![]() ![]() |
2010.01. 21. - 12:13:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na megyek ügyintézni, majd később leszek.
hogy Tatut idézzem: Tschá! XD (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/Mart/004.jpg) |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:13:37
Létrehozva:
|
|
|
A másik ami jó volt mikor vége lett a 101-nek kérdezem a Petrát "kérsz mesét?" mire jött a válasz "nem Dávit". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a jövő generációja jó úton halad XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaaaaaaaaaaaaaaaj, annyira és olyan álmos vagyok, h kész :S de annyi a teendő... |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:15:47
Létrehozva:
|
|
|
Usi, már máskor is mondtad, hogy ez a HH-s csaj nagyon gáz, de asszem most ezzel a kicsinyes bosszúval bebizonyította, hogy tényleg klinikai eset. Regelj egy másik mélcímmel, másik névvel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán tudod majd menteni megint a fincsi képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Helló mindenki. Usi ez a Danka nem normális.Szemét némber. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Szard le,pukkadjon meg az oldalával. Az előbb néztük a 101-et a lánykámmal és szerintem a tegnapi képek hatására egyfolytában Dave gatyáját stiröltem. hogy mennyire dudorodik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben meg az jutott az eszembe olyan vagyok Mode csak ő Alan gatyáját szokta bámulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg ahogy mutatták Alan-t mindig vigyorogtam magamban,hogy na itt van a mi Mode Bettikénk sziv szerelme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másik ami jó volt mikor vége lett a 101-nek kérdezem a Petrát "kérsz mesét?" mire jött a válasz "nem Dávit". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petrába már beleneveled a Mode-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök aranyos kis csaj! Imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:20:44
Létrehozva:
|
|
|
Édes gyerek! Hát nem hiába, az anyja megtanította Neki mi a jó! Köszi.Nem lehet elég korán kezdeni a Depeche Mode iránti szeretetet.Hagy halljon az a gyerek jó zenét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom a kiscsajodat! XDDDDDDDDD igazi hardcore Mode-os lesz! XD Köszi Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak tudnám mi az a hardcore?(bocsánat tudom nagyon sötét vagyok) a jövő generációja jó úton halad XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen-igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:23:05
Létrehozva:
|
|
|
na megyek ügyintézni, majd később leszek. hogy Tatut idézzem: Tschá! XD (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/Mart/004.jpg) Nem ilyet akarok!!! Nő nem kell a képre, csak Mart és a kapucíner! Kivétel ha én vagyok az a nő! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:26:45
Létrehozva:
|
|
|
Usi, már máskor is mondtad, hogy ez a HH-s csaj nagyon gáz, de asszem most ezzel a kicsinyes bosszúval bebizonyította, hogy tényleg klinikai eset. Regelj egy másik mélcímmel, másik névvel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán tudod majd menteni megint a fincsi képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Petrába már beleneveled a Mode-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök aranyos kis csaj! Imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neked is köszi.Majdnem úgy van,hogy nem nagyon kellett nevelni bele mert annyit hallgatta velem a DM-et,hogy automatikusan rákapott akár csak én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként most már ott tart a kiscsaj,hogy olyan sokat látta a klippeket is,hogy hallja pl.A question time-ot de klipp nélkül rögtön mondja "baba" mert hát ugye abban a klippben baba van.A Personal jesus-nál meg rávágja ha hallja,hogy "pacika" mert ugye abban meg lovak(is) vannak. |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:28:10
Létrehozva:
|
|
|
Neked is köszi.Majdnem úgy van,hogy nem nagyon kellett nevelni bele mert annyit hallgatta velem a DM-et,hogy automatikusan rákapott akár csak én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként most már ott tart a kiscsaj,hogy olyan sokat látta a klippeket is,hogy hallja pl.A question time-ot de klipp nélkül rögtön mondja "baba" mert hát ugye abban a klippben baba van.A Personal jesus-nál meg rávágja ha hallja,hogy "pacika" mert ugye abban meg lovak(is) vannak. Ó de édes, megzabálnám! Goldolom ilyenkor Te is elolvadsz. |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:30:29
Létrehozva:
|
|
|
Nem ilyet akarok!!! Nő nem kell a képre, csak Mart és a kapucíner! Kivétel ha én vagyok az a nő! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó de édes, megzabálnám! Goldolom ilyenkor Te is elolvadsz. Hát ja.A férjem meg tegnap nem értette miért mondja a Petra amikor meghallotta a PJ-t,hogy "pacika".csak amikor meglátta ő is a klippben a lovakat akkor esett le neki. |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:32:35
Létrehozva:
|
|
|
Mit csinál Mart fütyijével az a csaj? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 21. - 12:38:02
Létrehozva:
|
|
|
Mit csinál Mart fütyijével az a csaj? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem semmit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Árpa van a szemén, és azzal borogatja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:39:44
Létrehozva:
|
|
|
Mit csinál Mart fütyijével az a csaj? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez a kérdés nekem is eszembe jutott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet nyalókázni készül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:40:19
Létrehozva:
|
|
|
Ez a kérdés nekem is eszembe jutott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet nyalókázni készül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pfuj de disznó vagy! |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:41:11
Létrehozva:
|
|
|
Neked is köszi.Majdnem úgy van,hogy nem nagyon kellett nevelni bele mert annyit hallgatta velem a DM-et,hogy automatikusan rákapott akár csak én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként most már ott tart a kiscsaj,hogy olyan sokat látta a klippeket is,hogy hallja pl.A question time-ot de klipp nélkül rögtön mondja "baba" mert hát ugye abban a klippben baba van.A Personal jesus-nál meg rávágja ha hallja,hogy "pacika" mert ugye abban meg lovak(is) vannak. PJ-ben hintalovagol Andy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:41:44
Létrehozva:
|
|
|
Helló mindenki. Usi ez a Danka nem normális.Szemét némber. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Szard le,pukkadjon meg az oldalával. Az előbb néztük a 101-et a lánykámmal és szerintem a tegnapi képek hatására egyfolytában Dave gatyáját stiröltem. hogy mennyire dudorodik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben meg az jutott az eszembe olyan vagyok Mode csak ő Alan gatyáját szokta bámulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg ahogy mutatták Alan-t mindig vigyorogtam magamban,hogy na itt van a mi Mode Bettikénk sziv szerelme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másik ami jó volt mikor vége lett a 101-nek kérdezem a Petrát "kérsz mesét?" mire jött a válasz "nem Dávit". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aranyos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "nem Dávit" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:42:52
Létrehozva:
|
|
|
Remélem semmit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Árpa van a szemén, és azzal borogatja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trix, te nem vagy normális, majdnem kiköptem a kaját a monitorra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Péter meg mellettem megkérdezte minden ok-e velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:46:53
Létrehozva:
|
|
|
Remélem semmit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Árpa van a szemén, és azzal borogatja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez jó! Árpa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe basszus, hangosan röhögök bent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 12:55:31
Létrehozva:
|
|
|
Nem ilyet akarok!!! Nő nem kell a képre, csak Mart és a kapucíner! Kivétel ha én vagyok az a nő! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) egyetértek!XD PJ-ben hintalovagol Andy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen, erre emlékszem XD "Hé Fletch, lovagolnod kéne" "Ne vicceljetek, nem tudok lovagolni!" "Ne aggódj, minden rendben lesz! Ez egy rendkívül barátságos jószág!" XD Mit csinál Mart fütyijével az a csaj? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fütyijéééével XD Biztos nem szopogatni akarja, biztooooos, milyen már az, fúj XD |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:00:37
Létrehozva:
|
|
|
Trix, te nem vagy normális, majdnem kiköptem a kaját a monitorra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Péter meg mellettem megkérdezte minden ok-e velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kösz, ezt bóknak veszem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ange, átment az utalás? |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:02:59
Létrehozva:
|
|
|
Capri, igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez egy jó kis párbeszéd volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx, igen, megkaptam a pénzt még tegnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:06:59
Létrehozva:
|
|
|
dehogy szopogatja... nem is nyalogaztja.. simán le..opja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
engem innen egyszer tuti kitiltanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elnézéééééést!!! |
|
|
|
![]() ![]() |