2400 Oldal V  « < 750 751 752 753 754 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
sori
post 2010.01. 19. - 22:58:08
Létrehozva: #15021

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 19. - 22:53:11) *
humánetológiát tanulok. hogy hogy jön ide az h az állatvilág legszexuálisabb faja a bonobó majom vagy törpecsimpánz, ezt nem tudom, de benne van a könyvben. a bonobó majmok nőstényeinek genitáliái előre húzódtak, így gyakori a face to face közösülés, ééés csupa élvezetből is szexelnek a bonobók, nem csak ha utódnemzés folyik. masztrubálnak, a stresszt szexuális játékokban vezetik le, gyakori a homoszexuaéitás, sőőőt, a kölykök is beszállnak a szex-játékokba. őrült. ezt bezzeg egy olvasásra megjegyeztem... XDDDD

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 19. - 22:58:57
Létrehozva: #15022

devotee

nah, avatart frissítettem, kivi leszek, mikortól áll át a rendszer, a múltkor némi időbe telt...

Idézet (sori @ 2010.01. 19. - 22:58:08) *

ugye???? jó ez az egyetem, mindig tudtam
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 19. - 23:05:03
Létrehozva: #15023

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 19. - 22:58:57) *
nah, avatart frissítettem, kivi leszek, mikortól áll át a rendszer, a múltkor némi időbe telt...

ugye???? jó ez az egyetem, mindig tudtam

Nem tudom, nekem sajna kimaradt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 19. - 23:09:32
Létrehozva: #15024

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 19. - 23:05:03) *
Nem tudom, nekem sajna kimaradt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

még elkezdheted bármikor, ha van vmi ami érdekel.
de amúgy sztem ne végezzen mindenki egyetemet, fősulit. minek? az végezze, akinek való. diplomás munkanélküliek vannak szép számmal így is. de én imádom, nagyon könnyen is megy, jól is választottam szakot, vsz le is doktorálok. hülye lennék ha nem használnám ki h ehhez van érzékem. de nem gondolom h a diploma valami értéket ad az emberhez. azzal sokkal többet kell dolgozni h az ember jó ember legyen. nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 19. - 23:12:32
Létrehozva: #15025

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 19. - 23:09:32) *
még elkezdheted bármikor, ha van vmi ami érdekel.
de amúgy sztem ne végezzen mindenki egyetemet, fősulit. minek? az végezze, akinek való. diplomás munkanélküliek vannak szép számmal így is. de én imádom, nagyon könnyen is megy, jól is választottam szakot, vsz le is doktorálok. hülye lennék ha nem használnám ki h ehhez van érzékem. de nem gondolom h a diploma valami értéket ad az emberhez. azzal sokkal többet kell dolgozni h az ember jó ember legyen. nem?

hát van abban valami amit mondasz, tény, hogy nem egy papírtól lesz valaki jó vagy rossz ember. az a saját és tanult értékrendjétől függ. Ettől én még kevesebbnek érzem magam. főleg, hogy elég sok minden érdekel, úgy mint kommunikáció, marketing, egy pici (tényleg csak pici) pszichológia, szeretnék edzősködést is tanulni. Szóval tervek vannak, de még várat magára, egyéb okokból. Ha rendbe lesz a sori, majd akkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 19. - 23:16:55
Létrehozva: #15026

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 19. - 23:12:32) *
hát van abban valami amit mondasz, tény, hogy nem egy papírtól lesz valaki jó vagy rossz ember. az a saját és tanult értékrendjétől függ. Ettől én még kevesebbnek érzem magam. főleg, hogy elég sok minden érdekel, úgy mint kommunikáció, marketing, egy pici (tényleg csak pici) pszichológia, szeretnék edzősködést is tanulni. Szóval tervek vannak, de még várat magára, egyéb okokból. Ha rendbe lesz a sori, majd akkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

óóóó, ebben az esetben javaslom neked a szakomat.
kommunikáció és médiatudomány, a közgázon, ami elég neves azért lássuk be, viszont a képzés nem olyan gyilok h ne lehetne kibírni, akár munka mellett is simán lenyomható a nappali, vagy hát levelező is van ugye. itt kommunikáció és pszichológia kifulladásig, marketing amennyit csak akarsz, némi töri, szociológia, sajnos pici reál is van: statisztika, és kb 20 féle sportág van ha a testmozgás kerül sorba (amúgy kötelező is a tesi).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 19. - 23:23:06
Létrehozva: #15027

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 19. - 23:16:55) *
óóóó, ebben az esetben javaslom neked a szakomat.
kommunikáció és médiatudomány, a közgázon, ami elég neves azért lássuk be, viszont a képzés nem olyan gyilok h ne lehetne kibírni, akár munka mellett is simán lenyomható a nappali, vagy hát levelező is van ugye. itt kommunikáció és pszichológia kifulladásig, marketing amennyit csak akarsz, némi töri, szociológia, sajnos pici reál is van: statisztika, és kb 20 féle sportág van ha a testmozgás kerül sorba (amúgy kötelező is a tesi).

Nem hangzik rosszul, de én a TF-re gondoltam.. kézilabda edző... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) mint mozgás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A tesi meg nekem alap, tekintve, hogy ma is összetörtem magam edzésen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meg amúgy is, előbb nálam bent kell rendet tennem, majd utána. Nem hajt a tatár, később is lehetek még edzős, vagy kisokos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Viszont ha végeztél a sulival, és van jegyzeted, lehet hogy szívesen elolvasnám, már ha ez nem kincs vagy ilyesmi... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) kíváncsiságból csupán, és természetesen, vissza adnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
( a statot már a közgázban is rühheltem.. az érettségim is puskával lett ép hogy kettes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 19. - 23:25:21
Létrehozva: #15028

devotee

Nah, kicsit rosszalkodott a rendszer, újra kellett dugnom a netet, de itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 19. - 23:29:07
Létrehozva: #15029

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 19. - 23:25:21) *
Nah, kicsit rosszalkodott a rendszer, újra kellett dugnom a netet, de itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én meg lassan lépek, csak meghallgatom még ezt a verset...
Azt hiszem beleszerettem József Attilába is.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 19. - 23:32:03
Létrehozva: #15030

devotee

Bp-i Insight egyszerűen csodaszép :')

Idézet (sori @ 2010.01. 19. - 23:29:07) *
Én meg lassan lépek, csak meghallgatom még ezt a verset...
Azt hiszem beleszerettem József Attilába is.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vááá, majdnem minden magyar költőtől kiráz a hideg az élen József Attilával. nem is mondom el, h minek tartom, jobb lesz mindenkinek XD aki jó volt az Radnóti. ő nagyon bejövős! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 19. - 23:36:10
Létrehozva: #15031

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 19. - 23:32:03) *
Bp-i Insight egyszerűen csodaszép :')

vááá, majdnem minden magyar költőtől kiráz a hideg az élen József Attilával. nem is mondom el, h minek tartom, jobb lesz mindenkinek XD aki jó volt az Radnóti. ő nagyon bejövős! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem vagyunk egyformák, nekem viszont most nagyon bejövősek a versei. Érdekes, mert egyébként nem vagyok egy nagy vers hallgató meg olvasó meg elemző, meg ilyenek, sőt!
Nekem a legfurább... nem értem mi az isten van velem... majd kiderül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

viszont most tépek aluszni, mert ötkor már rikácsol is nekem a soulfly-tól prophecy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

legyetek rosszak kicsit megfogyatkozott sereg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szép álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 19. - 23:37:27
Létrehozva: #15032

devotee

sori, szívesen mutatok jegyzetet. persze.

Capri, naaa! magyar költészet jó. nekem is szívem csücske Radnóti, benne voltam a Radnóti 100 éve gyártásában szerinted mennyire voltam oda????
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 19. - 23:38:44
Létrehozva: #15033

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 19. - 23:36:10) *
Nem vagyunk egyformák, nekem viszont most nagyon bejövősek a versei. Érdekes, mert egyébként nem vagyok egy nagy vers hallgató meg olvasó meg elemző, meg ilyenek, sőt!
Nekem a legfurább... nem értem mi az isten van velem... majd kiderül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

viszont most tépek aluszni, mert ötkor már rikácsol is nekem a soulfly-tól prophecy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

legyetek rosszak kicsit megfogyatkozott sereg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szép álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ne állj ellen, olvass verseket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

holnap befut a maradék is (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

jóéjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.01. 19. - 23:37:27) *
sori, szívesen mutatok jegyzetet. persze.

Capri, naaa! magyar költészet jó. nekem is szívem csücske Radnóti, benne voltam a Radnóti 100 éve gyártásában szerinted mennyire voltam oda????

magyar költészet pfff.... még jó, h nem kellett életrajzot mondani érettségin, lehet, h kivágtak volna XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 19. - 23:38:47
Létrehozva: #15034

devotee

sori, Ákos verslemez érdekel?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 19. - 23:46:49
Létrehozva: #15035

devotee

nagyon szét fogják rugdosni a seggem, mert nem PS-eztem ma... de engem az emberretus nem érdekel! persze, kell gyakorolni, mert kell a fotómanipulációhoz, mert ez is az XD de ma annyit rohangáltam... annyit... és méhnyakrákszűrésen voltam... igazán megérthetné mindenki, h ez akkora trauma, h muszáj pihizni... igazán... holnap mindent... holnap zavarjatok el innen, mert weboldalt is kéne csinálnom!!!! :S

lehet, h egy órával korábban kelek, h legyen időm a weblapszerkesztésre, h elkezdjem, mert tanfolyam után tuti nem fogom elkezdeni és megint nem haladok vele :S mert természetesen pénteken sem vagyok itthon. vagy megcsináljam hétvégén? így Petya is látja, h dolgozom. elkezdem holnap és meglátom mi lesz vele, jobb lesz a lelkiismeretem is. és hétvégén ps-ezek is, meg pénteken, amíg itthon vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 20. - 08:01:28
Létrehozva: #15036

devotee

Jó reggelt Sereg!

USIKA, LOLA EGY KAMIONNAL!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 20. - 08:08:23
Létrehozva: #15037

devotee

Reggelt.

Csatlakozom az előttem szólóhoz.Usi,Lola kamonnal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 20. - 08:19:02
Létrehozva: #15038

devotee

Jó Reggelt!
Usi, Lola egy kamionnal én is! Fú fe büdi lesz, egy kamionra 120m3 fér fel.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lolának ma lesz az utolsó igaz? Utána várjuk a koncibeszámolót!
Nálam most a Darkest Star megy. Imádom mikor csak én vagyok bent az irodában, ilyenkor mindig bömböl a DM!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 20. - 08:19:15
Létrehozva: #15039

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 19. - 21:06:29) *
Jó éjt vica, éppen a régi klipeken röhögök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon kösz a dvd-t, az enyémek is holnap odaérnek hozzád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie nincs mit.Nekem tetszenek a régi klippek olyan aranyos Dave bennük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a többiek is aranyosak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 20. - 08:33:48
Létrehozva: #15040

devotee

József Attila - A Dunánál

A rakodópart alsó kövén ültem,
néztem, hogy úszik el a dinnyehéj.
Alig hallottam, sorsomba merülten,
hogy fecseg a felszin, hallgat a mély.
Mintha szivemből folyt volna tova,
zavaros, bölcs és nagy volt a Duna.

Mint az izmok, ha dolgozik az ember,
reszel, kalapál, vályogot vet, ás,
úgy pattant, úgy feszült, úgy ernyedett el
minden hullám és minden mozdulás.
S mint édesanyám, ringatott, mesélt
s mosta a város minden szennyesét.

És elkezdett az eső cseperészni,
de mintha mindegy volna, el is állt.
És mégis, mint aki barlangból nézi
a hosszú esőt - néztem a határt:
egykedvü, örök eső módra hullt,
szintelenül, mi tarka volt, a mult.

A Duna csak folyt. És mint a termékeny,
másra gondoló anyának ölén
a kisgyermek, úgy játszadoztak szépen
és nevetgéltek a habok felém.
Az idő árján úgy remegtek ők,
mint sírköves, dülöngő temetők.

Én úgy vagyok, hogy már száz ezer éve
nézem, amit meglátok hirtelen.
Egy pillanat s kész az idő egésze,
mit száz ezer ős szemlélget velem.

Látom, mit ők nem láttak, mert kapáltak,
öltek, öleltek, tették, ami kell.
S ők látják azt, az anyagba leszálltak,
mit én nem látok, ha vallani kell.

Tudunk egymásról, mint öröm és bánat.
Enyém a mult és övék a jelen.
Verset irunk - ők fogják ceruzámat
s én érzem őket és emlékezem.

Anyám kún volt, az apám félig székely,
félig román, vagy tán egészen az.
Anyám szájából édes volt az étel,
apám szájából szép volt az igaz.
Mikor mozdulok, ők ölelik egymást.
Elszomorodom néha emiatt -
ez az elmulás. Ebből vagyok. "Meglásd,
ha majd nem leszünk!..." - megszólítanak.

Megszólítanak, mert ők én vagyok már;
gyenge létemre így vagyok erős,
ki emlékszem, hogy több vagyok a soknál,
mert az őssejtig vagyok minden ős -
az Ős vagyok, mely sokasodni foszlik:
apám- s anyámmá válok boldogon,
s apám, anyám maga is ketté oszlik
s én lelkes Eggyé így szaporodom!

A világ vagyok - minden, ami volt, van:
a sok nemzedék, mely egymásra tör.
A honfoglalók győznek velem holtan
s a meghódoltak kínja meggyötör.
Árpád és Zalán, Werbőczi és Dózsa -
török, tatár, tót, román kavarog
e szívben, mely e multnak már adósa
szelíd jövővel - mai magyarok!

... Én dolgozni akarok. Elegendő
harc, hogy a multat be kell vallani.
A Dunának, mely mult, jelen s jövendő,
egymást ölelik lágy hullámai.
A harcot, amelyet őseink vivtak,
békévé oldja az emlékezés
s rendezni végre közös dolgainkat,
ez a mi munkánk; és nem is kevés.

1936. jún.

Idézet (vicuska @ 2010.01. 20. - 08:19:15) *
Angie nincs mit.Nekem tetszenek a régi klippek olyan aranyos Dave bennük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a többiek is aranyosak.

Jó reggelt Vica, Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, olyan édik bennük, ahogy esetlenül rázzák magukat az valami halálos. Jobb, mint egy paródia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 750 751 752 753 754 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: