![]() ![]() |
2010.01. 21. - 13:08:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dehogy szopogatja... nem is nyalogaztja.. simán le..opja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) engem innen egyszer tuti kitiltanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elnézéééééést!!! Dehogy is! írjad csak ahogy bírod! Minél perverzebb annál jobb. Tudod mi ilyenek vagyunk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:08:39
Létrehozva:
|
|
|
dehogy szopogatja... nem is nyalogaztja.. simán le..opja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) engem innen egyszer tuti kitiltanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elnézéééééést!!! a tények közlése, nem ok arra hogy valaki kitiltson (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hiszen, ez van a képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:09:48
Létrehozva:
|
|
|
a tények közlése, nem ok arra hogy valaki kitiltson (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hiszen, ez van a képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pontosan, Te csak a tényeket közölted. |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:11:54
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hali Drágáim.
Győztem visszaolvasni amit hajnali 4-ig összehordtatok......és azok a képek:-)))) Csúnnnya,romlott nőszemélyek.Persze szegény kanjaitokra nem is gondoltok.....vmi jó kis bukszát néha nekünk is feltehetnétek,hadd legyen jó nekünk is Neo-val...... Szia Marcsi.....üdv a Seregben. Én vok a kettes számú kan...az egyes meg Neo. Éntőlem ilyen perverz hozzászólásokat nem fogsz olvasni,mert úriember vok:-)))))) Na meg valahogy nem izgulok be a kapucínerre meg az anakondára...MUHAHAHAAAAAAAAAAA. |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:12:15
Létrehozva:
|
|
|
dehogy szopogatja... nem is nyalogaztja.. simán le..opja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) engem innen egyszer tuti kitiltanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elnézéééééést!!! Lassan te leszel a legperverzebb ezen a fórumon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végre, a fő oldalon be tudok lépni, úgy látszik, hogy már a DNS szerveren is kicserélődtek az adatok. |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:13:43
Létrehozva:
|
|
|
Hali Drágáim. Győztem visszaolvasni amit hajnali 4-ig összehordtatok......és azok a képek:-)))) Csúnnnya,romlott nőszemélyek.Persze szegény kanjaitokra nem is gondoltok.....vmi jó kis bukszát néha nekünk is feltehetnétek,hadd legyen jó nekünk is Neo-val...... Szia Marcsi.....üdv a Seregben. Én vok a kettes számú kan...az egyes meg Neo. Éntőlem ilyen perverz hozzászólásokat nem fogsz olvasni,mert úriember vok:-)))))) Na meg valahogy nem izgulok be a kapucínerre meg az anakondára...MUHAHAHAAAAAAAAAAA. "jó kis bukszát?" mutass egyet Depechben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (bocsi nem lehetett kihagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:14:19
Létrehozva:
|
|
|
Hali Drágáim. Győztem visszaolvasni amit hajnali 4-ig összehordtatok......és azok a képek:-)))) Csúnnnya,romlott nőszemélyek.Persze szegény kanjaitokra nem is gondoltok.....vmi jó kis bukszát néha nekünk is feltehetnétek,hadd legyen jó nekünk is Neo-val...... Szia Marcsi.....üdv a Seregben. Én vok a kettes számú kan...az egyes meg Neo. Éntőlem ilyen perverz hozzászólásokat nem fogsz olvasni,mert úriember vok:-)))))) Na meg valahogy nem izgulok be a kapucínerre meg az anakondára...MUHAHAHAAAAAAAAAAA. Szia Tatu! Sajnos a DM-ben nincsenek csajok, így nektek nem tudunk kedvezni képek terén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De most éjjel ezek a nők asszem minden korábbi rekordot megdöntöttek perverzkedés terén. Tényleg, az egyes számú kan napok óta nem árt itt, valami baj van vele? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:14:29
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 21. - 13:16:37
Létrehozva:
|
|
|
Szia Tatu!
Milyen képet szeretnél? Most lépek Drágáim, dolgoznom is kellene, nem csak itt röhörészni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pussz! |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:16:57
Létrehozva:
|
|
|
Hali Drágáim. Győztem visszaolvasni amit hajnali 4-ig összehordtatok......és azok a képek:-)))) Csúnnnya,romlott nőszemélyek.Persze szegény kanjaitokra nem is gondoltok.....vmi jó kis bukszát néha nekünk is feltehetnétek,hadd legyen jó nekünk is Neo-val...... Szia Marcsi.....üdv a Seregben. Én vok a kettes számú kan...az egyes meg Neo. Éntőlem ilyen perverz hozzászólásokat nem fogsz olvasni,mert úriember vok:-)))))) Na meg valahogy nem izgulok be a kapucínerre meg az anakondára...MUHAHAHAAAAAAAAAAA. tatu kapsz olyan képet Martinról ahol szoknyában van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azon olyan csajos úgy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:19:12
Létrehozva:
|
|
|
Szia Tatu! Milyen képet szeretnél? Most lépek Drágáim, dolgoznom is kellene, nem csak itt röhörészni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pussz! Minek azt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tatu kapsz olyan képet Martinról ahol szoknyában van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azon olyan csajos úgy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:20:53
Létrehozva:
|
|
|
Pá Trixx.
Tényleg hol van Neo?Már napok óta nem járt erre. Délelőtt amikor néztük a 101-et abban Martin tök furimányos nadrágban van és mondtam a férjemnek,hogy még mindig jobb mintha szoknyába lenne.Erre a férjem visszakérdez" miért skót vagy mi?". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam neki nem csak Martin egy időben szoknyába járt és mutattam neki képet is.Hát mit mondjak kerekitgette a szemeit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:26:51
Létrehozva:
|
|
|
dehogy szopogatja... nem is nyalogaztja.. simán le..opja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) engem innen egyszer tuti kitiltanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elnézéééééést!!! HÁHÁHÁÁÁÁÁÁ!XD Martin milyen immunis rá XD |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:39:32
Létrehozva:
|
|
|
De aranyos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "nem Dávit" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PJ-ben hintalovagol Andy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Angie azon mindig vigyorogni szoktam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:49:57
Létrehozva:
|
|
|
Pá Trixx. Tényleg hol van Neo?Már napok óta nem járt erre. Délelőtt amikor néztük a 101-et abban Martin tök furimányos nadrágban van és mondtam a férjemnek,hogy még mindig jobb mintha szoknyába lenne.Erre a férjem visszakérdez" miért skót vagy mi?". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam neki nem csak Martin egy időben szoknyába járt és mutattam neki képet is.Hát mit mondjak kerekitgette a szemeit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus! Már nem Gahan Géza?????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg!nem akadt ki nagyon,hogy a koncerten le Gahan Gézáztam? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kül.én azt hittem tud róla! |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:54:16
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nincsenek A MODE-ban csajok??????......akkor én mit szeretek 24 éve
Megvan....Spice Girls....ott kevertem össze,hogy egyikben sincs x betű.... Na most lépek blázt sodorgatni,meg közben megnézek pár South Park részt...... Imádom...annyira állat:-)))) Cupp és tschááááááááááááá |
|
|
|
2010.01. 21. - 13:57:24
Létrehozva:
|
|
|
Vicus! Már nem Gahan Géza?????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg!nem akadt ki nagyon,hogy a koncerten le Gahan Gézáztam? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kül.én azt hittem tud róla! Nem akadt ki.Sőt tegnap megjegyezte nekem a vidiket nézve,hogy tényleg hasonlitanak egymásra Dave-el főleg profilból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt kérdezte ki nevezte el Gahan Gézának.Mondtam neki Macsus volt az értelmi szerző. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 14:07:26
Létrehozva:
|
|
|
Nem akadt ki.Sőt tegnap megjegyezte nekem a vidiket nézve,hogy tényleg hasonlitanak egymásra Dave-el főleg profilból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt kérdezte ki nevezte el Gahan Gézának.Mondtam neki Macsus volt az értelmi szerző. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez olyan aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hogy tűrte a koncertet? Tetszett neki a buli? Szegény, ennyi nő között meg sem mert szólalni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gahan Géza meg nagyon aranyos volt Macsustól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 14:09:43
Létrehozva:
|
|
|
Nincsenek A MODE-ban csajok??????......akkor én mit szeretek 24 éve Megvan....Spice Girls....ott kevertem össze,hogy egyikben sincs x betű.... Na most lépek blázt sodorgatni,meg közben megnézek pár South Park részt...... Imádom...annyira állat:-)))) Cupp és tschááááááááááááá Hát ha eddig nem tűnt fel akkor most jelezzük neked, hogy nem, a Mode-ban nincsenek csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez jó volt, jót rötyögtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 21. - 14:19:41
Létrehozva:
|
|
|
Usi, beregeltél már a Facebookra?
|
|