2400 Oldal V  « < 738 739 740 741 742 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.01. 18. - 13:35:47
Létrehozva: #14781

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 18. - 13:33:33) *
Vica: Háát, nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie : Kár hogy csak álom igaz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ildi sajnálom, hogy nem tudtam menni afterra, pedig tényleg szerettem volna. Csak miután vége lett a koncertnek, és elmentünk wc-re meg ide-oda, kijelentette, hogy nem megyünk el. Aztán már nem is volt kedvem szinte semmihez. Amúgy sem voltam magamnál, de ezután pláne nem szóltam egy szót se egész éjszaka (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Hát igen... olyan hamupipőkés álom volt, ami szép meg minden, de azért felébredtem belőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tökre sajnáltuk, hogy így végződött az estéd (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Annyira vártunk bulizni, meg gondolkoztunk, hogy merre lehetsz, hogy így nem találsz minket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 18. - 13:38:28
Létrehozva: #14782

devotee

Angie esküvői lassúzás....ah... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi köszönöm.Nagy dicséret számomra amit mondasz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode majd próbálkozom az álmokkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 18. - 13:40:49
Létrehozva: #14783

devotee

Jajj.. Usi... akartam is mondani.. hogy én ezt mondtam neked annak idején.. ezt a megoldást a wifi-d helyett.. hogy nekem is igy van, egy ilyen pen-drive-os izével vagyok össze kötve.. csak én a saját routerommal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na... akkor mégis jól tudtam.. erre mondtam, hogy ezzel tudod szedni továbbra is másoktól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie... bocs, hogy lökdöstünk.. nem birtunk magunkkal, és Norbi nem tud csak úgy lötyögni, ő konkrét koreográfiát alkalmaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenkitől elnézést kérek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 18. - 13:42:46
Létrehozva: #14784

devotee

Oke, Usi, várok amíg sorrakerülök4

A Martinos kép egy isten. Olyan érzéki. Nagyon bírom, hogy mostanában Te is buksz a Szöszire.

Mode, micsoda álom. Megfordulsz és ott a szerelmed, átölel... nyam-nyam. Sanja én ilyeneket olyan ritkám álmodom! Persze hogy ezután imádod a Newbornt.
Én ma reggel hallgattam meg az egész PTA-t, köztük a Newbornnal. Végigénekeltem az egészet.
Így sokkal jobban megy a munka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2010.01. 18. - 13:43:59
Létrehozva: #14785

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 18. - 13:33:33) *
Vica: Háát, nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie : Kár hogy csak álom igaz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ildi sajnálom, hogy nem tudtam menni afterra, pedig tényleg szerettem volna. Csak miután vége lett a koncertnek, és elmentünk wc-re meg ide-oda, kijelentette, hogy nem megyünk el. Aztán már nem is volt kedvem szinte semmihez. Amúgy sem voltam magamnál, de ezután pláne nem szóltam egy szót se egész éjszaka (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Basssssssssssszus!!!!!!!!!!!
A busz csak reggel indult vissza NEM???????????????????
Akkor már nem tök mindegy lett volna????????????????????????
Áhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem akarok senkit bántani-megbántani!!!!
Én biztos az afteren lettem volna,minthogy a buszon kuksoljak reggelig!!!!!!
Remélem azért egyszer majd összejön és bulizhatunk együtt!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 18. - 13:45:18
Létrehozva: #14786

devotee

Kakaóscsigaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Helló.. ma még nem ettem semmit.. mi járatban?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 18. - 13:48:08
Létrehozva: #14787

devotee

Én is sajnálom Angie...de lesz még rá alkalom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áprilisba is lesz majd ez a nagy rendezvény amit a Sanyi szervez, hát remélem oda elenged anyám, ha nem akkor ez van...
Vagy pedig várunk a köv. koncertig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hajrá Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx : uhh..ki is rázott a hideg ahogy olvastam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mostanában én is PTA-t hallgatok. Igaz, az előbb Violator szólt, meg most még megy a Fragile Tension, de utána szól a PTA (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként múlt szerdán egyik o.társam kezembe adott egy cikket a koncertről, és azt írták benne, hogy olyna nagy slágereket játszottak, mint az Enjoy The Silence, Personal Jesus és a Playing The Angel....kissé röhögtem XD

Na valaki segítsen egy kisit, feltelepítettem a gépre ezt a Firefox izét, annyira dícsérik. Hogy kell kezdőlapot beállítani, meg mutattatok valamilyen témákat vagy miket, azt honnan lehet beszerezni?

Idézet (ildi.dm @ 2010.01. 18. - 13:43:59) *
Basssssssssssszus!!!!!!!!!!!
A busz csak reggel indult vissza NEM???????????????????
Akkor már nem tök mindegy lett volna????????????????????????
Áhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem akarok senkit bántani-megbántani!!!!
Én biztos az afteren lettem volna,minthogy a buszon kuksoljak reggelig!!!!!!
Remélem azért egyszer majd összejön és bulizhatunk együtt!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Aha, 5-kor indultunk haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az, mindegy lett volna, dehát most mit csináljak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edóóóó amikor felébredtem reggel a barátnőd felsője jutott eszembe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2010.01. 18. - 13:48:05
Létrehozva: #14788

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 18. - 13:40:49) *
Jajj.. Usi... akartam is mondani.. hogy én ezt mondtam neked annak idején.. ezt a megoldást a wifi-d helyett.. hogy nekem is igy van, egy ilyen pen-drive-os izével vagyok össze kötve.. csak én a saját routerommal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na... akkor mégis jól tudtam.. erre mondtam, hogy ezzel tudod szedni továbbra is másoktól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie... bocs, hogy lökdöstünk.. nem birtunk magunkkal, és Norbi nem tud csak úgy lötyögni, ő konkrét koreográfiát alkalmaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenkitől elnézést kérek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szerintem nem kell bocsánatot kérned!koncerten,bulin előfordul ilyen helyzet!Egyszer engem PECSA-ban vágtak pofán könyékkel a NLMDA alatt karlengetés közben.Gondolhatod hogy néztem ki!Nem győztem borogatni,kék-zöld volt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 18. - 13:50:56
Létrehozva: #14789

devotee

Az jó az az ing... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics büszkén viselte.. és bizony... Valics DM-os lett. a kocsijában az szól, a meló helyen web rádiózik.. és bizony.. alig várja a következő közös bulinkat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha itthon lesz febr 6.-án, akkor megyünk.. ha nem lesz, akkor nem.. Mondjuk nekem a retro jobban bejön, mint a pecsa ...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 18. - 13:51:31
Létrehozva: #14790

devotee

Mode Playing the angel mint sláger...hehe aki a cikket irta nem nagyon volt tisztában a Dm dalokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 18. - 13:51:38
Létrehozva: #14791

devotee

Látjátok Ti is kakaóscsigát ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy csak én halucinálok, mert már nagyon éhes vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 18. - 13:53:17
Létrehozva: #14792

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 18. - 13:51:31) *
Mode Playing the angel mint sláger...hehe aki a cikket irta nem nagyon volt tisztában a Dm dalokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ezen röhögtem én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Álmos voltam mint az atom, de ezen.. nem bírtam ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó de legközelebb hátulját is fényképezd le annak az ingnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes, legyen csak Mode-os ! (De Alan már foglalt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 18. - 13:57:06
Létrehozva: #14793

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 18. - 13:53:17) *
Hát ezen röhögtem én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Álmos voltam mint az atom, de ezen.. nem bírtam ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó de legközelebb hátulját is fényképezd le annak az ingnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes, legyen csak Mode-os ! (De Alan már foglalt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

HEheheee... na akkor ebből iszap birkó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de megnézzük, és fogadunk is rátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehheheeehehee
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 18. - 13:57:48
Létrehozva: #14794

devotee

A kakaóscsigát én is imádom, bár már ebédeltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Üdv!

Ja-ja a nagy agyas. PTA mint nagy sláger. Csak azt nem tudom, hogy lehet valaki ilyen igénytelen,
hogy ír valamiről, de előtte nem néz utána. Pedig a gugli egy perc alatt kidobta volna neki a sitelist-et.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 18. - 13:58:51
Létrehozva: #14795

devotee

ti miről vakeroltok? milyen cikk?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 18. - 14:00:09
Létrehozva: #14796

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 18. - 13:57:06) *
HEheheee... na akkor ebből iszap birkó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de megnézzük, és fogadunk is rátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehheheeehehee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért, Valics is Alanre hajt??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 18. - 14:03:02
Létrehozva: #14797

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 18. - 14:00:09) *

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mint a huzat.. lesz miről beszélgetnetek.. már többet tud Alanről, mint én ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jól el lesztek szerintem.. berakunk majd titeket egy sarokba.. ott nyáladzhattok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 18. - 14:05:30
Létrehozva: #14798

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 18. - 14:03:02) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mint a huzat.. lesz miről beszélgetnetek.. már többet tud Alanről, mint én ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jól el lesztek szerintem.. berakunk majd titeket egy sarokba.. ott nyáladzhattok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hűűűha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ti meg hozhatjátok nekünk a kanalakat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj most elképzeltem ahogy ott folyik a nyálunk XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 18. - 14:14:01
Létrehozva: #14799

devotee

én csak olvaslak titeket és röhögök.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 18. - 14:14:28
Létrehozva: #14800

devotee

Én is röhögök Vica, itt rajzolom a menetrendet közbe meg röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 738 739 740 741 742 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
19 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (19 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: