![]() ![]() |
2010.01. 20. - 23:46:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Több évre tervezem veletek a kapcsolatom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és minden évben meg fogok újulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor is Edó maradok már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na akkor oké, ha hosszú távra tervezel. én is itt aggódtam Angienak h remélem nem csak így koncertek környékén leszünk barátok hat hónapig hanem rendesen tartjuk a kapcsolatot és élni fog a fórum |
|
|
|
2010.01. 20. - 23:47:49
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okés! Tatabányai vagyok, 32 éves még júliusig:) Még nincs gyerköcöm ámbár pasim sem .......Pillanatnyilag anyuval lakom mert tavaly meghalt apukám és anyu nagyon el volt keseredve, nekem is egyszerűbb az élet így pláne anyagilag........ Már régóta a Coloplastnál dolgozom ahol stomazsákokat és egyéb egészségügyi termékeket gyártunk. Soha nem próbálnám ki a bungee jumpingot de bulizni nagyon szeretek és ez fontos hogy az ember tudja azt hogy mi az ami neki örömet okoz:)Imádom a kutyákat ,állatvédő vagyok és mindig örülök ha tehetek vmit értük .Még ha az annyit is jelent hogy kimegyek a menhelyre és szeretem őket vagy játszom velük mert mindegyikük más és másmilyen foglalkozást is igényel.DM, már tini koromban is szerettem de sosem jártam feketében.Erről most eszembe is jutott egy nem kellemes sztori majd elmesélem.Még ma is a kedvencem a Just can't get enough és nem lehet eltéríteni ettöl a számtól ez van. |
|
|
|
2010.01. 20. - 23:48:53
Létrehozva:
|
|
|
ahaaaaaaaaaa akkor ások még. meg megyek szomszédolni.. és ott simán ássak, arassak... egyebek? szomszédban nem tudsz aratni de ha átmész vkihez, kiírja kis ablakba h épp mi a kínja. pl rókák ijesztgetik az állatokat, vagy bármi. csak az acceptre kattintasz és máris segítettél. aztán megjelenik öt ilyen fehér zsák oldalt. az a trágya kb vagy mi. és akkor azt az öt zsák fertilizert rákattintgatod öt ágyásra, és akkor attól nagyobbra nő a termés, és több xp-t ér. ez naagyon jó a szomszédoknak, mert több xp, és neked is jó, mert neked is xp, amikor csinálod. közösségi szellemű játék... |
|
|
|
2010.01. 20. - 23:52:23
Létrehozva:
|
|
|
Ez annyira édes így mindent egybevetve mert Dracula menyasszonya leszek farsangkor persze az Edóval együtt (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
2010.01. 20. - 23:55:09
Létrehozva:
|
|
|
Okés! Tatabányai vagyok, 32 éves még júliusig:) Még nincs gyerköcöm ámbár pasim sem .......Pillanatnyilag anyuval lakom mert tavaly meghalt apukám és anyu nagyon el volt keseredve, nekem is egyszerűbb az élet így pláne anyagilag........ Már régóta a Coloplastnál dolgozom ahol stomazsákokat és egyéb egészségügyi termékeket gyártunk. Soha nem próbálnám ki a bungee jumpingot de bulizni nagyon szeretek és ez fontos hogy az ember tudja azt hogy mi az ami neki örömet okoz:)Imádom a kutyákat ,állatvédő vagyok és mindig örülök ha tehetek vmit értük .Még ha az annyit is jelent hogy kimegyek a menhelyre és szeretem őket vagy játszom velük mert mindegyikük más és másmilyen foglalkozást is igényel.DM, már tini koromban is szerettem de sosem jártam feketében.Erről most eszembe is jutott egy nem kellemes sztori majd elmesélem.Még ma is a kedvencem a Just can't get enough és nem lehet eltéríteni ettöl a számtól ez van. hehe. bungee jumpingot én se. csak gondoltam hátha van vmi efféle agybajod (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ne aggódj, itt kevés mázlista kivételével javarészt nincs pasi senkinek... pedig esssszméletlen jó csajok vagyunk sztem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sajnálom a családod, ezek nehéz történetek sajna... bulizni, ezazz! helyes. jah, fontos kérdés: Dave-slave vagy Gorette? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 23:56:13
Létrehozva:
|
|
|
Marishka: hahahaha XD akkor beletrafáltam ebbe a példába! XD
Köszi a bemutatkozást!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor már hárman vagytok Edóval meg Caprival nagy állatvédők/segítők! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: jaja, abban vannak a "vérmókusok" (a vérfarkasoknak mókusra emlékeztető fülük van - ezen röhögtünk hangosan a moziban). mondjuk Hugh Jackman azért ott volt a szeren (nyamm-nyamm-nyamm!!!) a filmben és Kate Backinsale-t is bírtam! (bár ő nekem az Underworldben a top) |
|
|
|
2010.01. 20. - 23:58:03
Létrehozva:
|
|
|
éééés szia sori bogyóm! mizu? milyen napod volt? Szija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak vissza lestem pár percre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) függő lettem vagy mi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jó napom volt, lassan szakad a cérna... félek tőle, de egyébként minden a legnagyobb rendben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szokásos rutin volt ma, csak sűrű (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hát ennek már sose lesz vége.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Veled? Vizsgaguru? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Parancs! Értettem Főtörzssörmester asszony! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mizujs van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 23:58:39
Létrehozva:
|
|
|
Lola: jaja, abban vannak a "vérmókusok" (a vérfarkasoknak mókusra emlékeztető fülük van - ezen röhögtünk hangosan a moziban). mondjuk Hugh Jackman azért ott volt a szeren (nyamm-nyamm-nyamm!!!) a filmben és Kate Backinsale-t is bírtam! (bár ő nekem az Underworldben a top) wwáááááááá, rettenetes. Hugh überszexi, meg a draculát jáétszó színész is de a film egy leforgatni is kár volt kategóriás borrzadály. mondjuk az underworldről is ugyanezt tartom, de ne harapd le a fejem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.01. 20. - 23:59:50
Létrehozva:
|
|
|
wááá, az deszar film volt... Nem volt az olyan szahar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hidd csak el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mese habbal, de tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:00:35
Létrehozva:
|
|
|
Dave a király!
Elképesztő hogy még mindig jó pasi ......... |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:03:22
Létrehozva:
|
|
|
Szija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak vissza lestem pár percre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) függő lettem vagy mi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jó napom volt, lassan szakad a cérna... félek tőle, de egyébként minden a legnagyobb rendben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szokásos rutin volt ma, csak sűrű (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hát ennek már sose lesz vége.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Veled? Vizsgaguru? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajmár, ez a negatívkodás. szétszedlek. túlélted nem? pasi? de a függőség nálam is megvan, hehe vizsgaguru.. ez tetszik. háát, csupánsak 2 vizsga egy napon 3 ór kül a kettő között, úgy h a másodikra az első után kezdtem el tanulni... na ez jellemző Lolára... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem jó lett... de nemtudom. ja meg taliztunk Angieval, az jó volt. Dave a király! Elképesztő hogy még mindig jó pasi ......... ezzazz! enyim (...lesz egyszer) háháhá |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:04:33
Létrehozva:
|
|
|
az összes szomszédot betrágyázom, és a csirkéket is megetetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira jó paraszt asszony vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 21. - 00:07:10
Létrehozva:
|
|
|
miért nem tudok hozzászólni??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.01. 21. - 00:07:15
Létrehozva:
|
|
|
Ebben biztos vagyok hogy jó csajok vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hányan szoktatok aktívan fórumozni? |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:10:47
Létrehozva:
|
|
|
Ebben biztos vagyok hogy jó csajok vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hányan szoktatok aktívan fórumozni? amikor csak lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én melóhelyen is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként szija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi még nem beszéltünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Üdv itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem, lépek. Leborulok a székről... Legyetek rosszak Isten óvja a Depeche Mode-ot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (meg Dave-et (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Jó éjt mindenkinek:) |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:10:51
Létrehozva:
|
|
|
Edó: felröhögtem a mondatod elején: "az összes szomszédot betrágyázom" - mondom MEVANNN???!!! Aztán továbbolvastam XD
Lola: nem zavar, ha nem tetszik az Underworld - én szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (jó, nem a kedvenc vámpíros filmem, de azért nem rossz!) - hehe, sajnos Zsófi is hasonlóan "tanul" - köztünk csak az a különbség, hogy te meg is jegyzed ami kell a vizsgára és talán még érdekel is - engem kevésbé. Marishka: valahogy sejtettem, hogy egy újabb Dave-slave-vel bővül a csapat! XD |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:12:58
Létrehozva:
|
|
|
az összes szomszédot betrágyázom, és a csirkéket is megetetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira jó paraszt asszony vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HAHAHAHAHAHAHHA nem is kérdezem már meg hogy mi ez a játék? amikor csak lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én melóhelyen is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként szija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi még nem beszéltünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Üdv itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem, lépek. Leborulok a székről... Legyetek rosszak Isten óvja a Depeche Mode-ot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (meg Dave-et (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Jó éjt mindenkinek:) Jó éjt! |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:13:32
Létrehozva:
|
|
|
az összes szomszédot betrágyázom, és a csirkéket is megetetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira jó paraszt asszony vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehhehehehehe!!! naigen én is webparaszt. Marcsi (nem bánod? ezt könnyebb leírni), olyan 6-8an szokjtunk itt lenni egyszerre, de ateljes létszám már közeleg a 20hoz |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:18:55
Létrehozva:
|
|
|
Edó: felröhögtem a mondatod elején: "az összes szomszédot betrágyázom" - mondom MEVANNN???!!! Aztán továbbolvastam XD Lola: nem zavar, ha nem tetszik az Underworld - én szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (jó, nem a kedvenc vámpíros filmem, de azért nem rossz!) - hehe, sajnos Zsófi is hasonlóan "tanul" - köztünk csak az a különbség, hogy te meg is jegyzed ami kell a vizsgára és talán még érdekel is - engem kevésbé. Marishka: valahogy sejtettem, hogy egy újabb Dave-slave-vel bővül a csapat! XD Nem is értem miért gondoltad?Bár amíg fiatalok voltak az Alan jött be de most változott a helyzet vagy én változtam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem a vámpíros filmek közül a régi és az új jön be:Az interjú a vámpírral és az Alkonyat .Bár láttam az Underworld és a Van Helsinget is de felejtehetőek. |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:19:44
Létrehozva:
|
|
|
Ez kérlek farmville.. Lola befertőzött... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem kicsit
De én rencsem még annyira kopasz... most dolgozok mint a güzü, hogy meglegyen mindenem... mint az életben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát.. most erre mit mondjak.. Dave azért mindenkinek bejön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) senki nem rugdalná ki az ágyából (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem Lola.. illetve csak ha teljesitette a feladatát.. hogy meglepődne.. .... na.. eriggy... ide ne vackójááá... aludj a saját ágyadban... heheehehee |
|
|
|
![]() ![]() |