2400 Oldal V  « < 767 768 769 770 771 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.01. 21. - 14:26:43
Létrehozva: #15361

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 21. - 14:07:26) *
Ez olyan aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hogy tűrte a koncertet? Tetszett neki a buli? Szegény, ennyi nő között meg sem mert szólalni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gahan Géza meg nagyon aranyos volt Macsustól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azt mondta jó volt.De legközelebb úgy csináljuk,hogy ő elvisz a koncertre és amig én bent vagyok ő elmegy csajozni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 21. - 14:58:11
Létrehozva: #15362

devotee

Sziasztooook!!!!!
Nyíííííí működik a fórum XD Dejóóó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2010.01. 21. - 15:01:48
Létrehozva: #15363

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 21. - 14:26:43) *
Azt mondta jó volt.De legközelebb úgy csináljuk,hogy ő elvisz a koncertre és amig én bent vagyok ő elmegy csajozni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 21. - 15:05:17
Létrehozva: #15364

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 21. - 14:58:11) *
Sziasztooook!!!!!
Nyíííííí működik a fórum XD Dejóóó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szia Mode.

Észhez tértél már a tegnapi sokkból? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) láttam tegnap szétirtátok Nikivel és Trixx-el a szolgáltatás kimaradásos topicot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja Mode emlegettelek ma.

Idézet (ildi.dm @ 2010.01. 21. - 15:01:48) *

Ildi látom tetszett amit irtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 21. - 15:09:00
Létrehozva: #15365

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 21. - 15:05:17) *
Szia Mode.

Észhez tértél már a tegnapi sokkból? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) láttam tegnap szétirtátok Nikivel és Trixx-el a szolgáltatás kimaradásos topicot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja Mode emlegettelek ma.

Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem, még nem XD Ma reggel is tiszta rosszul voltam, komolyan mondom izgulok, de hogy minek ..XD Végülis csak életem szerelme jön Pestre és lehet, hogy találkozni fogok vele, nem nagy dolog (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...
Emlegettél? Hol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 15:12:05
Létrehozva: #15366

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 21. - 14:26:43) *

Szóval akkor nem jött be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 21. - 15:09:00) *
Nem, még nem XD Ma reggel is tiszta rosszul voltam, komolyan mondom izgulok, de hogy minek ..XD Végülis csak életem szerelme jön Pestre és lehet, hogy találkozni fogok vele, nem nagy dolog (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...

Készüljünk az esküvőre? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
tatu
post 2010.01. 21. - 15:12:58
Létrehozva: #15367

Painkiller

Cia Betty......nem tudom,hogy visszaolvastál-e-é-e...ezért
megint berakom a képet.
Pár éve Faith találkozott személyesen is a leendő uraddal.....itt egy kép.
Biztos tudni fogod,hogy ki kicsoda:Mellékelt állomány:  user_8042616_1191231414002_box.jpg ( 30.68K ) Letöltések száma: 9

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 21. - 15:15:40
Létrehozva: #15368

devotee

Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akár (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szia tatu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, ismerem a képet, láttam is már pár helyen ahol még Hep is ott volt, meg stb (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De itt Alan jól néz ki XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 21. - 15:16:08
Létrehozva: #15369

devotee

háálóóó!

sztetek már kitörölhetem azokat i címeket a hostok közül?

na igen, 5kor feküdtem... na de már fenn vagyok egy jó ideje (dél)
félig kész a takarítás. szól a dangerous (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D

úúúbasszus, Usi, na én leépültem a sztoridon erről a dankáról vagy mi a neve... micsoda beteg lelkű emberek vannak. ehhez nem is tudok mit hozzáfűzni, mert ha valóban lekommentálnám az egy komplett pszichopatoloógiás esettanulmány lenne... baaasszus, szegény. nem kell rá haragudni lányok, teljesen beteg az illető, izé, hogy mondják a delusionalt magyarul? tévképzetes, kényszerképzetes. teljesen kiesett a valóságból és mondjuk elég sürgős lenne elmennie egy hardcore terápiára (Vicus, a hardcore azt jelenti kb hogy megrögzött, vagy hát... olyan nagyon kemény. hard azt jelenti kemény, core meg hogy mag. tehát az ilyen keménymag rajongó... nehéz lefordítani) mert eléggé veszélyes. tényleg. kezelni kellene, terápia, gyógyszer, környezetváltozás, minden. nagyon durva. erősen elgondolkodtam rajta... na tudtam én h nem kellenek nekem ezek a nemzetközi oldalak. van itt közösség nekünk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

jah, Vicus, nem neked küldtem. te Vicus vagy, Vica az a barátnőm, aki nincs fenn itt fórumon, amíg nem ismertelek titeket, ő volt az egyetlen DM-es barátnőm, szuper csajszi, imádom.

Trixx, írtad korábban h érdekel a MOde-os beadandóm. küldjem el?

na megyek, takarítok tovább. meg ma munkakeresés indul... boá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 21. - 15:18:24
Létrehozva: #15370

devotee

LOLAAAAAAAAAAAAAA: KÉREK MEGAUPLOADOS LINKEKET A HÁZ-RÉSZEKHEEEZ!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 15:18:58
Létrehozva: #15371

devotee

Lola, a Dangerous az egy jó szám, mocskos és ragacsos, imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2010.01. 21. - 15:19:22
Létrehozva: #15372

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 21. - 15:05:17) *

aha! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 21. - 15:25:39
Létrehozva: #15373

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 21. - 15:09:00) *

766.oldal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola bocs akkor félreértettelek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi,hogy elmondtad mi az a hardcore.

jaj Dangerous-t én is imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie nem mondott a Géza semmi rosszat.Azt mondta jó volt de szerintem ő nem élvezte annyira mint mi mert ő nem rajongó.Nem ismeri a dalokat olyan nagyon mint mi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 21. - 15:27:07
Létrehozva: #15374

devotee

Angie: még nem regeltem facebookon.

Viszont elrendeztem, amit ma el kellett és még egy House részt is megnéztem, csak KELLENÉNEK A LINKEK LOLÁTÓL A TÖBBIHEZ! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 21. - 15:31:53
Létrehozva: #15375

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 21. - 15:27:07) *

Viszont elrendeztem, amit ma el kellett és még egy House részt is megnéztem, csak KELLENÉNEK A LINKEK LOLÁTÓL A TÖBBIHEZ! XD

nem hisztiz, már átküldtem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

ezt küldöm nektek mára
nem Mode, de jó...
http://www.youtube.com/watch?v=KOEZMjuoIEY
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 15:32:03
Létrehozva: #15376

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 21. - 15:27:07) *

Akkor majd ne felejtsd el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Házzal nagyon le vagyok maradva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Már azt sem tudom melyik részt láttam utoljára, valamikor novemberben volt asszem....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 21. - 15:32:18
Létrehozva: #15377

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 21. - 11:55:21) *
Helló mindenki.

Usi ez a Danka nem normális.Szemét némber. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Szard le,pukkadjon meg az oldalával.

Az előbb néztük a 101-et a lánykámmal és szerintem a tegnapi képek hatására egyfolytában Dave gatyáját stiröltem. hogy mennyire dudorodik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Közben meg az jutott az eszembe olyan vagyok Mode csak ő Alan gatyáját szokta bámulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg ahogy mutatták Alan-t mindig vigyorogtam magamban,hogy na itt van a mi Mode Bettikénk sziv szerelme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A másik ami jó volt mikor vége lett a 101-nek kérdezem a Petrát "kérsz mesét?" mire jött a válasz "nem Dávit". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

heheheheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Petraaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a kislány tényleg Mode rajongó lesz . Képzelem, milyen aranyos amikor mondja hogy Dávit kér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És egyébként a férjed még nem unja Vica? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 15:38:52
Létrehozva: #15378

devotee

Dangerous az egyik legkirályabb szám! Nem is értem, hogy hogy lett B oldalas....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 21. - 15:41:31
Létrehozva: #15379

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 21. - 15:38:52) *
Dangerous az egyik legkirályabb szám! Nem is értem, hogy hogy lett B oldalas....

hát kb úgy mint a surrender...

vagy ahogy a ghost meg az oh well bonus track... nem értem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 21. - 15:42:03
Létrehozva: #15380

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 21. - 15:38:52) *

Ugye milyen szexi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádom, akkor mindig látom magam előtt Daveről azokat a képeket... nyami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 767 768 769 770 771 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
31 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (31 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: