy nem jössz, Kesik barátunk érdeklődött, hogy megyünk-e és meg mondtam, hogy szerintem még senki nem tudja, hogy lesz DM buli újra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.01. 18. - 09:36:40) *
Sziasztok.

Usi,Lola szurkolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagy kalappal mindkettőtöknek.

Angie tegnap válaszoltam e-mailbe.Nem tudom olvastad-e?

Amúgy nálunk is esett egy kis hó az éjszaka.

Szia vica!

Jó reggelt!

Arra a leveledre gondosz, amiben még küldtél néhány sort? Igen, olvastam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt még nem tudom beleteszem-e, de az első irományod biztosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 18. - 09:49:50
Létrehozva: #14733

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 18. - 09:01:26) *

februárban nem pecsázunk? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 18. - 09:52:47
Létrehozva: #14734

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 18. - 09:49:50) *
februárban nem pecsázunk? XD

Pecsázhatunk is, de szerintem ez jobb buli lesz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 18. - 09:53:28
Létrehozva: #14735

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 18. - 09:39:03) *
Edó, szerintem találsz hozzá láncot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sajnálom, hogy nem jössz, Kesik barátunk érdeklődött, hogy megyünk-e és meg mondtam, hogy szerintem még senki nem tudja, hogy lesz DM buli újra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia vica!

Jó reggelt!

Arra a leveledre gondosz, amiben még küldtél néhány sort? Igen, olvastam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt még nem tudom beleteszem-e, de az első irományod biztosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ahogy gondolod Angie,ha méltónak találtad,hogy beletedd a többi közé az elsőt akkor én nagyon örülök és megtiszteltetés számomra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A végén még hires leszek...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 18. - 09:56:10
Létrehozva: #14736

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 18. - 06:15:47) *
Jó reggelt!

Tátom tegnap önmagunkhoz képest mindenki korán feküdt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, Usi, nektek nagyon drukkolok a vizsgáitokra, ma nekem is suli (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kemény, mert múlt héten kimaradt és elkezdték a Flasht, azt meg világ életemben utáltam! Úgyhogy lesz mit behozni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Havazik!!! Tök szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri, nehogy kivesézd Martint! Szerencsétlen, akkor hogy fog több dalt írni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg Lola dolgozatára értettem ám és csak képletesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

közösen hozunk be XD

igen, csak és kizárólag tollal... illetve lecsupaszítom, egészen a meztelen valóságig :PPPPPPPPPPP XD

Idézet (Angelus @ 2010.01. 18. - 09:52:47) *
Pecsázhatunk is, de szerintem ez jobb buli lesz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

pecsába megy egy ismerősöm, szóval nekem se ártana oda mennem XD na, pecsa nagy hely (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 18. - 10:03:24
Létrehozva: #14737

devotee

Usi látom itt vagy.Keresgéltem kicsit a freestate-en és találtam egy cikket Hourglass by Dave Gahan cimmel.Abban is benne van, Dave maga meséli,hogy amikor a Deeper and deepert énekli rászóltak,hogy álljon hátrább a mikrofontól mert annyira hangosa énekelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 18. - 10:05:42
Létrehozva: #14738

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 18. - 10:03:24) *
Usi látom itt vagy.Keresgéltem kicsit a freestate-en és találtam egy cikket Hourglass by Dave Gahan cimmel.Abban is benne van, Dave maga meséli,hogy amikor a Deeper and deepert énekli rászóltak,hogy álljon hátrább a mikrofontól mert annyira hangosa énekelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaja sztem én is ott olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 18. - 10:08:11
Létrehozva: #14739

devotee

sziasztok!

