![]() ![]() |
2009.11. 04. - 16:42:21
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
No,én mára bezárom a bazárt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Basszus!Szakad,valami szuttyos havaseső!Uhh! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
További szép estét,jó dumcsit!Pá!!!! |
|
|
|
2009.11. 04. - 16:49:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No,én mára bezárom a bazárt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Basszus!Szakad,valami szuttyos havaseső!Uhh! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) További szép estét,jó dumcsit!Pá!!!! Csáó Onix! Jajj... de jó, akkor már két ember lesz, akit ismerek.. csak ismerjelek meg titeket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meddig tart egyébként ez a buli majd, mert nekem csak reggel lesz hazafelé vonatom... |
|
|
|
2009.11. 04. - 17:50:00
Létrehozva:
|
|
|
jajj lányok, azt se tudom mit mondjak, köszönöm mindenkinek!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Edóka nagyon tetszett a kép, fel is töltöm iwiwre, halálosan jó lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 18:39:50
Létrehozva:
|
|
|
Hali Mindenkinek!
Végig rágtam a du.termést.UH kezelésen voltam a kezemmel. Onix!Köszi a jókívánságaidat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) U.Girl!Legalább a barátaid melletted voltak és kicsit elterelték a gondolataidat a problémáidról! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Egyébként ma megpróbáltam megint regelni,de sztem nem sikerült.Nem tudom mit bénáztam el.Én sem vagyok egy szgép zsonglőr!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka!Én is tuti ott leszek dec.30.-án!Reggelig szokott tartani/4:30-5 van vége/,onnan szoktam egyből kimenni a Keletibe és kényelmesen elérem a vonatot.A részleteket majd még megdumcsizzuk. Angi!Sajnálom,hogy nem tudtál beszélni a Barátoddal,csak sms-en keresztül,legalább ez is több a semminél.Továbbra is szorítok Neki!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 18:45:26
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: ja, én az esetek 99%-ában az utolsó számig maradok és onnan irány a Nyugati trolival.
Ja és nem csak DM van ám a pecsában. A nagyteremben DM megy, a kisterem 1-ben 80-90-es évek party, a 2. kisteremben meg Ákos/Bonanza Banzai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (egyébként hosszú idő óta először indítottam most el az Ákos/BB lejátszási listámat. Jó rég hallgattam!) ildi: mindjárt megnézem hogy is volt a regelés az oldalon - már rég csináltam. |
|
|
|
2009.11. 04. - 18:53:20
Létrehozva:
|
|
|
szóval a regisztráció:
1. a Bejelentkezésnél rámész a "Regisztráció" gombra 2. Felhasználónév megadása a kikötések alapján 3. e-mail megadása (fontos, hogy élő, igazi mailcím legyen az aktiválós e-mail miatt, amit kiküldenek majd - abban a levélben kell a megadott linkre kattintanod és akkor aktív leszel) 4. Jelszó megadása a kikötések alapján 5. az alatta lévő két mező nem lényeg az esetedben 6. ha elküldted a regisztrációt, ezt az üzit kell látnod: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...;inetwhere=N%3B 7. lépj be a megadott mailcímedre - ha ott a gportálos aktiválós levél, akkor nyisd meg és katt a benne lévő linkre és már be is jelentkezhetsz. ennyi. nem tudom, mit szúrhattál el. ezeket ellenőrizd. |
|
|
|
2009.11. 04. - 19:09:49
Létrehozva:
|
|
|
ildi, már látlak a felhasználók között, csak még a regelés dátuma nem jelent meg a neved mellett.
|
|
|
|
2009.11. 04. - 19:34:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi!
Ok!Akkor úgy néz ki sikerült.emailt is megkaptam.Köszi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 19:36:51
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok.Megjöttem.
|
|
|
|
2009.11. 04. - 19:38:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.11. 04. - 19:45:25
Létrehozva:
|
|
|
Useless!
Nem!Nem jöttemrá!Most idejött a NAGY Lányom és a segítségével csináltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica! Na mi volt a szülőin?Beigazolódott a gyanud? |
|
|
|
2009.11. 04. - 19:55:51
Létrehozva:
|
|
|
Pá Csajok!Jóéjt mindenkinek!
Mennem kell,át kell adnom Nagy Lányomnak a terepet. Pusssz |
|
|
|
2009.11. 04. - 20:04:52
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Valami szutykos havas izé esik Óbudán, majdnem hasra estem úgy csúszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem régen értem haza, voltam a Bookline-nál átvenni az új Alkonyat könyvet. De basszus olyan fáradt vagyok még mindig, hogy nem is kezdem el majd csak 7végén, ha hazaértem. Köszönöm nektek, hogy így szorítotok a barátomért, majd holnap megint írok neki, hátha válaszol. Ma nem akartam nyaggatni szegényt, van elég baja. U-girl, mikor dumáljunk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 20:13:31
Létrehozva:
|
|
|
Szia Ildi jó éjt.
Nos az első számú téma a szülőin a bölcsis lopkodás volt.A mellettem ülő anyuka (az ő fiának is ellopták a cipőjét)megsúgta nekem,hogy neki van tippje ki lehetett a tettes.Az ő csoportjukba járó egyik kislány "kedves" hozzátartozói lehettek ill. a szülők gyanús külsejű haverja akit látott.Úgyhogy megállapodtunk,hogy x órától x óráig zárni fogják az ajtókat és esetleg kamera is lesz felszerelve.Pénzt nem kértek de mi dobtunk össze,hogy legyen a gyerekeknek karácsonyi ajándék meg új játékra. Angie tőled meg bocsot kérek amiért figyelmetlen voltam az avatárodat illetően. |
|
|
|
2009.11. 04. - 20:26:08
Létrehozva:
|
|
|
Szia Ildi jó éjt. Nos az első számú téma a szülőin a bölcsis lopkodás volt.A mellettem ülő anyuka (az ő fiának is ellopták a cipőjét)megsúgta nekem,hogy neki van tippje ki lehetett a tettes.Az ő csoportjukba járó egyik kislány "kedves" hozzátartozói lehettek ill. a szülők gyanús külsejű haverja akit látott.Úgyhogy megállapodtunk,hogy x órától x óráig zárni fogják az ajtókat és esetleg kamera is lesz felszerelve.Pénzt nem kértek de mi dobtunk össze,hogy legyen a gyerekeknek karácsonyi ajándék meg új játékra. Angie tőled meg bocsot kérek amiért figyelmetlen voltam az avatárodat illetően. Végre csinálnak valamit a lopások miatt. Elég szomorú, hogy már kamera kell egy bölcsödébe is, mondjuk én a bkv buszokra is szereltetnék. Hát nem igaz, hogy hová fajul a világ, ennél már csak a halottak meglopása gusztustalanabb. Semmi baj Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 20:27:09
Létrehozva:
|
|
|
Na úgy látom mindenki eltünt.Akkor jó éjszakát és szép álmokat.
|
|
|
|
2009.11. 04. - 20:29:33
Létrehozva:
|
|
|
Na úgy látom mindenki eltünt.Akkor jó éjszakát és szép álmokat. Én itt vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 20:32:17
Létrehozva:
|
|
|
Én meg most jöttem :-)
Na úgy látom mindenki eltünt.Akkor jó éjszakát és szép álmokat. Akkor jóccakát Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 20:46:07
Létrehozva:
|
|
|
Nyahh... látom megint egyedül maradtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Hogy mindenki alszik éjjel.......hihetetlen |
|
|
|
2009.11. 04. - 21:07:13
Létrehozva:
|
|
|
Én itt vagyok, de most meg nincs itt senki XD
|