![]() ![]() |
2010.01. 20. - 20:43:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja-ja, nagyon eltűntek. Pedig elvileg Usi és Lola szabad, vége a vizsgáknak. Ha jól tudom Ange Usihoz megy, és egész este együtt rosszalkodnak. Meg DVD-znek. Vagy valami. Meddig pisilsz már? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerited lehet ezzel kezdeni valamit? Zolimnak van valami orbit nevű progija, azt mondta még régebben h azzal minden le lehet szedni. passzolom a kérdést XD Angie lemegy Szegedre???? Az hosszú út így hét közepén XD pisiltem, megnéztem. én nem bepisiltem rajtuk, hanem köhögtem, mert elállt a lélegzetem XD passzolom a kérdést XD Angie lemegy Szegedre???? Az hosszú út így hét közepén XD pisiltem, megnéztem. én nem bepisiltem rajtuk, hanem köhögtem, mert elállt a lélegzetem XD lolához ment XD |
|
|
|
2010.01. 20. - 20:45:38
Létrehozva:
|
|
|
passzolom a kérdést XD Angie lemegy Szegedre???? Az hosszú út így hét közepén XD pisiltem, megnéztem. én nem bepisiltem rajtuk, hanem köhögtem, mert elállt a lélegzetem XD Hát valami ilyesmi rémlik, remélem nem kevertem a neveket. Bár kitelik tőlem. De ha visszaolvasol, ott írták valahol. (Na én aztán nagy segítség vagyok.) Szegény, tényleg kúráld magad! Bár tényleg a kupucner lenne az igazi orvosság. Ugye milyen jók! Imádom az olyan képeket, mikor Martin van a kivetítőn. Ilyet szeretnék háttérnek is. Na, látod, csak béndzsó vagyok. Szóval lolához ment. Lolo itt van, csak hallgat. Lolíííííííííííta |
|
|
|
2010.01. 20. - 20:47:55
Létrehozva:
|
|
|
Hát valami ilyesmi rémlik, remélem nem kevertem a neveket. Bár kitelik tőlem. De ha visszaolvasol, ott írták valahol. (Na én aztán nagy segítség vagyok.) Szegény, tényleg kúráld magad! Bár tényleg a kupucner lenne az igazi orvosság. Ugye milyen jók! Imádom az olyan képeket, mikor Martin van a kivetítőn. Ilyet szeretnék háttérnek is. Na, látod, csak béndzsó vagyok. Szóval lolához ment. Lolo itt van, csak hallgat. Lolíííííííííííta én Martint szeretném, teljes életnagyságban, mind a 165 centijében XD |
|
|
|
2010.01. 20. - 20:49:59
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lola...majd csússzál fel az iwiwre.
Valami olyan érzésem van,hogy valaki bejelölt ottXDDDDD |
|
|
|
2010.01. 20. - 20:51:44
Létrehozva:
|
|
|
én Martint szeretném, teljes életnagyságban, mind a 165 centijében XD Jaj Caprika, de ki vagy akadva a 165 centin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én 159 vagyok, hozzám pont passzol a drága. Bár ez fekve úgysem számít igaz? Hát persze hogy igaziban lenne a legjobb. Vele is álmodtam az éjszaka. Nem is keltem fel reggel, ölelgettem a kispárnám, és ébren álmodoztam tovább.... |
|
|
|
2010.01. 20. - 20:54:23
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Caprika, de ki vagy akadva a 165 centin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én 159 vagyok, hozzám pont passzol a drága. Bár ez fekve úgysem számít igaz? Hát persze hogy igaziban lenne a legjobb. Vele is álmodtam az éjszaka. Nem is keltem fel reggel, ölelgettem a kispárnám, és ébren álmodoztam tovább.... hát, de basszus kicsi XD de ettől még édesebb XD |
|
|
|
2010.01. 20. - 20:57:25
Létrehozva:
|
|
|
hát, de basszus kicsi XD de ettől még édesebb XD Kicsi, kicsi. Nem a méret számít, azt jól tudjuk! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Martíííííííííííííííííííííííííííín gyere az ágyamba! Most! Jut eszembe. Neo de rég volt már! Most megyek fürcsi, alvás. Jó éjszakát! |
|
|
|
2010.01. 20. - 21:01:09
Létrehozva:
|
|
|
Én is lépek...cupp és jó8
|
|
|
|
2010.01. 20. - 21:07:50
Létrehozva:
|
|
|
Ja-ja, nagyon eltűntek. Pedig elvileg Usi és Lola szabad, vége a vizsgáknak. Ha jól tudom Ange Usihoz megy, és egész este együtt rosszalkodnak. Meg DVD-znek. Vagy valami. na lola megjött majdnem képben vagytok, mert Angie lolával talizott és adott lolinak egy talicska dvd-t úúúúúgyhogy majd jól mindjárt be is lököm az egyiket. és nem is rosszalkodtunk, hacsak azt a mocskosul finom és hizlaló karamell és mandulatorta nem minősül rosszalkodásnak amit betoltunk... XDDDD ja, akartam írni a brokeback mountainről hogy nekem azzal semmi bajom nem volt, mert mint mondtam nekem nem kicsit tetszik a homoerotika, nekem egyetlen problémám volt a filmmel, hogy nem volt benne meg egy nagyon fontos logikai elem. hogy hogy is kezdődött. emlékszem volt az a rész amikor ugye úgymond egymásra találtak. nem volt benne a gondolatmenet hogy miért is feküdt oda mellé és döntött úgy hirtelen hogy akkor most szex. mert ez nem így megy. és egy filmben meg nagyon könnyű megindokolni, kettőt mozdít a kamerán, csinál pár közelit és mindenki érti hogy ezek ketten, ha nem is merik bevallani maguknak, de vonzódnak egymáshoz. na mindegy. írtam erről blogot anno. http://daysoflolalife.blogspot.com/2008/12...gfilmes-ht.html Lola...majd csússzál fel az iwiwre. Valami olyan érzésem van,hogy valaki bejelölt ottXDDDDD nini! nem akarsz inkább facebookozni...? de megyek, na |
|
|
|
2010.01. 20. - 21:10:58
Létrehozva:
|
|
|
Valamit elfelejtettem.....ha majd megint lesz Mode,akkor ezt a képet küldöm Neki.....
Alan és Faith.....talán felismeri,hogy ki kicsoda:-))))
user_8042616_1191231414002_box.jpg ( 30.68K )
Letöltések száma: 7Na cupp..... Ott is fent vagyok: Tatu Parega |
|
|
|
2010.01. 20. - 21:11:18
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok megint van fórum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 20. - 21:16:47
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=irlPGbgYjo4
http://www.depechemode.com/tour/tourblog.html-->martinka szivecskés pohara nagyan aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 21:18:53
Létrehozva:
|
|
|
Kicsi, kicsi. Nem a méret számít, azt jól tudjuk! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Martíííííííííííííííííííííííííííín gyere az ágyamba! Most! Jut eszembe. Neo de rég volt már! Most megyek fürcsi, alvás. Jó éjszakát! Neo? Az ágyadban??? XD Hát igen, Martot megzabálom így is - úgy is XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóéjt nektek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 21:48:25
Létrehozva:
|
|
|
Tatu drága, majdnem el is felejtettem neked is megköszönni a gratot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixx: jaja, ezzel a hülye javával (ez a felugrós ablak, ami kijön a prágai és a tour blog képeknél is) vagy mivel nem lehet úgy lementeni a képeket. Ilyenkor van egy megoldás: 1. megkeresed a billentyűzeten a Print screen gombot (lehet rövidítve van Prt Scr-ként ha laptop), 2. megnyitsz egy Paint-et 3. beillesztés 4. leszeded a felesleget a képről 5. mentás - ott érdemes megnézni, hogy jpeg-ben menti-e el 6. és kész |
|
|
|
2010.01. 20. - 21:51:37
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, hazaértem, megfürödtem és újra itt!
Jajj igen, Lolával adtunk az ízlelő bimbóinknak és persze közben kielemeézük Dave cica isteni felső testét és megállapítottuk, hogy karácsonykor jót főzött az asszony, mert olyan kis fodrocskái lettek, amik nagyon helyesek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fényképen is nagyon jól mutatnak ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mandulatorta nagyon bűnös volt, és a karamelles sem nézett ki rosszul, aztán meg az a sajtsaláta... jesszusom. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Nem is tudom mihez hasonlítani! Isteni volt, köcce barátném (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A rajzodnak keresek itt helyet a szoba falán, hogy kitegyem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, nem Usival voltam, az a múlt héten pénteken volt, ma Lolával rosszalkodtunk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A párgai képeket én sem tudtam lementeni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Valaki segítsen, hát olyan állati jók lettek, hogy nekem kellenek! HELP!!! Usi, népneveld csak a szomszédokat! A Mode még nem ártott senkinek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vica, hát gondoltam, hogy Petra diszkózni fog a Videos dvd-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 21:52:37
Létrehozva:
|
|
|
Tatu drága, majdnem el is felejtettem neked is megköszönni a gratot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx: jaja, ezzel a hülye javával (ez a felugrós ablak, ami kijön a prágai és a tour blog képeknél is) vagy mivel nem lehet úgy lementeni a képeket. Ilyenkor van egy megoldás: 1. megkeresed a billentyűzeten a Print screen gombot (lehet rövidítve van Prt Scr-ként ha laptop), 2. megnyitsz egy Paint-et 3. beillesztés 4. leszeded a felesleget a képről 5. mentás - ott érdemes megnézni, hogy jpeg-ben menti-e el 6. és kész na épp ezt akartam írni én is nekem is így van meg minden... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na ma kibaszott velem a tudatalattim... álmom legjobb részénél kellett felkelnem... |
|
|
|
2010.01. 20. - 21:58:31
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, hazaértem, megfürödtem és újra itt! Jajj igen, Lolával adtunk az ízlelő bimbóinknak és persze közben kielemeézük Dave cica isteni felső testét és megállapítottuk, hogy karácsonykor jót főzött az asszony, mert olyan kis fodrocskái lettek, amik nagyon helyesek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fényképen is nagyon jól mutatnak ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe... épp gondoltam rád, mikor beálltam a zuhany alá, hogy szegényem, még a mteróról sem szálltál le, amikor én már a forró vizet csapattam magamra... jáj, Dave husi hasa, imádom. naigen, ezt kapta tőlem Angie, a csudijó dvd-kért cserébe:
Testhimnusz__2_.JPG ( 615.32K )
Letöltések száma: 8 |
|
|
|
2010.01. 20. - 22:00:57
Létrehozva:
|
|
|
mit álmodtál Lola?
Angie: feljebb leírtam a mentési lehetőséget ÉS az én hősies Dave-es álmomra nem is reagált senki? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lola: jaja igen, erre a képre mondtam hogy nagyon király!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 22:06:04
Létrehozva:
|
|
|
hehe... épp gondoltam rád, mikor beálltam a zuhany alá, hogy szegényem, még a mteróról sem szálltál le, amikor én már a forró vizet csapattam magamra... jáj, Dave husi hasa, imádom. naigen, ezt kapta tőlem Angie, a csudijó dvd-kért cserébe:
Testhimnusz__2_.JPG ( 615.32K )
Letöltések száma: 8Hát igen, bár a metróval szerencsém volt, azonnal jött, a vilire várnom kellett kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mák, hogy Te közel laksz a belvároshoz, mert én ugye a III.-kerben leledzem alvás szempontjából. De azért aranyos vagy, hogy gondoltál rám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dave poci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon édi!!! Hm, már kigondoltam a helyét csak majd szerzek holnap olyan ragasztót, ami nem tesz kárt benne és úgy teszem ki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, ez egy klassz álom, de hogy jöttek bele a görögök? Tegnap olvastál valami görögöset? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenesetre el tudnám képzelni Davet, mint spártai harcost, úgy is nagyon szexi lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ákos téma: PÖRGŐS, BŐRGATYÁS, BAKANCSOS KONCERTET AKAROK! Tetszett a 40, de az már most olyan nagypapis, nekem tombolda kell, olyan Utolsó hangos dal vagy Ikon vagy Besztof vagy Még közelebb fajta őrjöngés (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már nagyon ki vagyok rá éhezve, hiányzik na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, majd mehetünk csápolni ősszel, ha az új lemez után lesz turné! Mit szólsz? |
|
|
|
2010.01. 20. - 22:10:14
Létrehozva:
|
|
|
mit álmodtál Lola? Angie: feljebb leírtam a mentési lehetőséget ÉS az én hősies Dave-es álmomra nem is reagált senki? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lola: jaja igen, erre a képre mondtam hogy nagyon király!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én picikét lemaradtam az álmodról, cicu.... bevalllom becsülettel. hát úgy igazából semmit sem álmodtam, mert már az izgalmas résznél fel is keltem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) valami pasi volt, szexi, de nem láttam az arcát. arrogáns volt kicsit, tudta h bukom rá, mondjuk ő is igencsak bukott rám (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) eygsezr csak szólt valami dumát h na akkor gyerünk már, felpakolt a bárban valami magasabb padra vagy mire, és... és... és.. épp amikor hozzámszorította magát, na akkor keltem fel. basszus. még álmomban sem hagynak már egy jót szexelni. nézze meg az ember lánya. |
|
|
|
![]() ![]() |