GYEREKEK, HOGY LEHETEK EKKORA BALFASZ????????????!!!!!!!!!!!!!!!
15-én kellett volna mennem szóbelizni, de én 18-át írtam fel és kristálytisztán a mai dátum volt benne a fejemben!!!! Hogy lehetek ekkora.... ÁH!!! !SSFGHDFHTGJDHDTEDW!!!! (ez most egy csúnya káromkodás volt) Kissé bepánikoltam ahogy a jégertől kipirulva álltam ott puccba vágva a az angolos hirdetőtábla előtt!!! Na mindegy, most 20-ára, reggel 10 órára feliratkoztam! Aztán léptem egy kávét is meginni. Aztán közben eszembe jutott, hogy talán meg kéne kérdezni a tanárnéniket, hogy lehet-e mennem 20-án, mert elméletileg egy hétnek el kell telnie két szóbeli vizsgaidőpont között, én meg beparáztam, hogy nem fogják engedni, mert 15 és 20 között ugye csak 5 nap van és a következő lehetőség csak 28-án van! Úgyhogy bedobtam a kávét, elszívtam egy cigit és spuriztam vissza a BTK épületébe. Szerencsére mindkét tancinéni még benn volt én meg - hála a jégernek meg a kávénak meg az adrenalinnak - eljátszottam a hattyú halálát, még egy "annyira szégyellem magam"-at is beszúrtam és szerencsére megengedték, hogy 20-án menjek reggel 10-kor! (azért ismétlem, hogy tudatosodjon bennem XD)
szóval nem gyengén kalandos volt már a reggelem is! viszont ez a jéger-kávé kombó éhgyomorra bevált, úgy rizsáztam nekik, ahogy kell XD ezt fogom szerdán is nyomni. de már 9-re odamegyek, nehogy lemaradjak vmiről is! meg az elején akarok bemenni.

Na de ami jó dolog volt hazafelé, hogy miután bevásároltam, bementem a kedvenc informatikai boltomba, mert apa tegnap említette msn-en, hogy beszélt egy informatikás ismerősével, és ugye mivel elszállt a laptopban a wi-fim, mondta neki a csóka, hogy nem kell cserélni (az kicsit drága lenne), hanem elég ha veszünk egy ilyen pen-drive-hoz hasonlító külső hálózati adaptert vagy mit. Na azt meg is vettem mindjárt és gyorsan fel is telepítettem, és most megint csórom a netet ingyé a Bocitejivóból! XD hudejo vagyok! és gyermekeim ez azt jelenti, hogy mindjárt elkezdem töltögetni felfelé a beígért cuccokat!

Lolának asszem a Clean mixét ígértem (ha megtalálom!) illetve a SoHo-s Use you-t, de akkor már felpakolom a SoHo-s és a Studio sessionös Hourglass számokat is.

Jaj és köszi szépen a drukkolást! Arra mindenképp jó volt, hogy bepitizzem magam a szerdai időpontra. Na majd akkor nyaggatlak titeket! XD mondjuk ott amúgy is korán kell vizsgáznom, mert déltől lesz az utcsó írásbelim. Na szóval kaland-kaland hátán! Erre kell egy cigi!

Angie: nekem úgy néz ki, jó lenne a február 6-os Retropolis! Közelebb is van, mint a pecsa, meg hát a pecsa bulik inkább hó közepe-vége felé vannak. Mondjuk árban nem tom, hogy olcsóbb-e, mert a sörből fenn a 3.-on csak Heineken volt (igaz a kedvencem), és azt azért drágán adták. Szóval előtte max megint Íjász alapozás gyanánt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lenne ez a buli, ha már most a 23-ai nem jön össze pecsában. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És Kesiken kívül ki jönne még? Innen is gyertek ám!!!

vica: be tudnád linkelni nekem azt a cikket? (tudod, fönn, ahol kiírja az oldalt a http:// stb... -t kijelölöd, jobb klikk - másolás - itt pedig beillesztés)
szívesen elolvasnám!

Capri: ha úgy jön össze pénzem, akkor a februári pecsára is fellógok! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 18. - 10:10:50
Létrehozva: #14740

devotee

Nekem annyira nem jött be a Retropolisz, így valószínűleg én nem fogok odajárni. Nekem nagyon kicsi az a hely.

Korábban kell indulnom ma, mert gyógyszereket kell beszereznem magamnak. Makacsabb ez a betegség, mint hittem :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 735 736 737 738 739 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
42 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (42 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: