![]() ![]() |
2010.01. 21. - 03:39:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hááát, ez a tüsi Dave definitli nem az esetem... de a kezéért... odaadnám az enyémet. (csak a balt, a jobban van a rajz)
|
|
|
|
2010.01. 21. - 07:53:32
Létrehozva:
|
|
|
Hát ti nem vagytok épek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hajnali fél négyi képesek voltatok nyomni? MEgártott mindkettőnek, hogy már nem kell vizsgáznia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként mindenkinek nagyon szép reggelt kivánok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, köszönöm a gyönyörű képeket!!!! |
|
|
|
2010.01. 21. - 08:15:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Jessszuuuus lányok korán reggel tisztára fel lettem izgatva ezekkel a Dave képekkel.Atyavilág....uh.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 08:21:20
Létrehozva:
|
|
|
REggelt Vica, Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utálok havat lapátolni
Nálatok mennyi esett? Itt rengeteg. Nagyon meglepődtem reggel, mert éjjel kettőkor még nem is esett.. hatkor meg kihúztam a függönyt, és hatalmas a hó... hatalmas... hogy utálom |
|
|
|
2010.01. 21. - 08:25:03
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt Lányok!
Szép havas tájra ébredtem. Végre ideért a hó. A kedvem is olyan jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most megyek visszaolvasni. |
|
|
|
2010.01. 21. - 08:31:53
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt, mire ezt mind vissza olvasom... elmegy a délelőttöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 21. - 08:54:39
Létrehozva:
|
|
|
baazd, Usi... ez a bekarikázott, ezen felsírtam... én elküldtem egy csokorban egy párat Vica barátnőmnek, hogy reggel jól induljon a napja... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lola drágám hova küldted?Köszike. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jaj nem meséltem az előbb.Tegnap nézem a híradót egyszer hallom a "letartóztatták a Fekete Sereg néven elhíresült bűnszövetkezet vezetőit"...jesszus hirtelen azt hittem nem jól hallok.Csak nehogy legközelebb minket tartóztassank le. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na akkor egy kis reagálás: Usi a görögös álmod tök jó.Ahogy elképzelem Dave-et görögös cuccba...nyami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jen görög származású?Ó..nem tudtam.Te honnan tudod. Ami pedig azt illeti,hogy fórum függő lettél...hát én is..nektek köszönhetően. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mariskha:én is inkább Marcsinak szólítanálak ha nem baj.Üdv közöttünk. Kérdésre pedig,hogy hányan vagyunk itt a csapatban hát már túl vagyunk a 20-on létszámilag. Hu mire is akartam még reagálni...már nem tudom. Ja igen Angie jót vigyorogtál volna a lányomon ha láttad volna ahogy táncizik a vidikre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 08:58:46
Létrehozva:
|
|
|
Vica, ezt a Fekete sereges dolgot én is hallottam, tök jót röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ellopták a nevünket, meg mi nem vagyunk bűnözők, csak elvakult fanatikusok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 21. - 09:12:45
Létrehozva:
|
|
|
Usi, köszi a segítséget a képek mentésével kapcsolatban.
„A mandulatorta nagyon bűnös volt, és a karamelles sem nézett ki rosszul, aztán meg az a sajtsaláta... jesszusom. Nem is tudom mihez hasonlítani! Isteni volt, köcce barátném ” Uhhhhhhh, csorog a nyálam így reggeli előtt. Lolacska, a rajz amit Angenak készítettél nagyon-nagyon szép. Megmutattam a kollégáimnak, és el voltak ájulva. Írni is rajzolni is tudsz, tiszta irigy vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: „webparaszt”, ezen hangosan felröhögtem. Hát csajok a tegnap esti Dave termés, pontosabban anaconda leg-leg-leg volt, nem bírtatok magatokkal. „na mára befejeztem XD sorry a Gorette-ektől, holnap vagyis ma igyekszem majd nekik is kedvezni. ” - izgatottan várom Marcsi üdv nálunk! |
|
|
|
2010.01. 21. - 09:18:03
Létrehozva:
|
|
|
Jóóóóóóóóó Reggggelt Sereg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
lolácska, köszi a választ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örültem neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezek a képek... mamáááááááááááááám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végre innen bentről is megy a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Happy People (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hja! és ki jelölt be fészbukon? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak hogy azonosítani is tudjam.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tuti hogy itteni leányzó, mert csak lolálcsával közös ismerős... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sejtem, hogy ki az, de szeretném tudni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 09:19:10
Létrehozva:
|
|
|
Látom éjjel előkerült az Anakonda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó képek, én meg pirulok itt a melóban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ejjjjj
|
|
|
|
2010.01. 21. - 09:30:08
Létrehozva:
|
|
|
Jóóóóóóóóó Reggggelt Sereg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lolácska, köszi a választ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örültem neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezek a képek... mamáááááááááááááám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végre innen bentről is megy a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Happy People (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hja! és ki jelölt be fészbukon? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak hogy azonosítani is tudjam.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tuti hogy itteni leányzó, mert csak lolálcsával közös ismerős... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sejtem, hogy ki az, de szeretném tudni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) That's me! |
|
|
|
2010.01. 21. - 09:44:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 21. - 09:54:29
Létrehozva:
|
|
|
Angelus! Megvagy XD
|
|
|
|
2010.01. 21. - 10:14:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 21. - 10:20:18
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
hu de kóma van! én még 1/4 6-ig olvastam és a csajokkal is vagy 4-ig nyomtuk msn-en. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) örülök hogy sikerült mindenkire a szívinfarktust hoznom kora reggel.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 10:22:50
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a visszaigazolást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez csak természecset (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reggelt! hu de kóma van! én még 1/4 6-ig olvastam és a csajokkal is vagy 4-ig nyomtuk msn-en. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) örülök hogy sikerült mindenkire a szívinfarktust hoznom kora reggel.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Legyél büszke magadra nyugodtan! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó volt így kezdeni a napot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 10:29:36
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt.
Huh, hirtelen nem tudok mit írni. Éhes vagyok XD |
|
|
|
2010.01. 21. - 10:30:55
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt. Huh, hirtelen nem tudok mit írni. Éhes vagyok XD Akkor azt hiszem egyél valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sokáig bírtátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 10:38:27
Létrehozva:
|
|
|
jah (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár a végén már összefolytak a dolgok XD
na most eléggé kiakadtam! emlékeztek meséltem a Hidden Houses amcsi fórumról, meg hogy mennyire unszimpi az adminjuk, Danka! (egyébként onnan szoktam csomó képet lopni) Tegnap óta próbálok belépni, és SEMMI, hibát ír ki nekem, hogy helytelen, nem létező felhasználónév. Írtam Meet Your Masteren a csajoknak, hogy adják már meg Danka mailcímét, ha tudják, hogy írjak neki (mert persze természetesen sehol nem lehet megtalálni!). Tegnap este írtam neki 1 érdeklődő mailt hogy mi van. Semmi válasz. Előbb felmegyek MYM-re, írja privát üziben az egyik csaj, hogy felment HH-ra és megnézett engem, ohgy mi a státuszom, erre írja, hogy NEM LÉTEZIK ILYEN FELHASZNÁLÓ!!!!!!!!!!!!!!! Csak így! Puff! Semmi üzenet vagy vmi! Egyszerűen kitörölt az a rohadt k....! Na inkább nem is mondom ki. Hogy én mennyire utálom az ilyet. Még megpróbálom elérni és megmondani neki, ha ez tényleg igaz, hogy talán az otthoni problémáit nem kéne belevinni a fórumába és elüldözni a tagokat! Hülye őrült nő! |
|
|
|
![]() ![]() |