![]() ![]() |
2010.01. 19. - 14:26:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ildi köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie attól tartok munkanélküliként még ennyire sem lesz pénzem ilyesmire sajnos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi Capri lebasz....leszidott?De ilyet.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehe most már legalább tudom a teljes neved (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lebuktam! De hát a tourbook-ért mindent! Ha Aenge leragálta, majd törlöm4 |
|
|
|
2010.01. 19. - 14:29:57
Létrehozva:
|
|
|
Elküldtem mailben! Nem kaptad meg? Megvettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De megkaptam közben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kifizetés visszaigazolását is elküldtem neked meg válaszoltam a leveledre is. |
|
|
|
2010.01. 19. - 14:30:10
Létrehozva:
|
|
|
örülök, hogy tetszettek a képek, csajok! azért kértem bocsánatot, mert Capri egyszer már leb@szarintott amiért belassítják neki az ilyen belinkelt képek a fórumot! XD Trixx: én is az ilyen képeket szeretem a leginkább! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a fotós nme tom ki volt a Rolling Stones újságnak ment egy cikkhez. Ez már egy másik: (IMG:http://photos4.pix.ie/BB/2D/BB2DA13B56504EBE81B8FB968DADEC7C.jpg) Usi ez kép nagyon baró.Tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 14:32:26
Létrehozva:
|
|
|
Usi ez kép nagyon baró.Tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez nekem is..te jó ég...ez jobb mint az össze együttvéve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 14:34:35
Létrehozva:
|
|
|
Lebuktam! De hát a tourbook-ért mindent! Ha Aenge leragálta, majd törlöm4 nincs abba semmi ha tudom a neved (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyugi nem foglak zaklatni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez nekem is..te jó ég...ez jobb mint az össze együttvéve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye...apád nagyon csini rajta...mint mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 14:35:37
Létrehozva:
|
|
|
Usi ez kép nagyon baró.Tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez nekem is..te jó ég...ez jobb mint az össze együttvéve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁ bocsi, 2-szer ment el... Igen Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apu tökéletes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 14:38:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode nincsenek tökéletes emberek...Dave sem az csak marha jól néz ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 19. - 14:39:35
Létrehozva:
|
|
|
nincs abba semmi ha tudom a neved (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyugi nem foglak zaklatni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye...apád nagyon csini rajta...mint mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is láttam Dave-ről előnytelen képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode nincsenek tökéletes emberek...Dave sem az csak marha jól néz ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem várjuk hogy tökéletes legyen, hiszen ő Isten (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 14:40:09
Létrehozva:
|
|
|
nincs abba semmi ha tudom a neved (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyugi nem foglak zaklatni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye...apád nagyon csini rajta...mint mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem rátok értettem Teeee! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha valami idegen, vagy épp ismerős olvas az állandóan nedvesedő bugyimra arra. Ezért törölnétek Vicus és Ange a ti hsz-otokból is? Köcce! |
|
|
|
2010.01. 19. - 14:42:16
Létrehozva:
|
|
|
Mode nincsenek tökéletes emberek...Dave sem az csak marha jól néz ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a igaz, de nekem Dave tökéletes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most kérdezem ki Adrit milyen volt Dave úgy közelről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.01. 19. - 14:43:38
Létrehozva:
|
|
|
persze Trixx kitörlöm...hehe nedvesedő bugyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na én meg lelépek a Petráért aztán orvoshoz vele.pá majd jövök |
|
|
|
2010.01. 19. - 14:57:26
Létrehozva:
|
|
|
Nem rátok értettem Teeee! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha valami idegen, vagy épp ismerős olvas az állandóan nedvesedő bugyimra arra. Ezért törölnétek Vicus és Ange a ti hsz-otokból is? Köcce! Kitöröltem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 15:19:51
Létrehozva:
|
|
|
Megvettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De megkaptam közben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kifizetés visszaigazolását is elküldtem neked meg válaszoltam a leveledre is. Szóval Ange, köszi! Nagyon-nagyon aranyos vagy. Épp elújságoltam a kolléganőimnek hogy milyen rendes vagy, hogy így ismeretlenül.... Mondtam nekik, tudjátok az a csajszi, aki nyilatkozott a TV-ben..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most én is megyek. Sajnos dolgoznom kell! Pussz! |
|
|
|
2010.01. 19. - 15:21:14
Létrehozva:
|
|
|
Szóval Ange, köszi! Nagyon-nagyon aranyos vagy. Épp elújságoltam a kolléganőimnek hogy milyen rendes vagy, hogy így ismeretlenül.... Mondtam nekik, tudjátok az a csajszi, aki nyilatkozott a TV-ben..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most én is megyek. Sajnos dolgoznom kell! Pussz! Jajj, Trixx, legalább te ne égess... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mit mondtak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 15:27:26
Létrehozva:
|
|
|
na most én is elmegyek másfél órára. kezdődik mindjárt a Bűbájos boszorkák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Prue "rajongói" örülhetenk, mert meghalt XD Valaki mondta múltkor, hogy nem bírta a búráját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
meg volt erről a horoszkóp dologról szó múltkor, rátok mennyire jellemző amit leírnak?? Mert én az előbb olvasgattam Dave horoszkópját, dehát nem tudom..Amit az enyémről írnak, az majdnem az első szótól az utolsóig igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 15:47:29
Létrehozva:
|
|
|
na most én is elmegyek másfél órára. kezdődik mindjárt a Bűbájos boszorkák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Prue "rajongói" örülhetenk, mert meghalt XD Valaki mondta múltkor, hogy nem bírta a búráját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg volt erről a horoszkóp dologról szó múltkor, rátok mennyire jellemző amit leírnak?? Mert én az előbb olvasgattam Dave horoszkópját, dehát nem tudom..Amit az enyémről írnak, az majdnem az első szótól az utolsóig igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó boszizást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerettem azt a sorozatot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 16:09:03
Létrehozva:
|
|
|
na jó ha tegnap nem volt fórum akkor hogy a pélóba írtatok tele ennyi oldalt, he???
no way hogy végigolvassam! na, februárban a retro akár még működhet is, bár olyan csóró vagyok hogy febrzárra átállok fotoszintézisre, mert kajára se nagyon lesz pénzem, de meglátjuk... mondjuk a pecsa klasszikusabb, szeretem, meg a szesz olcsóbb, a belépő viszont odabasz... nemtudom. a retro viszont olyan praktikus, simán haza lehet éjszakaizni... na, még nemtom. de különben is, borzasztóak vagytok, hogy senki nem jön szombaton pecsába... nembaj, Loli ott lesz. na a tegnapi vizsgámon még egy indokot adtam a csoportomnak hogy szívből utáljon. elővezettem azt a magánszámom, ami a "hogyan vizsgázzunk a másfél órás vizsgaalkalmon 20 perc alatt ötösre szociálpszichológiából?" címet viseli. 4 kérdés, Lola 20 perc alatt kitöltötte, beadta, nézett rá a tanár, h mi van, máris kész? mondom, naná. kijavítsa? mondom, persze, megvárom. leültem, kb annyit lehetett látni h kis gondolkodás után négy pipát rajzol a lapra, majd felnézve az órára közölte a csoporttal h végre bebizonyította valaki h meg lehet ezt írni ennyi idő alatt is ötösre. muhaha, kimentem, beírta az indexem, kivonultam mint egy szerény anyakirálynő, de éreztem h kb anyámat szidják. főleg h kifejtettem vizsga előtt mindenkinek h aznap reggel 9től du 2ig tanultam meg az anyagot. na, nem csodálom hogy utálnak, undorító pedálgép vagyok, föjj. égetnivaló szukáim, elolvastam az IDM 10. fejezetet. oké, maradhat. XDDD itt mi volt? tájékoztatást kérek |
|
|
|
2010.01. 19. - 16:17:39
Létrehozva:
|
|
|
