2400 Oldal V  « < 777 778 779 780 781 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.01. 21. - 22:47:03
Létrehozva: #15561

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 22:43:48) *
CApri itt vagy?

itten is, miért? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

olvasgatom a párbeszédet. érdekes. Sori, szurkolok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak féltelek, te lány.... azért vigyázzál az ürgével, oks? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 22:48:46
Létrehozva: #15562

devotee

BAing! Kutyámnak be van gyulladva a mandulája.. előbb felmászott mellém a kanapéra, amit ugye nem szabad.. de olvadok tőle.. szóval felmászott a kacsájával a szájában, és ahogy vigyorgott rám, simogattam a nyakát... és hatalmas dudort tapasztaltam a bal oldalán.. azt hittem valami daganat.. legalábbis szerintem nem az, mivel mindkét oldalon meg van dagadva.. most utána olvastam, a hótól lehet.. huhhh.. nagyon ver a szivem.. azért kiáltottam Capriért.. hátha ő tud valamit a négy lábúak mandulájáról... a fene egye meg..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 22:51:57
Létrehozva: #15563

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 21. - 22:47:03) *
itten is, miért? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

olvasgatom a párbeszédet. érdekes. Sori, szurkolok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak féltelek, te lány.... azért vigyázzál az ürgével, oks? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, vigyázok, ígérem, most nem leszek buta, és kiszállok ha ki kell szállnom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) okos leszek és nem égek meg még egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És ezer köszönet az aggódó szavakért, igazán jól esik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 21. - 22:52:52
Létrehozva: #15564

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 22:48:46) *
BAing! Kutyámnak be van gyulladva a mandulája.. előbb felmászott mellém a kanapéra, amit ugye nem szabad.. de olvadok tőle.. szóval felmászott a kacsájával a szájában, és ahogy vigyorgott rám, simogattam a nyakát... és hatalmas dudort tapasztaltam a bal oldalán.. azt hittem valami daganat.. legalábbis szerintem nem az, mivel mindkét oldalon meg van dagadva.. most utána olvastam, a hótól lehet.. huhhh.. nagyon ver a szivem.. azért kiáltottam Capriért.. hátha ő tud valamit a négy lábúak mandulájáról... a fene egye meg..

egyszer a kutya elkapta tőlem a mandulagyulladást, de ő mellé állandóan hányt is, ki kellett hívni a dokit, nehogy kiszáradjon. ha nem hány, nincs komoly gond, de vidd el dokihoz, kap majd antibiotikumot és egy hét alatt rendbe hozza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha hányna adjál neki sok vizet, de ne legyen túl hideg (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 22:53:15
Létrehozva: #15565

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 22:48:46) *

Minél előbb doki. Nekem a kutyuknak torokgyulladása volt, és arra is antibiotikumot kaptak, vagyis kaptunk, mert ketten vannak. Szóval go doki. Köhög is szegény?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 22:54:17
Létrehozva: #15566

devotee

Hmmm.. ezt azért mindannyian tudjuk, hogy enm egészen igy működik... illetve a legtöbb esetben nem.. legalábbis.. én már többször megégettem magam.. mindig azt hittem, hogy én ura vagyok a helyzetnek.. aztán úgy belegabalyodtam, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de lehet ám, hogy csak én vagyok gyenge ... sori... te jobb vagy nálam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 21. - 22:56:02
Létrehozva: #15567

Painkiller

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 21. - 16:01:06) *
inaktívak közt persze, lehet takarítani, dem ondjuk az inaktív, aki fél éve az odlal felé sem nézett, nem úgy ,h beírt vhová, csak nem az admin kedve szerint.

az én tököm is tele van az emebrekkel: csaj, írt nekünk, h lennének patijai, akiket leadbna, de a köv. a helyzet:

3 nőstény és 1 hím pati él egy ketrecben, a lányok folyton vemhesek, az egyiknek msot vannak kölykei - ki tudja hanyadszorra - a csaj úgy akarná őket leadni ,h később visszavegye őekt - de a kismama patit simán belökné kereskedésbe a kölykeivel együtt - a hímet kirakná egy felesleges és veszélyes ivartalanításnak, mmert gondolom ki akarta próbálni, h milyen a hím pati, de plusz ketrec az drága, de szereti őket, ezért akarná, h csak vigyázzunk a patikra és ő majd visszavenni, de nincs pénze és ő kolis, jajszegény, senki nem fogadja be őekt, de annyira odavan értük és szombathelyi. De - mivel mi sem vagyunk eleresztve pénzzel, mondtuk, h nem valószínű, h le tudunk menni. Ezt figyeljétek, h mennyire szereti a patikat: "jaj, akkor már csak az altatás marad" Hát BAZDMEG! Ember vagy némber?! Agya az nincs, de állat az kell neki! Állatkínzás miatt külföldön már rég befoglalhattuk volna a patikat, de itthon, áh nem... Megbeszéltük, döntöttünk: egy páran lemennek, hogy elviszik a patikat, de csakis akkor, ha lemond róluk és nem tart több állatot, amíg nem lesznek rá meg a feltételei. Ja, pénz nincs, állatorvos, meg megfelelő táplálék szintjéről már nem is merek fantáziálni, főleg, h milyen állapotosok lehetnek a lányok a folyamatos kölykedzés miatt :S

Jó estét mindenkinek !Sziasztok!Még nem sikerült végigolvasnom a mai eseményeket (bár a képek vérnyomásemelőek voltak köszi:) ) De itt akkor most meg is álltam mert ez az emberi tudatlanság engem is mindig felbosszant .A baj az hogy senki nem fogja ellenőrizni ezt a csajt hogy majd mit csinál de ha szerencsénk van, nem fog újra állatot tartani.A kérdésem az hogy mikor fog ezzel a problémával hatóság is foglalkozni? Vagy egyáltalán törvényt betartatni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 22:57:36
Létrehozva: #15568

devotee

Hát holnap reggel úgy is megyek a fogdokimhoz tatára.. ott van az ő állatorvosa is, úgyhogy bebaszarintom a kocsiba, és megyünk együtt a dokihoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) két legyet egy csapásra.. nyilván való,hogy viszem.. csak mondom.. megkérdezlek.. nem is igen akart enni most este, úgy kellett beletukmálnom... szerintem fáj a mandulája. Azt irja a net,hogy ilyenkor antibiotikum, meg glycosept oldat.. amit nem tudom hogy fogok öblögettetni vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg hogy pépeset adja neki.. sajna hiába tátogatom a pofáját, nem tudom megnézni, hogy piros-e vagy tüszős-e... no midnegy, reggel megtudom. ahhh. de megijedtem, hogy daganat.. ez a parám!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 22:58:09
Létrehozva: #15569

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 22:54:17) *
Hmmm.. ezt azért mindannyian tudjuk, hogy enm egészen igy működik... illetve a legtöbb esetben nem.. legalábbis.. én már többször megégettem magam.. mindig azt hittem, hogy én ura vagyok a helyzetnek.. aztán úgy belegabalyodtam, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de lehet ám, hogy csak én vagyok gyenge ... sori... te jobb vagy nálam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hát én egyszer égtem meg de akkor egy életre, azóta rohanok előle. megszagolom, és rohanok. ilyen egyszerű. Két és fél év szerelmes lét után arra jött haza exem, hogy ő biza lelép. majd beledöglöttem. azóta menekülök.. tudom nem jó, de így nem sérülök .
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 22:59:05
Létrehozva: #15570

devotee

Szasz MArcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sedónak be van dagadva a nyak... mandula probléma.. úgyhogy reggel Attila doktor bácsi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 23:00:13
Létrehozva: #15571

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 22:57:36) *
Hát holnap reggel úgy is megyek a fogdokimhoz tatára.. ott van az ő állatorvosa is, úgyhogy bebaszarintom a kocsiba, és megyünk együtt a dokihoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) két legyet egy csapásra.. nyilván való,hogy viszem.. csak mondom.. megkérdezlek.. nem is igen akart enni most este, úgy kellett beletukmálnom... szerintem fáj a mandulája. Azt irja a net,hogy ilyenkor antibiotikum, meg glycosept oldat.. amit nem tudom hogy fogok öblögettetni vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg hogy pépeset adja neki.. sajna hiába tátogatom a pofáját, nem tudom megnézni, hogy piros-e vagy tüszős-e... no midnegy, reggel megtudom. ahhh. de megijedtem, hogy daganat.. ez a parám!

miért pont ez?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 21. - 23:07:50
Létrehozva: #15572

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.01. 21. - 22:56:02) *
Jó estét mindenkinek !Sziasztok!Még nem sikerült végigolvasnom a mai eseményeket (bár a képek vérnyomásemelőek voltak köszi:) ) De itt akkor most meg is álltam mert ez az emberi tudatlanság engem is mindig felbosszant .A baj az hogy senki nem fogja ellenőrizni ezt a csajt hogy majd mit csinál de ha szerencsénk van, nem fog újra állatot tartani.A kérdésem az hogy mikor fog ezzel a problémával hatóság is foglalkozni? Vagy egyáltalán törvényt betartatni?

Szia Marcsi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

egy szaporítónál utána kellett járnunk az állatvédelmi törvénynek. a rágcsákat koszban, mocsokban tartotta, parazitásak voltak. nos, nem találtunk állatvédelemmel ilyesmivel foglakozó szekciót. a kerület állategészségügyi törvényeit szegte meg a szaporító, aminek értelmében el kell tüntetnie a rágcsákat, ha panasz érkezik rá, csak így tudtuk megfogni, mire ő közölte: semmi baj, átnyergel a madarakra....

az idézetben említett csaj meg nem hajlandó leadni nekünk a patikat, azt mondta, h akkor beadja őket állatpanzióba - ezt is mi javasoltuk, h megmentsük őket az altatástól.

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 22:57:36) *

nem lesz baj, ne aggódj, időbe kiszúrtad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 23:09:29
Létrehozva: #15573

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 21. - 23:00:13) *
miért pont ez?

MErt nagyon gyakori a kutyáknál is a daganat.. és sunyi.. és csak akkor vesszük észre, ha már nagyon nagy a baj. Az első kuttyom is daganatban pusztult el
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 23:11:14
Létrehozva: #15574

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 23:09:29) *
MErt nagyon gyakori a kutyáknál is a daganat.. és sunyi.. és csak akkor vesszük észre, ha már nagyon nagy a baj. Az első kuttyom is daganatban pusztult el

nekem a németjuhimat kellet elaltatni emiatt... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 23:12:58
Létrehozva: #15575

devotee

Huhhh.. én mindig úgy gondolom, van alternatib megoldás az ilyen szemetekre... sajnos én simán pofán baszkodnám egytől egyig... azért nem nagyon járok ki az őrszolgálatosokkal ellenőrizni, meg bejelenteni, mert nagyon gyorsan elszakad nálam a cérna,.. múltkor is mikor a két kicsit elhoztuk, én csak felkaptam őket, és már jöttem is ki, nehogy megcsapkodjam a nőt! Huhhhh.. de fel tudom magam húzni.. inárcson is majdnme bele vertem a nő fejét a tégla falba

Idézet (sori @ 2010.01. 21. - 23:11:14) *
nekem a németjuhimat kellet elaltatni emiatt... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na.. nekem csak juhom van.. és csak az is lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és bizony nagyon gyakori...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 21. - 23:23:19
Létrehozva: #15576

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 23:12:58) *
Huhhh.. én mindig úgy gondolom, van alternatib megoldás az ilyen szemetekre... sajnos én simán pofán baszkodnám egytől egyig... azért nem nagyon járok ki az őrszolgálatosokkal ellenőrizni, meg bejelenteni, mert nagyon gyorsan elszakad nálam a cérna,.. múltkor is mikor a két kicsit elhoztuk, én csak felkaptam őket, és már jöttem is ki, nehogy megcsapkodjam a nőt! Huhhhh.. de fel tudom magam húzni.. inárcson is majdnme bele vertem a nő fejét a tégla falba

Na.. nekem csak juhom van.. és csak az is lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és bizony nagyon gyakori...

Igen, tudom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de annyira okosak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekem most két lány tacsim van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lassan lépek csajok, ötkor kelek, és megyek agyturkászomhoz. (blööööö)

Legyetek rosszak és szobatiszták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És ha ne adj isten látjátok Neo-t, akkor cupp neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a másik hímneműnek is:)

Ja! És Fru! Üdv az ismerőseim között (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 21. - 23:23:31
Létrehozva: #15577

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 22:36:39) *
Hmmm... sajnálom.. ne mondj már ilyeneket, hogy nem is lesz senkid...dehogy neeeeem.. majd beüt a ménykűűű.. aztán azt sem tudod, merre van az előre:) figyeld csak meg. Legalábbis nálam mindig igy volt.. mikor nem is számitassz rá! Na de az nem jön minden évben... max minden szökőben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Már majdnem elolvastam az egészet !!!!!
Edó te tényleg így gondolod?Majd beüt a mennykűűűű?
És addig csak csorog a nyálam? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 23:29:56
Létrehozva: #15578

devotee

Hajrá Marcsi. Hajrá Marcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én meg megint trágyázok, meg etetem a szomszédok csirkéjét!

Te Lola... jól befertőztél baszki... állandóan vetek, aratok.. rendezkedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 21. - 23:30:25
Létrehozva: #15579

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 22:59:05) *
Szasz MArcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sedónak be van dagadva a nyak... mandula probléma.. úgyhogy reggel Attila doktor bácsi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Édes szívem !Pedig milyen jó kedve volt este!Csak egyfolytában a havat túrta !Bágyadt is?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 21. - 23:34:22
Létrehozva: #15580

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 23:29:56) *
Hajrá Marcsi. Hajrá Marcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én meg megint trágyázok, meg etetem a szomszédok csirkéjét!

Te Lola... jól befertőztél baszki... állandóan vetek, aratok.. rendezkedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eeeeheheheheeeeeeee
tudom milyen... majd kicsit lejjebb csendesül. most még az újdonság ereje. magasabb szinteken már tudod, vettél mindent, nem nagyon van anyagi gond, sőt, nem tudod mire elkölteni a lét, izé, mindig ki kell találni vmit hogy legyen mire gyűjteni. de akkor is jó móka

ééés nekem is csapjon be a mennykőőő! akarom akarom énis!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 777 778 779 780 781 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
16 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (16 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: