2400 Oldal V  « < 739 740 741 742 743 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Macsus
post 2010.01. 18. - 14:21:18
Létrehozva: #14801

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 15. - 20:26:05) *
hát Macsus a koncert az állat volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt kihagytad, h a Nietzer Ebb-es csávóra mit nyálaztunk :PPPPPPPP

Jajjj,azt akkor még leírom! Szóval a Nitzeres énekes:D Többször odajött a mi oldalunkra is,az én szemem meg vhogy megakadt a kiemelt állóján.Mondom Caprinak,h a kiemelt állóját nézegetem,erre megszólal Capri,h: különben én is!:D
Aztán a pasi,mintha meghallotta volna,elkezdte fogdosni magát,és aztán előttünk is! Volt ám sikongatás,én meg valszeg vigyorogtam mint a vadalma!:D Nem volt rossz ám a muksó!!:D Elég jó kis előjáték volt!:D

Különben sziasztok Sereglakók!:D

sori,én még nem üdvözöltelek! Köszöntelek a Seregben!:) Tök jó a tetkód!! Kül én is gondolkodtam erősen,h csináltassak vmilyen tetkót.

Még visszaolvasás fázisban vagyok,mert sajnos eléggé lemaradtam! De azért pár perverz gondolatot megosztok veletek,amivel eddig Caprit fárasztottam!:D

Szóval fick téma volt,én meg megint vhogy a DMes fiúkat szuperhős tulajdonságokkal ruháztam fel (nem tudom,de vhogy mindig itt kötök ki) Szóval,Dave tekintetével még a melltartót is leégeti a lányokról,sőt mellbimbójuk is lángolni kezd.Erre elképzeltem,ahogy Dave öngyújtónak használja a csajokat.Megakarja gyújtani a szivarkáját,ránéz egy csajra,és máris a mellbimbójával megtudja gyújtani a szivarkáját.
Tegnap meg épp azon filóztam,h miért nincs pénisz alakú gitárja Martnak?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) karamell színű lenne,és csillámos lenne,sztem tök jól nézne ki!
Ja,meg volt szó a DMactivityről is,h lehetnének személyek,meg cselekvések,és ellehetne mutogatni:D
Nem tudom még milyen agymenéseim voltak,de majd megpróbálom felidézni,vagy addig jönnek új hülyeségek!

Veletek mi van? Kérek szépen egy Sereghíradást:) úgy is visszaolvasok,de h addig se legyek teljesen sötét!:D
Most mennem kell!
Puszi mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 18. - 14:24:20
Létrehozva: #14802

devotee

Macsus ez a mellbimbós sztory igen jó XDD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 18. - 14:25:49
Létrehozva: #14803

devotee

Mode: te milyen menetrendeket rajzolgatsz? csak mert már múltkor is emlegetted. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Egyébként olvastad az én Alanes álmomat amit tegnap délután a sok hosszú hsz-emben írtam?

Edó: köszi, akkor az az ajánlatod (a pendrive-os izés) úgy tűnik a koncert után törlődött a fejemből sok minden mással együtt! XD
Ja és örülök, hogy Valics is DM-es lett!!! Szimpi csaj és tök büszkén mutogatta a mosdóban nekem is az ingét! Nagyon NYAMI! Főleg a hátán az a kép! Az a kedvencem Alanről!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 18. - 14:29:36
Létrehozva: #14804

devotee

Egy pár kép, tessék bemelegíteni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 18. - 14:25:49) *
Mode: te milyen menetrendeket rajzolgatsz? csak mert már múltkor is emlegetted. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Egyébként olvastad az én Alanes álmomat amit tegnap délután a sok hosszú hsz-emben írtam?

Edó: köszi, akkor az az ajánlatod (a pendrive-os izés) úgy tűnik a koncert után törlődött a fejemből sok minden mással együtt! XD
Ja és örülök, hogy Valics is DM-es lett!!! Szimpi csaj és tök büszkén mutogatta a mosdóban nekem is az ingét! Nagyon NYAMI! Főleg a hátán az a kép! Az a kedvencem Alanről!

Hát a hétvégén balatoni menetrendet kellett rajzolnom, most megy egy tetszőleges vasúti menetrendet. Közlekedési ismeretek órára. A tanár egy kissé hülye XD
Nem olvastam. Hányadik oldal?? XD
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  344238.jpg ( 120.25K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  1126479987_f.jpg ( 27.81K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  band12.jpg ( 100.4K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  dm86fontain.jpg ( 46.62K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 18. - 14:33:11
Létrehozva: #14805

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.01. 18. - 14:21:18) *
Jajjj,azt akkor még leírom! Szóval a Nitzeres énekes:D Többször odajött a mi oldalunkra is,az én szemem meg vhogy megakadt a kiemelt állóján.Mondom Caprinak,h a kiemelt állóját nézegetem,erre megszólal Capri,h: különben én is!:D
Aztán a pasi,mintha meghallotta volna,elkezdte fogdosni magát,és aztán előttünk is! Volt ám sikongatás,én meg valszeg vigyorogtam mint a vadalma!:D Nem volt rossz ám a muksó!!:D Elég jó kis előjáték volt!:D

Különben sziasztok Sereglakók!:D

sori,én még nem üdvözöltelek! Köszöntelek a Seregben!:) Tök jó a tetkód!! Kül én is gondolkodtam erősen,h csináltassak vmilyen tetkót.

Még visszaolvasás fázisban vagyok,mert sajnos eléggé lemaradtam! De azért pár perverz gondolatot megosztok veletek,amivel eddig Caprit fárasztottam!:D

Szóval fick téma volt,én meg megint vhogy a DMes fiúkat szuperhős tulajdonságokkal ruháztam fel (nem tudom,de vhogy mindig itt kötök ki) Szóval,Dave tekintetével még a melltartót is leégeti a lányokról,sőt mellbimbójuk is lángolni kezd.Erre elképzeltem,ahogy Dave öngyújtónak használja a csajokat.Megakarja gyújtani a szivarkáját,ránéz egy csajra,és máris a mellbimbójával megtudja gyújtani a szivarkáját.
Tegnap meg épp azon filóztam,h miért nincs pénisz alakú gitárja Martnak?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) karamell színű lenne,és csillámos lenne,sztem tök jól nézne ki!
Ja,meg volt szó a DMactivityről is,h lehetnének személyek,meg cselekvések,és ellehetne mutogatni:D
Nem tudom még milyen agymenéseim voltak,de majd megpróbálom felidézni,vagy addig jönnek új hülyeségek!

Veletek mi van? Kérek szépen egy Sereghíradást:) úgy is visszaolvasok,de h addig se legyek teljesen sötét!:D
Most mennem kell!
Puszi mindenkinek!

Macsus! Hogy neked milyen fantáziád van! Dave a mellbimbógyújtó! He-he. Nagyon tetszik! Meg Marin gitárja! Hát erről is szívesen olvasnék egy fick-et.
Tényleg, ha lenne nyári buli, lehetne DM Activity!!!!! Én mutogatnám a kapucínert, Capri meg körülírná, Usi v. Lola rajzolna. Na?

Csak úgy röpködnének az anacondák!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 18. - 14:36:05
Létrehozva: #14806

devotee

Mode: 729. oldal (NIKI NEKED IS OTT VAN AMIT REAGÁLTAM!!!)

Macsus: oké, nem csalódtam benned! olyan lökött vagy, mint képzeltelek! XDDDD

Trixx: háháháháháá! XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 18. - 14:36:38
Létrehozva: #14807

devotee

Macsus a fantáziád....nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 18. - 14:40:11
Létrehozva: #14808

devotee

Na itt az első adag, amit ígértem:

Dave Gahan - Hourglass live (SoHo) (EP) - 2007

1 Saw Something
2 Kingdom
3 Deeper and deeper
4 Use you
5 Endless
6 A little lie
7 Miracles

http://www.megaupload.com/?d=75DONGJI

Enjoy drágáim!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 18. - 14:43:22
Létrehozva: #14809

devotee

Usiiiiiii XDDDDDDDDDDDDDDDD
Tátott szájjal olvastam, miket írtál, és amikor az álomhoz értem, a végén akkorát röhögtem még a kutya is rám nézett, hogy mi bajom van XDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 18. - 15:28:10
Létrehozva: #14810

devotee

Macsus, te elmebeteg vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó értelemben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szóval akkor körkérdés újra: Február 6-án RetroPolisba ki jön DM partyra? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vica, óóóó igen, az az álom.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.01. 18. - 14:33:11) *
Macsus! Hogy neked milyen fantáziád van! Dave a mellbimbógyújtó! He-he. Nagyon tetszik! Meg Marin gitárja! Hát erről is szívesen olvasnék egy fick-et.
Tényleg, ha lenne nyári buli, lehetne DM Activity!!!!! Én mutogatnám a kapucínert, Capri meg körülírná, Usi v. Lola rajzolna. Na?

Csak úgy röpködnének az anacondák!

Nem rossz ötlet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 19. - 11:30:19
Létrehozva: #14811

devotee

végre megint van fórum! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
három oldalnyi a lemaradásom....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 19. - 11:34:08
Létrehozva: #14812

devotee

Sziasztok!!!
Hurrá, működik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 19. - 12:38:36
Létrehozva: #14813

devotee

jeeeeeeeeee! működünk újra és még a hszek se vesztek el!!!!

jah, 4-es lett a DM-ES BEADANDÓM (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

És fenn van a 10. IDM fejezet az oldalamon! csak óvatosan vele, mert Edót és vicát már kicsinálta.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) HOT! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 19. - 12:44:51
Létrehozva: #14814

devotee

jaj de jó visszakaptuk a forumot...de rossz volt,hogy nem volt...hiányoztatok ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na nem mintha a te oldaladon nem lett volna jó dumcsizni Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

gratula a négyeshez bár én ötöst adtam volna rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 19. - 12:55:26
Létrehozva: #14815

devotee

Mindenki hiányzott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, gratula!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 19. - 13:01:59
Létrehozva: #14816

devotee

én meg vihetem a lányom az orvoshoz...most telefonáltak a bölcsiből,hogy hőemelkedése van meg fullákolva köhög és fájlalja a fülét..még jó,hogy a múlt héten voltunk orvosnál és azt mondta ha úgy látom vigyem a héten a bölcsibe nem az,hogy hörghuruttal visszarendelte volna,hogy meghallgassa a gyerek hátát hanem döntsem el én...mi vagyok én orvos? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 19. - 13:02:23
Létrehozva: #14817

devotee

Hali. Én nem éppen csendben kiköpöm a tüdőben, de jó XD Fáj...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

jaja IDM 10-el óvatosan, mert egy vadállat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Van fóóóóóruuuuum!!!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 19. - 13:03:05
Létrehozva: #14818

devotee

Sziasztok!
De jó újra itt!
Usi grat a négyeshez.
IDM 10 de jó! Majd otthon elolvasom!

Már elvonási tüneteim voltak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 19. - 13:05:36
Létrehozva: #14819

devotee

Szegény Petra, hát nem tudom lehet másik orvoshoz kellene vinni, mert ez így nem oké, hogy minden héten beteg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Capri, neked is jobbulást!

IDM-et csak este tudom elolvasni, de lécci ne mondjátok milyen jó, mert így kínzásnak minősül (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 19. - 13:05:36
Létrehozva: #14820

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 19. - 13:01:59) *
én meg vihetem a lányom az orvoshoz...most telefonáltak a bölcsiből,hogy hőemelkedése van meg fullákolva köhög és fájlalja a fülét..még jó,hogy a múlt héten voltunk orvosnál és azt mondta ha úgy látom vigyem a héten a bölcsibe nem az,hogy hörghuruttal visszarendelte volna,hogy meghallgassa a gyerek hátát hanem döntsem el én...mi vagyok én orvos? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Szegény Petra, küldök Neki gyógypuszit! Az nem jó jel hogy a füle is fáj.
Sajnos ilyenek az orvosok....
Egyébként mi az hogy "fullákolva", ez valami kecskeméti nyelvjárás?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 739 740 741 742 743 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
9 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (9 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: