![]() ![]() |
2010.01. 18. - 12:55:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üdv bele pajtosok! Vissza vagyok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a lemaradást majd este elolvasom, csak gondoltam beköszönök, és belekontárkodok egy két hozzászólásba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenki jól van remélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megyek is, mert baromi sok melóm lett.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:00:00
Létrehozva:
|
|
|
Ildi: hát néha vagyok ilyen béna is XD
ja, ha esetleg érdekel, itt a koncertbeszámolóm, nehogy lemaradj róla: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5398063 hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx: most csak a 2003-as Martinos DJ-set van fenn a gépemen, de azt feltolhatom rapidra, ha gondolod. Neo: persze hogy van a Stardustnak klipje! Az az egyetlen Martin szólószám, aminek van hivatalos. Itten elméletileg meg is lehet nézni, csak én leszedni nem tom: http://www.martingore.com/video/index.html (kicsit le kell görgetni) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:01:57
Létrehozva:
|
|
|
Ildiiii sziaaa.De jó,hogy itt vagy.Hiányoztál ám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi ó te ég sajnálom ezt a vizsga elnézős dolgot. Itt a link a cikkhez:www.freestate.hu/site/article/art_hourglass_by_dave_gahan/ Olvastam Angie oldalán a kommentedet.Köszönöm a dicséretet. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Angie neked pedig azt köszi,hogy feltetted. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:08:14
Létrehozva:
|
|
|
Ezt komolyan mondom NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szegény!Biztos sajnálta!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én igen!!! Ez eseteben elállok a kinyírási szándékomtól!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lenn fagyoskodtak a buszban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ildiiii sziaaa.De jó,hogy itt vagy.Hiányoztál ám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi ó te ég sajnálom ezt a vizsga elnézős dolgot. Itt a link a cikkhez:www.freestate.hu/site/article/art_hourglass_by_dave_gahan/ Olvastam Angie oldalán a kommentedet.Köszönöm a dicséretet. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Angie neked pedig azt köszi,hogy feltetted. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szívesen drága Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:10:12
Létrehozva:
|
|
|
Ildi: hát néha vagyok ilyen béna is XD ja, ha esetleg érdekel, itt a koncertbeszámolóm, nehogy lemaradj róla: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5398063 hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx: most csak a 2003-as Martinos DJ-set van fenn a gépemen, de azt feltolhatom rapidra, ha gondolod. Neo: persze hogy van a Stardustnak klipje! Az az egyetlen Martin szólószám, aminek van hivatalos. Itten elméletileg meg is lehet nézni, csak én leszedni nem tom: http://www.martingore.com/video/index.html (kicsit le kell görgetni) OK!!!!!! Köszi!Feltétlenül el fogom olvasni! |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:10:27
Létrehozva:
|
|
|
Angie és Vica!!! Írtam Angie blogjába a Never-hez!!! Ti kis sunyik!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi kis sunyik....ááá dehogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:11:06
Létrehozva:
|
|
|
Usi.. annyir imádom, mikor ilyen emberi Dave... imádom ezeket a stúdió anyagokat.. emlékszem, még anyuékkal laktam, és éjjel néztem meg.. annyira röhögtem rajta, hogy ki kellett nyitnom az ablakot, és kiállnom... hogy ne hallják, ahogy visitok.. mert ugye halkan nem tudok röhögni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádooooooom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hogy mozog már... huhhhh... szét tudnám cseszni egy pillanat alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aaaaaahhhh
De hogy te micsoda egy lökött tyúk vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) istenem... no mindegy.. legalább ittál reggel egy jót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Ildi.. már hiányoltalak... annyira, hgoy csak na.. jót nyomtunk a retro-ban ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) állandóan segitettél a lépcsőn fel le menni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg fogtad a piám, ha Norbival nyomtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:12:37
Létrehozva:
|
|
|
Ildiiii sziaaa.De jó,hogy itt vagy.Hiányoztál ám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi ó te ég sajnálom ezt a vizsga elnézős dolgot. Itt a link a cikkhez:www.freestate.hu/site/article/art_hourglass_by_dave_gahan/ Olvastam Angie oldalán a kommentedet.Köszönöm a dicséretet. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Angie neked pedig azt köszi,hogy feltetted. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vicuuuuuuus!Neked is szijjjjjjjjja!!!! Ti is hiányoztatok nekem! Na!Felocsudtál már??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Davie Baby??? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:15:01
Létrehozva:
|
|
|
Edó: ja, már akartam kérdezni, hogy ki volt az a pasi veled. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Egyébként ja, én is imádom mikor ilyen őrült a kis mocsok cicafiúnk! XDDD vica: köszi szépen a linket! most olvasom! (asszem ezt már olvastam nagyon régen, de azért az ismétlés nem árt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) és na ugye hogy mondtam, hogy csak meg kell próbálni írni?! egy kis bátorság és látod, máris milyen jó kis kiegészítés kerekedett belőle? ildi: oké, várom majd a véleményed! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:16:08
Létrehozva:
|
|
|
Usi.. annyir imádom, mikor ilyen emberi Dave... imádom ezeket a stúdió anyagokat.. emlékszem, még anyuékkal laktam, és éjjel néztem meg.. annyira röhögtem rajta, hogy ki kellett nyitnom az ablakot, és kiállnom... hogy ne hallják, ahogy visitok.. mert ugye halkan nem tudok röhögni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádooooooom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hogy mozog már... huhhhh... szét tudnám cseszni egy pillanat alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aaaaaahhhh De hogy te micsoda egy lökött tyúk vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) istenem... no mindegy.. legalább ittál reggel egy jót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Ildi.. már hiányoltalak... annyira, hgoy csak na.. jót nyomtunk a retro-ban ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) állandóan segitettél a lépcsőn fel le menni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg fogtad a piám, ha Norbival nyomtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hali! Nekem is NAGYON SZUPER volt Veletek a buli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Remélem lesz még ilyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:16:09
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: most csak a 2003-as Martinos DJ-set van fenn a gépemen, de azt feltolhatom rapidra, ha gondolod. Ha nem nagy fáradtság, akkor felrakhatnád. Ezer köszönet érte, szerzek a páromnál egy jó pontot. He-he én Martinra bukom, Ő meg a DJ set-jére! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:18:24
Létrehozva:
|
|
|
Norbi gyerek kori barátom, mindig jön velünk bulizni mindenhova.. imádom.. cica fiú ő is.. és istenien mozog.. de mindig csak játszunk egymással, nagyon össze vagyunk szokva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként aznap este Csilla barátnőmmel sikerált össze gabalyodnia, amit megbánt, ezért is nyomult kicsit erősebben, hogy Csilla lássa, ez csak játék.. és ezért is csókolgatott, hogy Csillát észhez téritse.. de ezt már megszoktam tőle.. imádom azt a srácot.. ha itthon van, sokat lógnak nálam Meliccsel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak annyira hangosan röhög, hogy mindig lejönnek a szomszédok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 18. - 13:19:58
Létrehozva:
|
|
|
Vicuuuuuuus!Neked is szijjjjjjjjja!!!! Ti is hiányoztatok nekem! Na!Felocsudtál már??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Davie Baby??? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sikerült felocsúdnom nagy nehezen,de beletelt egy kis időbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi nincs mit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig ezt a kiegészitést nem is akartam megmutatni csak Angie-nek mert attól tartottam senkinek sem fog tetszeni. |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:21:28
Létrehozva:
|
|
|
Olyan bolond vagyok,hogy annak idején nem szedtem le a stardust-t... annyira szerettem... a francba.. most már mindent rögtön leszedek, mert elfelejtem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Annyira jó, ahogy ritmusra mozdulnak benne a csajok.. ha itthon hallom, és is rögtön mozdulok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyorsan kitakaritok, mert mindjárt jönnek hozzám! mindjárt jövök! Takaritás = porszivózás, felmosás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:27:39
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az előbb rájöttem, hogy milyen régen hallottam már a Newborn-t, hát most azt hallgatom agyba-főbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már megint mit álmodtam?? Hát nem Alannel rosszalkodtunk? XD Dm rendezvény volt itt Szhelyen, én meg nagy átéléssel táncoltam pont a Newborn-ra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán egyszercsak azt vettem észre, illetve azt éreztem, hogy valaki megfogja a derekamat és magához húz. Megfordultam..és ki volt ?? Alan Wilder bőrgatyába, bőrkabátba, ahogy 1986-ban nézett ki, és azzal a tengerkék szemeivel bámult bele az enyémbe (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Azt hittem ott ájulok el helyben és fel sem kelek többet. De aztán nem, hanem csak hosszú másodpercekig ott álltunk egymással szemben, mire megszólalt a Somebody. Aztán végig kapaszkodtam a nyakába, és közbe megcsókolt meg símogatott össze-vissza (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:29:08
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, nekem meg meló... fáj a fejem megint :S
Ildi, bizony, Dave baby, a párduc itt sunyít mellett a naptáron (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádom, de direkt nem tettem látószögbe, mert akkor egész nap merengenék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, jó fej srác a haveod, láttam hogy táncoltatok, néhányszor majdnem lelöktetek a lépcsőn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:30:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előbb rájöttem, hogy milyen régen hallottam már a Newborn-t, hát most azt hallgatom agyba-főbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már megint mit álmodtam?? Hát nem Alannel rosszalkodtunk? XD Dm rendezvény volt itt Szhelyen, én meg nagy átéléssel táncoltam pont a Newborn-ra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán egyszercsak azt vettem észre, illetve azt éreztem, hogy valaki megfogja a derekamat és magához húz. Megfordultam..és ki volt ?? Alan Wilder bőrgatyába, bőrkabátba, ahogy 1986-ban nézett ki, és azzal a tengerkék szemeivel bámult bele az enyémbe (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Azt hittem ott ájulok el helyben és fel sem kelek többet. De aztán nem, hanem csak hosszú másodpercekig ott álltunk egymással szemben, mire megszólalt a Somebody. Aztán végig kapaszkodtam a nyakába, és közbe megcsókolt meg símogatott össze-vissza (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szia Mode. A fenébe én miért nem tudok ilyesmit álmodni apáddal? Angie jobbulást. |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:30:57
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előbb rájöttem, hogy milyen régen hallottam már a Newborn-t, hát most azt hallgatom agyba-főbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már megint mit álmodtam?? Hát nem Alannel rosszalkodtunk? XD Dm rendezvény volt itt Szhelyen, én meg nagy átéléssel táncoltam pont a Newborn-ra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán egyszercsak azt vettem észre, illetve azt éreztem, hogy valaki megfogja a derekamat és magához húz. Megfordultam..és ki volt ?? Alan Wilder bőrgatyába, bőrkabátba, ahogy 1986-ban nézett ki, és azzal a tengerkék szemeivel bámult bele az enyémbe (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Azt hittem ott ájulok el helyben és fel sem kelek többet. De aztán nem, hanem csak hosszú másodpercekig ott álltunk egymással szemben, mire megszólalt a Somebody. Aztán végig kapaszkodtam a nyakába, és közbe megcsókolt meg símogatott össze-vissza (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó álom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ah, nekem erről mindig az jut eszembe, amit már írtam, hogy elvett Dave, és az esküvői lassúzásunk... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:31:44
Létrehozva:
|
|
|
Edó: jaja, tök gáz, hogy csomó mindent leszedtek. még jó, hogy anno én nem felejtettem el lementeni ezeket. csomó minden nekem is megvan, csak hát vissza kéne kapnom őket Anitól. Már vagy fél éve nála vannak. :S na majd megsürgetem és akkor Trixx is megkapja a 2006-os DJ-setet is (nekem az jobban bejön mint a 2003-as meg amit a mostaniból nyomtak)
Na most már Norbi személye is tiszta, köszi! Vica: ugyan már! jó let!! Trixx: okés, csak előbb a beígért SoHo-s Dave számok mennek fel, aztán meg a studio sessionös cuccok. Elméletileg ma még a DJ-setet is lesz időm felpakolni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem már volt ez a londoni O2 arénás kép, de MUSZÁJ!!!!! IMÁDOM A SZÖSZIT!!! (IMG:http://www.front-rows-pits-and-pavements.com/images/samples_depeche_O2_2/24.jpg) |
|
|
|
2010.01. 18. - 13:33:33
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Háát, nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie : Kár hogy csak álom igaz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ildi sajnálom, hogy nem tudtam menni afterra, pedig tényleg szerettem volna. Csak miután vége lett a koncertnek, és elmentünk wc-re meg ide-oda, kijelentette, hogy nem megyünk el. Aztán már nem is volt kedvem szinte semmihez. Amúgy sem voltam magamnál, de ezután pláne nem szóltam egy szót se egész éjszaka (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |