2400 Oldal V  « < 766 767 768 769 770 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.01. 21. - 13:08:19
Létrehozva: #15341

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 13:06:59) *
dehogy szopogatja... nem is nyalogaztja.. simán le..opja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

engem innen egyszer tuti kitiltanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elnézéééééést!!!

Dehogy is! írjad csak ahogy bírod! Minél perverzebb annál jobb. Tudod mi ilyenek vagyunk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 13:08:39
Létrehozva: #15342

devotee

dehogy szopogatja... nem is nyalogaztja.. simán le..opja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

engem innen egyszer tuti kitiltanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elnézéééééést!!!

a tények közlése, nem ok arra hogy valaki kitiltson (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hiszen, ez van a képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 21. - 13:09:48
Létrehozva: #15343

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 21. - 13:08:39) *
a tények közlése, nem ok arra hogy valaki kitiltson (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hiszen, ez van a képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pontosan, Te csak a tényeket közölted.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
tatu
post 2010.01. 21. - 13:11:54
Létrehozva: #15344

Painkiller

Hali Drágáim.
Győztem visszaolvasni amit hajnali 4-ig összehordtatok......és azok a képek:-))))
Csúnnnya,romlott nőszemélyek.Persze szegény kanjaitokra nem is gondoltok.....vmi jó kis bukszát
néha nekünk is feltehetnétek,hadd legyen jó nekünk is Neo-val......

Szia Marcsi.....üdv a Seregben.
Én vok a kettes számú kan...az egyes meg Neo.
Éntőlem ilyen perverz hozzászólásokat nem fogsz olvasni,mert úriember vok:-))))))
Na meg valahogy nem izgulok be a kapucínerre meg az anakondára...MUHAHAHAAAAAAAAAAA.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 13:12:15
Létrehozva: #15345

devotee

Lassan te leszel a legperverzebb ezen a fórumon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Végre, a fő oldalon be tudok lépni, úgy látszik, hogy már a DNS szerveren is kicserélődtek az adatok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 13:13:43
Létrehozva: #15346

devotee

Idézet (tatu @ 2010.01. 21. - 13:11:54) *
Hali Drágáim.
Győztem visszaolvasni amit hajnali 4-ig összehordtatok......és azok a képek:-))))
Csúnnnya,romlott nőszemélyek.Persze szegény kanjaitokra nem is gondoltok.....vmi jó kis bukszát

Éntőlem ilyen perverz hozzászólásokat nem fogsz olvasni,mert úriember vok:-))))))
Na meg valahogy nem izgulok be a kapucínerre meg az anakondára...MUHAHAHAAAAAAAAAAA.

"jó kis bukszát?" mutass egyet Depechben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(bocsi nem lehetett kihagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 13:14:19
Létrehozva: #15347

devotee

Hali Drágáim.

Szia Tatu!

Sajnos a DM-ben nincsenek csajok, így nektek nem tudunk kedvezni képek terén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De most éjjel ezek a nők asszem minden korábbi rekordot megdöntöttek perverzkedés terén.

Tényleg, az egyes számú kan napok óta nem árt itt, valami baj van vele? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 21. - 13:14:29
Létrehozva: #15348

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 21. - 12:40:19) *
Pfuj de disznó vagy!

most miért? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ártatlanul pislogok)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 21. - 13:16:37
Létrehozva: #15349

devotee

Szia Tatu!
Milyen képet szeretnél?

Most lépek Drágáim, dolgoznom is kellene, nem csak itt röhörészni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pussz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 21. - 13:16:57
Létrehozva: #15350

devotee

Hali Drágáim.

tatu kapsz olyan képet Martinról ahol szoknyában van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azon olyan csajos úgy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 13:19:12
Létrehozva: #15351

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 21. - 13:16:37) *
Szia Tatu!
Milyen képet szeretnél?

Most lépek Drágáim, dolgoznom is kellene, nem csak itt röhörészni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pussz!

Minek azt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.01. 21. - 13:16:57) *
tatu kapsz olyan képet Martinról ahol szoknyában van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azon olyan csajos úgy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 21. - 13:20:53
Létrehozva: #15352

devotee

Pá Trixx.

Tényleg hol van Neo?Már napok óta nem járt erre.

Délelőtt amikor néztük a 101-et abban Martin tök furimányos nadrágban van és mondtam a férjemnek,hogy még mindig jobb mintha szoknyába lenne.Erre a férjem visszakérdez" miért skót vagy mi?". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam neki nem csak Martin egy időben szoknyába járt és mutattam neki képet is.Hát mit mondjak kerekitgette a szemeit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 21. - 13:26:51
Létrehozva: #15353

devotee

HÁHÁHÁÁÁÁÁÁ!XD

Martin milyen immunis rá XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 21. - 13:39:32
Létrehozva: #15354

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 21. - 12:41:44) *

köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 21. - 12:41:11) *
PJ-ben hintalovagol Andy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe Angie azon mindig vigyorogni szoktam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2010.01. 21. - 13:49:57
Létrehozva: #15355

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 21. - 13:20:53) *
Pá Trixx.

Tényleg hol van Neo?Már napok óta nem járt erre.

Délelőtt amikor néztük a 101-et abban Martin tök furimányos nadrágban van és mondtam a férjemnek,hogy még mindig jobb mintha szoknyába lenne.Erre a férjem visszakérdez" miért skót vagy mi?". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam neki nem csak Martin egy időben szoknyába járt és mutattam neki képet is.Hát mit mondjak kerekitgette a szemeit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicus!
Már nem Gahan Géza?????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tényleg!nem akadt ki nagyon,hogy a koncerten le Gahan Gézáztam? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kül.én azt hittem tud róla!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
tatu
post 2010.01. 21. - 13:54:16
Létrehozva: #15356

Painkiller

Nincsenek A MODE-ban csajok??????......akkor én mit szeretek 24 éve
Megvan....Spice Girls....ott kevertem össze,hogy egyikben sincs x betű....
Na most lépek blázt sodorgatni,meg közben megnézek pár South Park részt......
Imádom...annyira állat:-))))
Cupp és tschááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 21. - 13:57:24
Létrehozva: #15357

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2010.01. 21. - 13:49:57) *
Vicus!
Már nem Gahan Géza?????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tényleg!nem akadt ki nagyon,hogy a koncerten le Gahan Gézáztam? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kül.én azt hittem tud róla!

Nem akadt ki.Sőt tegnap megjegyezte nekem a vidiket nézve,hogy tényleg hasonlitanak egymásra Dave-el főleg profilból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt kérdezte ki nevezte el Gahan Gézának.Mondtam neki Macsus volt az értelmi szerző. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 14:07:26
Létrehozva: #15358

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 21. - 13:57:24) *
Nem akadt ki.Sőt tegnap megjegyezte nekem a vidiket nézve,hogy tényleg hasonlitanak egymásra Dave-el főleg profilból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt kérdezte ki nevezte el Gahan Gézának.Mondtam neki Macsus volt az értelmi szerző. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez olyan aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hogy tűrte a koncertet? Tetszett neki a buli? Szegény, ennyi nő között meg sem mert szólalni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gahan Géza meg nagyon aranyos volt Macsustól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 14:09:43
Létrehozva: #15359

devotee

Idézet (tatu @ 2010.01. 21. - 13:54:16) *
Nincsenek A MODE-ban csajok??????......akkor én mit szeretek 24 éve
Megvan....Spice Girls....ott kevertem össze,hogy egyikben sincs x betű....
Na most lépek blázt sodorgatni,meg közben megnézek pár South Park részt......
Imádom...annyira állat:-))))
Cupp és tschááááááááááááá

Hát ha eddig nem tűnt fel akkor most jelezzük neked, hogy nem, a Mode-ban nincsenek csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ez jó volt, jót rötyögtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 14:19:41
Létrehozva: #15360

devotee

Usi, beregeltél már a Facebookra?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 766 767 768 769 770 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: