2400 Oldal V  « < 746 747 748 749 750 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
FruMode
post 2010.01. 19. - 19:59:11
Létrehozva: #14941

Painkiller

Ha már Martin szóba került. Gyerekek, ki szeretne egy ilyet közületek rajtam kívül?
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  Martin_Gore_Doll.jpeg ( 16.38K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2010.01. 19. - 19:59:48
Létrehozva: #14942

devotee

Csajok!
Jóéccccccccakát Mindenkinek!!!!!!!!!!
Pussssssssssssssz
Holnap jövök! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 19. - 20:00:57
Létrehozva: #14943

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 19. - 19:58:02) *
hááát, nemazér... de eléggé le van harcolva ez a csávó... kis ránctalanító krém nyugodtan mehet ajándékba, Mode, ha összejöttök (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hát ez régebbi kép kérlek szépen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Összejövünk? Már a vőlegényem-e XDDDD Pár hónap múlva majd én is így ölelgetem ám, csak kicsit lejjebb fogdosom majd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nekem azok a Hourglass stúdió videók ki vannak írva dvd-re, és azon szoktam néha röhögni este XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 19. - 20:02:10
Létrehozva: #14944

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.01. 19. - 19:59:01) *
Aha szóval Alan lánya a csaj.

Én már azt sem tudom melyik oldalon vannak azok a stúdiós linkek.

A Martin lányai olyan szinten szexuális állatdögök, hogyha pasi lennék csorogna a nyálam és állna a hosszúkardom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 19. - 20:02:52
Létrehozva: #14945

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 19. - 19:59:11) *
Ha már Martin szóba került. Gyerekek, ki szeretne egy ilyet közületek rajtam kívül?

wáháá, de röhögök, nekem jöhetne... de sztem Capri egyenesen ölne érte...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 19. - 20:05:53
Létrehozva: #14946

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 19. - 20:00:57) *
Hát ez régebbi kép kérlek szépen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Összejövünk? Már a vőlegényem-e XDDDD Pár hónap múlva majd én is így ölelgetem ám, csak kicsit lejjebb fogdosom majd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nekem azok a Hourglass stúdió videók ki vannak írva dvd-re, és azon szoktam néha röhögni este XD

Micsoda kis perverz hugom van, figyelitek csajok? Tiszta nővére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk én csak kussoljak, mert amikor kicsi voltam, a barbie babáim feszt pucérak voltakXD HeheXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 19. - 20:08:26
Létrehozva: #14947

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 19. - 20:02:10) *
A Martin lányai olyan szinten szexuális állatdögök, hogyha pasi lennék csorogna a nyálam és állna a hosszúkardom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hosszúkardod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én nem kérek Martint (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Megszorongatni esetleg, de inkább Alant és Dave-et kérek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (FruMode @ 2010.01. 19. - 20:05:53) *
Micsoda kis perverz hugom van, figyelitek csajok? Tiszta nővére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk én csak kussoljak, mert amikor kicsi voltam, a barbie babáim feszt pucérak voltakXD HeheXD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezen de jót röhögtem XD
Hát most mi ebbe a perverz én nem tagadom, úgy megfogdosnám Alan kiemelt állóját hogy csak lesne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy menekülne előlem mint Usi álmában XD
dehát nehezen menekülne, mert elkapnám aztán lenne ne mulass (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 19. - 20:20:09
Létrehozva: #14948

devotee

Szerintem menjünk el innen, aztán jöhet a következő négyes mondjunk le Capriék javára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poénkodok.
Vajon ki nem tud még jönni?
Tatu próbálta?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 19. - 20:33:45
Létrehozva: #14949

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 19. - 20:08:26) *
hosszúkardod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én nem kérek Martint (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Megszorongatni esetleg, de inkább Alant és Dave-et kérek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezen de jót röhögtem XD
Hát most mi ebbe a perverz én nem tagadom, úgy megfogdosnám Alan kiemelt állóját hogy csak lesne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy menekülne előlem mint Usi álmában XD
dehát nehezen menekülne, mert elkapnám aztán lenne ne mulass (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vetkőztetni jobban szerettem, mint öltöztetniXD Olyan jó volt, amikor merengtem, és láttam magam előtt, hogy Dave a Rush elején a mikrofonállvány helyett engem kapott fel és pörgetett meg...úú...mikor letett, szédültem, mint állat, és igyekeztem nem lehányni. Hogy ne essek el, a karjába kapaszkodtam, úgy nyomattuk. Fúú, csajok kurvajó volt nézni a dolgot....Hát még amikor álmomban is együtt énekeltünk 1x..Aztán a pletykalapok is írogattak h viszonyunk van meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán magyarázkodtunk h szó sincs ilyesmiről. Jót röhögtünk az egészen. Olyan szar volt egy ilyenből felébredni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 19. - 20:36:53
Létrehozva: #14950

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 19. - 20:33:45) *
Vetkőztetni jobban szerettem, mint öltöztetniXD Olyan jó volt, amikor merengtem, és láttam magam előtt, hogy Dave a Rush elején a mikrofonállvány helyett engem kapott fel és pörgetett meg...úú...mikor letett, szédültem, mint állat, és igyekeztem nem lehányni. Hogy ne essek el, a karjába kapaszkodtam, úgy nyomattuk. Fúú, csajok kurvajó volt nézni a dolgot....Hát még amikor álmomban is együtt énekeltünk 1x..Aztán a pletykalapok is írogattak h viszonyunk van meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán magyarázkodtunk h szó sincs ilyesmiről. Jót röhögtünk az egészen. Olyan szar volt egy ilyenből felébredni!

Hehe XD Nekem is volt egyébként meztelen barbie babám, viszont én öltöztetni szerettem jobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát neked is vannak fura álmaid XD Mi Alannel majdnem hóban csináltuk múltkor XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 19. - 20:38:00
Létrehozva: #14951

devotee

az internet explorer böngészővel bejött a forum azért vagyok itt Niki legnagyobb örömére de az operával nem jön be a forum..fura
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 19. - 20:40:17
Létrehozva: #14952

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 19. - 20:33:45) *

És szerinted nekem az esküvős álmomból milyen volt felébredni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 19. - 20:45:13
Létrehozva: #14953

Painkiller

Idézet (Angelus @ 2010.01. 19. - 20:40:17) *
És szerinted nekem az esküvős álmomból milyen volt felébredni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neked se lehetett könnyű az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó már neked, hogy ilyeneket álmodsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 19. - 20:49:52
Létrehozva: #14954

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 19. - 20:45:13) *
Neked se lehetett könnyű az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó már neked, hogy ilyeneket álmodsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egy full életet leéltem Davel álmomban, csak olyan rövid volt és szomi volt a vége... De sajna ez csak egyszer volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azóta sem álmodtam ilyen szép hamupipőkéset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 19. - 20:50:05
Létrehozva: #14955

devotee

Oké látom senkit nem érdekel mit dumálok meg egyébként is mennem kell úgyhogy jó éjszakát mindenkinek.Reméljük reggel is működni fog a forum.Pá-pá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 19. - 20:51:06
Létrehozva: #14956

Painkiller

Jó, hogy álmainkban bármi megtörténhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 19. - 20:53:49
Létrehozva: #14957

devotee

Hehehe jóéjt Vica, meg Trixx ő is ezt mondta...
De mondd csak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én is nemsokára megyek.
Valamit annyira akartam még mondani, de nem jut eszembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode! Te hogyhogy még itt vagy? Nem pont nyolckor szoktál menni? Mindig olyan pontos vagy, mint egy buszt nem mondok...hihi
Amúgy nem azért mondom ám, hogy menj! Megnézem most mit írtál iwiw-re. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 19. - 20:55:27
Létrehozva: #14958

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.01. 19. - 20:50:05) *
Oké látom senkit nem érdekel mit dumálok meg egyébként is mennem kell úgyhogy jó éjszakát mindenkinek.Reméljük reggel is működni fog a forum.Pá-pá

Bocsi, Vica. Jóéjt, DM-es álmokat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 19. - 20:56:47
Létrehozva: #14959

devotee

Lányok, ezért jó álmodni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott aztán határ a csillagos ég! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Vica aludj jól! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.01. 19. - 20:53:49) *
Hehehe jóéjt Vica, meg Trixx ő is ezt mondta...
De mondd csak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én is nemsokára megyek.
Valamit annyira akartam még mondani, de nem jut eszembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode! Te hogyhogy még itt vagy? Nem pont nyolckor szoktál menni? Mindig olyan pontos vagy, mint egy buszt nem mondok...hihi
Amúgy nem azért mondom ám, hogy menj! Megnézem most mit írtál iwiw-re. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most azért maradok egy picit, mert Adrival beszélünk MSN-en és igen belelendültünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 19. - 20:57:07
Létrehozva: #14960

devotee

Mode ez nagyon jó! Tök jót írtál, hehehe!

Figyi mi az a fekete sereg koktél amit Dave iszik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A mi nyálunk? Vagy mi? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 746 747 748 749 750 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
21 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (21 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: