![]() ![]() |
2010.01. 18. - 14:21:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát Macsus a koncert az állat volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt kihagytad, h a Nietzer Ebb-es csávóra mit nyálaztunk :PPPPPPPP Jajjj,azt akkor még leírom! Szóval a Nitzeres énekes:D Többször odajött a mi oldalunkra is,az én szemem meg vhogy megakadt a kiemelt állóján.Mondom Caprinak,h a kiemelt állóját nézegetem,erre megszólal Capri,h: különben én is!:D Aztán a pasi,mintha meghallotta volna,elkezdte fogdosni magát,és aztán előttünk is! Volt ám sikongatás,én meg valszeg vigyorogtam mint a vadalma!:D Nem volt rossz ám a muksó!!:D Elég jó kis előjáték volt!:D Különben sziasztok Sereglakók!:D sori,én még nem üdvözöltelek! Köszöntelek a Seregben!:) Tök jó a tetkód!! Kül én is gondolkodtam erősen,h csináltassak vmilyen tetkót. Még visszaolvasás fázisban vagyok,mert sajnos eléggé lemaradtam! De azért pár perverz gondolatot megosztok veletek,amivel eddig Caprit fárasztottam!:D Szóval fick téma volt,én meg megint vhogy a DMes fiúkat szuperhős tulajdonságokkal ruháztam fel (nem tudom,de vhogy mindig itt kötök ki) Szóval,Dave tekintetével még a melltartót is leégeti a lányokról,sőt mellbimbójuk is lángolni kezd.Erre elképzeltem,ahogy Dave öngyújtónak használja a csajokat.Megakarja gyújtani a szivarkáját,ránéz egy csajra,és máris a mellbimbójával megtudja gyújtani a szivarkáját. Tegnap meg épp azon filóztam,h miért nincs pénisz alakú gitárja Martnak?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) karamell színű lenne,és csillámos lenne,sztem tök jól nézne ki! Ja,meg volt szó a DMactivityről is,h lehetnének személyek,meg cselekvések,és ellehetne mutogatni:D Nem tudom még milyen agymenéseim voltak,de majd megpróbálom felidézni,vagy addig jönnek új hülyeségek! Veletek mi van? Kérek szépen egy Sereghíradást:) úgy is visszaolvasok,de h addig se legyek teljesen sötét!:D Most mennem kell! Puszi mindenkinek! |
|
|
|
2010.01. 18. - 14:24:20
Létrehozva:
|
|
|
Macsus ez a mellbimbós sztory igen jó XDD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2010.01. 18. - 14:25:49
Létrehozva:
|
|
|
Mode: te milyen menetrendeket rajzolgatsz? csak mert már múltkor is emlegetted. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Egyébként olvastad az én Alanes álmomat amit tegnap délután a sok hosszú hsz-emben írtam? Edó: köszi, akkor az az ajánlatod (a pendrive-os izés) úgy tűnik a koncert után törlődött a fejemből sok minden mással együtt! XD Ja és örülök, hogy Valics is DM-es lett!!! Szimpi csaj és tök büszkén mutogatta a mosdóban nekem is az ingét! Nagyon NYAMI! Főleg a hátán az a kép! Az a kedvencem Alanről! |
|
|
|
2010.01. 18. - 14:29:36
Létrehozva:
|
|
|
Egy pár kép, tessék bemelegíteni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :
Mode: te milyen menetrendeket rajzolgatsz? csak mert már múltkor is emlegetted. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyébként olvastad az én Alanes álmomat amit tegnap délután a sok hosszú hsz-emben írtam? Edó: köszi, akkor az az ajánlatod (a pendrive-os izés) úgy tűnik a koncert után törlődött a fejemből sok minden mással együtt! XD Ja és örülök, hogy Valics is DM-es lett!!! Szimpi csaj és tök büszkén mutogatta a mosdóban nekem is az ingét! Nagyon NYAMI! Főleg a hátán az a kép! Az a kedvencem Alanről! Hát a hétvégén balatoni menetrendet kellett rajzolnom, most megy egy tetszőleges vasúti menetrendet. Közlekedési ismeretek órára. A tanár egy kissé hülye XD Nem olvastam. Hányadik oldal?? XD
Csatolt állományok
344238.jpg ( 120.25K )
Letöltések száma: 7
1126479987_f.jpg ( 27.81K )
Letöltések száma: 5
band12.jpg ( 100.4K )
Letöltések száma: 6
dm86fontain.jpg ( 46.62K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2010.01. 18. - 14:33:11
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj,azt akkor még leírom! Szóval a Nitzeres énekes:D Többször odajött a mi oldalunkra is,az én szemem meg vhogy megakadt a kiemelt állóján.Mondom Caprinak,h a kiemelt állóját nézegetem,erre megszólal Capri,h: különben én is!:D Aztán a pasi,mintha meghallotta volna,elkezdte fogdosni magát,és aztán előttünk is! Volt ám sikongatás,én meg valszeg vigyorogtam mint a vadalma!:D Nem volt rossz ám a muksó!!:D Elég jó kis előjáték volt!:D Különben sziasztok Sereglakók!:D sori,én még nem üdvözöltelek! Köszöntelek a Seregben!:) Tök jó a tetkód!! Kül én is gondolkodtam erősen,h csináltassak vmilyen tetkót. Még visszaolvasás fázisban vagyok,mert sajnos eléggé lemaradtam! De azért pár perverz gondolatot megosztok veletek,amivel eddig Caprit fárasztottam!:D Szóval fick téma volt,én meg megint vhogy a DMes fiúkat szuperhős tulajdonságokkal ruháztam fel (nem tudom,de vhogy mindig itt kötök ki) Szóval,Dave tekintetével még a melltartót is leégeti a lányokról,sőt mellbimbójuk is lángolni kezd.Erre elképzeltem,ahogy Dave öngyújtónak használja a csajokat.Megakarja gyújtani a szivarkáját,ránéz egy csajra,és máris a mellbimbójával megtudja gyújtani a szivarkáját. Tegnap meg épp azon filóztam,h miért nincs pénisz alakú gitárja Martnak?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) karamell színű lenne,és csillámos lenne,sztem tök jól nézne ki! Ja,meg volt szó a DMactivityről is,h lehetnének személyek,meg cselekvések,és ellehetne mutogatni:D Nem tudom még milyen agymenéseim voltak,de majd megpróbálom felidézni,vagy addig jönnek új hülyeségek! Veletek mi van? Kérek szépen egy Sereghíradást:) úgy is visszaolvasok,de h addig se legyek teljesen sötét!:D Most mennem kell! Puszi mindenkinek! Macsus! Hogy neked milyen fantáziád van! Dave a mellbimbógyújtó! He-he. Nagyon tetszik! Meg Marin gitárja! Hát erről is szívesen olvasnék egy fick-et. Tényleg, ha lenne nyári buli, lehetne DM Activity!!!!! Én mutogatnám a kapucínert, Capri meg körülírná, Usi v. Lola rajzolna. Na? Csak úgy röpködnének az anacondák! |
|
|
|
2010.01. 18. - 14:36:05
Létrehozva:
|
|
|
Mode: 729. oldal (NIKI NEKED IS OTT VAN AMIT REAGÁLTAM!!!)
Macsus: oké, nem csalódtam benned! olyan lökött vagy, mint képzeltelek! XDDDD Trixx: háháháháháá! XDDDD |
|
|
|
2010.01. 18. - 14:36:38
Létrehozva:
|
|
|
Macsus a fantáziád....nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 18. - 14:40:11
Létrehozva:
|
|
|
Na itt az első adag, amit ígértem:
Dave Gahan - Hourglass live (SoHo) (EP) - 2007 1 Saw Something 2 Kingdom 3 Deeper and deeper 4 Use you 5 Endless 6 A little lie 7 Miracles http://www.megaupload.com/?d=75DONGJI Enjoy drágáim! |
|
|
|
2010.01. 18. - 14:43:22
Létrehozva:
|
|
|
Usiiiiiii XDDDDDDDDDDDDDDDD
Tátott szájjal olvastam, miket írtál, és amikor az álomhoz értem, a végén akkorát röhögtem még a kutya is rám nézett, hogy mi bajom van XDDDDD |
|
|
|
2010.01. 18. - 15:28:10
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, te elmebeteg vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó értelemben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval akkor körkérdés újra: Február 6-án RetroPolisba ki jön DM partyra? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vica, óóóó igen, az az álom.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Macsus! Hogy neked milyen fantáziád van! Dave a mellbimbógyújtó! He-he. Nagyon tetszik! Meg Marin gitárja! Hát erről is szívesen olvasnék egy fick-et. Tényleg, ha lenne nyári buli, lehetne DM Activity!!!!! Én mutogatnám a kapucínert, Capri meg körülírná, Usi v. Lola rajzolna. Na? Csak úgy röpködnének az anacondák! Nem rossz ötlet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 11:30:19
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 19. - 11:34:08
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!!
Hurrá, működik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 12:38:36
Létrehozva:
|
|
|
jeeeeeeeeee! működünk újra és még a hszek se vesztek el!!!!
jah, 4-es lett a DM-ES BEADANDÓM (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És fenn van a 10. IDM fejezet az oldalamon! csak óvatosan vele, mert Edót és vicát már kicsinálta.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) HOT! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 12:44:51
Létrehozva:
|
|
|
jaj de jó visszakaptuk a forumot...de rossz volt,hogy nem volt...hiányoztatok ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na nem mintha a te oldaladon nem lett volna jó dumcsizni Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gratula a négyeshez bár én ötöst adtam volna rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 12:55:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 19. - 13:01:59
Létrehozva:
|
|
|
én meg vihetem a lányom az orvoshoz...most telefonáltak a bölcsiből,hogy hőemelkedése van meg fullákolva köhög és fájlalja a fülét..még jó,hogy a múlt héten voltunk orvosnál és azt mondta ha úgy látom vigyem a héten a bölcsibe nem az,hogy hörghuruttal visszarendelte volna,hogy meghallgassa a gyerek hátát hanem döntsem el én...mi vagyok én orvos? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2010.01. 19. - 13:02:23
Létrehozva:
|
|
|
Hali. Én nem éppen csendben kiköpöm a tüdőben, de jó XD Fáj...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
jaja IDM 10-el óvatosan, mert egy vadállat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van fóóóóóruuuuum!!!:D |
|
|
|
2010.01. 19. - 13:03:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
De jó újra itt! Usi grat a négyeshez. IDM 10 de jó! Majd otthon elolvasom! Már elvonási tüneteim voltak! |
|
|
|
2010.01. 19. - 13:05:36
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Petra, hát nem tudom lehet másik orvoshoz kellene vinni, mert ez így nem oké, hogy minden héten beteg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Capri, neked is jobbulást! IDM-et csak este tudom elolvasni, de lécci ne mondjátok milyen jó, mert így kínzásnak minősül (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 13:05:36
Létrehozva:
|
|
|
én meg vihetem a lányom az orvoshoz...most telefonáltak a bölcsiből,hogy hőemelkedése van meg fullákolva köhög és fájlalja a fülét..még jó,hogy a múlt héten voltunk orvosnál és azt mondta ha úgy látom vigyem a héten a bölcsibe nem az,hogy hörghuruttal visszarendelte volna,hogy meghallgassa a gyerek hátát hanem döntsem el én...mi vagyok én orvos? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Szegény Petra, küldök Neki gyógypuszit! Az nem jó jel hogy a füle is fáj. Sajnos ilyenek az orvosok.... Egyébként mi az hogy "fullákolva", ez valami kecskeméti nyelvjárás? |
|
|
|
![]() ![]() |