![]() ![]() |
2010.01. 19. - 17:20:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VÁÁÁÁÁÁ I feel loved szól a Bűbájosokbaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
2010.01. 19. - 17:53:03
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, Trixx, legalább te ne égess... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mit mondtak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló! Ismét jelentkezem. Miért éngetnélek? Légy büszke magadra Te kis médiasztár!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi mást mondanának? Hogy tényleg milyen rendes vagy, milyen szép tőled, főleg a mai világban. Mondtam nekik nem hiába, a DM egy olyan összetartozást jelent, ami már fogalom! Persze ezt nem igazán értették, de azért velem örültek. |
|
|
|
2010.01. 19. - 18:04:53
Létrehozva:
|
|
|
VÁÁÁÁÁÁ I feel loved szól a Bűbájosokbaaaaaaaaaaaa Átkapcsolok! Hát erről lemaradtam. Már a józsi barát megy. Pffffijjjjjjjjjj. Imádom ezt a számot! Lola, grat az elképesztő teljesítményedhez. Abban biztos lehet, hogy a többiek úúúúúúúúúútálnak. Nagyon ügyi vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma mész a kondiba? Héj Niki, az előbb még láttalak! Na jó, már megint egyedül maradtam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Megyek is fürdeni! Én is tojok rátok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 18:20:30
Létrehozva:
|
|
|
Trixx hamar vége lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak a végén volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.01. 19. - 18:20:39
Létrehozva:
|
|
|
na jó ha tegnap nem volt fórum akkor hogy a pélóba írtatok tele ennyi oldalt, he??? no way hogy végigolvassam! na, februárban a retro akár még működhet is, bár olyan csóró vagyok hogy febrzárra átállok fotoszintézisre, mert kajára se nagyon lesz pénzem, de meglátjuk... mondjuk a pecsa klasszikusabb, szeretem, meg a szesz olcsóbb, a belépő viszont odabasz... nemtudom. a retro viszont olyan praktikus, simán haza lehet éjszakaizni... na, még nemtom. de különben is, borzasztóak vagytok, hogy senki nem jön szombaton pecsába... nembaj, Loli ott lesz. na a tegnapi vizsgámon még egy indokot adtam a csoportomnak hogy szívből utáljon. elővezettem azt a magánszámom, ami a "hogyan vizsgázzunk a másfél órás vizsgaalkalmon 20 perc alatt ötösre szociálpszichológiából?" címet viseli. 4 kérdés, Lola 20 perc alatt kitöltötte, beadta, nézett rá a tanár, h mi van, máris kész? mondom, naná. kijavítsa? mondom, persze, megvárom. leültem, kb annyit lehetett látni h kis gondolkodás után négy pipát rajzol a lapra, majd felnézve az órára közölte a csoporttal h végre bebizonyította valaki h meg lehet ezt írni ennyi idő alatt is ötösre. muhaha, kimentem, beírta az indexem, kivonultam mint egy szerény anyakirálynő, de éreztem h kb anyámat szidják. főleg h kifejtettem vizsga előtt mindenkinek h aznap reggel 9től du 2ig tanultam meg az anyagot. na, nem csodálom hogy utálnak, undorító pedálgép vagyok, föjj. égetnivaló szukáim, elolvastam az IDM 10. fejezetet. oké, maradhat. XDDD itt mi volt? tájékoztatást kérek GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola!NAGY vagy!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 18:27:19
Létrehozva:
|
|
|
mindenkitől köszi a gratulációkat. azt már megszoktam h nem szeretnek. senki sem szereti ha lealázzák. de hát ez van, így sikerült.
háááát, basszus, kondiba nem voltam már egy hete, ami maxigáz. mondjuk volt mocorgás azért azóta, mert volt nagy séta, meg azért is nem mentem, mert meghúztam a bokám, és nem akarom hogy megnyúljanak benne a szalagok v ilyesmi. de lehet ma lemegyek, attól függ hogy állok a tanulással. |
|
|
|
2010.01. 19. - 18:31:09
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudok írni, Usinak válaszoltam sokat de nem jó... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Useless-girl válasz, csak így engedi: Elolvastam és értem, megértelek. Azért nem minden ember ilyen, lehet találni másokat is csak ritkábban és kevesebbet. Én is "találtam" olyat, akit végül érdekelt tényleg és szívből az élményem. Jantar idézete sokat jelent ebből a nézetből is. Meg a legtöbb ember elégedetlen és ezért ilyenek. Ha valaki valaminek örül, vagy jól érzi magát, akkor azt lecsapják. Nem akarják, hogy másnak jó legyen valami. Csak azt nem értem, hogy miért nem próbálnak az emberek inkább felugrani melléjük, miért kell lecsapni... Nem tudom sokat gondolkoztam már ezen több mindenre jutottam, az egyik az, hogy ma a népesség azt tartja valamire, akinek van sok pénze, sztár, jól néz ki, "tökéletes", stb. szóval így mindene oké. És mindenki ugye rájuk akar hasonlítani. Aki nem, annak megvan az oka, hogy miért nem, illetve jól érzi magát úgy ahogy van. A másik része ha lehet így beosztani, az meg elégedetlen lesz leginkább. És az elégedetteket próbálja csesztetni. Valami ilyesmi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utálom is, amikor valakinek beleszólnak a dolgába, a személyébe. Hányszor hallottam már, pl. hogy miért van rajtad ez a: póló, vagy mit tudom én bármi. Hajpánt, vagy bármit tudnék mondani. Vedd le és stb. Én azt nem szeretem, mikor embereket megszólnak, negatívan próbálják beállítani őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyira nem vagyok kíváncsi más "véleményére", ha igen akkor úgyis kikérem. Nem is foglalkozok ilyenekkel igazából lehet kicsit magamnak való típus is vagyok, hallottam már. Bár nem tudom, ez mit jelent. Mert én mindenkit meghallgatok...pl. De én sokat nem beszélek, én inkább érdekes dolgokról szeretek beszélni, csacsogni nem szoktam. Kb. én vagyok az egyik leghalkabb a munkahelyemen is, azon kívül, hogy humorzsák vagyok és ritkán szólok de nagyot. Engem csak így szoktak jellemezni. Én nem tudok arról beszélni, hogy mit főztem aznap, vagy hogyan mostam a függönyt. Mert akkor arról is beszélhetnénk már, hogy hogyan szartam a vécén. Szóval érted... (azért néha muszáj persze, mert alkalmazkodok másokhoz) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt is munkatársam, inkább nem jellemezném...aki megkérdezte, hogy te szoktál takarítani? Mondtam nem, nálunk minden öntisztulós. Nem tudom, mire fel gondolta, hogy én nem szoktam. Mondom én kicsit ilyen álmodozós vagyok és inkább filozofálnék az élet nagy dolgain, de hát nem sokakat érdekel a hétköznapokban... Biztos ezért hiszik, hogy valami földönkívüli vagyok aki nem is maga takarít. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 18:33:38
Létrehozva:
|
|
|
jaigen. néztem nagy kedvenceim egyikét, a criminal minds / gyilkos elmék sorozatot.
mindig idézet van az elején, meg a végén is. most ez volt a végén, és nagyon tetszett. "in life, unlike chess, the game continues after checkmate" / "az életben, a sakkal ellentétben, a sakk-matt után a játék folytatódik" Isaac Asimov |
|
|
|
2010.01. 19. - 18:45:11
Létrehozva:
|
|
|
Niki, ne b@ssz rá se. itt vagyunk neked mi, meg a csodás férjed, meg az igazi barátaid, akikkel megoszthatod az élményeidet, az örömeid. túl elvont vagy a szakmádban, azt hiszem, kevés álmodozó ápolónő van (ugye ápolónő vagy, jól tudom?) és biztos nálatok is az van, mint nekem otthon, hogy az "elvont" szót negatív értelemben használják. nembaj, te vagy a jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 19. - 18:48:18
Létrehozva:
|
|
|
Ja és Usi még a másikra a válasz bár már nem most olvastam...
