![]() ![]() |
2010.01. 21. - 00:20:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jaj igen, én is áttérnék a Marcsira ha lehet, mert beletörik az ujjam ebbe a sok mássalhangzóba XD
Lola: hát én nem csak fél évre tervezem a kapcsolatot veletek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az előző DM-es társaságommal (ami már jó rég széthullott) is próbáltam sokáig menteni a dolgot, mert igazából szinte csak velük tudtam beszélni a DM-ről és vonzatairól, de már nem bánom, hogy az a csapat szétesett és csak az arra érdemesekkel tartom a kapcsolatot (pl. Capri, Mauka, Orchidett). És VÉGRE itt vagytok ti és olyan jóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont ma ecseteltem ezt Szilvi barátnőmnek sörözés közben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ja és én is fórumfüggő lettem - mondjuk nálam ilyen függőségek könnyen kialakulnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:21:27
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.01. 21. - 00:21:56
Létrehozva:
|
|
|
HAHAHAHAHAHAHHA nem is kérdezem már meg hogy mi ez a játék? farmvile a facebookon. webes farm. vetsz, aratsz, kapálsz, gondozod az állatkákat, dizájnolod a farmot, haláli. és nekem Depeche Mode-farmom van
mode_farmville.bmp ( 1.94Mbyte )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:26:23
Létrehozva:
|
|
|
imádom a farmod Lola... nálad is betrágyáztam.. a csirkék olyan kajásak voltak, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 21. - 00:30:03
Létrehozva:
|
|
|
Ez kérlek farmville.. Lola befertőzött... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem kicsit De én rencsem még annyira kopasz... most dolgozok mint a güzü, hogy meglegyen mindenem... mint az életben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát.. most erre mit mondjak.. Dave azért mindenkinek bejön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) senki nem rugdalná ki az ágyából (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem Lola.. illetve csak ha teljesitette a feladatát.. hogy meglepődne.. .... na.. eriggy... ide ne vackójááá... aludj a saját ágyadban... heheehehee Képes vagy még a neten is dolgozni mint a güzü (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) és még farmerkedsz is! Mekkora duma ...na...eriggy....még mindig röhögök ,elképzeltem.... |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:31:58
Létrehozva:
|
|
|
imádom a farmod Lola... nálad is betrágyáztam.. a csirkék olyan kajásak voltak, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hihihihihihihihihi jól van akkor. szegény pipik. hát de csak szomszéd etetheti, én is jártam ma nálad. majd ha lesz tyúkketreced etetek is. ugye milyen addikt. én is rákaptam mint a fene... hát az én farmom döbörűszépszégessz. a legtöbben tudod így lenyomják az ágyásokat, amennyi csak fér, a többi cuccot összezsúfolják, azt hagy szóljon. a lényeg úgyis az ágyás h hozza a termést. de én azért is játszok mert halál jól meg lehet dizajnolni. jelöld be sorit, ő is farmozik |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:32:41
Létrehozva:
|
|
|
Képes vagy még a neten is dolgozni mint a güzü (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) és még farmerkedsz is! Mekkora duma ...na...eriggy....még mindig röhögök ,elképzeltem.... Hehehhe.. meg még hallod is ahogy mondom.. mert ismersz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem lenne szivem.. megsajnálnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na.. kakis lesz a kezem... úgy kapaszkodnék a bokájába, mint a huzat !!! |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:33:42
Létrehozva:
|
|
|
farmvile a facebookon. webes farm. vetsz, aratsz, kapálsz, gondozod az állatkákat, dizájnolod a farmot, haláli. és nekem Depeche Mode-farmom van
mode_farmville.bmp ( 1.94Mbyte )
Letöltések száma: 2Nagyon szép a farmod!!De mit csinál ott egy pingvin? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:33:46
Létrehozva:
|
|
|
Edó, dehogy rugdosnám ki Dave-et. rácsavarodnék mint az inda. próbáljon menekülni. úúú olyan jó lenne együtt aludni, sosem kelnénk ki az ágyból. soha. érted, soha
|
|
|
|
2010.01. 21. - 00:34:26
Létrehozva:
|
|
|
Hogy keressem?
|
|
|
|
2010.01. 21. - 00:34:52
Létrehozva:
|
|
|
MArcsi: na igen, az Interjú a kedvenc vámpíros filmem! Szeretem Anne Rice könyveit. Mondjuk a Kárhozottak királynője filmnek a könyvhöz nem sok köze volt! Az Interjú legalább hűen követte!
Alkonyatért régebben, mikor még csak elkezdték felkapni, jobban odavoltam. De azért mind a 4 könyv megvan. Fél év után fejeztem be a 4.-et, meg elolvastam azt a kiszivárgott félig kész kiegészítő kötetet is, amiben Edward szemszögéből mennek a dolgok. de lejjebb adott a lelkesedésem. ettől függetlenül persze megnéztem az új filmet (igaz, hogy csak letöltve). |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:35:40
Létrehozva:
|
|
|
Edó, dehogy rugdosnám ki Dave-et. rácsavarodnék mint az inda. próbáljon menekülni. úúú olyan jó lenne együtt aludni, sosem kelnénk ki az ágyból. soha. érted, soha Na jóóó.. tudom én azt... ez nem téma.. nade hogy meglepődne a kis egoista ha valaki kitessékelni.. én lehet megkockáztatnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon megnézném a képét hihihiihiiiiii |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:36:21
Létrehozva:
|
|
|
Hehehhe.. meg még hallod is ahogy mondom.. mert ismersz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem lenne szivem.. megsajnálnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na.. kakis lesz a kezem... úgy kapaszkodnék a bokájába, mint a huzat !!! Összepisilnéd magad kicsikém de a duma akkor is ott van a toppon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:36:59
Létrehozva:
|
|
|
cigizek egyet. aztán lezuhanyzom, aztán még mindjárt vissza nézek rátok!
|
|
|
|
2010.01. 21. - 00:37:25
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon szép a farmod!!De mit csinál ott egy pingvin? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) háát, ez az egyik bája a dolognak. nincsenek évszakok meg éghajlat. azok felesleges bosszúságok. itt egy farmon megél a pingvin, a hattyú, a házimacska, rénszarvas, tyúk, angóranyúl. megterem a rizs, a krumpli, az ananász a kávé, a gyapot. minden van érted????? wááá, addikt!!! |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:38:08
Létrehozva:
|
|
|
hehhehee.. Marcsi.. kisebb dolgoktól is hugyoztam már be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 21. - 00:43:21
Létrehozva:
|
|
|
MArcsi: na igen, az Interjú a kedvenc vámpíros filmem! Szeretem Anne Rice könyveit. Mondjuk a Kárhozottak királynője filmnek a könyvhöz nem sok köze volt! Az Interjú legalább hűen követte! Alkonyatért régebben, mikor még csak elkezdték felkapni, jobban odavoltam. De azért mind a 4 könyv megvan. Fél év után fejeztem be a 4.-et, meg elolvastam azt a kiszivárgott félig kész kiegészítő kötetet is, amiben Edward szemszögéből mennek a dolgok. de lejjebb adott a lelkesedésem. ettől függetlenül persze megnéztem az új filmet (igaz, hogy csak letöltve). Sajnos nem olvastam a könyveket, csak a filmeket láttam de én menthetetlenül romantikus vagyok és így nagyon tetszik ez a Love Story feeling, egybeötvözve a vámpírokkal és farkasokkal, ja és hát nem utolsó sorban tetszenek a színészek is ebben a karakterben.Már megint pasik...... |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:44:25
Létrehozva:
|
|
|
Edó, dehogy rugdosnám ki Dave-et. rácsavarodnék mint az inda. próbáljon menekülni. úúú olyan jó lenne együtt aludni, sosem kelnénk ki az ágyból. soha. érted, soha ÉÉÉÉÉN SEEEEE !!!!!!!!!! És khm... ETTŐL a kígyótól nem félnél, hogy bemászik az ágyadba???????? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://img10.imageshack.us/img10/4667/getagripppp.jpg) |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:47:42
Létrehozva:
|
|
|
hehhehee.. Marcsi.. kisebb dolgoktól is hugyoztam már be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mintha emlékeznék egy sztorira (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ne hagyj kétségek között ! Mitől sikerült már összehugyoznod magad? Most is Recoil szól. |
|
|
|
2010.01. 21. - 00:49:04
Létrehozva:
|
|
|
jaj igen, én is áttérnék a Marcsira ha lehet, mert beletörik az ujjam ebbe a sok mássalhangzóba XD Lola: hát én nem csak fél évre tervezem a kapcsolatot veletek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az előző DM-es társaságommal (ami már jó rég széthullott) is próbáltam sokáig menteni a dolgot, mert igazából szinte csak velük tudtam beszélni a DM-ről és vonzatairól, de már nem bánom, hogy az a csapat szétesett és csak az arra érdemesekkel tartom a kapcsolatot (pl. Capri, Mauka, Orchidett). És VÉGRE itt vagytok ti és olyan jóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont ma ecseteltem ezt Szilvi barátnőmnek sörözés közben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ja és én is fórumfüggő lettem - mondjuk nálam ilyen függőségek könnyen kialakulnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) arra érdemes lettem? XDDD hali (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként én 10 óra óta aludni akarok menni, csak valahogy nem sikerül XD |
|
|
|
![]() ![]() |