2400 Oldal V  « < 763 764 765 766 767 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.01. 21. - 03:39:58
Létrehozva: #15281

devotee

hááát, ez a tüsi Dave definitli nem az esetem... de a kezéért... odaadnám az enyémet. (csak a balt, a jobban van a rajz)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 07:53:32
Létrehozva: #15282

devotee

Hát ti nem vagytok épek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hajnali fél négyi képesek voltatok nyomni? MEgártott mindkettőnek, hogy már nem kell vizsgáznia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egyébként mindenkinek nagyon szép reggelt kivánok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi, köszönöm a gyönyörű képeket!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 21. - 08:15:21
Létrehozva: #15283

devotee

Jó reggelt.

Jessszuuuus lányok korán reggel tisztára fel lettem izgatva ezekkel a Dave képekkel.Atyavilág....uh.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 08:21:20
Létrehozva: #15284

devotee

REggelt Vica, Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utálok havat lapátolni
Nálatok mennyi esett? Itt rengeteg. Nagyon meglepődtem reggel, mert éjjel kettőkor még nem is esett.. hatkor meg kihúztam a függönyt, és hatalmas a hó... hatalmas... hogy utálom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 21. - 08:25:03
Létrehozva: #15285

devotee

Jó Reggelt Lányok!
Szép havas tájra ébredtem.
Végre ideért a hó.
A kedvem is olyan jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most megyek visszaolvasni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 08:31:53
Létrehozva: #15286

devotee

Jó reggelt, mire ezt mind vissza olvasom... elmegy a délelőttöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 21. - 08:54:39
Létrehozva: #15287

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 21. - 02:55:27) *
baazd, Usi... ez a bekarikázott, ezen felsírtam...
én elküldtem egy csokorban egy párat Vica barátnőmnek, hogy reggel jól induljon a napja... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Lola drágám hova küldted?Köszike. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jaj nem meséltem az előbb.Tegnap nézem a híradót egyszer hallom a "letartóztatták a Fekete Sereg néven elhíresült bűnszövetkezet vezetőit"...jesszus hirtelen azt hittem nem jól hallok.Csak nehogy legközelebb minket tartóztassank le. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na akkor egy kis reagálás:

Usi a görögös álmod tök jó.Ahogy elképzelem Dave-et görögös cuccba...nyami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jen görög származású?Ó..nem tudtam.Te honnan tudod.
Ami pedig azt illeti,hogy fórum függő lettél...hát én is..nektek köszönhetően. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mariskha:én is inkább Marcsinak szólítanálak ha nem baj.Üdv közöttünk.

Kérdésre pedig,hogy hányan vagyunk itt a csapatban hát már túl vagyunk a 20-on létszámilag.

Hu mire is akartam még reagálni...már nem tudom.

Ja igen Angie jót vigyorogtál volna a lányomon ha láttad volna ahogy táncizik a vidikre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 08:58:46
Létrehozva: #15288

devotee

Vica, ezt a Fekete sereges dolgot én is hallottam, tök jót röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ellopták a nevünket, meg mi nem vagyunk bűnözők, csak elvakult fanatikusok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 21. - 09:12:45
Létrehozva: #15289

devotee

Usi, köszi a segítséget a képek mentésével kapcsolatban.

„A mandulatorta nagyon bűnös volt, és a karamelles sem nézett ki rosszul, aztán meg az a sajtsaláta... jesszusom. Nem is tudom mihez hasonlítani! Isteni volt, köcce barátném ”
Uhhhhhhh, csorog a nyálam így reggeli előtt.

Lolacska, a rajz amit Angenak készítettél nagyon-nagyon szép. Megmutattam a kollégáimnak, és el voltak ájulva. Írni is rajzolni is tudsz, tiszta irigy vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: „webparaszt”, ezen hangosan felröhögtem.

