![]() ![]() |
2010.01. 20. - 14:58:28
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én meg kinn nem tudok belépni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 20. - 14:58:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 20. - 15:06:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 20. - 15:06:15
Létrehozva:
|
|
|
Usi.. hipphipp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Capri... hurut oldó.. nagyon fontos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha az acc-től okádsz, akkor vegyél lándzsás uti fű szirupot! nekem bevállt és még finom is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy valami kanalas köptetőt.. |
|
|
|
2010.01. 20. - 15:08:12
Létrehozva:
|
|
|
Usi.. hipphipp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri... hurut oldó.. nagyon fontos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha az acc-től okádsz, akkor vegyél lándzsás uti fű szirupot! nekem bevállt és még finom is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy valami kanalas köptetőt.. igen, lándzsás utifűűű! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt kerestem első körben de nem kaptam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 15:12:44
Létrehozva:
|
|
|
igen, lándzsás utifűűű! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt kerestem első körben de nem kaptam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig ez tök alap gyógynövényes lötty. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 15:14:23
Létrehozva:
|
|
|
Pedig ez tök alap gyógynövényes lötty. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jaja, tudom, de akkor még a köhögés fajtája más volt, száraz volt, arra vettem gyógyszert. másnap elkezdett felszakadni természetesen :S |
|
|
|
2010.01. 20. - 15:22:56
Létrehozva:
|
|
|
jaja, tudom, de akkor még a köhögés fajtája más volt, száraz volt, arra vettem gyógyszert. másnap elkezdett felszakadni természetesen :S Nem hangzik túl jól (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 15:35:52
Létrehozva:
|
|
|
Nem hangzik túl jól (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) fájdolág kicsit, de legalább levegőt kapok. sikeresen gyerekorrcseppet vettem, de annyira tuti!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 15:53:54
Létrehozva:
|
|
|
na csókolomcsókolom
kérem a virágot, örömmámort, lufikat, pilinkélő rózsaszirmokat, egy exkluzív Mode koncertet csak nekem, mert khm, khm: VÉGE A VIZSGAIDŐSZAKOMNAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma kettőből toltam, sztem mindkettő jó lett, de az egyik mindenképp, és ezzel végeztem is. vagyishát nem tudom még a ING beadandóm eredményét és 29én javítok neurológiából, de az nagyon messze van és nem is kell rá tanulnom,szóval szabadsááááááág frííííííííddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! ja amúgy ez a konfigurálós izé nem is bonyi, én is megcsináltam, és műxik. pedig ma reggeltől nekem se jött be a fórum. most műxik ezzel a konfigurálós vackkal. |
|
|
|
2010.01. 20. - 15:57:15
Létrehozva:
|
|
|
Gratula Lolácska, ügyi vagy! Anaconda fény post küld!
Most vége a melónak, rohanok tornára! Te voltál tegnap a kondiban? Fáj még a bokád! |
|
|
|
2010.01. 20. - 15:57:48
Létrehozva:
|
|
|
na csókolomcsókolom kérem a virágot, örömmámort, lufikat, pilinkélő rózsaszirmokat, egy exkluzív Mode koncertet csak nekem, mert khm, khm: VÉGE A VIZSGAIDŐSZAKOMNAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma kettőből toltam, sztem mindkettő jó lett, de az egyik mindenképp, és ezzel végeztem is. vagyishát nem tudom még a ING beadandóm eredményét és 29én javítok neurológiából, de az nagyon messze van és nem is kell rá tanulnom,szóval szabadsááááááág frííííííííddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! ja amúgy ez a konfigurálós izé nem is bonyi, én is megcsináltam, és műxik. pedig ma reggeltől nekem se jött be a fórum. most műxik ezzel a konfigurálós vackkal. Lola! Neked is nagy-nagy GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ügyi VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.01. 20. - 16:01:35
Létrehozva:
|
|
|
Lola pusszantás neked, kis okos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd körbecsókollak este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na lassan megyek a postára aztán meg mítingelünk csaj, este azt sem fogod tudni, hogy mit nézz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 20. - 16:15:33
Létrehozva:
|
|
|
nem kondiztam végül tegnap, Trixx, mert nagyon elhúzódott a tanulásom... bokám fáj de nem nagyon, úgyhogy nem fog mostmár érdekelni. neked jó tornát
este anaconda-maraton mert Angietől kapok egy kisebb talicska koncertdvd-t... na itt mi lesz.... na közben visszaolvastam, itt vannak a válaszaim, jó hosszan Látom Angie, veled nem csak Mode-on fogunk együtt csápolni… én is alig várom hogy Nagyarcú Kovács Ákos végre normális zúzda koncertet csináljon. Az az igazi, bár a 40 nem volt rossz. Még közelebb turné óriási volt… egy pontig. Aztán voltam egy koncertjén ahol nagyon kiakadtam rá. Pedig átvészeltem a szintén nem éppen szimpatikus politizálását, meg gyökérkedéseit, de amikor már a színpadra is olyan őszintétlenül áll fel, hogy láthatóan unatkozik és a harmadik mercikabrióért koncertezik… fúúú na akkor kiakadtam. Nem is mentem ákoska közelébe vagy két évig. A 40+1re elmentem, mert 20 év után először játszott nyíregyházán, az én városomban, hát azt azért látnom kellett. Akkor ott megbocsátottam neki, meg tképp már előtte nyáron a Magyar dal napján, meert ott szuper jófej módon nyilvánult meg és örültem h kb kezd visszatalálni ahhoz az ákoshoz akit én szerettem. Most így állunk egymással, tudom h írja az új albumot, remélem szorult bele annyi értelem hogy ezt a skandallum iszonyat igénytelen dalnak-nevezni-se-érdemes foskazán Gumicukrot nem teszi rá az új albumra. S azt is remélem h végre nekünk, rajongóknak csinál koncertet, nem magának: azaz leveszi a köcsök szmokingját, felvesz egy bakancsot és nyom egy tisztességes koncertet járókeret nélkül Áááá, Trixx, mért nem tetszett a Brokeback Mountain? (bocs de rosszul vagyok a magyar címétől, brrrr….) szerintem nagyon szép film. Vannak vele bajaim, de nem a homoerotika. Filmes bajaim vannak vele Ja és nem baj ha a Devo-Dave-et szidjátok, én sem szeretem úgy. Féltem még így visszagondolva is, képes vagyok aggódni érte, meg nem is tetszik ahogy kinézett. Az a kis szakáll tök előnytelen, olyan zsemleképe lett tőle, amikor amúgy is elég kerek a feje, és akkor a kis szakállal még levágta az állát… áá, rettenetes, nem szerettem. Pedig amúgy bukom a hosszú hajra, de neki nem áll jól, vagy nem tudom, lehet szakáll nélkül tetszett volna. Mindenképp most a legszebb, úgy a Exciter-Paper MOnsters óta, legjobb meg konkrétan most, mert ez a haj áll neki a legjobban. Nyami… de azért a sofadot semmiért se adnám, leglegleg album számomra, ki is akadok én is ezeken a drog meg Wilder témákon. Túl kéne lépni, ahogy ők is túlléptek Prüdéria téma: na abból nem szorult belém sok. Nagyon kevés dolog van, ami nagyon nem, fúúúúúúj, de az emberhez méltó dolgok nagy részétől nem zárkózom el (hipotetikusan) |
|
|
|
2010.01. 20. - 16:26:30
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj.. hát te is nagyon ügyes vagy... én majd jól hátba veregetlek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na.. egy öleléssel egyetemben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ami a leges legjobb ebben, hogy önös érdekeimet is ide toljam... elétek... szóval.. most.. hogy már végeztél a vizsgáiddal.. szeretnék tőled olvasni dolgokat.. hogy az agyunk összekapcsolódhasson! Capriékkel.. Usival... már teljesen össze vagyok kapcsolódva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg Angie-vel is.. már ha ír (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom azt is !!! Szóval Hajrááááááááááááá!!!!!! |
|
|
|
2010.01. 20. - 16:32:54
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. hát te is nagyon ügyes vagy... én majd jól hátba veregetlek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na.. egy öleléssel egyetemben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ami a leges legjobb ebben, hogy önös érdekeimet is ide toljam... elétek... szóval.. most.. hogy már végeztél a vizsgáiddal.. szeretnék tőled olvasni dolgokat.. hogy az agyunk összekapcsolódhasson! Capriékkel.. Usival... már teljesen össze vagyok kapcsolódva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg Angie-vel is.. már ha ír (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom azt is !!! Szóval Hajrááááááááááááá!!!!!! hehehhe... oké. most randi Angieval, aztán majd a kapott dvd-k szerintem igencsak be fog indítani... mármitn írásra... Csakiss... szóval jönnek majd az idegtépő fickjeim, biza |
|
|
|
2010.01. 20. - 17:30:16
Létrehozva:
|
|
|
Angi! Nem tudsz nekem tanácsot adni,mit csináljak az MSN-el?Hétfő óta egyfolytában,ki-bekapcsol. Most meg kijött egy ablak,hogy hiba miatt a működés megszakadt,értesítenek,ha megtalálják a megoldást,ennek már kb.1 órája.A lányok,már ami eszükbe jutott kipróbálták,de semmi,több ötletük nincs. Nem!Vicuska!Nem ezt mondtam! Hanem ezt:Tudod Vicus ez az egyik elfordulós!!! Persze az oka az volt amit írtál!!! HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON ÜGYI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bocsi Ildi akkor rosszul emlékeztem. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Capri jobbulást neked.Gyógyulj meg hamar. Usi,Lola nagy gratula a vizsgákhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola én is szeretnék már tőled fick-et olvasni. Ami a dvd-t illeti én az előbb néztem meg az egyik videosat amit Angie küldött.Láttátok volna a lányom milyen táncprodukciókat levágott...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:03:05
Létrehozva:
|
|
|
SZIASZTOOOOOOOOOOOOK!!!!
SIKERÜÜÜÜLT SIKERÜLT SIKERÜLT SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDD MARADOK SZEGEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDD Jujj de nagy az öröm!!!! :DDDDD Köszi a drukkot meg a gratulációkat és NEKED IS GRATULA DRÁGA PERVERZ LOLITÁNK!!!!! XDDDD ÍRJAD AZOKAT A MOCSKOS SZTORIKAT!!! XD Na visszaolvastam és a végére nagyjából ki is józanodtam a sörözés után, hehe XDDDD Capri: GYÓGYULÁST!!!! Dave + lánya téma: OLVADOK TŐLÜK!!!! Naggggggyon-NAGYON-NAGGGGYON imádom őket együtt!!! Istenem, ahogy ránéz, ahogy a kezét fogja.... AHHH! (Amúgy is olvadok az utcán is ha látok egy apukát a kisgyerekével! XD) Álmos téma: MA REGGEL DAVE-VEL ÁLMODTAM!!!!! Vmi görög nemes harcos volt, aki a halál kezére adta a banditákat, aztán meg a tengerben mártózott meg, ahol látott vmi szép csajt - olyan modern Heléna beütése volt - és vigyázott rá a távolból, ahogy a nőci ült a parton és olvasott. Aztán meg megjelent Michael Sheen (asszem ő az, aki az Underworldben a lycanök vezetőjét játszotta), aki épp vmi fogságból szabadult és gondolkodott rajta meglátva a nőt, hogy megtámadja és megerőszakolja, de mindezt a szépsége miatt (meg hát ki volt éhezve), de amikor megindult a nő felé, Dave kicsörtetett a vízből és megállította - eddigre már a pasas is magához tért, és bocsánatot kért Dave-től a viselkedése miatt. Szóval happy end - pont vége lett az álmomnak és elindult az ébresztőm (Higher love)... Szóval jól indult a napom!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A délben írt írásbelin lehet, hogy újráznom kell majd még egyet jövőhéten, de a többi vizsgám nekem is kész!!!!! Holnap még rohangálok az alapvizsga miatt pár papírral, de az már gyerekjáték! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na megyek, szerzek a szomszéd pizzériából egy csodálatosan finom tonhalsalit pitával aztán megnézem a Felpörgetve 2-t! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah, azt elfelejtettem említeni, hogy a szóbelivizsgán AKKORA MÁKOM VOLT!!!! Azt a témát húztam, amiből egyszer már átmentem előző félévben!!!!! XDDDD Mikor harmadszorra olvastam át a kijelölt szöveget, már azon agyaltam, hogy miket is mondtam legutóbb róla! XD ANNYIRA BOLDOG VAGYOK!!!! Jah igen, és vizsgák utáni sörözés közben mit hallok a szomszéd asztaltól? "Igen és a hétfői Depeche Mode koncerten..." - Zsófi fülei máris antennává váltak, de többet nem tudtam kivenni a beszélgetésből! XD Ja és ma egész nap rajtam volt az FS nyaklánc, kaptam rajta keresztül az energiát! KÖSZI MINDENKINEK!!! Angie: itt is KÖSZI a pesti mp3-akat!!!!! a szomszédok szerintme már megőrülnek tőle! XD még jó hogy nagyot hallanak! XD Ja és Angie és Lola: nehogy megrontsátok egymást!!! XD Bár itt Angie a legromlottabb! Pénteken velem és Mauval, szerdán Lolával.... hajajaj! XD |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:03:15
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lolíta...grat a vizsgákhoz
Usi...grat a Szegeden maradáshoz. Faith..grat,hogy van fórum is meg freestate is.:-))))) Angi....a prágai fotók meg olyan jók,hogy az egész linket mentettem,és szép lassan le is szedegetem őket.Jók lesznek majd háttérképnek:-))) |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:17:58
Létrehozva:
|
|
|
Tatu.. gratulálj már nekem is valamiért.. nehogy kihaggy a szórásból ! No... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |