![]() ![]() |
2010.01. 20. - 19:30:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nem kondiztam végül tegnap, Trixx, mert nagyon elhúzódott a tanulásom... bokám fáj de nem nagyon, úgyhogy nem fog mostmár érdekelni. neked Áááá, Trixx, mért nem tetszett a Brokeback Mountain? (bocs de rosszul vagyok a magyar címétől, brrrr….) szerintem nagyon szép film. Vannak vele bajaim, de nem a homoerotika. Filmes bajaim vannak vele Sziasztok! Faith segítségével sikerült behoznom a fórumot! Lola, valószínűleg nem jól fejeztem ki magam. Bejött a film, nagyon is, többször sítam rajta, stb., csak az olyan jeleneteknél, mikor a sátorban először együtt vannak az egyik négkézláb és megnyálazza a kezét, aztán .... na ilyenkor fordultam el. Ezt már nem vette be a gyomrom. Szerintem is béna a magyar cím, csak tanító néni nem tudtam hogy kell helyesen írni a Brokeback-ot, ezért írtam magyarul a címet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most pótolok egy kicsit. Egyébként Niki sem tud belépni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:37:05
Létrehozva:
|
|
|
megint szaraxik az oldal? nekem most műxik. bár a főoldalt nem próbáltam. na majd vacsi és film után.
Na a Túl a barátságon-t legutóbbi lakótársammal néztem meg. Hát ha egyedül lettem volna, bőgtem volna én is mint a záporeső. Nagyon tetszett, bár kicsit a film hangulata olyan vontatott meg lassú volt ,de ettől függetlenól megérintett. Engem nem zavartak olyan nagyon az olyan jelenetek sem benne. Bár a fejemben az ilyenek fickekben érzékibbek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyébként valszeg vadidegen pasikkal én se tudnám ennyire elfogadni/beleélni magamat, de hát ez a két romlott kis ördögfióka.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:40:09
Létrehozva:
|
|
|
Érdekes... most meg én tudok belépni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
tengap nekem nem ment, ma Nikinek nem |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:42:46
Létrehozva:
|
|
|
megint szaraxik az oldal? nekem most műxik. bár a főoldalt nem próbáltam. na majd vacsi és film után. Na a Túl a barátságon-t legutóbbi lakótársammal néztem meg. Hát ha egyedül lettem volna, bőgtem volna én is mint a záporeső. Nagyon tetszett, bár kicsit a film hangulata olyan vontatott meg lassú volt ,de ettől függetlenól megérintett. Engem nem zavartak olyan nagyon az olyan jelenetek sem benne. Bár a fejemben az ilyenek fickekben érzékibbek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyébként valszeg vadidegen pasikkal én se tudnám ennyire elfogadni/beleélni magamat, de hát ez a két romlott kis ördögfióka.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja, ja szarakszik, nálam a vista kavart be egy kicsit, de Faith segített. Tök rendes. Érdekes, én nem bánom ha egy film vontatott vagy lassú. Ilyenkor magamba tudom szívni teljesen a sztorit, a jellemeket, a környezetet, így sokkal jobban átjön. Különben is Ti rontottatok meg Caprival. Korábban el sem tudtam volna képzeleni, hogy nekem valaha is tetszhet ilyesmi. De hát Mart és Dave erre is képes, Veletek karöltve. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) IDM 10 még nem volt meg, talán majd holnap. Még csiázom magam. |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:45:10
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tatu.. gratulálj már nekem is valamiért.. nehogy kihaggy a szórásból ! No... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ....izéééé.szal.. Alisha...grat a lándzsás utifűszirup tippért:-))))) |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:48:21
Létrehozva:
|
|
|
Ugye.. megy ez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De fura volt, hogy Alisha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm szépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 20. - 19:48:22
Létrehozva:
|
|
|
Aszta de jók a prágai képek! Mentem is őket gyorsan. Láttátok? Köszi Ange.
|
|
|
|
2010.01. 20. - 19:51:32
Létrehozva:
|
|
|
Alisha drága...mivótfurcsa??????De naon szívesen
Trixx...szia.Bezony láttuk....én is mentegetem őket. Valahogy nem lehet leszedni a csávókám logóját a képekről...erre a petrklapper.com feliratra gondolok |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:54:07
Létrehozva:
|
|
|
A rohadt életbe. Nekem nem enged menteni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Hogy én mindig ilyen béna vagyok.
Tatu, jó Neked hogy csak a logo-val van gondod... Én ismét béndzsa vagyok. Jobb klikkre nem adja ki a mentést. Mit csinálok rosszul? Help please! |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:55:55
Létrehozva:
|
|
|
Csajok...ma meg szegény Niki meg Mode rekedt kinnt...
Ja Niki üzenetét bemásolom: 52. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.01.20. 18:51 Niki Tatu, hmm nem is tudom. Talán csak annyit, hogy akkor is devo-Dave a legjobb. :-) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hogy olvashatóan írjanak. Hehehe. A rohadt életbe. Nekem nem enged menteni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Hogy én mindig ilyen béna vagyok. Tatu, jó Neked hogy csak a logo-val van gondod... Én ismét béndzsa vagyok. Jobb klikkre nem adja ki a mentést. Mit csinálok rosszul? Help please! Jobb egér gomb----kép mentése más néven |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:58:31
Létrehozva:
|
|
|
Csajok...ma meg szegény Niki meg Mode rekedt kinnt... Ja Niki üzenetét bemásolom: 52. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.01.20. 18:51 Niki Tatu, hmm nem is tudom. Talán csak annyit, hogy akkor is devo-Dave a legjobb. :-) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hogy olvashatóan írjanak. Hehehe. Jobb egér gomb----kép mentése más néven Kösz Tatu! Ezt próbálom, de nem ajánlja fel a kép mentése más néven lehetőséget. Lehet valami IE beállítási bajom van... |
|
|
|
2010.01. 20. - 19:58:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 20. - 20:04:05
Létrehozva:
|
|
|
Tatu! Én a nagy méretű képekre gondoltam.
Ja, hogy a csávó csinálta az egészet. Most látom. Asszongya vegyem meg a képet 23 dollárért! De genya! Na majd hívom az embert oszt csinál valamit, mert nekem azok a Martinos képek kellenek! |
|
|
|
2010.01. 20. - 20:06:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 20. - 20:07:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 20. - 20:09:45
Létrehozva:
|
|
|
Helló Falka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hújaj, van itthon 2 szirup is köhögésre.... egyik horrorabb szagú, mint a másik XD Majd, fekvés előtt leerőszakolom az egyiket. Egyébként, mi a helyzet? |
|
|
|
2010.01. 20. - 20:18:53
Létrehozva:
|
|
|
Cia Capri
Mode meg Niki kintrekedtek.........most épp a freestaten garázdálkodunk. Mode meg totál be van izgulva,mert az Alanje jön BP-re:-))) Ja...gyógyúúúúúúúúgassssss |
|
|
|
2010.01. 20. - 20:20:09
Létrehozva:
|
|
|
Helló Falka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hújaj, van itthon 2 szirup is köhögésre.... egyik horrorabb szagú, mint a másik XD Majd, fekvés előtt leerőszakolom az egyiket. Egyébként, mi a helyzet? Helló! Jaj Capri! A págai képek között olyan Martinos képek vannak, hogy bepisiltem. Láttad? Csak nem tudom lementeni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Kinn a freestate-en Mode megőrült, mikor meglátta hogy Alan jön Mo-ra. Készül a találkozásra, be van indulva mint atom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 20:24:14
Létrehozva:
|
|
|
Cia Capri Mode meg Niki kintrekedtek.........most épp a freestaten garázdálkodunk. Mode meg totál be van izgulva,mert az Alanje jön BP-re:-))) Ja...gyógyúúúúúúúúgassssss jaja, Niki megtalált (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode -ot is láttam, h orgazmussorozatát éli előre XD gondolom, megy majd Alanhez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi, igyekszem XD (továbbra is fenntartom, h Gore-nak kéne ápolgatnia, ezt a csúnya megfázást még mindig miatta szedtem össze XD) Itt meg hol a maradék? Zsó, Lola, Edó, Trixx, Vica és a többiek??? Helló! Jaj Capri! A págai képek között olyan Martinos képek vannak, hogy bepisiltem. Láttad? Csak nem tudom lementeni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Kinn a freestate-en Mode megőrült, mikor meglátta hogy Alan jön Mo-ra. Készül a találkozásra, be van indulva mint atom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még nem, de akkor elmegyek pisilni előtte XD printscreen, java-t tolt fel brat, h szívasson. |
|
|
|
2010.01. 20. - 20:38:59
Létrehozva:
|
|
|
Ja-ja, nagyon eltűntek. Pedig elvileg Usi és Lola szabad, vége a vizsgáknak. Ha jól tudom Ange Usihoz megy,
és egész este együtt rosszalkodnak. Meg DVD-znek. Vagy valami. még nem, de akkor elmegyek pisilni előtte XD printscreen, java-t tolt fel brat, h szívasson. Meddig pisilsz már? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerited lehet ezzel kezdeni valamit? Zolimnak van valami orbit nevű progija, azt mondta még régebben h azzal minden le lehet szedni. |
|
|
|
![]() ![]() |