na jó ha tegnap nem volt fórum akkor hogy a pélóba írtatok tele ennyi oldalt, he??? no way hogy végigolvassam! na, februárban a retro akár még működhet is, bár olyan csóró vagyok hogy febrzárra átállok fotoszintézisre, mert kajára se nagyon lesz pénzem, de meglátjuk... mondjuk a pecsa klasszikusabb, szeretem, meg a szesz olcsóbb, a belépő viszont odabasz... nemtudom. a retro viszont olyan praktikus, simán haza lehet éjszakaizni... na, még nemtom. de különben is, borzasztóak vagytok, hogy senki nem jön szombaton pecsába... nembaj, Loli ott lesz. na a tegnapi vizsgámon még egy indokot adtam a csoportomnak hogy szívből utáljon. elővezettem azt a magánszámom, ami a "hogyan vizsgázzunk a másfél órás vizsgaalkalmon 20 perc alatt ötösre szociálpszichológiából?" címet viseli. 4 kérdés, Lola 20 perc alatt kitöltötte, beadta, nézett rá a tanár, h mi van, máris kész? mondom, naná. kijavítsa? mondom, persze, megvárom. leültem, kb annyit lehetett látni h kis gondolkodás után négy pipát rajzol a lapra, majd felnézve az órára közölte a csoporttal h végre bebizonyította valaki h meg lehet ezt írni ennyi idő alatt is ötösre. muhaha, kimentem, beírta az indexem, kivonultam mint egy szerény anyakirálynő, de éreztem h kb anyámat szidják. főleg h kifejtettem vizsga előtt mindenkinek h aznap reggel 9től du 2ig tanultam meg az anyagot. na, nem csodálom hogy utálnak, undorító pedálgép vagyok, föjj. égetnivaló szukáim, elolvastam az IDM 10. fejezetet. oké, maradhat. XDDD itt mi volt? tájékoztatást kérek Tegnap délutántól ma 10:30-ig semmi nem volt kérlek szépen, mert hogy a Freestate kedves kiszolgálója és az Invitel elszámolási vitában áll és a szolgáltató, jelen esetben Invitel, kikapcsolta a kiszolgáló szervereket. Ezért nem volt elérhető a freestate.hu domain sem. IDM 10 nekem este (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát Lola, itt is fogadd őszinte gratulációmat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szoc. pszicho volt anno a kedvenc tárgyam a fősulin, még hulla betegen is bemásztam az előadásra, mert érdekelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajna én most 7végén haza megyek, így a Retro marad majd 6-án, Kesik szeretne velünk megismerkedni, majd még szólok Lénának is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 16:48:35
Létrehozva:
|
|
|
IDM 10 nekem este (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát Lola, itt is fogadd őszinte gratulációmat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szoc. pszicho volt anno a kedvenc tárgyam a fősulin, még hulla betegen is bemásztam az előadásra, mert érdekelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajna én most 7végén haza megyek, így a Retro marad majd 6-án, Kesik szeretne velünk megismerkedni, majd még szólok Lénának is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úúúú, jön a Kesik abba a buliba? hát akkor végképp ott a helyem, nagyon szimpi volt a fiú. nekem is ez volt a kedvenc tárgyam, ami még fontosabb, a kedvenc tanárom. imádom-szeretem. és olvassa a blogom... basszus... szegény. de elolvadtam amikor mondta, mert baromi elfoglalt, és nem kicsit megtisztelő h időt szakít erre. nagyon szégyelltem volna magam ha nem vizsgázok ötösre nála. na azért csak visszaolvastam a termést, még jó, mert Zsó képeitől eldobtam a hajam... woooow. és a Dave stúdiós videótól meg összefacsarodtam, ahhh, én gyereket akarok ettől az elmeháborodott cukorborsótól, komolyan. hát hogy lehet valaki ilyen zabálnivaló??????? IDM 10 jó nagyon, bár nálam még mindig a 9 a kedvenc. nekem se ártana hazamenni tekintve h dec30a óta nem látta az anyukámat... de hát pecsa... meg munkát is kell vadásznom, holnaptól ismét elkezdődik az önéletrajzküldések idegölő melója, föjj. na, megyek, humánetológiát tanulok... izgi, de tényleg. babasírás, miegymás |
|
|
|
2010.01. 19. - 17:14:55
Létrehozva:
|
|
|
úúúú, jön a Kesik abba a buliba? hát akkor végképp ott a helyem, nagyon szimpi volt a fiú. nekem is ez volt a kedvenc tárgyam, ami még fontosabb, a kedvenc tanárom. imádom-szeretem. és olvassa a blogom... basszus... szegény. de elolvadtam amikor mondta, mert baromi elfoglalt, és nem kicsit megtisztelő h időt szakít erre. nagyon szégyelltem volna magam ha nem vizsgázok ötösre nála. na azért csak visszaolvastam a termést, még jó, mert Zsó képeitől eldobtam a hajam... woooow. és a Dave stúdiós videótól meg összefacsarodtam, ahhh, én gyereket akarok ettől az elmeháborodott cukorborsótól, komolyan. hát hogy lehet valaki ilyen zabálnivaló??????? IDM 10 jó nagyon, bár nálam még mindig a 9 a kedvenc. nekem se ártana hazamenni tekintve h dec30a óta nem látta az anyukámat... de hát pecsa... meg munkát is kell vadásznom, holnaptól ismét elkezdődik az önéletrajzküldések idegölő melója, föjj. na, megyek, humánetológiát tanulok... izgi, de tényleg. babasírás, miegymás "én gyereket akarok ettől az elmeháborodott cukorborsótól, komolyan. hát hogy lehet valaki ilyen zabálnivaló???????" Ez nagyon aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most komolyan...én is ezt kérdezem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |