2400 Oldal V  « < 778 779 780 781 782 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.01. 21. - 23:36:38
Létrehozva: #15581

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.01. 21. - 23:30:25) *
Édes szívem !Pedig milyen jó kedve volt este!Csak egyfolytában a havat túrta !Bágyadt is?

Nem... alszik.. de annak itt van az ideje... viszont a kaja felét itt hagyta este.. és most séta után úgy kellett mellette állnom, hogy egyen.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 21. - 23:37:15
Létrehozva: #15582

Painkiller

[quote name='Capricornus' date='2010.01. 21. - 23:07:50' post='18432']
Szia Marcsi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

egy szaporítónál utána kellett járnunk az állatvédelmi törvénynek. a rágcsákat koszban, mocsokban tartotta, parazitásak voltak. nos, nem találtunk állatvédelemmel ilyesmivel foglakozó szekciót. a kerület állategészségügyi törvényeit szegte meg a szaporító, aminek értelmében el kell tüntetnie a rágcsákat, ha panasz érkezik rá, csak így tudtuk megfogni, mire ő közölte: semmi baj, átnyergel a madarakra....

az idézetben említett csaj meg nem hajlandó leadni nekünk a patikat, azt mondta, h akkor beadja őket állatpanzióba - ezt is mi javasoltuk, h megmentsük őket az altatástól.

Igaz hogy nem tudom kívülről a törvényt de nincs benne gerinces meghatározás?
Majd átolvasom....
Látod pont ez a baj hogy megteheti.A törvényeinkben benne kellene lenni az állattarás megtíltásának is ilyen esetben.

És a panzióra van pénze?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 23:37:42
Létrehozva: #15583

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 21. - 23:34:22) *
eeeeheheheheeeeeeee
tudom milyen... majd kicsit lejjebb csendesül. most még az újdonság ereje. magasabb szinteken már tudod, vettél mindent, nem nagyon van anyagi gond, sőt, nem tudod mire elkölteni a lét, izé, mindig ki kell találni vmit hogy legyen mire gyűjteni. de akkor is jó móka

ééés nekem is csapjon be a mennykőőő! akarom akarom énis!

Hát tudod anyukám.. aki keritésre költ, annak nem igazán lesz háza... én állatvédő.. nehogy elmenjenek az állatok.. de nem igy életszagú ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd most belendülök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 21. - 23:39:34
Létrehozva: #15584

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 23:12:58) *
Huhhh.. én mindig úgy gondolom, van alternatib megoldás az ilyen szemetekre... sajnos én simán pofán baszkodnám egytől egyig... azért nem nagyon járok ki az őrszolgálatosokkal ellenőrizni, meg bejelenteni, mert nagyon gyorsan elszakad nálam a cérna,.. múltkor is mikor a két kicsit elhoztuk, én csak felkaptam őket, és már jöttem is ki, nehogy megcsapkodjam a nőt! Huhhhh.. de fel tudom magam húzni.. inárcson is majdnme bele vertem a nő fejét a tégla falba

Na.. nekem csak juhom van.. és csak az is lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és bizony nagyon gyakori...

én nem is megyek ki állatot elhozni, jobb, ha nem vagyok ott XD én vagyok az adminisztrátor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kapcsolatos XD keresek én mindent, ideiglenes gazdit, örökbeadok, de állatot nem hozok be, mert ölnék. embert XD

Idézet (Marishka @ 2010.01. 21. - 23:37:15) *
Igaz hogy nem tudom kívülről a törvényt de nincs benne gerinces meghatározás?
Majd átolvasom....
Látod pont ez a baj hogy megteheti.A törvényeinkben benne kellene lenni az állattarás megtíltásának is ilyen esetben.

És a panzióra van pénze?

kölcsönkér... és az ilyet ne akarjam fejbe lőni??
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 23:44:58
Létrehozva: #15585

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 21. - 23:39:34) *
én nem is megyek ki állatot elhozni, jobb, ha nem vagyok ott XD én vagyok az adminisztrátor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kapcsolatos XD keresek én mindent, ideiglenes gazdit, örökbeadok, de állatot nem hozok be, mert ölnék. embert XD

na... erről beszélek én is.. olyat vernék a fejébe, hogy csak na.. és aztán meg nem tudok aludni, mert az állatokra gondolok.. ne félj.. ő nyugodtan alszik!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 21. - 23:47:41
Létrehozva: #15586

Painkiller

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 21. - 23:39:34) *

Mi van?Á nem is tudom mit mondjak.......
Nem érem miért kell ilyeneket csinálni???

Én nem vagyok ennyire heves vérmérsékletű .....bár az ilyen embereket örök életre megutálom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 21. - 23:52:52
Létrehozva: #15587

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 23:36:38) *
Nem... alszik.. de annak itt van az ideje... viszont a kaja felét itt hagyta este.. és most séta után úgy kellett mellette állnom, hogy egyen.

Holnap a dokibácsi majd ír neki valami gyogyót.No para !
Miket írok ? Azért én paráznék......de hát tényleg túrta a havat és tegnap még nem volt bedagadva a mandulája.Nem lehet semmiféle daganat....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 21. - 23:57:12
Létrehozva: #15588

devotee

Usi hogy álltok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) álltok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Marishka @ 2010.01. 21. - 23:52:52) *
Holnap a dokibácsi majd ír neki valami gyogyót.No para !
Miket írok ? Azért én paráznék......de hát tényleg túrta a havat és tegnap még nem volt bedagadva a mandulája.Nem lehet semmiféle daganat....

Nem hát.. nem is vagyok már ideges.. de azért elviszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ha a jóképű új doki van.. még úgy sem láttam.. bemutatkoznék neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 22. - 00:00:37
Létrehozva: #15589

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 23:37:42) *
Hát tudod anyukám.. aki keritésre költ, annak nem igazán lesz háza... én állatvédő.. nehogy elmenjenek az állatok.. de nem igy életszagú ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd most belendülök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

áá, egy idő után már annyi pénzt hoznak a termések, hogy egy kerítés az nevetséges tételnek számít.
később nem 30 coint kapsz egy eperbokorért, érted, hanem 500at a káposztáért. akkor már elég jól áll az ember
nekem most egy 100ezres cuccot mgevenni nem tétel. aztán emlékszem, volt, amikor egy 300as fát drágálltam XD
belelendül az ember... ááá nagyon jól van kitalálva, picológiailag. ügyesek. mert mindig kitalálnak vmit, amitől izgalmas
pl most karácsony előtt az volt hogy vettél karácsonyfát, még ilyen picike volt. s aztán küldözgettetek egymásnak a abrátaiddal kariajit, és minél több volt, úgy nőtt, meg lett egyre díszesebb a fád. és az ajándékokat csak karácsony estétől lehetett kibontani, úgyhogy már tök izgi volt. 100 ajándékot kaptam... úúú, az életben sosem kaptam ennyi mindent... voltak bennne bazijó cuccok. szóval jó kis játék, kapott is vmi díjat most, mert annyira népszerű

állatos téma meg... hát tipikus. magyar törvénykezés minden területen fos. állatvédelem zéró, családon belüli erőszak ellenes szabályozsá zéró, médiatörvénybe, reklámtörvénybe bele lehet köpni, meg úgy alapvetően pl a btk is szar... na, mi magyarok nem tudunk törvénykezni. az alkotmányunk is tele van baromsággal
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 22. - 00:07:45
Létrehozva: #15590

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.01. 21. - 23:57:12) *
Usi hogy álltok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) álltok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem hát.. nem is vagyok már ideges.. de azért elviszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ha a jóképű új doki van.. még úgy sem láttam.. bemutatkoznék neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóképű új doki?És én nem is tudom?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 22. - 00:11:28
Létrehozva: #15591

devotee

Szar az egész, úgy ahogy van.. olyan embereket engednek el, hogy azt el sem hiszem.. mert mindenhol van kiskapu, meg joghézag, vagy hogy mondják. MEgszűnnek az eljárások, stb... pföööjjjj.. de utálom ezt az egészet...
Annyir élnék az USA-ban... és tuti AC lennék... nagyon élvezném a bilincselést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és minden este nyugotan hajtanám álomra a fejem.. mert ott ez államilag szervezett.. itt meg mindent az állatvédőnek kell megoldania.. De nem csak ide jellemző, ahogy mondod.. Családon belüli erőszakkal sem tudnak mit kezdeni. Nemtudom, hogy amig ezt megtehetik emberek, hogy ütik verik az asszonyt, halálra verik a saját gyerekeiket.. addig én mit is akarok állatvédősködni.. kiröhögnek ám minket mindenhol.. ez mind mind csak pénz.. kemény biznisz folyik ám itt!!!

Idézet (Marishka @ 2010.01. 22. - 00:07:45) *
Jóképű új doki?És én nem is tudom?

Aham.. én is csak hallottam róla, még nem láttam.. na majd holnap meglesem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, CApri,eltűntetek teljesen? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 22. - 00:11:40
Létrehozva: #15592

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 22. - 00:08:45) *
Szar az egész, úgy ahogy van.. olyan embereket engednek el, hogy azt el sem hiszem.. mert mindenhol van kiskapu, meg joghézag, vagy hogy mondják. MEgszűnnek az eljárások, stb... pföööjjjj.. de utálom ezt az egészet...
Annyir élnék az USA-ban... és tuti AC lennék... nagyon élvezném a bilincselést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és minden este nyugotan hajtanám álomra a fejem.. mert ott ez államilag szervezett.. itt meg mindent az állatvédőnek kell megoldania.. De nem csak ide jellemző, ahogy mondod.. Családon belüli erőszakkal sem tudnak mit kezdeni. Nemtudom, hogy amig ezt megtehetik emberek, hogy ütik verik az asszonyt, halálra verik a saját gyerekeiket.. addig én mit is akarok állatvédősködni.. kiröhögnek ám minket mindenhol.. ez mind mind csak pénz.. kemény biznisz folyik ám itt!!!

na igen. mondjuk érted, mindenütt szar a szabályozás, és most hogy mondod azt hogy ez vagy az fontosabb. mert ugyanúgy tűrhetetlen hogy csupa mókából kismacskákat gyilkolnak hülye kölykök, mint hogy egy bántalmazott nő nem tud hova elmenekülni otthonról, hova fordulni. ááá basszus, na nekem meg ez az egyik fő bicskanyitogatóm, a családon belüli erőszak. ha egyszer tehetem h érdemben támogassak egy ügyet, tuti emellé állok oda.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 22. - 00:14:55
Létrehozva: #15593

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 22. - 00:11:28) *

Aham.. én is csak hallottam róla, még nem láttam.. na majd holnap meglesem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, CApri,eltűntetek teljesen? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nem, nem, csak 11. fejezet, meg MYM, meg forum, meg avatar szerkesztés, meg Lola... XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 22. - 00:17:32
Létrehozva: #15594

devotee

És megértelek.. Lola is ott van, akkor tényleg kemény az egész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 22. - 00:18:38
Létrehozva: #15595

Painkiller

[quote name='Alisha' date='2010.01. 22. - 00:11:28' post='18451']

A számból vetted ki a szót......még mindig ámulattal nézem azt a szervezett tevékenységet amit kint csinálnak USA-ban.....és ehhez képest most még hol tart az őrszolg. "Jó lesz az Őr Társ megszólítás"
még mindig fáj........
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 22. - 00:21:46
Létrehozva: #15596

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 22. - 00:11:40) *
na igen. mondjuk érted, mindenütt szar a szabályozás, és most hogy mondod azt hogy ez vagy az fontosabb. mert ugyanúgy tűrhetetlen hogy csupa mókából kismacskákat gyilkolnak hülye kölykök, mint hogy egy bántalmazott nő nem tud hova elmenekülni otthonról, hova fordulni. ááá basszus, na nekem meg ez az egyik fő bicskanyitogatóm, a családon belüli erőszak. ha egyszer tehetem h érdemben támogassak egy ügyet, tuti emellé állok oda.

Igen.. nem vagyok elvakult.. és értem én.. és nem is lehet igazságot tenni, és nem is szeretnék.. istenem.. mennyi családban vannak problémák.. és semmit nem tudsz csinálni... semmit! Na pont most mondom. verem itt az asztalt.. persze nekem ez nagyon fontos, és benne vagyok évek óta, és elég sok mindent elértünk mi is... de van még itt mit helyre hozni, az biztos!

MEgyek cigizek egyet, és lányokén most lefekszem, mert sajnos holnap is 6-kor kelünk
jóccakát mindenkinek!

Pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 22. - 00:25:29
Létrehozva: #15597

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 22. - 00:21:46) *
Igen.. nem vagyok elvakult.. és értem én.. és nem is lehet igazságot tenni, és nem is szeretnék.. istenem.. mennyi családban vannak problémák.. és semmit nem tudsz csinálni... semmit! Na pont most mondom. verem itt az asztalt.. persze nekem ez nagyon fontos, és benne vagyok évek óta, és elég sok mindent elértünk mi is... de van még itt mit helyre hozni, az biztos!

MEgyek cigizek egyet, és lányokén most lefekszem, mert sajnos holnap is 6-kor kelünk
jóccakát mindenkinek!

Pusza

jóéjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 22. - 00:26:01
Létrehozva: #15598

Painkiller

Jó éjt lányok! Majd holnap folytatjuk...nem is mert ma (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Szép napot mindenkinek!
Ja és üdv. a fiúknak is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 22. - 00:54:51
Létrehozva: #15599

devotee

aki szereti a Ghost-ot talán, ezt is szeretni fogja. Meg hát aki kedveli Antont, akinek ez egy kis tribute videjó: http://www.youtube.com/watch?v=t3ASe4FH6us

jóccakát a távozóknak!

jah, reggel volt szó a havról, hát nálunk Szegeden így alakult a hav élete - reggel - délután - este

Mellékelt állomány:  201001212019_2.jpg ( 432.51K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  201001212024_2.jpg ( 610.95K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  201001212025_2.jpg ( 622.57K ) Letöltések száma: 4
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 22. - 01:52:27
Létrehozva: #15600

devotee

Jelentem: IDM 11-es fejezet fenn van! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://img213.imageshack.us/img213/5307/comeback0219dave.jpg)

jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 778 779 780 781 782 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
33 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (33 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: