![]() ![]() |
2010.01. 19. - 19:27:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miért nincs nekik?????
Nikiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Előbb engem visz el, holnap reggel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a táskámat nem engedem, hogy cipelje helyettem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:28:29
Létrehozva:
|
|
|
Na meghiszem, micsoda menő apuka tele tetkókkal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vajon elmegy a szülői értekezletre is? Leülnék mellé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De lüke vagyok, mondom: Dave vigyél el a suliba. Isten ments! Inkább vigyél onnan haza!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:32:55
Létrehozva:
|
|
|
drága szép szent szűz máriám
engem ez a pasi fog a sírba tenni... meghalok tőle... éééééédesemm... kéész óóóó, összecsavarodott a kisszívem. hát ha nem oda költözök innen fel ne álljak nyüff nyüff nyüff dönörű, édessz, drága, szeretetteli, imádnivaló, érzékeny, csodás Dave!!!!!!!!!! megeszem vacsira komolyan... |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:34:26
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Tatunak és Vicának nincs fórumja meg Edó és Usinak sincs... Jaj Dave engem is vigyél el a suliba!!! Akkor ezért nincsenek itt? Azt gondoltam mindenhonnan el lehet érni megint. Lányok! Nem tudtok segíteni,mit csináljak MSN-el?egyfolytában megszakad,újra indul/kb.2mp/aztán megint megszakad. A lányaimat is nyaggattam,semmi ötletük,már többmindent kipróbáltak,de semmi. |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:37:15
Létrehozva:
|
|
|
Most lehet hülyének néztek, de engem ezekkel a képekkel lehet kicsinálni, hogy Dave viszi a lányát.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:37:56
Létrehozva:
|
|
|
drága szép szent szűz máriám engem ez a pasi fog a sírba tenni... meghalok tőle... éééééédesemm... kéész óóóó, összecsavarodott a kisszívem. hát ha nem oda költözök innen fel ne álljak nyüff nyüff nyüff dönörű, édessz, drága, szeretetteli, imádnivaló, érzékeny, csodás Dave!!!!!!!!!! megeszem vacsira komolyan... Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom amikor áradozol Dave-ről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:38:42
Létrehozva:
|
|
|
Most lehet hülyének néztek, de engem ezekkel a képekkel lehet kicsinálni, hogy Dave viszi a lányát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Aha!!! Tök édi!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:43:09
Létrehozva:
|
|
|
Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom amikor áradozol Dave-ről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha látnál közben... összekulcsolom a kezeimet és a szívemre szorítom, mert kiszakad... kész. istenem, milyen drága tünemény, ahogy ránevet a kislányra... olyan szeretet van a szemében hogy atyaég, ha egy icipici kis morzsáját ennek egyszer nekem adná... na akkor halnék meg. imádom a civil Dave-et. na jó, kezdem a gyűjtést a new yorki repjegyre. már tudom is. technikus leszek a stúdióban ahol dolgozni szokott... vagy tanítom a kislányát... ú, ez a legjobb, a gyerekekkel úgyis tudok bánni. |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:45:27
Létrehozva:
|
|
|
Nesze nektek XD
ha látnál közben... összekulcsolom a kezeimet és a szívemre szorítom, mert kiszakad... kész. istenem, milyen drága tünemény, ahogy ránevet a kislányra... olyan szeretet van a szemében hogy atyaég, ha egy icipici kis morzsáját ennek egyszer nekem adná... na akkor halnék meg. imádom a civil Dave-et. na jó, kezdem a gyűjtést a new yorki repjegyre. már tudom is. technikus leszek a stúdióban ahol dolgozni szokott... vagy tanítom a kislányát... ú, ez a legjobb, a gyerekekkel úgyis tudok bánni. Én is mindig a szívemre rakom a kezem, csak nem kulcsolom össze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg mosolygok meg magyarázok össze-vissza mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Menjünk együtt, én is tudok a gyerekekkel bánni, legyünk bébiszitterek XD
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.01. 19. - 19:46:21
Létrehozva:
|
|
|
tatu, capri és usi nem tudnak belépni...
|
|
|
|
2010.01. 19. - 19:47:48
Létrehozva:
|
|
|
Nesze nektek XD kérlek, nekem ebből kicsit menőbb van:
dm_2008_dave_1600.jpg ( 519.71K )
Letöltések száma: 3civil Dave-ről az egyik kedvencem
Dave_Gahan_chips.jpg ( 33.24K )
Letöltések száma: 10 |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:49:28
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok! Hugi: nagyon aranyosak a képek, zabálnivalók mindketten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: Én már fél lábbal a sírban vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki: Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, egy igazi vagány csávó. Nem akarok gonoszkodni, de ha leülnél mellé, szerintem folyton őt bámulnád (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami nem is lepne meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A stúdiós vidi nagyon zsír, eszméletlen, hogy milyen lökött Dave. Addig örüljön, amíg nem ismer, mert rövid úton sírba tenném a baromságaimmal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:49:57
Létrehozva:
|
|
|
Megérkeztem...
Mode ki az a szőke csaj akinek a képét beraktad pár oldallal előbb? Jaj a táska cipelős képek....azok nekem megvannak. lola gratula a vizsgához,szép volt. |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:52:46
Létrehozva:
|
|
|
kérlek, nekem ebből kicsit menőbb van:
Letöltések száma: 10Ez nekem is megvan, csakhogy amit beraktam az nagy, közeli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megérkeztem... Mode ki az a szőke csaj akinek a képét beraktad pár oldallal előbb? Jaj a táska cipelős képek....azok nekem megvannak. Az a csaj paris Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És milyen szép....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van itt egy az aptyával is XD :
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.01. 19. - 19:54:01
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
kérlek, nekem ebből kicsit menőbb van:
Letöltések száma: 10De jó képek! Főleg az alsóXD LolXD |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:56:03
Létrehozva:
|
|
|
Megérkeztem... Mode ki az a szőke csaj akinek a képét beraktad pár oldallal előbb? Jaj a táska cipelős képek....azok nekem megvannak. lola gratula a vizsgához,szép volt. Ő Martin egyik lánya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez nekem is megvan, csakhogy amit beraktam az nagy, közeli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a csaj paris Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És milyen szép....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van itt egy az aptyával is XD : Na!Akkor ezt elnéztem!Sorrrrrrrry! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:56:06
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 19. - 19:57:49
Létrehozva:
|
|
|
Ő Martin egyik lánya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na!Akkor ezt elnéztem!Sorrrrrrrry! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Semmi gond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én rá se ismertem először XD ez is nagyon nagy, lehet h nem teljes méretben jeleníti meg a fórum... ahh, úgy van beállítva a képernyővédőm h a DMes képek váltakoznak benne, és amikor ez feljön... brrr... nyamm. dede, jó nagyba jön ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:58:02
Létrehozva:
|
|
|
Az a csaj paris Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És milyen szép....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van itt egy az aptyával is XD : hááát, nemazér... de eléggé le van harcolva ez a csávó... kis ránctalanító krém nyugodtan mehet ajándékba, Mode, ha összejöttök (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 19:59:01
Létrehozva:
|
|
|
Aha szóval Alan lánya a csaj.
Én már azt sem tudom melyik oldalon vannak azok a stúdiós linkek. |
|