Hát csajok a tegnap esti Dave termés, pontosabban anaconda leg-leg-leg volt, nem bírtatok magatokkal.
„na mára befejeztem XD sorry a Gorette-ektől, holnap vagyis ma igyekszem majd nekik is kedvezni. ” - izgatottan várom

Marcsi üdv nálunk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 09:18:03
Létrehozva: #15290

devotee

Jóóóóóóóóó Reggggelt Sereg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

lolácska, köszi a választ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örültem neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezek a képek... mamáááááááááááááám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Végre innen bentről is megy a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Happy People (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hja!
és ki jelölt be fészbukon? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak hogy azonosítani is tudjam.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tuti hogy itteni leányzó, mert csak lolálcsával közös ismerős... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sejtem, hogy ki az, de szeretném tudni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 09:19:10
Létrehozva: #15291

devotee

Látom éjjel előkerült az Anakonda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó képek, én meg pirulok itt a melóban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ejjjjj
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 09:30:08
Létrehozva: #15292

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 21. - 09:18:03) *
Jóóóóóóóóó Reggggelt Sereg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

lolácska, köszi a választ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örültem neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezek a képek... mamáááááááááááááám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Végre innen bentről is megy a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Happy People (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hja!
és ki jelölt be fészbukon? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak hogy azonosítani is tudjam.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tuti hogy itteni leányzó, mert csak lolálcsával közös ismerős... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sejtem, hogy ki az, de szeretném tudni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

That's me!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 09:44:43
Létrehozva: #15293

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 09:30:08) *
That's me!

Igen, volt egy ilyen megérzésem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 09:54:29
Létrehozva: #15294

devotee

Angelus! Megvagy XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 10:14:53
Létrehozva: #15295

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 21. - 09:54:29) *
Angelus! Megvagy XD

Köszi a visszaigazolást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 21. - 10:20:18
Létrehozva: #15296

devotee

reggelt!

hu de kóma van! én még 1/4 6-ig olvastam és a csajokkal is vagy 4-ig nyomtuk msn-en. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
örülök hogy sikerült mindenkire a szívinfarktust hoznom kora reggel.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 10:22:50
Létrehozva: #15297

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 21. - 10:14:53) *
Köszi a visszaigazolást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez csak természecset (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 21. - 10:20:18) *
reggelt!

hu de kóma van! én még 1/4 6-ig olvastam és a csajokkal is vagy 4-ig nyomtuk msn-en. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
örülök hogy sikerült mindenkire a szívinfarktust hoznom kora reggel.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Legyél büszke magadra nyugodtan! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó volt így kezdeni a napot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 21. - 10:29:36
Létrehozva: #15298

devotee

Reggelt.

Huh, hirtelen nem tudok mit írni. Éhes vagyok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 10:30:55
Létrehozva: #15299

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 21. - 10:29:36) *
Reggelt.

Huh, hirtelen nem tudok mit írni. Éhes vagyok XD

Akkor azt hiszem egyél valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sokáig bírtátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 21. - 10:38:27
Létrehozva: #15300

devotee

jah (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár a végén már összefolytak a dolgok XD

na most eléggé kiakadtam! emlékeztek meséltem a Hidden Houses amcsi fórumról, meg hogy mennyire unszimpi az adminjuk, Danka! (egyébként onnan szoktam csomó képet lopni)
Tegnap óta próbálok belépni, és SEMMI, hibát ír ki nekem, hogy helytelen, nem létező felhasználónév. Írtam Meet Your Masteren a csajoknak, hogy adják már meg Danka mailcímét, ha tudják, hogy írjak neki (mert persze természetesen sehol nem lehet megtalálni!). Tegnap este írtam neki 1 érdeklődő mailt hogy mi van. Semmi válasz. Előbb felmegyek MYM-re, írja privát üziben az egyik csaj, hogy felment HH-ra és megnézett engem, ohgy mi a státuszom, erre írja, hogy NEM LÉTEZIK ILYEN FELHASZNÁLÓ!!!!!!!!!!!!!!!
Csak így! Puff! Semmi üzenet vagy vmi! Egyszerűen kitörölt az a rohadt k....! Na inkább nem is mondom ki. Hogy én mennyire utálom az ilyet. Még megpróbálom elérni és megmondani neki, ha ez tényleg igaz, hogy talán az otthoni problémáit nem kéne belevinni a fórumába és elüldözni a tagokat! Hülye őrült nő!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 763 764 765 766 767 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
37 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (37 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: