![]() ![]() |
2010.01. 19. - 21:41:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaj de kis zabálnivaló abban a fehér gatyában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Édi kissrác volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem olyan muris volt Dave fiatalon.... |
|
|
|
2010.01. 19. - 21:48:20
Létrehozva:
|
|
|
uh, nahát.. jééé... csak nem... csak Capri nem... nem megcsinálta a gépét, h bejöjjön a forum??? XD
nah, h tetszett az IDM 10? lemaradtam a kommentekről, akkor szállt el az egész XD |
|
|
|
2010.01. 19. - 21:56:16
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
uh, nahát.. jééé... csak nem... csak Capri nem... nem megcsinálta a gépét, h bejöjjön a forum??? XD nah, h tetszett az IDM 10? lemaradtam a kommentekről, akkor szállt el az egész XD Nem volt semmi, te jány! XD Amúgy nekem nem gyengén gyomorforgató volt amikor megjelent előttem képzeletben ahogy Dave meg Martin kefélnek...XD Hiába néha hátrány, hogy vizuális típus vagyok. XD |
|
|
|
2010.01. 19. - 21:57:30
Létrehozva:
|
|
|
wáháá, de röhögök, nekem jöhetne... de sztem Capri egyenesen ölne érte... Capri látta DA-n akkor is röhögött XD De Caprinak ilyen kell:
user_9534789_1246381904211_box.jpeg ( 30.38K )
Letöltések száma: 8Nem volt semmi, te jány! XD Amúgy nekem nem gyengén gyomorforgató volt amikor megjelent előttem képzeletben ahogy Dave meg Martin kefélnek...XD Hiába néha hátrány, hogy vizuális típus vagyok. XD gyomorforgató???? inkább izgató!!!! mire vagy te beprogramozva???? XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:00:16
Létrehozva:
|
|
|
Ez is cukker (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Capri látta DA-n akkor is röhögött XD De Caprinak ilyen kell:
user_9534789_1246381904211_box.jpeg ( 30.38K )
Letöltések száma: 8gyomorforgató???? inkább izgató!!!! mire vagy te beprogramozva???? XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D Hát tudod nekem kicsit gusztustalan ha két pasi kefélXD De hát te tudodXD Jó kis sztori volt ettől függetlenül de én csak ilyen vok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:00:22
Létrehozva:
|
|
|
Ez is cukker (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát tudod nekem kicsit gusztustalan ha két pasi kefélXD De hát te tudodXD nem is gusztustalan XD hallod, Mart és Dave... könyörögnék, h vegyenek be! XD |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:02:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 19. - 22:04:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 19. - 22:09:18
Létrehozva:
|
|
|
ejjj mennyi mindenről maradtam le....
hétvégénél előbb nem tudom behozni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mizujs seregecske? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:09:30
Létrehozva:
|
|
|
na persze, csajt lehet mi? XD de egymást nem XD és két csaj? az is undi? XD Nekem ja. Nem tartom természetesnek a bi és homoszexualitást sem. Azt tartom természetesnek ha pasi és nő kefél nem pedig két azonos nemű. Persze fick szintjén okés a dolog teljesen. Az nem gáz, ha a tudatalattidat megcsapolod és leírod ami ott vanXD Szóval nem a fickeddel van bajom, hanem az, hogy vizuális típus vagyok és a látvány számomra nem túl étvágygerjesztőXD Ez van, én ilyen vagyok. |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:10:07
Létrehozva:
|
|
|
ejjj mennyi mindenről maradtam le.... hétvégénél előbb nem tudom behozni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mizujs seregecske? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a felének nem jön be a forum, én is rásegítéssel vagyok itt. ezen kívül nem tudom, csak most jöttem XD |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:10:55
Létrehozva:
|
|
|
na jó én nem is vagyok itt, de muszáj hozzászólnom!
hát hogy a viharba lenne undorító Mart és dave együtt???!!! a beledöglök olyan mocskosul izgató kategória. de Frut is megértem, van, aki szerint undoritó a homoerotika. szerintem izgató, de azt is tudom h ezy mekkora percerzség már, de mivel rég tudom, és - mint itt is - nem vagyok vele egyedül, így megbékéltem ezzel a perverziómmal. ők ketten együtt meg... argh! (Capri, különösen, amikor tudod... amikor lenéz, kettejük közé. amire mondja h ilyen mocskos dolgot még életében nem látott, na az a rész... vizuális... nyami) |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:12:38
Létrehozva:
|
|
|
Nekem ja. Nem tartom természetesnek a bi és homoszexualitást sem. Azt tartom természetesnek ha pasi és nő kefél nem pedig két azonos nemű. Persze fick szintjén okés a dolog teljesen. Az nem gáz, ha a tudatalattidat megcsapolod és leírod ami ott vanXD Szóval nem a fickeddel van bajom, hanem az, hogy vizuális típus vagyok és a látvány számomra nem túl étvágygerjesztőXD Ez van, én ilyen vagyok. akkor, nem fogsz ilyet írni XD |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:12:40
Létrehozva:
|
|
|
ja meg azért is megértelek, Fru, mert hát, neked a hiteddel nemigen fér ez össze. jól van ez így. te vagy a nagyobbik csoportban mindenképp. mi vagyunk elfajzottak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 19. - 22:13:36
Létrehozva:
|
|
|
na jó én nem is vagyok itt, de muszáj hozzászólnom! hát hogy a viharba lenne undorító Mart és dave együtt???!!! a beledöglök olyan mocskosul izgató kategória. de Frut is megértem, van, aki szerint undoritó a homoerotika. szerintem izgató, de azt is tudom h ezy mekkora percerzség már, de mivel rég tudom, és - mint itt is - nem vagyok vele egyedül, így megbékéltem ezzel a perverziómmal. ők ketten együtt meg... argh! (Capri, különösen, amikor tudod... amikor lenéz, kettejük közé. amire mondja h ilyen mocskos dolgot még életében nem látott, na az a rész... vizuális... nyami) hát azzzz.... attól kész voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is néztem volna!!! :PPPPPPPPPPP |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:14:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 19. - 22:15:20
Létrehozva:
|
|
|
ja meg azért is megértelek, Fru, mert hát, neked a hiteddel nemigen fér ez össze. jól van ez így. te vagy a nagyobbik csoportban mindenképp. mi vagyunk elfajzottak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na várjunk, ha hit a gond, akkor grupie is kihúzva és szex csak gyerekcsinálás céljából. nekem is talán hétvégén lesz időm visszaolvasni.. de ahogy elnézem elég jó a téma most.... igen, IDM 10. fejezet kommenteket kértem, mert lemaradtam róluk XD |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:15:57
Létrehozva:
|
|
|
na várjunk, ha hit a gond, akkor grupie is kihúzva és szex csak gyerekcsinálás céljából. igen, IDM 10. fejezet kommenteket kértem, mert lemaradtam róluk XD nana! gyerek nyista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szex csak élvezetből (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:17:03
Létrehozva:
|
|
|
nana! gyerek nyista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szex csak élvezetből (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) egyetértek! fiatal vagyok a kölykökhöz XD hjaj, de nézném Martéket, hjajajajajajaj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 19. - 22:17:15
Létrehozva:
|
|
|
hát azzzz.... attól kész voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is néztem volna!!! :PPPPPPPPPPP jahh, azt még ragozhattátok volna kicsikét... ezt az elemet, és a 9ben felhasználtat, amit beszéltünk, kérem h használjátok még... léccciiiiiiii szia sori!!! olvass vissza, jók a képek. a duma semmi különös, de Usi tett fel olyan képeket, hogy bepisilsz... |
|
|
|
![]() ![]() |