Mondtam, én nem vagyok nagy templomba járós értettem múltkor Edót is, mikor mondta, hogy az is elanyagiasodott vagy valami ilyesmit írt. Értem, de a papoknak is muszáj valamit enni, az is pénz meg stb. Azért szeretem a vallásom, mert nem akar nekem rosszat és ez a lényeg. Semmi rosszat nem hallottam még ott, csak jót és biztatót. A többi rajtunk múlik. Nekem ennyi elég is. Igen a kapaszkodó. Nem is jó ezt így hívni, mert erre ugranak a pszichomókusok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre azt mondják, hogy á értem szóval nem érzi jól magát és kell valami amitől jól érzi magát. De ez hülyeség nem így értem, ezért nem is jó szó a kapaszkodó. Hanem miért lennél egy magaddal, egymagadban a világban? Muszáj magad mellé valami, valaki. Mert anélkül nincs. Én így értem. Viszont akkor ugye az már nem azt jelenti, hogy rosszul érzi magát valaki mert akkor mindenki alapban rosszul van? Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na jó abbahagyom ám. |
|
|
|
2010.01. 19. - 18:50:11
Létrehozva:
|
|
|
Na végre kicsit többen vagyunk már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 19. - 18:56:42
Létrehozva:
|
|
|
Vlakai legyen szíves belinkelni azt a videót, amin Ava gitározik..aki tudja, hogy hol van mert én nem találom (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.01. 19. - 19:06:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 19. - 19:06:55
Létrehozva:
|
|
|
Niki, ne b@ssz rá se. itt vagyunk neked mi, meg a csodás férjed, meg az igazi barátaid, akikkel megoszthatod az élményeidet, az örömeid. túl elvont vagy a szakmádban, azt hiszem, kevés álmodozó ápolónő van (ugye ápolónő vagy, jól tudom?) és biztos nálatok is az van, mint nekem otthon, hogy az "elvont" szót negatív értelemben használják. nembaj, te vagy a jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehehe ja azért odafigyelek ám, hogy milyen gyógyszert adok be a betegnek. Hihihi. Elvagyok jól, de nem ápolónő akartam lenni. Sok minden, de ápolónő sosem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó pár éve itt vagyok és megy... A többieknek nem jó az oldal, azt olvastam. Szerintem még Edónak és Usinak mindig nem jó, másról nem tudok. Mode láttad mit írtam iwiw-re neked? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:12:08
Létrehozva:
|
|
|
Lolaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Szólj ha itt vagy, megvannak a képek, ahol Dave cipeli Stella táskáját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Láttam Niki, már reagáltam is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:13:16
Létrehozva:
|
|
|
Lolaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Szólj ha itt vagy, megvannak a képek, ahol Dave cipeli Stella táskáját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Láttam Niki, már reagáltam is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ küüüüüüüüüüüüüüldjed, de máris. jáj, de várom |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:16:08
Létrehozva:
|
|
|
Ja meg Angie amit írtam arra értettem, hogy egyet visszaugrottam itt, az előző régebbi téma - klikk. És ott van egy tetkós téma. És hozzászóltam direkt hajnalban így reggel nem az volt kinn, hogy fekete sereg utolsó hozzászólás...stb., hanem a másik téma volt az egyébnél érted?
Na csak ennyi lett volna a "nagy" poén. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Többiek jól vannak?! puszi és üdv mindenkinek! Bocsi de most tényleg nem tudok mindent elolvasni majd igyekszem valamikor. Most épp rendezkedtem a nappaliban mert vettünk új bútort és teledíszítettem Depeche Mode-dal az egészet. Még nincs annyi mindenünk, de Mode az persze van hehehe így az egész nappali dm. Kérdeztem is Zolimat, hogy nem baj, hogy mindent telepakoltam vele? Azt mondta dehogyis, hiszen jól néz ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:18:17
Létrehozva:
|
|
|
Lola íme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :
Csatolt állományok
3216172858tn6.jpg ( 50.1K )
Letöltések száma: 14
3216172873sr8.jpg ( 42.41K )
Letöltések száma: 12
578109457029hd8ji4.jpg ( 54.08K )
Letöltések száma: 12
578109457032qw3lw8.jpg ( 41.27K )
Letöltések száma: 14
578109457034kw7ah0.jpg ( 46.49K )
Letöltések száma: 14 |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:20:09
Létrehozva:
|
|
|
Mode azok a képek nekem is kellenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX
Lola, akkor Retroba is jössz, remek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:25:57
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Tatunak és Vicának nincs fórumja meg Edó és Usinak sincs...
Jaj Dave engem is vigyél el a suliba!!! |
|
|
|
![]() ![]() |